pankmp Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εχω ενα καρτοκινητό Vodafone. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το "Ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος" ή να παραταθεί ο αριθμός των χτυπημάτων που να βγαίνει? Πολλές φορές δεν προλαβαίνω να το πιάσω στα 5 χτυπήματα με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Γίνεται να χτυπάει όσο επιμένει ο άλλος ή τουλάχιστον για 10 χτυπήματα? Ευχαριστώ! Ακυρωσε την προωθηση κλησεων #67#η##002# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Δυστυχώς ειναι μόνο για ιδιώτες.. σε επαγγελματικά ειναι κουτσουρουμένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Αυτο είδα κι εγω. Όπως και να έχει πολυ καλη προσθήκη στο οπλοστάσιο ενός smartphone :) Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 δεν μας είπες αν έχεις συμβόλαιο ή καρτοκινητό, για το 2ο κάλεσε 1285 και στη συνέχεια βρες την υπηρεσία ειδοποίησης χαμένης κλήσης - και μετά την απενεργοποιείς (πατώντας το 1 ή το 2). Σωστά και συγγνώμη. Έχω συμβόλαιο και το galaxy s2 Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Σωστά και συγγνώμη. Έχω συμβόλαιο και το galaxy s2 Κατά 99% ισχύει και στα συμβόλαια το 1285, η υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων είναι το 1...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Μπορείς να το κάνεις και από τις ρυθμίσεις του κινητού σου , πήγαινε στην εκτροπή κλήσεων και απενεργοποίησε αυτό που είναι για κατειλημμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ευχαριστώ πολύ pankmp, αυτό ήταν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ωραίος φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Έχω 2 ερωτήσεις για όσους την έχουν κατεβάσει ή την ξέρουν: 1. Έχει και διαφημίσεις από τη Vodafone στο κάτω μέρος ή είναι σταθερό banner της εφαρμογής; 2. Για ποιό λόγο η εφαρμογή ζητά πρόσβαση στις επαφές μου; Η αντίστοιχη της Vodafone UK δεν ζητάει κάτι τέτοιο https://market.android.com/details?id=com.myvodafoneapp&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLm15dm9kYWZvbmVhcHAiXQ.. Όχι τίποτα άλλο αλλά για να ξέρουν όσοι την χρησιμοποιήσουν τι αντάλαγμα πρέπει να δώσουν για ένα τέτοιο "εργαλείο"..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μπορείς να το κάνεις και από τις ρυθμίσεις του κινητού σου , πήγαινε στην εκτροπή κλήσεων και απενεργοποίησε αυτό που είναι για κατειλημμένο... Προσπάθησα να το κάνω, αλλά μου λέει ότι δεν επιτρέπεται από τον πάροχο..... :( Εντωμεταξύ θέλω ειδοποίηση μηνυματος όταν είναι κλειστό κλπ, ποιός με κάλεσε, αλλά όχι όταν απορρίπτω εγώ την κλήση.... το θεωρώ άκυρο εντελώς Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Με τον τρόπο που σου λέω μπορείς να απενεργοποιήσεις μόνο αυτό.. Το 1285 τελικά δεν ισχύει για να το απενεργοποιήσεις από εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Την εγκατέστησα, την άνοιξα, όλα οκ. Την κλείνω και πάω να την ανοίξω ξανά και μου βγάζει force close. Θα δοκιμάσω ένα restart της συσκευής μπας και στρώσει. Μάλλον είναι παιδικές ασθένειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Να δω πότε θα βγει και στο app store για μας με iOS ... εδώ και 1,5 χρόνο στο site τους λέει σύντομα διαθέσιμο... :lol::lol: Τώρα που έγινε το πρώτο βήμα ίσως κάτι γίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Πολύ μου άρεσε η εφαρμογή! Και τα χρήσιμα τηλεφωνα που περιλαμβάνει είναι όντως.. χρήσιμα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Να δω πότε θα βγει και στο app store για μας με iOS ... εδώ και 1,5 χρόνο στο site τους λέει σύντομα διαθέσιμο... :lol::lol: Τώρα που έγινε το πρώτο βήμα ίσως κάτι γίνει.. Εγω φαντάζομαι ότι όπου να ναι θα βγει. Λογικό να βγει για android πρώτα και μετα για iOS δεδομένων των ελέγχων της Apple. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Γιά να δούμε..Ωραίο φαίνεται. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Μα καλά πως είναι δυνατό να βγάζουν ακόμα διαφημίσεις στην τηλεοράση με greeklish. Όλες οι διαφημίσεις της VODAFONE με CU είναι στα greeklish. Prosopika gia mena einai apisteuta antiaisthitiko.... Πόσο ξεπερασμένοι μπορεί να είναι κάποιοι διαφημιστές... Αναρωτιέμαι το Ραδιοτηλεοπτικό γιατί δεν κάνει κάτι.... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 μια φορα μπηκα στον κοπο να διαβασω τι λεει και δεν μπορεσα. ας τα διαβαζουν μονοι τους αν τα θελουν greeklish ετσι και αλλιως δεν πρεπει να λενε και τπτ αξιολογο τα γνωστα της vodafone Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Όταν της είδα σκέφτηκα, "τσατ διαφημίζουν γιαυτό γράφουν έτσι", όσο ποιο πολύ τα βλέπω τόσο με ενοχλούν! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 ειναι απλα απαραδεκτοι. κοβουν εκπομπες για λανθασμενη χρηση της γλωσσας που αφηνουν και οι οικογενειες στο δρομο και δεν μπορουν να κοψουν την διαφημιση που στην τελικη θα κανουν αλλη!! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ εδώ και μερικές μέρες το Alcatel OT-908 και αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό πρόβλημα σχετικά τις κλήσεις. Κάνω κλήση(σε δύο διαφορετικούς αριθμούς συγκεκριμένα), ο παραλήπτης απαντάει κανονικά και ενώ εγώ τον ακούω πολύ καθαρά, εκείνος δεν ακούει τίποτα. Το κλείνω ξαναπαίρνω και είτε θα κάνει ξανά το ίδιο πράγμα, είτε μετά απο πολλές προσπάθειες θα λειτουργήσει κανονικά. Επίσης έχω δοκιμάσει το εξής: Ενώ κάνω κλήση προς τους συγκεκριμένους αριθμούς και μου εμφανίζει το παραπάνω πρόβλημα, βγάζω την κάρτα SIM την βάζω στο προηγούμενο κινητό και η κλήση πραγματοποιείται με επιτυχία. Στην συνέχεια βγάζω την κάρτα και την βάζω πίσω στο Alcatel OT-908 και το πρόβλημα παραμένει! Να σημειώσω ακόμα ότι με την προηγούμενη συσκευή(και τον ίδιο αριθμό) οι κλήσεις προς τους συγκεκριμένους αριθμούς ήταν απροβλημάτιστες! Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Μήπως είναι πρόβλημα της συσκευής και όχι του δικτύου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Μήπως έχει πάρει μερικές πουλάδες (έχει πέσει) η συσκευή σου σαν να μην κάνει καλή επαφή το μικρόφωνο μοιάζει, δε το πας μια βόλτα για σέρβις; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Και τι θα πουν οι Mutual; Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Καλά, αυτο είναι "ίσως" το λιγότερο. . . Ξεχάσαμε - ξεχάσατε τη διαφήμιση με της "σημαίες " της Ανεξαρτητης Κρήτης;;;;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts