testman77 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Eπειδη ειναι να ταξιδεψω στην Ευρωπη και θελω να βλεπω τα αξιοθετα -εστιατορια μεσω trip advisor πως γινεται η ολη φαση ..μηπως ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Eπειδη ειναι να ταξιδεψω στην Ευρωπη και θελω να βλεπω τα αξιοθετα -εστιατορια μεσω trip advisor πως γινεται η ολη φαση ..μηπως ξερει κανεις? Η ολη φαση με δορυφορους ιντερνετ και λαπτοπ τυπου james bond δεν υπαρχει.Μονο σε ταινιες.Η μεσω της εταιριας σου θα πληρωνεις ενα καρο λεφτα για λιγα ιντερνετ σε περιαγωγη η θα αγοραζεις τοπικες καρτες sim prepaid μονο με ιντερνετ για να κανεις την δουλεια σου. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Eπειδη ειναι να ταξιδεψω στην Ευρωπη και θελω να βλεπω τα αξιοθετα -εστιατορια μεσω trip advisor πως γινεται η ολη φαση ..μηπως ξερει κανεις? Θα βαλεις πιάτο στο καπέλο σου; λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Eπειδη ειναι να ταξιδεψω στην Ευρωπη και θελω να βλεπω τα αξιοθετα -εστιατορια μεσω trip advisor πως γινεται η ολη φαση ..μηπως ξερει κανεις? Ενεργοποιείς πας παντού και με 5 ευρώ την ημέρα κανεις χρήση οπως και στην Ελλάδα χωρις επιπλέον χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παιδιά κανα νέο για τη χρέωση δεδομένων μέσω Vodafone Backup - Dropbox ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool89 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Και μενα με χρεωναν την καρτα μου χωρις λογο, ειχα 12€ σε μερικες εβδομαδες ενω ειχα πακετο ομιλιας προς ολους και 500mb το υπολοιπο μου εφτασε κατω απο ευρω. Χωρις καμια απολυτος ειδοποιηση. Σημερα ξαναεβαλα καρτα 10€, πακετο προς ολους και ιντερνετ 500mb απο αυτο που σου κανει δωρο η εταιρια. Το υπολοιπο μου ηταν 4,90 στις 13:30 τωρα το βραδυ πηγε 1,30€ πηρα κατευθείαν την εξυπηρέτηση, μου ειπανε οτι ειναιι μια υπηρεσια ενεργοποιημένη που μου τρωει 2,99€ οποτε θελει με το ομονα file cloud καπως ετσι. Οταν ρωτησα απο ποιον ενεργοποιήθηκε μου ειπε ο υπαλληλος ειναι υπηρεσια τριτων οχι δικια τους, εγω δεν θυμαμαι να εβαλα καπου τον αριθμο μου, ουτε να μπηκα σε καποιο σιτε ύποπτο. Απο την αλλη ανναρωτηθηκα πως μπορουν να την απενεργοποιησουν εφοσον δεν.ηταν δικια τους. Κινητο huawei p8 lite χωρις ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Και μενα με χρεωναν την καρτα μου χωρις λογο, ειχα 12€ σε μερικες εβδομαδες ενω ειχα πακετο ομιλιας προς ολους και 500mb το υπολοιπο μου εφτασε κατω απο ευρω. Χωρις καμια απολυτος ειδοποιηση. Σημερα ξαναεβαλα καρτα 10€, πακετο προς ολους και ιντερνετ 500mb απο αυτο που σου κανει δωρο η εταιρια. Το υπολοιπο μου ηταν 4,90 στις 13:30 τωρα το βραδυ πηγε 1,30€ πηρα κατευθείαν την εξυπηρέτηση, μου ειπανε οτι ειναιι μια υπηρεσια ενεργοποιημένη που μου τρωει 2,99€ οποτε θελει με το ομονα file cloud καπως ετσι. Οταν ρωτησα απο ποιον ενεργοποιήθηκε μου ειπε ο υπαλληλος ειναι υπηρεσια τριτων οχι δικια τους, εγω δεν θυμαμαι να εβαλα καπου τον αριθμο μου, ουτε να μπηκα σε καποιο σιτε ύποπτο. Απο την αλλη ανναρωτηθηκα πως μπορουν να την απενεργοποιησουν εφοσον δεν.ηταν δικια τους. Κινητο huawei p8 lite χωρις ροοτ Δεν χρειάζεται να βάλεις τον αριθμό σου κάπου. Έστειλες μήνυμα σε 5 ψηφίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Δεν χρειάζεται πλέον να στείλεις μύνημα Οι εταιρείες υψηλής χρέωσης έχουν υπογράψει σύμβαση με Vodafone live Απλά ένα κλικ στο αποδέχομαι αρκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Βρε παιδια δουλευει το gprs σε cu.Eχω συσκευη gps tracker και στελνει τα δεδομενα μεσα απο εκει και δεν μπορω να την κανω να δουλεψει. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 βαλε τα σωστα apn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 θα το κοιταξω ευχαριστω! Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Να ρωτησω εαν κανεις σε συμβολαιο δεδομενων εχει καταφερει να δουλεψει το hotspot απο android συσκευη;Στην cu μου δουλευει στην συνδεση data 4gb δεν μπορω να μπω απο αλλο κινητο μεσω της συσκευης μου!Το εχει κλειδωσει η vodafone; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Να ρωτησω εαν κανεις σε συμβολαιο δεδομενων εχει καταφερει να δουλεψει το hotspot απο android συσκευη;Στην cu μου δουλευει στην συνδεση data 4gb δεν μπορω να μπω απο αλλο κινητο μεσω της συσκευης μου!Το εχει κλειδωσει η vodafone; Αναφέρεσαι στο φοιτητικό 4Gb/4,74? Σε smartphone δεν το έχω δοκιμάσει γιατί έχω την παλιά, μεγάλη κάρτα. Σ'ένα dumbphone Sony Ericsson που είχε δοκιμάσει, δούλευε κανονικά το tethering. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν είναι νέος κανόνας της Vodafone με το που ανοίγουμε τα δεδομένα (mobile data) σε καρτοκινητό να χρεωνόμαστε αυτόματα 1€. Παλαιότερα δεν το είχα παρατηρήσει και νομίζω πως χρεωνόμουν αναλόγως τα mb. Επίσης το κάνουν και οι άλλες εταιρίες αυτό; αν είναι να αλλάξω γιατί τελευταία δεν είμαι ευχαριστημένος από Vodafone (αυτόματη ενεργοποίηση πακέτων κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ναι, έχω αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια η ογκοχρέωση και με 1 ευρώ σου προσφέρουν κάποιο συγκεκριμένο ποσό Mb (πχ 20Mb) και αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρείες. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 (edited) Κατάλαβα, ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως παρόλο που τα άνοιξα 2 φορές και μου έφαγε 2€ μου λέει πως δεν έχω υπολειπόμενα MB. Edited October 6, 2015 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantinosdj Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Ετσι ειναι φιλε μου δυστυχώς.σε ολες τις εταιρείες ειναι ετσι.το 1 ευρώ που σου αφαιρει είναι συνηθως για ολη την μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princeG Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλησπέρα, απέκτησα την συσκευή Vodafone Smart Ultra 6 η οποία έχει και κάποιες προεγκατηστημένες εφαρμογές όπως το Message+ για sms κτλ. Θέλω να απενεργοποιήσω την δόνηση κατα την λήψη εισερχομένων sms καθώς και να αλλάξω τον ήχο ειδοποίησης αλλά δεν υπάρχει καμία ρύθμιση εντός της εφαρμογής. Απλά μπαίνεις και στέλνεις μηνύματα χωρίς καμία δυνατότητα προσαρμογής των ήχων. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και γω σε Vodafone Smart speed 6 που απέκτησε ο θείος μου με ανανέωση συμβολαίου. Είναι παρόμοιες συσκευές και έχουν την ίδια βλακώδη εφαρμογή. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις εντελώς το messege+ για να ενεργοποιηθεί η εφαρμογή μηνυμάτων του Android. Πες μου μετά αν είχες κάποιο αποτέλεσμα, να το μεταφέρω και στον θείο μου. (δεν έχω την συσκευη μαζί μου). EDIT: Στην εφαρμογή Messege+ πάνω πάνω έχει τρείς κάθετες γραμμές, πάτα πάνω εκεί και πήγαινε στο ρυθμίσεις. Εκεί θα σου δώσει την επιλογή να αλλάξεις τον ήχο των μηνυμάτων. Edited October 15, 2015 by valadis.k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princeG Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Την δυνατότητα ρύθμισης την έχει μόνο η εφαρμογή για sms του Android (Messenger), μόνο εκεί βλέπω τις γραμμές και από εκεί μπορώ να αλλάξω τον τόνο και να απενεργοποιήσω και την δόνηση. Το Message+ είναι τελείως κενό, μόνο στέλνεις και λαμβάνεις sms και είσαι στο ελεος του δικού του ήχου και της δόνησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Έχω ένα USB στικάκι της VF και θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να το χρησιμοποιήσω με κάρτα WIND (F2G) αλλά χωρίς να μπαίνω σε διαδικασίες να το πειράζω κτλ. Απλά αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αντίστοιχο της VF να το ξεκλειδώνει και να μου επιτρέπει τη σύνδεση στο ίντερνετ. Είναι ένα Huawei K3770. Συγγνώμη για το off topic αλλά σε λίγες ώρες θα τελειώσουν τα Mb και χρειάζομαι οπωσδήποτε το ίντερνετ. Σας ευχαριστώ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά, απλά στο πεδίο APN θα πρέπει να βάλεις το gint.b-online.gr Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Θα πρέπει να χρησιμοποίησης το πρόγραμμα της wind η ένα γενικό πρόγραμμα όπως το mobile partner Αν θες σου στέλνω το Λίνκ να το κατεβάσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnQ Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ακούστε, είχα ένα μικρό μπέρδεμα με γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών, η οποία ενώ δεν είχα συμφωνήσει στο πρόγραμμά της μου έστειλε τον λογαριασμό του πακέτου. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή : Ο υπάλληλος της εταιρίας με πήρε τηλέφωνο ζήτησε τα στοιχεία μου και άρχισε να μου αναλύει το πρόγραμμά του. Οταν έφτασε στο σημείο "...οφείλω να σας ενημερώσω ότι η συνομιλία μας καταγράφεται" , εγώ είπα " περιμένετε, δηλαδή αν συμφωνήσω τώρα σημαίνει ότι συμφωνώ στο πρόγραμμα ; " αυτός μου είπε " ναι κύριε Μαρινάκη νομίζω ότι καταλάβατε " και εγώ του απάντησα " ααα τότε δεν συμφωνώ, νόμιζα ότι απλά με ενημερώνατε " αυτός μου είπε " είστε σίγουρος είναι μεγάλη ευκαιρία δεν πρέπει να την χάσουμε " και εγώ του είπα " όχι δεν συμφωνώ θέλω να κοιτάξω και άλλα προγράμματα και θα αποφασίσω μετά". Αυτή ήταν η συνομιλία κατά λέξη και ο συγκεκριμένος επικοινώνησε μαζί μου την επόμενη μέρα, για να με πείσει, αλλά του αποκρίθηκα αρνητικά. Και τώρα έχω αυτόν τον λογαριασμό του οποίου μάλιστα καλούμαι να πληρώσω το πάγιο (39,15 ευρό) και το ποσό το προγράμματος (0,00 ευρό), το οποίο είναι 100ΜΒ για ίντερνετ (ούτε σ' αυτό συμφώνησα). Ζητώ λοιπόν την βοήθειά σας. Δεν ξέρω πόσο κοινό είναι ή σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εάν ξέρετε παρόμοια περιστατικά και το τι έγινε σ' αυτά θα ήθελα να το ξέρω. Επίσης μπορώ να κινηθώ νομικά ; θα βγάλω άκρη ; Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Γεια σου Φίλε . Θέλουμε να σε βοηθήσουμε αλλά μερικά πράγματα είναι απαραίτητα . Πρόκειται για σταθερή τηλεφωνία ή κινητή ? Αν είναι κινητή , δεν ήρθε μήνυμα στο κινητό σου για την αλλαγή της υπηρεσίας ; Εσύ δεν αντιλήφθηκες με οποιονδήποτε τρόπο ότι άλλαξε το πρόγραμμα σου ; Έχεις υπογράψει κάτι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts