Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα καρτοκινητό Vodafone. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το "Ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος" ή να παραταθεί ο αριθμός των χτυπημάτων που να βγαίνει? Πολλές φορές δεν προλαβαίνω να το πιάσω στα 5 χτυπήματα με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Γίνεται να χτυπάει όσο επιμένει ο άλλος ή τουλάχιστον για 10 χτυπήματα?

Ευχαριστώ!

Ακυρωσε την προωθηση κλησεων #67#η##002#

Αυτο είδα κι εγω. Όπως και να έχει πολυ καλη προσθήκη στο οπλοστάσιο ενός smartphone :)

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

δεν μας είπες αν έχεις συμβόλαιο ή καρτοκινητό, για το 2ο κάλεσε 1285 και στη συνέχεια βρες την υπηρεσία ειδοποίησης χαμένης κλήσης - και μετά την απενεργοποιείς (πατώντας το 1 ή το 2).

Σωστά και συγγνώμη. Έχω συμβόλαιο και το galaxy s2

-----------------------------

LG G4

Σωστά και συγγνώμη. Έχω συμβόλαιο και το galaxy s2

Κατά 99% ισχύει και στα συμβόλαια το 1285, η υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων είναι το 1......

Μπορείς να το κάνεις και από τις ρυθμίσεις του κινητού σου , πήγαινε στην εκτροπή κλήσεων και απενεργοποίησε αυτό που είναι για κατειλημμένο...

Έχω 2 ερωτήσεις για όσους την έχουν κατεβάσει ή την ξέρουν:

1. Έχει και διαφημίσεις από τη Vodafone στο κάτω μέρος ή είναι σταθερό banner της εφαρμογής;

2. Για ποιό λόγο η εφαρμογή ζητά πρόσβαση στις επαφές μου; Η αντίστοιχη της Vodafone UK δεν ζητάει κάτι τέτοιο

https://market.android.com/details?id=com.myvodafoneapp&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLm15dm9kYWZvbmVhcHAiXQ..

Όχι τίποτα άλλο αλλά για να ξέρουν όσοι την χρησιμοποιήσουν τι αντάλαγμα πρέπει να δώσουν για ένα τέτοιο "εργαλείο".....

Μπορείς να το κάνεις και από τις ρυθμίσεις του κινητού σου , πήγαινε στην εκτροπή κλήσεων και απενεργοποίησε αυτό που είναι για κατειλημμένο...

Προσπάθησα να το κάνω, αλλά μου λέει ότι δεν επιτρέπεται από τον πάροχο..... :(

Εντωμεταξύ θέλω ειδοποίηση μηνυματος όταν είναι κλειστό κλπ, ποιός με κάλεσε, αλλά όχι όταν απορρίπτω εγώ την κλήση.... το θεωρώ άκυρο εντελώς

LG G4

Με τον τρόπο που σου λέω μπορείς να απενεργοποιήσεις μόνο αυτό..

Το 1285 τελικά δεν ισχύει για να το απενεργοποιήσεις από εκεί;

Την εγκατέστησα, την άνοιξα, όλα οκ. Την κλείνω και πάω να την ανοίξω ξανά και μου βγάζει force close. Θα δοκιμάσω ένα restart της συσκευής μπας και στρώσει. Μάλλον είναι παιδικές ασθένειες.

Να δω πότε θα βγει και στο app store για μας με iOS ... εδώ και 1,5 χρόνο στο site τους λέει σύντομα διαθέσιμο... :lol::lol: Τώρα που έγινε το πρώτο βήμα ίσως κάτι γίνει..

Πολύ μου άρεσε η εφαρμογή! Και τα χρήσιμα τηλεφωνα που περιλαμβάνει είναι όντως.. χρήσιμα.:lol:

Να δω πότε θα βγει και στο app store για μας με iOS ... εδώ και 1,5 χρόνο στο site τους λέει σύντομα διαθέσιμο... :lol::lol: Τώρα που έγινε το πρώτο βήμα ίσως κάτι γίνει..

Εγω φαντάζομαι ότι όπου να ναι θα βγει. Λογικό να βγει για android πρώτα και μετα για iOS δεδομένων των ελέγχων της Apple.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Μα καλά πως είναι δυνατό να βγάζουν ακόμα διαφημίσεις στην τηλεοράση με greeklish. Όλες οι διαφημίσεις της VODAFONE με CU είναι στα greeklish. Prosopika gia mena einai apisteuta antiaisthitiko....

Πόσο ξεπερασμένοι μπορεί να είναι κάποιοι διαφημιστές...

Αναρωτιέμαι το Ραδιοτηλεοπτικό γιατί δεν κάνει κάτι....

μια φορα μπηκα στον κοπο να διαβασω τι λεει και δεν μπορεσα.

ας τα διαβαζουν μονοι τους αν τα θελουν greeklish ετσι και αλλιως δεν πρεπει να λενε και τπτ αξιολογο τα γνωστα της vodafone

iphone xs max ipad 6th gen

Όταν της είδα σκέφτηκα, "τσατ διαφημίζουν γιαυτό γράφουν έτσι", όσο ποιο πολύ τα βλέπω τόσο με ενοχλούν!

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

ειναι απλα απαραδεκτοι. κοβουν εκπομπες για λανθασμενη χρηση της γλωσσας που αφηνουν και οι οικογενειες στο δρομο και δεν μπορουν να κοψουν την διαφημιση που στην τελικη θα κανουν αλλη!!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Καλησπέρα,

Χρησιμοποιώ εδώ και μερικές μέρες το Alcatel OT-908 και αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό πρόβλημα σχετικά τις κλήσεις. Κάνω κλήση(σε δύο διαφορετικούς αριθμούς συγκεκριμένα), ο παραλήπτης απαντάει κανονικά και ενώ εγώ τον ακούω πολύ καθαρά, εκείνος δεν ακούει τίποτα. Το κλείνω ξαναπαίρνω και είτε θα κάνει ξανά το ίδιο πράγμα, είτε μετά απο πολλές προσπάθειες θα λειτουργήσει κανονικά. Επίσης έχω δοκιμάσει το εξής: Ενώ κάνω κλήση προς τους συγκεκριμένους αριθμούς και μου εμφανίζει το παραπάνω πρόβλημα, βγάζω την κάρτα SIM την βάζω στο προηγούμενο κινητό και η κλήση πραγματοποιείται με επιτυχία. Στην συνέχεια βγάζω την κάρτα και την βάζω πίσω στο Alcatel OT-908 και το πρόβλημα παραμένει! Να σημειώσω ακόμα ότι με την προηγούμενη συσκευή(και τον ίδιο αριθμό) οι κλήσεις προς τους συγκεκριμένους αριθμούς ήταν απροβλημάτιστες!

Καμιά ιδέα;

Μήπως έχει πάρει μερικές πουλάδες (έχει πέσει) η συσκευή σου σαν να μην κάνει καλή επαφή το μικρόφωνο μοιάζει, δε το πας μια βόλτα για σέρβις;

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Και τι θα πουν οι Mutual;

Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Καλά, αυτο είναι "ίσως" το λιγότερο. . .

Ξεχάσαμε - ξεχάσατε τη διαφήμιση με της "σημαίες " της Ανεξαρτητης Κρήτης;;;;;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned