georgemv Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Κάνει δυναμικό compression στις σελίδες και τις φώτο η vodafone, οπότε παλεύεται με GPRS. Σε download πάντως θα σου φανεί πάναργο. Από ταχύτητες περίμενε 3-6 KB/sec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Κάνει δυναμικό compression στις σελίδες και τις φώτο η vodafone, οπότε παλεύεται με GPRS. Σε download πάντως θα σου φανεί πάναργο. Από ταχύτητες περίμενε 3-6 KB/sec. κοιτα εμενα στις φωτογραφιες εχει μια θολοτητα...αλλα σχετικα παει γρηγορα.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Δηλαδή για κάποιον που έχει μια ιστοσελίδα και θέλει να ανεβάζει υλικό στις διακοπές ΔΕΝ αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Δηλαδή για κάποιον που έχει μια ιστοσελίδα και θέλει να ανεβάζει υλικό στις διακοπές ΔΕΝ αξίζει; κοιτα θα ανεβει αλλα πιστευω θα αργησει πολυ εγω εχω καρτοιντερνετ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ποια η διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Ποια η διαφορά; σχετικα με σημα η κατι αλλο τιποτα στο καρτοιντερνετ πληρωνεις με μερες ενω στο προγραμμα με ογκο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Πηγαίνω 3ήμερα στον Πόρο, αλλά δεν θέλω να πηγαίνω όλη μέρα στην καφετέρια με το netbook. Τι συμφέρει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Ξέρει κανείς αν μπορείς να κάνεις εγγραφή στο my account με τον αριθμό vodafone καρτοInternet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Ξέρει κανείς αν μπορείς να κάνεις εγγραφή στο my account με τον αριθμό vodafone καρτοInternet? Σε συμβόλαιο mobile broadband μπορείς να κάνεις myaccount. (ΑΝ Βοηθάει καθόλου αυτό που λέω για την περίπτωσή σου). Για καρτοιντερνετ, δεν ξέρω. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ξέρει κανείς αν μπορείς να κάνεις εγγραφή στο my account με τον αριθμό vodafone καρτοInternet? Όχι δεν μπορείς να κάνεις, η υπηρεσια myaccount αφορα ενεργες συνδρομες συμβολαιου Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Όχι δεν μπορείς να κάνεις, η υπηρεσια myaccount αφορα ενεργες συνδρομες συμβολαιου νομιζω ομως υπαρχει ιστοσελιδα ενημερωσης για το υπολειπο σου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 διαφορα 3g+ με gprs ειναι πολυ?? 9.0 kbps ποσα mbps ειναι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 παιδια ειμαι συνδρομητης της vodafone με 2 συνδεσεις στο unlimited 45 και με πηραν πριν απο λιγο τηλεφωνο σχετικα με ενα στικακι για το φορητο για ιντερνετ.μου ειπαν οτι μου το δινουν δωρεαν το στικακι και με παγιο 10€ τελικη τιμη τον μηνα θα εχω 1gb internet.θελω να ρωτησω τωρα τι ειναι αυτο ακριβως? το στικακι ειναι αυτο εδω:http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42143.action?αν δεχτω την προταση που μου εκαναν θα εχω ιντερνετ παντου με τον φορητο και αν ναι τι ταχυτητες? ιδιες με αυτες που εχω στο κινητο με τα δωρεαν mb που ειναι μεσα στο προγραμμα η πιο γρηγορο? παρακαλω διαφωτιστε με λιγακι σε αυτα που ρωταω και αν ειναι καλη προσφορα γιατι πρεπει να απαντησω μεχρι αυριο.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 διαφορα 3g+ με gprs ειναι πολυ?? 9.0 kbps ποσα mbps ειναι? 9 kbps =0,009 mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 εδω που ηρθα τωρα και θα ειμαι για πολυ καιρο εχει 3G+ ενω δεν το ηξερα...μιλαμε για αλλη ταχυτητα...πολυ πιο καλυτερη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 νομιζω ομως υπαρχει ιστοσελιδα ενημερωσης για το υπολειπο σου οτι αφορα τo VMB, ενημερωνεσε μεσω τις σελιδας http://www.vodafone.gr/myvmb Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 παιδια ειμαι συνδρομητης της vodafone με 2 συνδεσεις στο unlimited 45 και με πηραν πριν απο λιγο τηλεφωνο σχετικα με ενα στικακι για το φορητο για ιντερνετ.μου ειπαν οτι μου το δινουν δωρεαν το στικακι και με παγιο 10€ τελικη τιμη τον μηνα θα εχω 1gb internet.θελω να ρωτησω τωρα τι ειναι αυτο ακριβως? το στικακι ειναι αυτο εδω:http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42143.action?αν δεχτω την προταση που μου εκαναν θα εχω ιντερνετ παντου με τον φορητο και αν ναι τι ταχυτητες? ιδιες με αυτες που εχω στο κινητο με τα δωρεαν mb που ειναι μεσα στο προγραμμα η πιο γρηγορο? παρακαλω διαφωτιστε με λιγακι σε αυτα που ρωταω και αν ειναι καλη προσφορα γιατι πρεπει να απαντησω μεχρι αυριο.ευχαριστω Χμμ... σιγουρεωου για ποιο stick μιλαμε, το stick που βγαινει δωρεαν για το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι : http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42262.action αρα σιγουρεψου αν προκειτε να σου δωθει δωρεαν η αν θα επιδοτηθεις extra η θα σου χρησιμοποιησουν τιποτα τις επιδοτησεις απο το κινητο σου. Οσο για την ταχυτητα αυτο δεν μπορω να στο απαντησω με σιγουρια, αναλογος περιοχη, υπολογιστη, και της χρησης που θελεις να κανεις Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 στο καρτοιντερνετ αμα φτασω 2GB χανω το ιντερνετ σωστα??για 15 μερες μιλαω το αλλο που θελω να ρωτησω ειναι αν η πολιτικη ορθης χρησης ειναι μια προσθεση σε mb του gprs και του 3G η κατι ξεχοριστο? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 και τελικα πως απενεργοποιειται ξερουμε? η κοσμοτε εχει αριθμο που στελνεις και το κλεινεις στη σελίδα η βοντα ομως δε γραφει κατι Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 και τελικα πως απενεργοποιειται ξερουμε? η κοσμοτε εχει αριθμο που στελνεις και το κλεινεις στη σελίδα η βοντα ομως δε γραφει κατι μπορεις να βαλεις λαθος ρυθμισεις στο ιντερνετ και ετσι να μην μπορει να μπει και να σε χρεωσει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 τοσο πολυ μ'αγαπανε στη vodafone,μα τοσο πολυ που με πιστωνουν καθε μηνα 5€,αυτη ειναι εταιρια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 τοσο πολυ μ'αγαπανε στη vodafone,μα τοσο πολυ που με πιστωνουν καθε μηνα 5€,αυτη ειναι εταιρια :D Καλό ακούγεται............ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Όχι,απλά σου πιστωνουν 5 ευρώ επί 12 μήνες αν κάνεις αίτηση φορητοτητας σε καρτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Όχι,απλά σου πιστωνουν 5 ευρώ επί 12 μήνες αν κάνεις αίτηση φορητοτητας σε καρτοκινητο. Για εξήγησέ το καλύτερα γιατί είμαστε και λίγο κουρασμένοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Για εξήγησέ το καλύτερα γιατί είμαστε και λίγο κουρασμένοι... Σε καποια καρτοκινητα που κανουν αιτηση φορητοτητας για να φυγουν τα καλουν και τους πρωτεινουν 5€ επι 12μηνες για να μεινουν. Αυτο δε σημαινει οτι το κανουν σε ολους! Κυριως το κανουν σε νουμερα τα οποια ειναι χρονια στο δικτυο! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts