elizabeth7 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Θα αλλάξω εταιρία :tease: όχι δεν θα το έκανες αυτό!!!!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elizabeth7 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Δεν με κατάλαβες...δεν υπάρχει K500i σε κατάστημα vodafone. Όπως δεν πρόκειται να βρεις K700i non vodafone live η το επερχόμενο Z800 (ουσιαστικά το V800 αλλα όχι vodafonized). Οπότε αναγκάζομαι να καταλήξω σε vodafonized συσκευή όταν (καλή ώρα) θα πρέπει να πάρω συσκευή με επιδότηση. Η εταιρία σε δεσμεύει ακόμα και με τις επιδοτήσεις να πάρεις κάτι vodafonized (όταν υπάρχει κάτι αντιστοιχο που δεν ειναι vodafonized). αν δεν κάνω λάθος vodafonized συσκευές είναι μόνο οι live συσκευές, δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις μία τέτοια συσκευή υπάρχουν εκατομμύρια άλλες συσκευές που μπορείς να αγοράσεις!!!! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Ερώτησις? Κάλεσες τους "άσχετους" της vodafone να ρωτήσεις ή μπα περίμενες αγία επιφοίτηση για το πρόβλημα? ti tilefono. traba ekei pera kai plakosetous stis p...... mono etsi katalabainoun. p.x gia na kano sindesi me cosmote eprepe na tous po kati tetoia allios tha mou tin kanane meta apo kanena mina. sorry gia tis lexeis alla.... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 χθες πηρε η αδερφη μου για ενεργοποιηση των μμσ στην ΤΙΜ και η απαντηση μιας εκει που το σηκωσε ηταν "ααα δεν μπορω να σας πω τι ρυθμισεις πρεπει να κανετε γιατι ειναι παρα πολλες! να πατε σ ενα καταστημα ΤΙΜ να σας εξυπηρετησουν"! και το κλεισε! αν ειναι δυνατον! παντου τελικα τα ιδια χαλια ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Μόλις ανακάλυψα ότι έχουν σβηστεί κάποια (αρκετά, περίπου 50) μηνύματά μου. Το inbox είχε περίπου 100 και σήμερα βλέπω 40-κάτι... :mad: :mad: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Εφόσον έχει εμφανιστεί, όπως λες, ένα ξεκάρφωτο ποσό των 8,5 ευρώ με μηδενικές χρεώσεις από περιήγηση (που είναι φύση αδύνατο) γιατί δεν κάνεις ένα κόπο να τους καλέσεις και να το αναφέρεις? Όσο "άσχετος" και να είναι κάποιος δεν νομίζω να μπορεί να αμφισβητήσει κάτι τόσο τρανταχτό.... ma pira kai i apolita fisiologiki apantisi pou mou edosan einai oti empaina xoris na to exo katalabei. koukla den eimai kai kanenas xtesinos kai oso afora eidika to thema ton xrimaton den epitrepo na bazei kanenas to xeri tou stin tsepi mou xoris na to epitrepo ego. :mad: i sinexeia poia itan ma fisika tous arxisa sta mpinelikia mexri pou epese i grammi i mou to ekleisan alla ksereis i etairia tha xasei oxi ego, giati doksa to theo eidi iparxoun 3is etairies kinitis tilefonias stin ellada kai apo oti akouo o kirios easy arxizei na koitazei kai kata ellada gia na aplosei tin easyphone tou. na do meta pou tha briskete mlks na douleuete. Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Τα mp3 όντως δεν μπορείς να τα βάλεις σαν ήχο κλήσης, γιατί και εγώ έχω ένα k700 με το σήμα της vodafone (το έλυσα βέβαια το πρόβλημα μου και μια χαρά παίζουν τα mp3 σαν ήχος κλήσης) αλλά όσον αφορά τα παιχνιδάκια έχω κατεβάσει τα άπειρα από wap sites και μια χαρά παίζουν! gia poio logo na mpo se wap sites kai na pliroso ena soro lefta gia na katebaso ena paixnidaki eno exo to pc mou kai mporo na sindeso to tilefonaki mou me to pc meso kalodiou i irda i bluetooth. eipa kai prin oti empeires me paixnidia den exo kai an einai eukolo na sou apantisi se auto to thema kapoios apo edo mesa pou asxolite me paixnidia. Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 αν σου κόψουν την επιδότηση τί θα πεις????????????? δεν είναι υποχρεωμένοι να σου τη δώσουν!!είναι προσφορά που όποτε θελουν την ανακαλούν !!! αντί να πεις οκ,εντάξει , βρήκες κάτι να γκρινιάζεις!!! o epaggelmatias poy apla thelei na douleuei to diktio tis vodafone den tha allaksei etairia alla gia skepsou ligo kai tous xiliades mi epaggelmaties poy kanoun sindeseis mono kai mono gia na paroun mia siskeui kai argotera na ekmetaleutoune tin epidotisi pou tous dinei i etairia. kai na sou po kai kati, den tha ftaine oi sindromites an aurio pei i vodafone terma oi epidotiseis kai allaksoun diktio alla i idia i vodafone kai i kathe vodafone pou tous emathe na skeftontai etsi, dld na exoun san proti skepsi tin agora mias sinkeuis se kali timi (kala edo peftei kai gelio arketo :lol: ) etsi oste argotera dld meta apo ena xrono na mporoun na tin allaksoun me tin epidotisi pou tha paroun (oso afora to poso gelane akoma perissotero :lol: :lol: :lol: ) kai san deuteri skepsi tin poiotita tou diktiou pou aksiopoioun. den nomizo na exo adiko se ola auta, sosta???? ;) Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elizabeth7 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 gia poio logo na mpo se wap sites kai na pliroso ena soro lefta gia na katebaso ena paixnidaki eno exo to pc mou kai mporo na sindeso to tilefonaki mou me to pc meso kalodiou i irda i bluetooth. eipa kai prin oti empeires me paixnidia den exo kai an einai eukolo na sou apantisi se auto to thema kapoios apo edo mesa pou asxolite me paixnidia. Μάλλνο δεν με κατάλαβες δεν σου πρότεινα να κατεβάσεις από wap sites απλά σου έφερα ως παράδειγμα τι έχει συμβεί με εμένα. Δεν ζήτησα να μου απαντήσει κάποιος, δεν έθεσα κάποιο ερώτημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 χθες πηρε η αδερφη μου για ενεργοποιηση των μμσ στην ΤΙΜ και η απαντηση μιας εκει που το σηκωσε ηταν "ααα δεν μπορω να σας πω τι ρυθμισεις πρεπει να κανετε γιατι ειναι παρα πολλες! να πατε σ ενα καταστημα ΤΙΜ να σας εξυπηρετησουν"! και το κλεισε! αν ειναι δυνατον! παντου τελικα τα ιδια χαλια ειναι! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa. kai meta perimenoun oi ellinikes etairies na pane mprosta me tis na min po poy proslambanoun. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa. kala auto tha to kano anekdoto sti douleia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elizabeth7 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 o epaggelmatias poy apla thelei na douleuei to diktio tis vodafone den tha allaksei etairia alla gia skepsou ligo kai tous xiliades mi epaggelmaties poy kanoun sindeseis mono kai mono gia na paroun mia siskeui kai argotera na ekmetaleutoune tin epidotisi pou tous dinei i etairia. kai na sou po kai kati, den tha ftaine oi sindromites an aurio pei i vodafone terma oi epidotiseis kai allaksoun diktio alla i idia i vodafone kai i kathe vodafone pou tous emathe na skeftontai etsi, dld na exoun san proti skepsi tin agora mias sinkeuis se kali timi (kala edo peftei kai gelio arketo :lol: ) etsi oste argotera dld meta apo ena xrono na mporoun na tin allaksoun me tin epidotisi pou tha paroun (oso afora to poso gelane akoma perissotero :lol: :lol: :lol: ) kai san deuteri skepsi tin poiotita tou diktiou pou aksiopoioun. den nomizo na exo adiko se ola auta, sosta???? ;) Όλοι μας θέλουμε να αγοράζουμε συσκευές φθηνότερα και ένας λόγος που είμαστε σε μία εταιρεία είναι και η επιδότηση. Από εκεί και πέρα το ποσό της επιδότησης βγαίνει με βάση κάποιες παραμέτρους όπως εξερχόμενες κλήσεις, εισερχόμενες και τον μέσο όρο των λογαριασμών. αν το ποσό της επιδότησης μου εμένα δεν με ικανοποιεί υπάρχουν δύο τεινά ή να διακόψω την σύνδεση μου και να κάνω μία καινούρια (και να μου έρθει πιο φθηνά η ίδια συσκευή) ή αλλάζω εταιρεία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 paides pantos tin kaliteri kai pio aksiologi eksipiretisi tin eicha sto vodafone shop tis neas filadelfias....ta paidia ekei einai telia na se voithisoun....malista mia fora pou ekatsa gia na psakso na do ti kinita tha paro...paratirisa oti den eimoun o monos !!!!! kai den milao eironika...epitelous vrika vodafone meros gia na me kaliptei den pane na...mpip sta tilefona me ta call center tous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Όλοι μας θέλουμε να αγοράζουμε συσκευές φθηνότερα και ένας λόγος που είμαστε σε μία εταιρεία είναι και η επιδότηση. Από εκεί και πέρα το ποσό της επιδότησης βγαίνει με βάση κάποιες παραμέτρους όπως εξερχόμενες κλήσεις, εισερχόμενες και τον μέσο όρο των λογαριασμών. αν το ποσό της επιδότησης μου εμένα δεν με ικανοποιεί υπάρχουν δύο τεινά ή να διακόψω την σύνδεση μου και να κάνω μία καινούρια (και να μου έρθει πιο φθηνά η ίδια συσκευή) ή αλλάζω εταιρεία.... mou aresei pou brikame kai kati gia na simfonisoume. ;) ;) Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Όλοι μας θέλουμε να αγοράζουμε συσκευές φθηνότερα και ένας λόγος που είμαστε σε μία εταιρεία είναι και η επιδότηση. Από εκεί και πέρα το ποσό της επιδότησης βγαίνει με βάση κάποιες παραμέτρους όπως εξερχόμενες κλήσεις, εισερχόμενες και τον μέσο όρο των λογαριασμών. αν το ποσό της επιδότησης μου εμένα δεν με ικανοποιεί υπάρχουν δύο τεινά ή να διακόψω την σύνδεση μου και να κάνω μία καινούρια (και να μου έρθει πιο φθηνά η ίδια συσκευή) ή αλλάζω εταιρεία.... Δυστυχώς αν είναι να κάνεις ένα από τα δύο από αυτά που λες μόνο και μόνο για την κολοεπιδότηση της συσκευής που έχει μαράνει όλους τους Έλληνες, εγώ θα σου αποδείξω χαλαρά οτι όλα είναι μια ψευδαίσθηση και στο τέλος μια τρύπα στο νερό κάνεις. Γιατι θα πρέπει να δούμε το ΣΥΝΟΛΙΚΟ κόστος συσκευή/μηνιαία χρέωση και ΟΧΙ μόνο την επιδότηση της συσκευής. Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1) Σενάριο διακοπής συμβολαίου και έναρξη καινούργιου με καινούργιο αριθμό. Μαπα! Ναι μεν θα κερδίσεις το ΠΟΛΥ 80-100 Ευρώ παραπάνω στην συσκευή κάνοντας καινούργια σύνδεση σε σχέση με την επιδότηση για την ανανέωση, ΑΛΛΑ θα χάσεις τις τιμές του χαμηλότερου παγίου του 2ου χρόνου. Δηλαδή αν με τον ΦΠΑ κερδίζες περίπου 5 Ευρώ το μήνα τότε με την καινούργια σύνδεση θα χάνεις τα 60 Ευρώ μόνο από τα πάγια. Οπότε στον χρόνο με την καινούργια σύνδεση θα κερδίζεις περίπου 20-40 ή λιγότερα Ευρω. Και επίσης πρέπει να ενημερώσεις όλους όσους έχουν το νούμερό σου για την αλλαγή αυτή είτε με το να χρεωθείς SMS ή να πάρεις τηλέφωνο γι'αυτό μιας και κανένας στην αρχή δεν θα ξέρει το νούμερο σου για να σε πάρει. Άρα ένα μεγάλο μέρος από τα 20-40 Ευρώ θα τα φάς εκεί. ΟΠΟΤΕ μια τρύπα στο νέρο και τσάμπα η ταλαιπωρία αγαπητή μου. 2) Σενάριο αλλαγής εταιρίας! Μάπα και αυτό. Με δεδομένο οτι και οι 3ς εταιρίες έχουν κλονοποιημένες τις χρεώσεις, όχι μόνο χάνεις την διαφορά των παγίων του δευτερου χρόνου που ανέφερα παραπάνω, αλλά χρεώνεσαι επιπλέων γύρω στα 20 Ευρώ για την μεταφορά του αριθμού. Και το κυριότερο δεν πέρνεις ΚΑΜΙΑ επιδότηση όταν μεταφέρεις τον αριθμό σου από άλλη εταιρεία. Και μην μου πεις να το κάνεις καρτοκινητό για ένα μήνα και μετά σύνδεση γιατι πραγματικά η ταλαιπωρία ΔΕΝ εξίζει άσε που δεν είναι σίγουρο 100% Όπως καταλαβαίνεις όλα είναι μια ψευδαίσθηση, οι περισσότεροι ΔΕΝ κοιτάζουν το τελικό κόστος παρα μόνο πόσο πληρώνουν εκείνη την στιγμή την τάδε συσκευή. ΔΕΝ καταλαβαίνουν και ΔΕΝ θέλουν να μάθουν τι τους συμφαίρει μακροπρόθεσμα στην διάρκεια ενός έτους. Με λίγα λόγια σκέφτονται κοντόφθαλμα. Αυτά! Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papppus Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 paidia ka8ome tosi wra kai diafazw ta minimata sas kai eilikrina skaw sta gelia(distixws)epese sta xeria mou ena til panasonic x700 kai eixa mia karta me sivmolaio kai katokinito mazi(2get).loipon.... kapia stigmi vazw tin karta kai ti na dw??? na exw trianta kliseis sto kin mou me min!!! ekane ektropi to simvolaio apo tin vodafon!!mia kai dyo lew 8a 8elei ri8misma i siskeyi as parw ta paidia na mou poun ti 8a kanw.13830 o kalos sas kai dwrean parakalw!! me 10 lepta xrewsi!!!kai na tous lew to provlima mou 4 fores diaforetika... to apotelesma??na min mporoun na mou apantisoun kai na mou poun telika na paw se katastima vodafon....sikonome kai gw to prwi,paw kai ti mou lene?? a!!den to xeroume to til kirie!!kai tous rwtaw:kala kai pws mou steilate tis ri8miseis gia mms gps kai tpl? a!!den exei na kanei mou lene to ena me to allo!!apla den exei perasei apo to stadio(pana8inaiko,olimpiako den xerw)tis exereynisis mou eipan!! lew:kaloi eiste seis alla pws kai den mporite na to ftiaxete otan mou stelnete ta min gia ta mms ktl? ekei mou eipan apla na perimenw.... feygw kai paw sto katastima pou to pira.(ilekroniki)tous eipa ta ka8ekasta kai oi anr8wpoi katey8eian na me exipiretisoun .mou lene:pia siskeyi sas aresei na parete??kai tous lew:to 6220 an 8imame kala.mou leei o pwlitis:den perneis na rwtiseis an ypostirizei tin sigekrimeni ypiresia??ti exw na xasw?tou apantw.ti mou eipan?a!!oxi vevea!!tous rwtaw:mipws einai eykolo na doume pia tilefwna ypostirizei mesw mail i fax?mou lene:ayto apagoreyete.kai lew:paidia na pate sto kalo.... ena omws pou exw ton ari8mo kai ton xeroun oloi oi gnwstoi mou..ti na kanw??to krataw ypoxrewtika kai douleyw san kartokinito mia grammi tis tim... kai mia xara einai stis xrewseis tis kai poli kali doulia kanei mexri na to ma8oun oi sinergates mou... ypomoni loipon paidia oson afora to tmima exipiretisis pelatwn tis vodafon..... :p :p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Το μονο κλειδωμα που γνωριζω ειναι το οτι δεν μπορεις να βαλεις απροστατευτο mp3 σαν ηχο κλησεις. Αυτο και το γεγονος οτι τα εικονιδια του μενου ειναι διαφορετικα ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ μετατρεπουν το κινητο με πολλα κλειδωματα? Ενα ειναι το κλειδωμα (ουσιαστικα δεν ειναι κλειδωμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagelar Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Μπορώ να έρθω στη Vodafone από άλλο δίκτυο αλλά ίδιο αριθμό??Κάποτε είχα διαβάσει πως οι εταιρίες θα κάνουν τέτοια άλματα αλλά δεν γνωρίζω τι παίζει. Ξέρω π.χ ότι κάποτε γινόταν να αλλάξεις δίκτυο και να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό -πλήν ενός ψηφίου(του τρίτου) το οποίο άλλαζε σύμφωνα με το δίκτυο της εταρίας στην οποία πήγαινες. Ξέρετε πως είναι τώρα τα πράγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Αυτό που ψάχνεις λέγεται φορητότητα. Περισσότερα θα βρεις στο: http://www.myphone.gr/library/article-26.html Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Έχω καιρό το vf mail και μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα. Δεν ξέρω για σβήσιμο mail που αναφέρει ο συνάδελφος παραπάνω, αλλά για τους υπόλοιπους, να ρωτήσω το εξής: από τα κινητά σας μπαίνετε χωρίς πρόβλημα; Γνωρίζω ότι πολλές φορές έχει πρόβλημα το vf mail σε συγκεκριμένους αριθμούς, ειδικά νούμερα 1ης γενιάς 6944.. Και τώρα που μπήκα δουλεύει ΟΚ ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagelar Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Αυτό που ψάχνεις λέγεται φορητότητα. Περισσότερα θα βρεις στο: http://www.myphone.gr/library/article-26.html Ευχαριστώ πολύ!! Θα τους πάρω τηλ αφού κάτι λέει για 24 ώρες...και αφού επικοινωνήσω μαζί τους και βγάλω άκρη θα ξανάρθω σε επαφή με το thread για να κλειδώθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 24 ώρες μάλλον εννοεί ότι λειτουργούν τα τηλέφωνα για φορητότητα. Η όλη διαδικασία θεωρητικά παίρνει 15 ημέρες, στην πράξη απ'όσο διαβάζω λίγο λιγότερο από μήνα... Στην περίπτωση καρτοκινητού πρέπει να το δηλώσεις στο όνομά σου (διαδικασία που παίρνει μέχρι 1 μήνα) και μετά να το μεταφέρεις... Θα στα πουν καλύτερα και οι ίδιοι... Καλή τύχη ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 paides pantos tin kaliteri kai pio aksiologi eksipiretisi tin eicha sto vodafone shop tis neas filadelfias....ta paidia ekei einai telia na se voithisoun....malista mia fora pou ekatsa gia na psakso na do ti kinita tha paro...paratirisa oti den eimoun o monos !!!!! kai den milao eironika...epitelous vrika vodafone meros gia na me kaliptei den pane na...mpip sta tilefona me ta call center tous eutixos pou iparxoun kai kapoies foteines ekseraiseis alla distixos einai polli ma para polli liges sto sinolo tous se oles tis etairies kai to megalo lathos pou kanoun oi etairies gia mena einai pou den tous epibradeuoun gia tin eksipiretisi tous kai tin goseis tous etsi oste oxi apla na paramenoun se autes ean ginetai eforou zois alla na einai kai foteina paradeigmata kai gia tous ipoloipous. Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Το μονο κλειδωμα που γνωριζω ειναι το οτι δεν μπορεις να βαλεις απροστατευτο mp3 σαν ηχο κλησεις. Αυτο και το γεγονος οτι τα εικονιδια του μενου ειναι διαφορετικα ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ μετατρεπουν το κινητο με πολλα κλειδωματα? Ενα ειναι το κλειδωμα (ουσιαστικα δεν ειναι κλειδωμα). ean diabaseis perasmena post mou peri ta mp3 pou les gia aprostateuta tha katalabeis. oso afora tora to na bgalei kapoios to vodafone menu apo tin siskeui tou, opos eixa anaferei enas gnostos mou pou einai kai idioktitis vodafone shop meta poy eide to diko mou kinito (kai oi 2 exoume to k700i) pige kai ebale to menu tis se. to apotelesma poio itan??? tin deutera to kinito apla pethane kai otan leo pethane to ennoo den kanei tipota ka akoma kai apo tin sony den mporoun na to episkeuasoun kai den exei etsi kai allios kai eggiisi. den ksero an itan apli simptosi i kati allo auto. :worry: :worry: :worry: Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Δυστυχώς αν είναι να κάνεις ένα από τα δύο από αυτά που λες μόνο και μόνο για την κολοεπιδότηση της συσκευής που έχει μαράνει όλους τους Έλληνες, εγώ θα σου αποδείξω χαλαρά οτι όλα είναι μια ψευδαίσθηση και στο τέλος μια τρύπα στο νερό κάνεις. Γιατι θα πρέπει να δούμε το ΣΥΝΟΛΙΚΟ κόστος συσκευή/μηνιαία χρέωση και ΟΧΙ μόνο την επιδότηση της συσκευής. Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1) Σενάριο διακοπής συμβολαίου και έναρξη καινούργιου με καινούργιο αριθμό. Μαπα! Ναι μεν θα κερδίσεις το ΠΟΛΥ 80-100 Ευρώ παραπάνω στην συσκευή κάνοντας καινούργια σύνδεση σε σχέση με την επιδότηση για την ανανέωση, ΑΛΛΑ θα χάσεις τις τιμές του χαμηλότερου παγίου του 2ου χρόνου. Δηλαδή αν με τον ΦΠΑ κερδίζες περίπου 5 Ευρώ το μήνα τότε με την καινούργια σύνδεση θα χάνεις τα 60 Ευρώ μόνο από τα πάγια. Οπότε στον χρόνο με την καινούργια σύνδεση θα κερδίζεις περίπου 20-40 ή λιγότερα Ευρω. Και επίσης πρέπει να ενημερώσεις όλους όσους έχουν το νούμερό σου για την αλλαγή αυτή είτε με το να χρεωθείς SMS ή να πάρεις τηλέφωνο γι'αυτό μιας και κανένας στην αρχή δεν θα ξέρει το νούμερο σου για να σε πάρει. Άρα ένα μεγάλο μέρος από τα 20-40 Ευρώ θα τα φάς εκεί. ΟΠΟΤΕ μια τρύπα στο νέρο και τσάμπα η ταλαιπωρία αγαπητή μου. 2) Σενάριο αλλαγής εταιρίας! Μάπα και αυτό. Με δεδομένο οτι και οι 3ς εταιρίες έχουν κλονοποιημένες τις χρεώσεις, όχι μόνο χάνεις την διαφορά των παγίων του δευτερου χρόνου που ανέφερα παραπάνω, αλλά χρεώνεσαι επιπλέων γύρω στα 20 Ευρώ για την μεταφορά του αριθμού. Και το κυριότερο δεν πέρνεις ΚΑΜΙΑ επιδότηση όταν μεταφέρεις τον αριθμό σου από άλλη εταιρεία. Και μην μου πεις να το κάνεις καρτοκινητό για ένα μήνα και μετά σύνδεση γιατι πραγματικά η ταλαιπωρία ΔΕΝ εξίζει άσε που δεν είναι σίγουρο 100% Όπως καταλαβαίνεις όλα είναι μια ψευδαίσθηση, οι περισσότεροι ΔΕΝ κοιτάζουν το τελικό κόστος παρα μόνο πόσο πληρώνουν εκείνη την στιγμή την τάδε συσκευή. ΔΕΝ καταλαβαίνουν και ΔΕΝ θέλουν να μάθουν τι τους συμφαίρει μακροπρόθεσμα στην διάρκεια ενός έτους. Με λίγα λόγια σκέφτονται κοντόφθαλμα. Αυτά! etsi akribos file einai alla ante esi na to eksigisis se kapoion trito auto to pragma, apo tin stigmi poy i filosofia tou mesou ellina ena oxi olon einai oti arpaksoume simera kai asto to aurio gia tous allous. kai bebaia auti i filosofia xtipaei kai tin tsepi mas afou oloi blepoun to ti plironoun simera xoris na ipologizoun to ti tha tous stoixisei auto to pragmataki aurio. dld i legomeni koutoponiria poy bebaia oi etaires tin ekmetaleuontai sto epakro gia na pianoun koroida (kai polli kala kanoun kata tin diki mou gnomi). Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Τυχαίνει να μου αρέσουν αρκετά τα κινητά και εξαιτίας αυτού έχω ψάξει αρκετά κάποια πράγματα και τα έχω διελευκάνει, απλά διαβάζω πράγματα που λέγονται απλά για να λέγονται χωρίς να έχουν βάση. Εγώ αυτό που ακολουθώ πάντα στην ζωή μου είναι το εξής τα χώνω εκεί που πρέπει και πάνω από όλα είμαι σίγουρη γι αυτό που λέω γιατί ειδάλλως γίνομαι ολίγον τι ρεζίλι αν λέω πράγματα που δεν ισχύουν.Εγώ παλι αυτο που ακολουθώ στην ζωή μου ειναι να μην συνεχιζω ασκοπως συζητησεις με ατομα που αρνουνται ή αδυνατουν να κατανοησουν αυτα που λεγονται απ'τους αλλους. Κατι τετοιο θα ειχε λογικη μονο στην μεσημεριανη τηλεοπτικη ζωνη και απο "τατιανιές" πηξαμε... Καλημερα :) Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts