mystic Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 PCMCIA Κάρτα είναι ! Τι ταχύτητες πιάνει ξέρεις ; Ελεεινό ακούγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 PCMCIA Κάρτα είναι ! Τι ταχύτητες πιάνει ξέρεις ; Ελεεινό ακούγεται... Αναφέρει για 45kbps...κοίτα νομίζω τηρουμένων των αναλογιών καλό είναι! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Η συγκεκριμένη pcmcia κάρτα είναι για gprs. Υπάρχει και για 3G που έχει μεγαλύτερες ταχύτητες. Γενικά όμως οι χρεώσεις δεν είναι χαμηλές. Πάντως το αρμόδιο forum είναι το Vodafone και επομένως το topic μεταφέρεται εκεί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Pisteyw oti se simferei afoy ues na agoraseis mia tetoia karta ta 100 mb se 3g kai na pareis tin karta dwrean. Ta alla paketa katw apo ta 100 mb ua fygoyn poly grigora kai den ua kaneis tipota to sobaro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Αυτες τις 4-5 μερες που το χρειαζεσαι εκει που πας δεν υπαρχει αλλος τροπος να συνδεεσαι με τον φορητο σου στο internet?Οποιον και να διαλεξεις πιο φτηνα θα σου βγει απο την vodafone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Μα ξεχάστηκαν τα παιδιά, πώς κάνεις έτσι; Και εσύ όταν ξεχάσεις να πληρώσεις το ίδιο δεν σου λένε; Δεν πειράζει, θα σε περιμένουμε όποτε μπορείς! Αθάνατη Ελλαδάρα! Ακόμα και η vodafone Ελλάδας συμπεριφέρεται σαν κρατική εταιρεία! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Αυτες τις 4-5 μερες που το χρειαζεσαι εκει που πας δεν υπαρχει αλλος τροπος να συνδεεσαι με τον φορητο σου στο internet?Οποιον και να διαλεξεις πιο φτηνα θα σου βγει απο την vodafone.. H μόνη εναλλακτική είναι τα netcafe τα οποία δεν θεωρώ ασφαλή. Συν ότι χρειάζομαι το νετ εκεί που θα είμαι (είτε ξενοδοχείο, είτε στον δρόμο λόγω εργασίας)... Το 3G καλό αλλά από κάλυψη πώς τα πάει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 H kalipsi ejartatai,kalytero test einai na dokimaseis epitopoy ti ginete.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Δεν γίνεται να αγοράσεις αυτή τη κάρτα και να μην πληρώνεις πάγιο? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Δεν γίνεται να αγοράσεις αυτή τη κάρτα και να μην πληρώνεις πάγιο? Απ' ότι βλέπω ΟΧΙ. Πληρώνεις πάγιο όπως όταν έχεις συμβόλαιο... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Καλησπέρα.Έκανα σύνδεση το CU μου στις 26/1/2005.Το έκανα vodafone 120.Ο πρώτος μου λογαριασμός δεν έχει έρθει ακόμα.Τηλεφώνησα στο 1289 και λέει εκει πώς έχω υπόλοιπο 47 ευρώ.Να σημειώσω πώς δε΄ν έχω ξεφύγει έξω απο τις 2 ώρεα και προσέχω τους μετρητές.Απο τις 26/1 έως τέλος του "λειψού" μηνα έκανα το πολύ 1 ώρα τηλεφωνήματα ενώ απο την αρχή φεβρουαρίου δεν έχω ξεπεράσει τα 15 λεπτά. Ερωτήσεις: 1) Πότε θα έρθει ο πρώτος μου λογαριασμός? 2) Ο πρώτος μου λογαριασμός θα είναι αναλογικός ως προς το πάγιο για τις ημέρες απο την 26η ->31 Ιανουαρίου? 3)Με ελάχιστα μηνύματα (10 το πολύ) πόσο ευρά θα πληρώσω? 4) Τους επόμενους μήνες πότε θα έρχεται ο λογαριασμός? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsapman Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Καλησπέρα.Έκανα σύνδεση το CU μου στις 26/1/2005.Το έκανα vodafone 120.Ο πρώτος μου λογαριασμός δεν έχει έρθει ακόμα.Τηλεφώνησα στο 1289 και λέει εκει πώς έχω υπόλοιπο 47 ευρώ.Να σημειώσω πώς δε΄ν έχω ξεφύγει έξω απο τις 2 ώρεα και προσέχω τους μετρητές.Απο τις 26/1 έως τέλος του "λειψού" μηνα έκανα το πολύ 1 ώρα τηλεφωνήματα ενώ απο την αρχή φεβρουαρίου δεν έχω ξεπεράσει τα 15 λεπτά. Ερωτήσεις: 1) Πότε θα έρθει ο πρώτος μου λογαριασμός? 2) Ο πρώτος μου λογαριασμός θα είναι αναλογικός ως προς το πάγιο για τις ημέρες απο την 26η ->31 Ιανουαρίου? 3)Με ελάχιστα μηνύματα (10 το πολύ) πόσο ευρά θα πληρώσω? 4) Τους επόμενους μήνες πότε θα έρχεται ο λογαριασμός? Ευχαριστώ! 1) Se kamia dio ydomades 2) Ti? 3)19 E to pagio kai pes peripou 1 E ta SMS synolo. 4) Teli tou minos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν με έχεις καλύψει στις απαντήσεις σου!..οταν λές σε κανα δυο εβδομάδες τι εννοεις?Και ποιές μέρες θα συμπεριλαμβάνει ακριβώς? συν τα υπόλοιπα που δεν απάντησες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapas99 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Ο πρώτος λογαριασμός μπορεί να έχει πάγιο μέχρι και 2 μηνών... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapas99 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 ...και καλύπτει την περίοδο από την ημερομηνία της συνδεσης μέχρι και 1 μήνα από την έκδοση του λογαριασμού, καθώς πάντα το πάγιο το προπληρώνεις. Όσο για το πότε θα έρθει εξαρτάται από την ημερομηνία έκδοσης που σου λέει το 1289 και την ``ταχύτητα`` του ταχυδρόμου της περιοχής σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapas99 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 ...όσο για τα υπόλοιπα: - ναί θα είναι αναλογικός για το τμήμα 26 έως 31. - το κοστος του μυνήματος είναι 8,5 λεπτά - όταν βγεί πρώτος λογαριασμός όλοι οι επόμενοι εκδίδονται την ίδια ημερομηνία. - πρόσεχε τους μετρητές γιατί δεν μετράνε τα πρώτα 30'' που είναι υποχρεωτικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Καλησπέρα.Έκανα σύνδεση το CU μου στις 26/1/2005.Το έκανα vodafone 120.Ο πρώτος μου λογαριασμός δεν έχει έρθει ακόμα.Τηλεφώνησα στο 1289 και λέει εκει πώς έχω υπόλοιπο 47 ευρώ.Να σημειώσω πώς δε΄ν έχω ξεφύγει έξω απο τις 2 ώρεα και προσέχω τους μετρητές.Απο τις 26/1 έως τέλος του "λειψού" μηνα έκανα το πολύ 1 ώρα τηλεφωνήματα ενώ απο την αρχή φεβρουαρίου δεν έχω ξεπεράσει τα 15 λεπτά. Ερωτήσεις: 1) Πότε θα έρθει ο πρώτος μου λογαριασμός? 2) Ο πρώτος μου λογαριασμός θα είναι αναλογικός ως προς το πάγιο για τις ημέρες απο την 26η ->31 Ιανουαρίου? 3)Με ελάχιστα μηνύματα (10 το πολύ) πόσο ευρά θα πληρώσω? 4) Τους επόμενους μήνες πότε θα έρχεται ο λογαριασμός? Ευχαριστώ! Don't panic φίλε, απλά ο πρώτος λογαριασμός συνήθως περιλαμβάνει δύο πάγια και στο τέλος του έτους γίνεται εκκαθάριση και σου αφαιρείται τότε. Εμένα υπολόγισε βγαίνει στις 12 κάθε μήνα, στις 13 μπορώ να μάθω το πόσό από το 1289 και ο λογαριασμός φτάνει στο σπίτι περίπου στις 20-24 και λήγει 25-28. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeechLess Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Μα ξεχάστηκαν τα παιδιά, πώς κάνεις έτσι; Και εσύ όταν ξεχάσεις να πληρώσεις το ίδιο δεν σου λένε; Δεν πειράζει, θα σε περιμένουμε όποτε μπορείς! Αθάνατη Ελλαδάρα! Ακόμα και η vodafone Ελλάδας συμπεριφέρεται σαν κρατική εταιρεία! Τι ξέχασαν? Αφου ο elektrik-eye ανέφερε παραπάνω οτι τον ενημέρωσαν οτι υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα τους. Απόδειξη κ το γεγονός οτι την ίδια μέρα τα 3 ευρώ περάστηκαν σε ολους... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040618&vars=0000000000 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040618&vars=0000000000 Το έχω δει φίλε, ρωτάω αν έχουμε κανένα πιο φρέσκο και εκ των έσω νέο για την παροχή της υπηρεσίας σε καρτοκινητά... Δεν μπορεί, το δίνει η ΤΙΜ, κάποια στιγμή θα το δώσει και η βόντα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Γιατί δεν συνδέεις το laptop με το κινητό και να μπαίνεις με gprs? έτσι δεν πληρώνεις έξτρα πάγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Ρε παιδιά με το ανάποδο τι θα γίνει; Ένας αριθμός σε 2 sim, τόσο δύσκολο είναι; Η ΤΙΜ το έχει δώσει προ πολλού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Αναρωτιέμαι... αν έχει ενημερωθεί κανείς για το κόστος των video κλήσεων μετά το trial period (31/3). Φήμες μιλάνε για 2 "μοντέλα" χρέωσης: -per week v-calls activation -per month v-calls activation Πληρώνεις για να έχεις το service και η χρονοχρέωση παραμένει ίδια με τα voice calls. :blink: Όσον αφορά το browsing στο VF live! οι ίδιες φήμες λένε ότι θα παραμείνει FREE!!! ΜΑΚΑΡΙ!!!! Από άλλη πηγή προκύπτει: :wacko: Aκόμα και αν χρεώσουν τις video κλήσεις π.χ. 25% ακριβότερα από τα voice calls (με δυνατότητα αγοράς προπληρωμένου χρόνου video calls), οι video-κλησεις μεταξύ των συνδρομητών vodafone θα παραμείνει ΔΩΡΕΑΝ εως το τέλος του 2005??? :blink: Η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα 2 αυτά σενάρια. Περιμένουμε και την επίσημη ενημέρωση της vodafone (αρχές Μάρτη?) Γνωρίζει κανείς περισσότερα??????? :shifty: Ότι και αν έχετε αποφασίσει, φροντίστε οι video-κλήσεις μεταξύ των συνδρομητών Vodafone να παραμείνουν FREEEEEEE!!!! :lol: ΑΚΟΥΤΕ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Λοιπόν παιδιά, έκανα πλέον είμαι και εγώ κάτοχος του vodafone 2gether. Λοιπόν. Παρόλο που το κινητό μου δεν είναι από τα προτεινόμενα της υπηρεσίας (έχω nokia 6230), η υπηρεσία δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ χωρίς επανεκίνηση κλπ. Το δοκίμασα και σε Νοκια 6100, πάλι δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Πολύ καλή μαγκιά!!! και με δωρεαν προωθήσεις! Και που λένε ότι κάνει 2 λεπτά να γυρίσει από την μία γραμμή στην άλλη, ΛΑΘΟΣ. Κάνει το ΠΟΛΥ 20 δευτερόλεπτα... Το προτείνο με κλειστά τα μάτια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Kai emena meta apo metatropi CU se V180 irue me pagia 2 minwn mesa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts