mplip Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 εγώ πάντως θέλω μέιωση στα πάγια απο τη Voda και την Πέπη την είδα προχθές στο κέντρο της Αθήνας συνοδηγό πάνω σε μηχανή κυρίου, αγνώστου λοιπών στοιχείων... :P Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel7 Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Έχει προπληρωμένα μηνύματα πάντως,εγώ έκανα σήμερα Voda120 Και 50 προπληρωμένα sms με 19+3.5=22.5 ευρώ.Καλά είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel7 Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 http://www.vodafone.gr/vodafone/extras/ppt/pinakas1.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Μάλλον θα σταματήσω να κακίζω τους Παρόχους της Κινητής... :confused: Έχω την αίσθηση ότι μια σημαντική μερίδα των πελατών (κατά βάση στο retail), ενδιαφέρεται για ανούσιες υπηρεσίες και επιζητεί την κοροϊδία... :wacko: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 kiriws kapoia meiwsh sta kahmena ta SMS apo symvolaia . Bebaia gia na ginei ayto prepei kai oi ypoloipoi na kopsoun kati. Gia meiwsh programmatwn me kalyptei gia symvolaia pantote alla kathe meiwsh kalodexoumenh. Na ginei h polypothith sygxwneush mobiltel-vfone kai na timologoumaste apo mia etaireia. ayta ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 sto logolove.gr yparxei to keno logotypo kai apaiteitai egrafh ektos kai an to ebgalan :) register to stelneis sto kinhto sou kai epanafora ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 btw 8ymamai pali yphrxe ena noumero sth voda pou estelnes keno sms kai sou estelne to logo ths... yparxei akoma kai poio einai to noumero ?? epishs na pw oti enas filos phge Mytilhnh prin ena mhna kai mou eipe pws OLES oi tourkikes etaireis pou synde8hke pernontas me to ploio tou estelnan aytomata ena mynhma ki evgazan sthn o8onh tou oloklhro LOGO ths ekastote etaireias egxrwmo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Bρε παιδιά εγώ το έχω της vodafone το logo αλλά θέλω να το αφαιρέσω τελείως,δεν θέλω να γράφει ούτε vodafone ούτε να έχω σχέδιο...Θέλω να μην έχω καθόλου λογότυπο γιατι βάζω φωτογραφίες στο κινητό για wallpaper και καλύπτεται ένα μέρος τους από το λογότυπο και είναι αηδία.Γίνεται αυτό που ζητάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 6 Οκτ. 2004 , 11:48) Bρε παιδιά εγώ το έχω της vodafone το logo αλλά θέλω να το αφαιρέσω τελείως,δεν θέλω να γράφει ούτε vodafone ούτε να έχω σχέδιο...Θέλω να μην έχω καθόλου λογότυπο γιατι βάζω φωτογραφίες στο κινητό για wallpaper και καλύπτεται ένα μέρος τους από το λογότυπο και είναι αηδία.Γίνεται αυτό που ζητάω; Aναλογως το κινητο που εχεις. Στα Sagem π.χ. μπορεις ευκολα να βγαλεις το λογοτυπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr ( 5 Οκτ. 2004 , 20:34) Na ginei h polypothith sygxwneush mobiltel-vfone kai na timologoumaste apo mia etaireia. ayta ;) Tωρα τι διαφορες υπαρχουν στην τιμολογιση? Για τα sms, συμφωνω. Ειναι απαραιτητη η μειωση στα συμβολαια. Και τα MMS αν επεφταν θα τα χρησιμοποιουσαμε παραπανω νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CATI ( 6 Οκτ. 2004 , 12:59) Aναλογως το κινητο που εχεις. Στα Sagem π.χ. μπορεις ευκολα να βγαλεις το λογοτυπο. Έχω sony ericsson!Μπορώ να το βγάλω ή δεν το υποστηρίζει η sony; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gabriel7 ( 5 Οκτ. 2004 , 18:56) Έχει προπληρωμένα μηνύματα πάντως,εγώ έκανα σήμερα Voda120 Και 50 προπληρωμένα sms με 19+3.5=22.5 ευρώ.Καλά είναι... 50 SMS Δωρεάν με πάγιο 3.90 ευρώ για 4.25 ευρώ ... Δηλαδή μηνιαία έπτωση 0.35 ολόκληρα ευρώ!!! Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 6 Οκτ. 2004 , 13:51) Έχω sony ericsson!Μπορώ να το βγάλω ή δεν το υποστηρίζει η sony; Δεν νομιζω να μπορεις στο SE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xrhstos ( 6 Οκτ. 2004 , 14:21) 50 SMS Δωρεάν με πάγιο 3.90 ευρώ για 4.25 ευρώ ... Δηλαδή μηνιαία έπτωση 0.35 ολόκληρα ευρώ!!! xeftyla to eixa to SMS 50 kai to ebgala kalitera gia na plirono oti stelnw kai oxi na kerdizw 35 oloklira lepta :) exalou mporei kapion mhna na steilw ligotera afou pezei kai xronos dwrean.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CATI ( 6 Οκτ. 2004 , 13:08) Tωρα τι διαφορες υπαρχουν στην τιμολογιση? Για τα sms, συμφωνω. Ειναι απαραιτητη η μειωση στα συμβολαια. Και τα MMS αν επεφταν θα τα χρησιμοποιουσαμε παραπανω νομιζω. nai kai gia ta MMS symfwnw. an kai yparxoun pleon BT kai stelneis oti agapas ston allon efoson to ypostirizei oxi mono eikones alla kai audio. gia tin timologhsh i diafora einai oxi stous logariasmous, oute stin exypiretisi apla den mporoume na kanoume kapoia pragmata se vodafone shop p.x. agoras neas syskeuis kai ananewsh prepei na kaneis mono se mobitel ;) makari na ta agorasei ola h voda ;) (to ypoloipo 60 % peripou pou anhkei stin mobitel ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userc Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Θέλουμε wireless internet στα καρτοκινητά Θέλουμε real time billing των συνδέσεων με πάγιο on web interface & SMS on request. Θέλουμε καλύτερες προσφορές στα καρτοκινητα.Χαμηλότερο κόστος ομιλίας απο κινητά Vodafone προς Vodafone. Θέλουμε να ανανεώνουμε το χρόνο ομιλίας των καρτοκινητών μέσα από το myvodafone.gr Θέλουμε το crazy weekends στο Make your plan Θέλουμε mobileTV στο Live! όπως έχει η TIM Θέλουμε ειδοποίηση κλήσεων και τηλεφωνητή μαζί,χωρίς να αναμένει ο καλών στη γραμμή να συνδεθεί στο 121 Να διαβάζει άραγε κανείς από τη Vodafone; :worry: surfer τι θα γίνει με αυτή την vivodi; Πότε επιτέλους θα ξεκινήσουν οι νέες υπηρεσίες video on demand που έχουν ανακοινωθεί εδώ και κάτι μήνες και τίποτα δεν βλέπουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Το Sharp 902 θα κοστίζει με σύνδεση γύρω στα €500-€600 ??? :confused: Eκτός & αν θεσπίσουν τα 24μηνα 3G συμβόλαια... όποτε θα δούμε εκπλήξεις στις τιμές... :worry: Πολλές οι φήμες... να δούμε στην πράξη τι θα γίνει! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος userc ( 6 Οκτ. 2004 , 21:27) Να διαβάζει άραγε κανείς από τη Vodafone; :worry: surfer τι θα γίνει με αυτή την vivodi; Πότε επιτέλους θα ξεκινήσουν οι νέες υπηρεσίες video on demand που έχουν ανακοινωθεί εδώ και κάτι μήνες και τίποτα δεν βλέπουμε; Εδώ είσαι εσύ? :mad: :angry: Σας βούλιαξε κανένα καράβι? :devil: Αν όχι, κοίτα αύριο να "βουλιάζει" η μετοχή σας... :D :lol: Διαβάζουν από τη Voda... μην ανησυχείς! :D Θα περιμένεις ακόμη μερικούς μήνες. Εντυπωσιακές επενδύσεις ετοιμάζει η Vivodi - πρωτοποριακές υπηρεσίες (με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές) που θα καταπλήξουν και τον πιο απαιτητικό! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNSighT Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 ( 6 Οκτ. 2004 , 11:29) btw 8ymamai pali yphrxe ena noumero sth voda pou estelnes keno sms kai sou estelne to logo ths... yparxei akoma kai poio einai to noumero ?? 1250 ;) Παράθεση all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Surfer exeis kamia enhmerwsh gia kainourgia programmata den anaferomai se make your plan alla se allages sta gnwsta 60,120,180,24 klp. ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Τι έγινε ρε παιδιά με αυτό το θέμα? Ξεχάστηκε εντελώς? κ.Vodafone θα την βγάλεις αυτήν την υπηρεσία τελικά ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hharis (11 Οκτ. 2004 , 15:20) Τι έγινε ρε παιδιά με αυτό το θέμα? Ξεχάστηκε εντελώς? κ.Vodafone θα την βγάλεις αυτήν την υπηρεσία τελικά ή όχι? σσσστ σιγα βρε θα τους ξυπνησεις!!! :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Για εμας που εχουμε ηδη συνδεση, θα μας δωσουν δωρεαν 2η sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (10 Οκτ. 2004 , 17:17) Surfer exeis kamia enhmerwsh gia kainourgia programmata den anaferomai se make your plan alla se allages sta gnwsta 60,120,180,24 klp. ???? Δεν έχω κάποια πληροφορία... Συζήτηση να γίνεται... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 ok ok thanks etsi kai alliws ama bgei kati tha se dw parwn edw mesa . koinws enow pws tha to baleis san thema / anakoinwsh ;) kalo brady :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts