Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή ο αδερφός μου θα πάει σε μια πόλη για σπουδές σκέφτηκα τη λύση του mobile broadband για να έχει και internet. Βλέπω ένα πρόγραμμα συμβολαίου το 5GB φοιτητικό με 12,5 ευρώ το μήνα με την προσφορά.. Σκέφτομαι όμως τι γίνεται αν καταναλωθούν όλα τα gb... Γίνεται να βάλουμε να σταματήσει η σύνδεση στο internet μόλις φτάσουμε στα 5 gb και να μην μας αφήνει να μπούμε μετά στο internet?? Γιατί πολύ το φοβάμαι αυτό.. Ή να προτιμήσω τη λύση της κάρτας και να χω το κεφάλι μου ήσυχο?

Υπαρχει ρυθμηση,(μπορει να ειναι και αυτοματο) οταν φτασεις σε καποια gb-mb σου ερχεται μηνυμα οτι κοντευεις να φτασεις το οριο που εχεις.

Για βονταφον usb λεω που εχω.

Και για το ''θεμα'' μου για το ιντερνετ, πηρα το 1399 και τα καταφερα.

Το λαθος που εκανα ηταν οτι εγραφα Internet με το ''I'' κεφαλαιο.(μη με βρησετε....)

και μετα ηθελε ''διαμετακομιστης μεσολαβησης'' κενο

''κωδικος προσβασης'' ****(pass)

το ''5080'' σβησιμο

και ''τυπος APN'' default (μονο).

Παντος ευχαριστω που ασχοληθηκατε!

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μπορείς να μου δώσεις κάποιο link να κοιτάξω? Σε ποια εταιρία?

Φίλε μην το συζητάς. Βάλε κανονικό adsl ιντερνετ. Αξιόπιστο, μόνιμο, γρήγορο internet, καθαρό (Χωρίς μπλοκαρίσματα voip), χωρίς ογκοχρέωση. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ για mobile internet. Εκτός κι να πραγματικά (μα πραγματικά) το χρειάζεσαι το Mobile.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Καμμία σχέση οι μισθοί της Ρουμανίας με τους μισθούς στην Ελλάδα.

Πρέπει να είσαι πλούσιος στην Ρουμανία για να μπορείς να ξοδέψεις 0.75 τη μέρα Χ 30 μέρες = 22.5 ευρώ με μισθούς 150-200 ευρώ τον μήνα.

Και λοιπόν;

Τα μηχανήματα υποδομής του δικτύου κάνουν τα ίδια χρήματα και για την vodafone Ελλάδας και για τη vodafone Ρουμανίας.

Είναι άλλη μια απόδειξη ότι οι τιμές είναι αυθαίρετο δημιούργημα κάπου λογιστή που θέλει να του βγουν τα νούμερα και δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό κόστος της υπηρεσίας + ένα λογικό ποσοστό κέρδους.

Τελικά, το 1€ την ημέρα ισχύει αυτόματα για όλους τους συνδρομητές χωρίς data plan ή πρέπει να ενεργοποιηθεί με κάποιον τρόπο;

εχει ενεργοποιηθει σε ολους μας αυτοματα και ισχυει απο τις 4 τα ξημερωματα και μετα...αμα εχει καποιος ομως προγραμμα μετα την καταναλωση των 10 mb δωρο χανει απο τον ογκο του προγραμματος του

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

εχει ενεργοποιηθει σε ολους μας αυτοματα και ισχυει απο τις 4 τα ξημερωματα και μετα...αμα εχει καποιος ομως προγραμμα μετα την καταναλωση των 10 mb δωρο χανει απο τον ογκο του προγραμματος του
Νομιζα οτι αν εχεις προγραμμα πρωτα καταναλωνεις τα mb του προγραμματος και μετα μπαινεις σε χρεωση ανα mb.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Φίλε μην το συζητάς. Βάλε κανονικό adsl ιντερνετ. Αξιόπιστο, μόνιμο, γρήγορο internet, καθαρό (Χωρίς μπλοκαρίσματα voip), χωρίς ογκοχρέωση. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ για mobile internet. Εκτός κι να πραγματικά (μα πραγματικά) το χρειάζεσαι το Mobile.

Απλά είναι περίεργη η περιοχή και δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.. εννοείται ότι πρώτα θα κοιτάξω και αυτό.. Σε ευχαριστώ για την απάντηση :)

Σε περίπτωση που την ημερομηνία της προγραμματισμένης ανανέωσης του πακέτου δεν υπάρχει επαρκές υπόλοιπο για την ανανέωση τότε αυτή θα αναβληθεί μέχρι να βρεθεί επαρκές υπόλοιπο. Αν αυτό δεν συμβεί μέσα σε 30 ημέρες από την αρχική προγραμματισμένη ημερομηνία ανανέωσης,τότε η συνδρομή στο πακέτο θα ακυρωθεί. Tο “CH@T ME OLOUS” μπορείς να το ενεργοποιήσεις μόνο μία φορά κάθε 7 ημέρες.
Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Και λοιπόν;

Τα μηχανήματα υποδομής του δικτύου κάνουν τα ίδια χρήματα και για την vodafone Ελλάδας και για τη vodafone Ρουμανίας.

Είναι άλλη μια απόδειξη ότι οι τιμές είναι αυθαίρετο δημιούργημα κάπου λογιστή που θέλει να του βγουν τα νούμερα και δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό κόστος της υπηρεσίας + ένα λογικό ποσοστό κέρδους.

Σαν Οικονομολόγος , θα σου απαντήσω ότι στοιχείο του κόστους είναι

α) Το κεφάλαιο ( μηχανήματα κ.τ.λ.

β) Η εργασία

Άρα το κόστος κινητής τηλεφωνίας σίγουρα επηρεάζεται από τους μισθούς που πληρώνει η εταιρεία , στους εργαζομένους της στην Ελλάδά , και στην Ρουμανία .

Πέραν τούτου οι τιμές δεν είναι ποτέ δημιούργημα λογιστή , εξαρτώνται κυρίως από την λεγόμενη ελαστικότητα όταν έχουμε καθεστώς μονοπωλίου ή ολιγοπωλίου

Για να μην επεκταθώ υπερβολικά , καμμία οικονομική θεωρία δεν υποστηρίζει ότι η τιμές έχουν σχέση με το κόστος μίας υπηρεσίας + ένα λογικό κέρδος ( τί ακριβώς σημαίνει λογικό κέρδος ειναι άγνωστο στην οικονομική επιστήμη)

Σαν Οικονομολόγος , θα σου απαντήσω ότι στοιχείο του κόστους είναι

α) Το κεφάλαιο ( μηχανήματα κ.τ.λ.

β) Η εργασία

Άρα το κόστος κινητής τηλεφωνίας σίγουρα επηρεάζεται από τους μισθούς που πληρώνει η εταιρεία , στους εργαζομένους της στην Ελλάδά , και στην Ρουμανία .

Πέραν τούτου οι τιμές δεν είναι ποτέ δημιούργημα λογιστή , εξαρτώνται κυρίως από την λεγόμενη ελαστικότητα όταν έχουμε καθεστώς μονοπωλίου ή ολιγοπωλίου

Για να μην επεκταθώ υπερβολικά , καμμία οικονομική θεωρία δεν υποστηρίζει ότι η τιμές έχουν σχέση με το κόστος μίας υπηρεσίας + ένα λογικό κέρδος ( τί ακριβώς σημαίνει λογικό κέρδος ειναι άγνωστο στην οικονομική επιστήμη)

Άρα συμφωνούμε :)

Επίσης, σεβόμενος το thread, δεν αναπτύσω τις απόψεις μου για την οικονομική επιστήμη :)

Παντως πολυ σημαντικη αυτη η λειτουργεια της vodafone...Εγω σκεφτομαι για τις φορες που δεν εχω ενεργοποιημενο καποιο dataplan (το dataplan στην ουσια το ενεργοποιω σε διακοπες στο χωριο για καμια εβδομαδα) να εχω την καρτουλα μονιμα μεσα στο ipad μου κ οποτε 1 στο τοσο χρειαστω internet να μπορω να μπω χωρις τρελες χρεωσεις...Ειπατε οτι δεν χρειαζετε κατι για ενεργοποιηση...Να ρωτησω κατι αλλο ομως:Αν ξεπερασω τα 10mb χρησης ποσο μου ριχνει την ταχυτητα η vodafone?ή μηπως μετα εχω τρελες χρεωσεις?Επισης το 1€ ισχυει για ολο το 24ωρο ε??οσες φορες κ αν μπω?Τελος σε αυτην την περιπτωση τα apn settings απραμενουν τα γνωστα εε?? sorry για τις πολλες ερωτησεις :O

Thanks

Edited by panos23

ΤΑ ΑΡΝ είναι τα γνωστά.

Δεν υπάρχει παραπάνω χρέωση από 1 ευρώ την ημέρα.

Η ταχύτητα μειώνεται μετά τα 10ΜΒ σε GPRS.

Στο παρελθόν με άφηνε και κατέβαζα ακόμα και 100 ΜΒ πριν ρίξει την ταχύτητα .

Από τετάρτη 4/05 έχω παρατηρήσει 10 ΜΒ ακριβώς.

το 24ώρο είναι από 04:00- 03:59:59

Απλά είναι περίεργη η περιοχή και δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.. εννοείται ότι πρώτα θα κοιτάξω και αυτό.. Σε ευχαριστώ για την απάντηση :)

Το site adslgr.com έχει ένα χάρτη διαθεσιμότητας που σου δείχνει τι κέντρα υπάρχουν (από κάθε εταιρία) σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. Δες το και αυτό.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

ΤΑ ΑΡΝ είναι τα γνωστά.

Δεν υπάρχει παραπάνω χρέωση από 1 ευρώ την ημέρα.

Η ταχύτητα μειώνεται μετά τα 10ΜΒ σε GPRS.

Στο παρελθόν με άφηνε και κατέβαζα ακόμα και 100 ΜΒ πριν ρίξει την ταχύτητα .

Από τετάρτη 4/05 έχω παρατηρήσει 10 ΜΒ ακριβώς.

το 24ώρο είναι από 04:00- 03:59:59

λίγο βλακεια το σύστημα. δηλαδή αν μπω από τις 03.00 ως 05.00 θα χρεωθώ για 2 ώρες 2€.

κανονικά έπρεπε να το κάνουν 24 ώρες από τη στιγμή που το ενεργοποιείς.

GPRS ->δηλαδή να υποθέσω γύρω στα 5kb/sec για κατέβασμα.

Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει.. Το iPhone 4 μέχρι πριν λίγο καιρό το πούλαγε η vodafone και η cosmote στην τιμή 659 ευρώ για το 16gb και 779 ευρώ για το 32gb μοντέλο.

Χθες το έφερε και η wind. Και η wind και η cosmote συνεχίζουν να το πουλάνε στην ίδια τιμή (659 και 779 αντίστοιχα)

http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/iPhone-4/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-iPhone-4.aspx

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=EshopProductsFullStory&FullStory_EshopProductsFullStory_actionOverride=/portlets/eshop/eshopProductsFullStory/begin&_windowLabel=FullStory_EshopProductsFullStory&sku=E00-0181-7000-033&x

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=EshopProductsFullStory&FullStory_EshopProductsFullStory_actionOverride=/portlets/eshop/eshopProductsFullStory/begin&_windowLabel=FullStory_EshopProductsFullStory&sku=E00-0181-7000-034&x

Ενώ η vodafone ξαφνικά άλλαξε την τιμή στα 672 και 792 ευρώ αντίστοιχα.

Πώς εξηγείται αυτό? Δεν έχει κάποια stadar τιμή ορισμένη από την apple? Μπορεί μια εταιρία να το πουλάει σε ό,τι τιμή θέλει?

και το μαυρο το πουλαει 672?

γτ νομιζα μονο το λευκο το εδινε η βοντα 672

Και το μαύρο ναι... την ίδια στιγμή που οι άλλες 2 εταιρίες το πουλάνε 659 και το μαύρο και το άσπρο...

δεν έχω ξανακουσει να ανεβαινει η τιμή ενός κινητού:blink:

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

δεν έχω ξανακουσει να ανεβαινει η τιμή ενός κινητού:blink:

Κι όμως... το είδαμε κι αυτό από τη vodafone... Όσο παλαιώνει ... τόσο ανεβαίνει και η τιμή... :)

Κι όμως... το είδαμε κι αυτό από τη vodafone... Όσο παλαιώνει ... τόσο ανεβαίνει και η τιμή... :)

σαν το παλιο κρασι. ελεος.

ας το παρουν οι ενδιαφερομενοι απο κοσμοτε και wind

iphone xs max ipad 6th gen

Το μηλαράκι κρατάει καλά την αξία του τελικά ... και την αξία μεταπώλησης ...

Πτώση θα κάνει μόνο όταν κάνει την εμφάνιση του το 5/4S αλλά όχι σε μεγάλο ποσό

Ρε παιδια, ακομα δε καταλαβα για ποια σημαιακια μιλατε... χαχαχαχα

Αν προσθεσεις vodafon, σημαιακια και Κρητη, ολο μαζι, μας κανει 11 666... Τυχαιο? Δε νομιζω!

Κανω στα γρηγορα μια περιγραφη του ποιος ειμαι. Δεν ειμαι Κρητικος, λατρευω την Κρητη, ειμαι απ'τη Θεσσαλονικη, ζω στην Αθηνα, μολις εγγραφηκα στο forum.

Απευθυνομε σ'αυτους που "βρηκαν" για αλλη μια φορα την προπαγανδα στην τηλεοραση.

Μας λετε ειναι σπουδαιοτερη υποθεση να ασχολουμαστε με καθε μαλ*κα και προπαγανδιστη παρα να κοιταζουμε πως να φτιαξουμε ενα κρατος το οποιο δε θα ανεχεται τις προπαγανδες και πως δε θα εχει τις προυποθεσεις γι αυτες. Αν σημερα ηταν η vodafon, αυριο θα ειναι καποια αλλη. Διαρκως προβαλετε τους Ελληνες ως θυματα που δε μπορουν να κηνιθουν, και τους αλλους ως θυρευτες που θελουν να κυριαρχισουν! Τους κωλοπροπαγανδιστες τους εντοπιζεις και τους τσακιζεις!!! ΤΕΛΟΣ!!! Αν η vodafon θελει να υποστηριζει την ανεξαρτητοποιηση της Κρητης για καποιο λογο, τιμη της και καμαρι της. Επισεις προπαγανδες ειναι ολες οι πολιτικες διαφημισεις. Ποιος τις αγκιζει? Προπαγανδα επισεις εχει περισσοτερη στο ιντερνετ παρα στη τηλεοραση γιατι δεν υπαρχουν ουτε καν μηδαμινες μοναδες ασφαλειας απο προπαγανδες κλπ. Η διαφημιση επισεις της vodafon δεν ειναι παρανομη, και μαλιστα θα τη θεωρησω εως μονον οριακα ανηθικη! δηλαδη ελαχιστα.

Οπως ειναι και κατι μαλ*κες που βγαζουν κατι σκατο blog δηθεν υψιστης εθνικης σημασιας τυπου "δεν εχουμε στρατιοτικο εξοπλισμο, πως θα κανουμε πολεμο?" Πρωτον, γιατι γ***το να κανουμε πολεμο? Δευτερον, γιατι ρε μ*λα*α blogger τα γραφεις αυτα? Θες να μας παρουν οι Τουρκοι απ'τον κωλο? Τριτον, ασκεις ψυχολογικη βια σε ανθρωπους (συνηθως ανυσηχους και ευαλωτους) χωρις λογο με το επιχειρημα "πρεπει να ξερεις τι συμβαινει στη χωρα σου" ενω στην ουσια κλονιζεις την ψυχικη τους ηρεμια και αυτο ΚΑ-ΤΑ-ΔΙ-ΚΑ-ΖΕ-ΤΑΙ. Δε λεω πως ειναι ολα αστοχα η πως πρεπει να ειμαστε αναισθητοι, αλλα προσεκτικα. Η προπαγανδα στο ιντερνετ ακομη κι αυτη που εχει περιεχομενο που δε βλαπτει τη χωρα, ειναι προπαγανδα. Sorry αλλα θα'πρεπε να καταδικαζεται. Και εχω δει πολλα blogs και forums που εχουν δηθεν αντιστασιακο χαρακτηρα αλλα στην πραγματικοτητα ειναι ωμη προπαγανδα με περιεχομενο ναζι και εξτρεμιστικους και φανατικους χαρακτηρες εγκληματικα επικυνδινους για νεους που δεν εχουν ακομη αναπτυξει αρκετη πολιτικη και ανθρωπιστικη συνειδηση.

Δεν ειμαστε μα**κες, βλεπουμε καποια πραμματα, το ποτε θα σταματησουμε σαν σκατορατσα να συμπεριφερομαστε ΠΑΝΤΑ σαν κατωτερα θυματα ειναι το προβλημα, γιατι εχουμε βαφτισει την ασχετωσυνη μας "καποιους". "Καποιοι θελουν να σου βαλουν τσιπ στον κωλο για να σε ελεγχουν." "Καποιοι θελουν να σε υποταξουν." "Καποιοι θελουν πολεμο και εσυ δε ξερεις που παν τα 4." και αλλα πολλα τετοια.

Σταματηστε να περνατε τα παντα για προπαγανδα, η ακομα κι αν υπαρχει, απλα γαμ*στε την. Μην ξαναπατε στη βονταφον! Που ξερω εγω πως απο πισω δε κρυβετε καμια Κοσμοτε η Q για παραδειγμα που δε περασαν κατω απ'το τραπεζι εκατομυρια σε σκηνογραφο της διαφημισης για να γινει αυτος ο ντορος και να χασει πελατεια η βονταφον για να παει στην κοσμοτε πχ? Κρινετε σαν δηθεν ειδικοι γα**το και αυτο μου τη δινει!!!

Σταματηστε εσεις να οδηγειτε τον κοσμο σε βλακιες σας. Γιατι οταν σας ρωταμε "τι κρυβουν απο πισω δηλαδη?", απαντατε, "απλα δε νομιζω να ειναι τυχαιο!" Αυτα ειναι σοφισματα δηλαδη λογια που εχουν επιστημονικη ψευτοδομη αλλα ειναι απλα σοφισματα, εν ολιγης μπαρουφεν!

Κοιτατε να κανετε τιποτα χρησιμο για την κοινωνια, και αφηστε τα "εγω ξερω την αληθεια, πρεπει να τα κανουμε γυαλια καρφια" Δεν παιρνω ολοκληρωτικα θεση στο κυριως θεμα γιατι δεν υπαρχει καν ολικη διαφωτιση. Δε μπορω να ξερω αν το εκανε πχ η vodafon ως vodafon, η η Αμερικη, η ο Παπανδρεου, η, η, η... Και δεν προκειτε και να κατσω να σκασω.

Οποιος ειναι αρκετα ανεγκεφαλος και φοβαται μηπως τυχων ο φανταστικος "καποιος" τον κυριαρχησει, ας αναρωτηθει, ποσο αραγε ελεγχω τον εαυτο μου? Γιατι αν θελησει καποιος να κανει συζητηση για το θεμα Κρητη, δε θα σου αναφερει τιποτα για τη vodafon, θα ξερεις τιποτα να του πεις, οπως πχ, τι ειναι αυτο που ονομαζουμε Κρητη και να μπορεις σαν ωριμος ανθρωπος να συνταξεις λογικες προτασεις για να φερεις εις περας τη συζητηση η ντιμπειτ?

Δηλαδη τι θα επρεπε να καταλαβω απο το forum? Οτι η ανεξαρτητοποιηση της Κρητης απαγορευεται? Κι αν εγω λεω "ναι" στην ανεξαρτητοποιηση? Ειμαι προπαγανδιστης, η κακος? Σκεφτειτε ΡΕεεεεε!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Και να ξερετε οτι και το σκοπιανο μεγαλωσε εξ'αιτιας μας! Αν του διναμε οση σημασια του αξιζε και τους λεγαμε, αντε και την επομενη φορα ελατε με ονομα για να συζητησουμε, γιατι δε μιλαμε σε αγνωστους, ουτε που θα μας ξαναενοχλουσαν!!! Αλλα που μυαλο? Ξεσυκωθηκαν κατι μα*α*ες σαν τον Καρατζαφερη και μας κολλησαν για τα καλλα, επειδη οσο τους μιλας τοσο σου κολανε, και σε καποια φαση παιρνουν λεφτα κατω απο το τραπεζι και σκανε μια για παντα!

Οι προδοτες ειναι μεσα σε κατι Βουλες, δημοσιες υπηρεσιες, γιατρια, σπιτια... Εχουμε ξεφτυλιστει! Ντροπη! Φαινεται μεσα απ'τους τροπους που "λυνουμε" τα προβληματα μας με κατι κομματοσκυλα, φανατισμενους ηλιθιους, που υπερ-υπεριφανευοντε για τους αρχαιους Ελληνες και τσακονοντε με τους ξενους γι αυτο και οταν τους ρωτας τι ξερεις απο Σωκρατη, Αισχηλο, Αριστοφανη, δεν εχουν ιδεα και χανουν το παραμικρο ιχνος ελληνισμου που ΙΣΩΣ ειχαν, και τους ηλιθιοτσακομους... Τετοιοι ειστε, καλλα να παθετε! Ψηφιζετε τα γουρουνια κι αλλο! Λετε μα*ακιες! Υπαρχει ολοκληρο κοινο! Μην ανοιξετε κανα βιβλιο να ξεστραβωθειτε. Μη μαθετε κατι απ'τους αρχαιους ημων προγονες, οποιος μετεχει της ελληνικης παιδιας και ξερει ελληνικα ειναι Ελληνας, η το αλλο, οποιος δεν ασχολειτε με (την ορθη) πολιτικη, ειναι αχρηστος. (Περικλης)

Κανονικα ετσι οπως εχω αναψει τωρα, και ενα βιβλιο γεμιζω...

Ενα τελευταιο, συγνωμη για τυχων ορθογραφικα λαθη απ'ολους. Το πεδευω πολυ και εχω αρχισει να βελτιωνομαι τελευταια.

Ουτε ονομα δεν αναφερω... γιατι... "ειπα πολλα" και δε θελω να μου κρεμασει κανεις κουδουνια. Τιθετε θεμα αγορας εργασιας, και περιγελου!

Αντε για... Ελληναρες!

Edited by theSnob
λαθος γραμμενη λεξη. τυπογραφικο.

Σίγουρα δεν ηταν τυχαίο.Ούτε τυχαία ήταν και η αποκάλυψη κατα τη γνωμη μου οτι στο βιντεάκι η σημαία που εμφανιζόταν πίσω ήταν της Κρητης.Ποιός θα μπορουσε να προσεξει μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα οτι η διπλωμένη σημαιούλα πίσω ήταν της ανεξάρτητης Κρήτης? Ποιός την ήξερε?Εγώ όσες φορές και αν την είδα καθόλου δεν το προσεξα.Με το που έγινε όμως η αποκάλυψη (από ποιόν αλήθεια?)αρχισε ένα αναμάσημα από όλα τα μπλογκ και όλοι μάθαμε για την ανεξαρτητη κρητη.Πέτυχαν αυτό που ήθελαν με τη βοήθειά μας.!!!!!

συμφωνω. κι εγω εγραψα μια απαντηση καλοσυγυρισμενη επ'αυτου.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned