Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

PCMCIA Κάρτα είναι !

Τι ταχύτητες πιάνει ξέρεις ; Ελεεινό ακούγεται...

Αναφέρει για 45kbps...κοίτα νομίζω τηρουμένων των αναλογιών καλό είναι!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Η συγκεκριμένη pcmcia κάρτα είναι για gprs. Υπάρχει και για 3G που έχει μεγαλύτερες ταχύτητες. Γενικά όμως οι χρεώσεις δεν είναι χαμηλές.

Πάντως το αρμόδιο forum είναι το Vodafone και επομένως το topic μεταφέρεται εκεί.

Pisteyw oti se simferei afoy ues na agoraseis mia tetoia karta ta 100 mb se 3g kai na pareis tin karta dwrean.

Ta alla paketa katw apo ta 100 mb ua fygoyn poly grigora kai den ua kaneis tipota to sobaro.

Αυτες τις 4-5 μερες που το χρειαζεσαι εκει που πας δεν υπαρχει αλλος τροπος να συνδεεσαι με τον φορητο σου στο internet?Οποιον και να διαλεξεις πιο φτηνα θα σου βγει απο την vodafone..

Μα ξεχάστηκαν τα παιδιά, πώς κάνεις έτσι; Και εσύ όταν ξεχάσεις να πληρώσεις το ίδιο δεν σου λένε; Δεν πειράζει, θα σε περιμένουμε όποτε μπορείς!

Αθάνατη Ελλαδάρα! Ακόμα και η vodafone Ελλάδας συμπεριφέρεται σαν κρατική εταιρεία!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αυτες τις 4-5 μερες που το χρειαζεσαι εκει που πας δεν υπαρχει αλλος τροπος να συνδεεσαι με τον φορητο σου στο internet?Οποιον και να διαλεξεις πιο φτηνα θα σου βγει απο την vodafone..

H μόνη εναλλακτική είναι τα netcafe τα οποία δεν θεωρώ ασφαλή.

Συν ότι χρειάζομαι το νετ εκεί που θα είμαι (είτε ξενοδοχείο, είτε στον δρόμο λόγω εργασίας)...

Το 3G καλό αλλά από κάλυψη πώς τα πάει;

Δεν γίνεται να αγοράσεις αυτή τη κάρτα και να μην πληρώνεις πάγιο?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Δεν γίνεται να αγοράσεις αυτή τη κάρτα και να μην πληρώνεις πάγιο?

Απ' ότι βλέπω ΟΧΙ.

Πληρώνεις πάγιο όπως όταν έχεις συμβόλαιο...

Καλησπέρα.Έκανα σύνδεση το CU μου στις 26/1/2005.Το έκανα vodafone 120.Ο πρώτος μου λογαριασμός δεν έχει έρθει ακόμα.Τηλεφώνησα στο 1289 και λέει εκει πώς έχω υπόλοιπο 47 ευρώ.Να σημειώσω πώς δε΄ν έχω ξεφύγει έξω απο τις 2 ώρεα και προσέχω τους μετρητές.Απο τις 26/1 έως τέλος του "λειψού" μηνα έκανα το πολύ 1 ώρα τηλεφωνήματα ενώ απο την αρχή φεβρουαρίου δεν έχω ξεπεράσει τα 15 λεπτά.

Ερωτήσεις:

1) Πότε θα έρθει ο πρώτος μου λογαριασμός?

2) Ο πρώτος μου λογαριασμός θα είναι αναλογικός ως προς το πάγιο για τις ημέρες απο την 26η ->31 Ιανουαρίου?

3)Με ελάχιστα μηνύματα (10 το πολύ) πόσο ευρά θα πληρώσω?

4) Τους επόμενους μήνες πότε θα έρχεται ο λογαριασμός?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα.Έκανα σύνδεση το CU μου στις 26/1/2005.Το έκανα vodafone 120.Ο πρώτος μου λογαριασμός δεν έχει έρθει ακόμα.Τηλεφώνησα στο 1289 και λέει εκει πώς έχω υπόλοιπο 47 ευρώ.Να σημειώσω πώς δε΄ν έχω ξεφύγει έξω απο τις 2 ώρεα και προσέχω τους μετρητές.Απο τις 26/1 έως τέλος του "λειψού" μηνα έκανα το πολύ 1 ώρα τηλεφωνήματα ενώ απο την αρχή φεβρουαρίου δεν έχω ξεπεράσει τα 15 λεπτά.

Ερωτήσεις:

2) Ο πρώτος μου λογαριασμός θα είναι αναλογικός ως προς το πάγιο για τις ημέρες απο την 26η ->31 Ιανουαρίου?

Ευχαριστώ!

1) Se kamia dio ydomades

2) Ti?

3)19 E to pagio kai pes peripou 1 E ta SMS synolo.

4) Teli tou minos...

ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν με έχεις καλύψει στις απαντήσεις σου!..οταν λές σε κανα δυο εβδομάδες τι εννοεις?Και ποιές μέρες θα συμπεριλαμβάνει ακριβώς? συν τα υπόλοιπα που δεν απάντησες...

...και καλύπτει την περίοδο από την ημερομηνία της συνδεσης μέχρι και 1 μήνα από την έκδοση του λογαριασμού, καθώς πάντα το πάγιο το προπληρώνεις. Όσο για το πότε θα έρθει εξαρτάται από την ημερομηνία έκδοσης που σου λέει το 1289 και την ``ταχύτητα`` του ταχυδρόμου της περιοχής σου...

...όσο για τα υπόλοιπα:

- ναί θα είναι αναλογικός για το τμήμα 26 έως 31.

- το κοστος του μυνήματος είναι 8,5 λεπτά

- όταν βγεί πρώτος λογαριασμός όλοι οι επόμενοι εκδίδονται την ίδια ημερομηνία.

- πρόσεχε τους μετρητές γιατί δεν μετράνε τα πρώτα 30'' που είναι υποχρεωτικά...

Ερωτήσεις:

Ευχαριστώ!

Don't panic φίλε, απλά ο πρώτος λογαριασμός συνήθως περιλαμβάνει δύο πάγια και στο τέλος του έτους γίνεται εκκαθάριση και σου αφαιρείται τότε. Εμένα υπολόγισε βγαίνει στις 12 κάθε μήνα, στις 13 μπορώ να μάθω το πόσό από το 1289 και ο λογαριασμός φτάνει στο σπίτι περίπου στις 20-24 και λήγει 25-28.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μα ξεχάστηκαν τα παιδιά, πώς κάνεις έτσι; Και εσύ όταν ξεχάσεις να πληρώσεις το ίδιο δεν σου λένε; Δεν πειράζει, θα σε περιμένουμε όποτε μπορείς!

Αθάνατη Ελλαδάρα! Ακόμα και η vodafone Ελλάδας συμπεριφέρεται σαν κρατική εταιρεία!

Τι ξέχασαν? Αφου ο elektrik-eye ανέφερε παραπάνω οτι τον ενημέρωσαν οτι υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα τους. Απόδειξη κ το γεγονός οτι την ίδια μέρα τα 3 ευρώ περάστηκαν σε ολους...

:X

Το έχω δει φίλε, ρωτάω αν έχουμε κανένα πιο φρέσκο και εκ των έσω νέο για την παροχή της υπηρεσίας σε καρτοκινητά... Δεν μπορεί, το δίνει η ΤΙΜ, κάποια στιγμή θα το δώσει και η βόντα!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ρε παιδιά με το ανάποδο τι θα γίνει;

Ένας αριθμός σε 2 sim, τόσο δύσκολο είναι;

Η ΤΙΜ το έχει δώσει προ πολλού!

Αναρωτιέμαι... αν έχει ενημερωθεί κανείς για το κόστος των video κλήσεων μετά το trial period (31/3).

Φήμες μιλάνε για 2 "μοντέλα" χρέωσης:

-per week v-calls activation

-per month v-calls activation

Πληρώνεις για να έχεις το service και η χρονοχρέωση παραμένει ίδια με τα voice calls. :blink:

Όσον αφορά το browsing στο VF live! οι ίδιες φήμες λένε ότι θα παραμείνει FREE!!! ΜΑΚΑΡΙ!!!!

Από άλλη πηγή προκύπτει: :wacko:

Aκόμα και αν χρεώσουν τις video κλήσεις π.χ. 25% ακριβότερα από τα voice calls (με δυνατότητα αγοράς προπληρωμένου χρόνου video calls), οι video-κλησεις μεταξύ των συνδρομητών vodafone θα παραμείνει ΔΩΡΕΑΝ εως το τέλος του 2005??? :blink:

Η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα 2 αυτά σενάρια. Περιμένουμε και την επίσημη ενημέρωση της vodafone (αρχές Μάρτη?)

Γνωρίζει κανείς περισσότερα??????? :shifty:

Ότι και αν έχετε αποφασίσει, φροντίστε οι video-κλήσεις μεταξύ των συνδρομητών Vodafone να παραμείνουν FREEEEEEE!!!! :lol: ΑΚΟΥΤΕ????

Λοιπόν παιδιά, έκανα πλέον είμαι και εγώ κάτοχος του vodafone 2gether. Λοιπόν. Παρόλο που το κινητό μου δεν είναι από τα προτεινόμενα της υπηρεσίας (έχω nokia 6230), η υπηρεσία δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ χωρίς επανεκίνηση κλπ. Το δοκίμασα και σε Νοκια 6100, πάλι δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Πολύ καλή μαγκιά!!! και με δωρεαν προωθήσεις! Και που λένε ότι κάνει 2 λεπτά να γυρίσει από την μία γραμμή στην άλλη, ΛΑΘΟΣ. Κάνει το ΠΟΛΥ 20 δευτερόλεπτα... Το προτείνο με κλειστά τα μάτια!!!

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned