Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες σε συσκευές της HTC & Qtek

iliu_n
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους,

υπαρχει η δυνατοτητα στο htc trophy να βαλω ελληνικο μενου? ειναι αγορασμενο απο vodafone

• Απαντήσεις 582
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει πάρει απάντηση εδώ. Δεν χρειάζεται να δημιουργείς νέο θέμα αν υπάρχει ήδη θέμα που μπορεί να φιλοξενήσει την ερώτησή σου.

• 4 weeks later...

Υπάρχει κάπου μια λίστα με ΠΟΙΑ wvga είναι δοκιμασμένα και τρέχουν άψογα στο Leo μας;

Διότι, τα μισά που βρήκα ή είχα (και υποστήριζαν wvga), δεν τρέχουν - με πετούν στη Home tab.

(Ή μήπως χρειάζονται ΕΞΤΡΑ 3D drives που μάλλον δεν διαθέτει ήδη η συσκευή μου; )

• Administrators

Όλα τα παιχνίδια για windows mobile παίζουν και στο HD2.

Υπάρχει ήδη thread για παιχνίδια, απευθύνσου εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224

:lock:

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να βρώ ένα λινκ για να κατεβάσω το CoPilot για το HTC μου.

Δεν υπάρχει κάποια έκδοση του CoPilot που να έχει ΜΟΝΟ τους χάρτες για Ελλάδα, έτσι ώστε να μου έρθει και πιο φθηνά;

Η πρέπει να κατεβάσω το πιο φθηνό πακέτο και μετά να κατεβάσω τους χάρτες της Ελλάδας;

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

• 3 weeks later...
Για την ιστορία και για να κλείσει το θέμα , αποφάσισα τελικά να πάρω ένα desire hd μιας και το βρήκα 400 ευρώ , 180€ κάτω από τις τιμές των "μεγάλων"......ε παιδιά σας πληροφορώ ότι όχι απλά δεν το μετανιωσα , όχι απλά το κινητό ήταν χιλιοσφραγισμενο , όχι απλά έχει την επίσημη εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας , ....απλά απλούστατα τα έχει όλα και απλά γλυτωσα 180€ στην τσέπη μου.....το έχω κανά μήνα και το κινητό δεν παίζεται!

• 2 months later...
Εχω δωσει το ιδιο κιν στην αδερφη μ και δεν μπορω με τιποτα να βαλω τις σωστες ρυθμίσεις για cosmote.... μπορει καποιος να μου πει???

• Administrators
Εχω δωσει το ιδιο κιν στην αδερφη μ και δεν μπορω με τιποτα να βαλω τις σωστες ρυθμίσεις για cosmote.... μπορει καποιος να μου πει???

Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου.

Modpic.gif

• 3 weeks later...

Χαίρεται κύριοι!

Τους τελευταίους μήνες έχω εγκαταστήσει μία Cooked NAND Rom με Android 2.3.4 απο τον Cyanogemod. Απο τότε που την εγκατέστησα κυριολεκτικά έχω ένα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κινητό! Έχω τρελαθεί με το Android και το κινητό είναι σχεδόν 100% λειτουργικό! Απο ταχύτητα δεν το συζητάω, μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα Windows Mobile 6.5 !

Ένα πρόβλημα μόνο δεν με αφήνει να χαρώ 100% την εμπειρία, και αυτό είναι η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ MMS.

Ενώ υπάρχουν όλες οι ρυθμίσεις στο Mobile Networks, δεν μπορώ να λάβω ή να στείλω MMS. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει βρε παιδιά?

ΥΓ : Να πώ πως χρησιμοποιώ το τελευταίο Handcent με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Σας ευχαριστώ! ;)

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

Δεν ανοίγουμε νέο θέμα όταν υπάρχει για την συσκευή που μας ενδιαφέρει.

Απευθύνσου εδώ:

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• 1 year later...
για σασ παιδια.ειμαι χριστιστησ κινητων και ειδικα htc αλλα εχω ενα προβλημα.καηκε η μιτρικη του htc hd2 μου μετα απο προσπαθεια να του βαλω αλλο λογισμικο.ξερετε που μπορω να βρω αλλη και αν μπορω να αποταθω καπου να με βοηθησουν??

Για το hd2 υπάρχει ειδική ενότητα,δε χρειάζεται να ανοίγεις νέο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4280489#post4280489

Και όταν λες κάηκε,τι προσπάθησες να βάλεις? Δε καίγεται έτσι εύκολα

• Administrators

Απευθύνσου στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151

Πες ακριβώς τι έκανες για να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα και ποια η ενδεχόμενη λύση.

Modpic.gif

• 4 weeks later...

Καλημέρα σε όλους! Το HD2 μου έπεσε μέσα στο νερό (αναμμένο) και πλέον δεν ανάβει...:cry:

Στην Θεσσαλονίκη, υπάρχει κανένας ηλεκτρονικός που θα μπορούσε να αναλάβει να του ρίξει μια ματιά μπας και το σώσουμε; Πήγα στα ηλεκτρονικάδικα στην Β.Ηρακλείου, αλλά δεν ήξεραν κανέναν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Αν έβγαλες αμέσως τη μπαταρία και δε δοκίμασες να το ανοιξεις να δεις αν λειτουργεί, αξίζει να δοκιμάσεις τα παρακάτω (με αυξανόμενη σειρά δυσκολίας):

1. Στέγνωσε το με μια ηλ. σκούπα σε χαμηλή ένταση (όχι πιστολάκι μαλλιών, δε βοηθάει)

2. Άφησέ το για 1 βράδυ σε ένα κλειστό μπολ γεμάτο ρύζι (ωμό). Υποτίθεται ότι κρατά την υγρασία. Ακόμη καλύτερα αν βρεις σακουλάκια silica gel (αυτά που έχουν διάφορες συσκευασίες για προστασία των προϊόντων από την υγρασία.

3. Αν τίποτε από αυτά δε δουλεύει και πιάνουν τα χέρια σου τότε αγόρασε ισοπροπυλική αλκοόλη καθαρή (7-8 ευρώ), βρες στο google πως αποσυναρμολογείται το κινητό σου και βύθισε τα κομμάτια του εκτός της οθόνης και της μπαταρίας στο υγρό αυτό. "Κολύμπησέ" τα για λίγο και μετά στέγνωσέ τα με την ηλεκτρική. Μην το φοβάσαι, σ' εμένα μόνο αυτό δούλεψε σ' ένα Nokia 5800 XPress Music. Ήμουν απελπισμένος και έτοιμος να το πετάξω.

Υπάρχουν και επαγγελματίες που αναλαμβάνουν να προσπαθήσουν (=κάποια αμοιβή για την προσπάθεια και αρκετα μεγαλύτερη αμοιβή εαν πετύχουν). Δεν έχω υπόψη μου στη Θεσσαλονίκη, μέσω google είχα βρει για Αθήνα αλλά προσωπικά με χάλαγε το να δώσω κάποια χρήματα εξαρχής χωρίς εγγύηση επισκευής.

Ακόμα και αν δεν έβγαλες αμέσως τη μπαταρία ή προσπάθησες να το ανοίξεις, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις... Τα ίδια είχα κάνει κι εγώ:rolleyes:.

Edited by DrNick
LeEco Le Max 2 - AOSiP

• 8 months later...
Γεια σας! Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση…. Έχω το τηλέφωνο LG E900 με το λειτουργικό win phone, γίνεται να εγκαταστήσω το λειτουργικό android;;;; είμαι αρκετά αρχάριος και ελάχιστα ξέρω από αυτά….. Κάθε βοήθεια δεκτή…. Ευχαριστώ!:worry::blink::worry:

Γεια σας! Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση…. Έχω το τηλέφωνο LG E900 με το λειτουργικό win phone, γίνεται να εγκαταστήσω το λειτουργικό android;;;; είμαι αρκετά αρχάριος και ελάχιστα ξέρω από αυτά….. Κάθε βοήθεια δεκτή…. Ευχαριστώ!:worry::blink::worry:

Δεν γίνεται. Δεν φτάσαμε ακόμα στο σημείο που μπορούμε να αλλάζουμε το προεγκατεστημένο λειτουργικό στις συσκευές μας (με ελάχιστες εξαιρέσεις)

ευχαριστώ για την απάντηση σου.... Λυπάμαι που δεν μπορω να αλαξω το λειτουργικό του...... Οπότε θα αναγκαστώ να συμβιβαστώ οπως είναι.......

• 4 weeks later...
  • Administrators
Γράφεις σε εντελώς λάθος θέμα αλλά ούτως ή άλλως αυτό δεν γίνεται και το παρόν θέμα κλειδώνεται.

Modpic.gif

• 2 months later...

Γεια σας παιδια,

ο πατερας μου εχει ενα htc touch hd το οποιο εχει windows mobile 6.5 νομιζω...

Θελω να ρωτησω αν γινεται να του κανω αναβαθμηση των windows ή αν γινεται να του βαλω λογισμικο android.

Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες σε συσκευές της HTC & Qtek