Jump to content

nickiphorosn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nickiphorosn

  1. τελικα εχει κανει κανεις register στο apple id απο ελλαδα δινοντας την ποιστωτικη του καρτα....ειχε κανεις προβλημα..?.............εχω χρησιμοποιησει απηρες φορες πιστωτικη σε οποιαδηποτε πλατφορμα λειτουργικου η οποιοδηποτε browser κτλ...ποτε δεν ειχα τετοια κοληματα.....χωρια να πω οτι κατα την δημιουργια apple id δεν σου δινει καν την δυνατοτητα να δωσεις λογαριασμο paypal!!!!!! οι μοναδικες επιλογες ειναι visa , mastercard και αλλα 2 ξεκαρφωτα...... ας βοηθησει καποις που γνωριζει τα της apple βρε παιδια!
  2. Για την ιστορία και για να κλείσει το θέμα , αποφάσισα τελικά να πάρω ένα desire hd μιας και το βρήκα 400 ευρώ , 180€ κάτω από τις τιμές των "μεγάλων"......ε παιδιά σας πληροφορώ ότι όχι απλά δεν το μετανιωσα , όχι απλά το κινητό ήταν χιλιοσφραγισμενο , όχι απλά έχει την επίσημη εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας , ....απλά απλούστατα τα έχει όλα και απλά γλυτωσα 180€ στην τσέπη μου.....το έχω κανά μήνα και το κινητό δεν παίζεται!
  3. Γεια σε όλους , είμαι νέος κάτοχος ενός iPad 2 και στην προσπάθεια μου να εγγράφων στο apple I'd δεν μου ανγνωριζει την πιστωτικη μου κάρτα......τι πρέπει να κάνω?
  4. ευχαριστω για την απαντηση...ουσιαστικα αυτο θελω να διευκρινησουμε...οχι να θαψουμε τα μεγαλα μαγαζια...απλα να ξερω , υπαρχει καποια διαφορα , καποιες παγιδες? τωρα εψαξα και xperia arc...μια απο τα ιδια , διαφορα 100 ευρω....το ιδιο και με το nokia n8 , το i phone κτλ , κτλ ...τρελες διαφορες....η πιο χαρακτηριστικη παντως παραμενει στα κινητα της htc με το hd7 να ειναι στα top των διαφορων στις τιμες...απο 309 εως 629 !!!!!!!!!!! πραγματικα αν μπορει καποιος να μας εξηγησει πως μπορει να συμβαινει αυτο τοτε εγω παω πασο....
  5. Ας μου εξηγησει καποιος..... γιατι τοσο μεγαλες διαφορες στις τιμες απο μαγαζι σε μαγαζι;..π.χ htc desire hd , το βρισκω στο skroutz απο 420,00 εως 600,00 ευρω. Η επισημη τιμη λιανικης στην Ελλαδα απ οσο γνωριζω ειναι 579,00 . Πως μπορει καποιος να πουλαει τοσο κατω απο αυτην την τιμη ? μιλαμε για διαφορες των 150,00 ευρω και ανω . Θελω να καταληξω , ειναι οντως τιμες πραγματικες στα πλαισια του ανταγωνισμου ή τα κινητα αυτα ειναι π.χ προιοντα εισαγωγης , μη συμβατα με τα ελληνικα δικτυα , κτλ...υπαρχει περιπτωση ενα τηλεφωνο με τον ιδιο κωδικο να ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που πουλανε μεγαλα μαγαζια , π.χ. πλαισιο , γερμανος , κωτσοβολος , get it now? τα μεγαλα μαγαζια πουλανε στην ενδεικτικη τιμη λιανικης της εκαστοτε αντιπροσωπειας... να εμπιστευτω ενα αλλο "αγνωστο" μαγαζι το οποιο πουλαει σε τιμες 20-30% κατω ή υπαρχουν παγιδες στην αγορα ενος κινητου... αυτο συμβαινει και με αλλες μαρκες και μοντελα κινητων ...το παραδειγμα με το htc desire hd ειναι ενδεικτικο...οποιο κινητο που να με ενδιαφερει και να χτυπησω στο skroutz οι διαφορες στην τιμη ειναι τεραστιες.....μπορει καποιος να με συμβουλεψει και να με καθοδηγησει ?
×
×
  • Create New...