totalcmdext Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Που μπορω να βρω screen protector απο λεπτο υλικο για να πεζει καλα με το Touch? εχω βαλει ενα screen protector που ειναι χοντρο αρκετα κε δεν πεζι καλα με το δακτυλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Που μπορω να βρω screen protector απο λεπτο υλικο για να πεζει καλα με το Touch? εχω βαλει ενα screen protector που ειναι χοντρο αρκετα κε δεν πεζι καλα με το δακτυλο Me screen protector tis HTC paizei kala. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω την παραπάνω συσκευή από εδώ:http://www.expansys-usa.com/p.aspx?i=147354 Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση της rom με τα ελληνικα σε Wm6 apo thn Ace hellas-HTC. Επειδή γράφει unlock και μάλιστα ένας το λέει σε κάποιο σχόλιο πιστεύω θα μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Ειμαι εξωτερικο για διακοπες και εχω δει σε καταστημα αυτο το κινητο περι τα 270 ευρω αξιζει να το αγορασει κανεις ακουω αποψεις :cool: http://www.t-mobileshadow.com/ Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Ειμαι εξωτερικο για διακοπες και εχω δει σε καταστημα αυτο το κινητο περι τα 270 ευρω αξιζει να το αγορασει κανεις ακουω αποψεις :cool: http://www.t-mobileshadow.com/ πολυ ομορφο και αξιολογο κινητο με πολυ ωραιο μενου (carousel και μεγαλα εικονιδια) δεν ειναι 3G. Το ειχα κανα μηνα και το εδωσα γιατι δεν μπορεσα να του βαλω Ελληνικα (qwerty πληκτρολογιο με διαφορετικη διαταξη) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 το ειδα ξανα σημερα απο εμφανιση και βαρος τι λεει αν ξερει κανεις δεν εχουν καποιο εξω ωστε να το περιεργαστω Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Το πηρε ενας φιλος και με ρωταει πως μπορει να περασει το destinator 7 . Απο τα downolad της ngi τι πρεπει να κετβασει και πω να τα περσει στο "μηχανακι" ?? Απο pda ειμαι ασχετος μιας και μου αρεσουν πιο πολυ τα pna.Ευχαριστω για οποια βοηθεια. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Πήγαινε στα αντίστοιχα thread της συσκευής ή του λογισμικού που ζητάς και θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις καινούργιο thread για κάτι τέτοιο. (Ενημερωτικά τώρα... το Dest7 παίζει άψογα στο Cruise. Οδηγίες εγκατάστασης και στο forum του navimania.gr). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Πήγαινε στα αντίστοιχα thread της συσκευής ή του λογισμικού που ζητάς και θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις καινούργιο thread για κάτι τέτοιο. (Ενημερωτικά τώρα... το Dest7 παίζει άψογα στο Cruise. Οδηγίες εγκατάστασης και στο forum του navimania.gr). Για P3650 δεν ειδα να υπαρχει κατι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Για όλες τις συσκευές του είδους... η ίδια διαδικασία ακολουθείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Για όλες τις συσκευές του είδους... η ίδια διαδικασία ακολουθείται. Μπορει...Αλλα οπως γραφω δεν ειναι δικο μου και δεν εχω ξαναασχοληθει με pda οποτε ...εχω ελαφρυντικα κατα την γνωμη μου.Ελπιζω να γλυτωσω τα ... ισοβια. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 http://www.mobilewhack.com/wp-content/uploads/2008/10/htc-shadow-2.png http://www.mobilewhack.com/t-mobile-to-launch-shadow-2/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xontros Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Καλησπερα παιδια εχω ενα ΗτCH Touch Εδω και καποιοες μερες στα χερια μου (ωραιο κινητακι ειναι) λοιπον και πανω στα install και στο ολικο πειραγμα εχει ε3αφανιστει απο το κινητο η Καρτελα Settings.... Παρακαλω οποιος γνωριζει ας βοηθησει.Απο προγραμματα εχω βαλει αρκετα system mechanic,Resco explorer-astronavigatos-ενα wifi companion to battery status-I contact kltp... λετε το mechanic να εχει κανει καμια βρωμια..:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Γεια χαρά είμαι μέσα στον πανικό γιατί έκανα την γκάφα της ζωής μου και έχω θολώσει λίγο έσβησα κατά λάθος ένα αρχείο απο τη μνήμη του κινητού, την εσωτερική όχι την sd. η μνήμη του φαίνεται απο τα windows vista/7 απο όπου ίσως μπορώ να δοκιμάσω restore, παρόλα αυτά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα για WM Smartphone το οποίο θα έπρεπε να δοκιμάσω πρώτα. Please help... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriod Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα HTC Touch Diamond. Ξαφνικά δεν μου αναγνωρίζουν τα Windows την συσκευή και βγάζει μήνημα Άγνωστη συσκευή USB. Το έχω δοκιμάσει σε 4 PC και κάνει το ίδιο. Τι του έχω κάνει Hard Reset να ξαναγίνει εγκατάσταση στο HTC από την αρχή, τι το βάζω να το βλέπει σαν δίσκο, τι του κσετσεκάρω το "Enable advance network functionality) πάλι τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση iPhone 4s (9.3.5) End of Time unfortunately :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα HTC Touch Diamond. Ξαφνικά δεν μου αναγνωρίζουν τα Windows την συσκευή και βγάζει μήνημα Άγνωστη συσκευή USB. Το έχω δοκιμάσει σε 4 PC και κάνει το ίδιο. Τι του έχω κάνει Hard Reset να ξαναγίνει εγκατάσταση στο HTC από την αρχή, τι το βάζω να το βλέπει σαν δίσκο, τι του κσετσεκάρω το "Enable advance network functionality) πάλι τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω? Καθαρισε την θυρα στο Διαμαντι και στο καλωδιο, δοκιμασε αλλο καλωδιο. Αν δεν γινει τιποτα για σερβις. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriod Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Το δοκίμασα και με άλλα καλώδια και με το δικό του της μάνας του. Πάλι τα ίδια κάνει. Δεν δοκίμασα να καθαρίσω θύρες... θα δοκιμάσω. Παράθεση iPhone 4s (9.3.5) End of Time unfortunately :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athan85 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Εχω τα αγγλικα WM, αν κοιτάξεις ομως στα Settings/Connections/USB Settings και να βάλεις στις επιλογες να το βλεπουν τα windows ως Disk Drive και οχι μεσω ActiveSync ισως γινει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Άσχετο αλλά δοκίμασες να περάσεις κάποια πιο νέα έκδοση του activesync; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriod Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Και σαν Disk Drive το ίδιο βγάζει. Το Active Sync 4.5 έχω φίλε μου. Δυστυχώς το είχα είδη δοκιμάσει. Παράθεση iPhone 4s (9.3.5) End of Time unfortunately :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Έτσι πέθανε το (εκτός εγγύησης) S100 μου :cry: Αν δε βαριέσαι κάνε και ένα Hard Reset και ξαναδοκίμασε πριν το στείλεις στην Ace. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriod Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Του βάζω τώρα της Vodafone το μαμά μέσω WiFi αρχείο για να του το κάνω εγκατάσταση πάλι και να τους το στείλω πακετάκι. Παράθεση iPhone 4s (9.3.5) End of Time unfortunately :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harm Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Έχει αγοράσει κανείς από το shop.brando.com? Από προηγούμενα posts είδα ότι τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν, ενώ στο site βλέπω ότι σε χρεώνουν... Επίσης υπάρχει θέμα με τελωνείο? Πρέπει να ζητήσεις να στα τυλίξουν ως δώρο κλπ.? Παράθεση Carpe Diem http://www.custominsight.com/services/bmw.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Πρόβλημα τελωνείου δεν μου έχει προκύψει ποτέ από εκεί. Τα μεταφορικά αν θυμάμαι καλά στοιχίζουν ελάχιστα ή είναι δωρεάν. Πολύ καλή εταιρία γενικά, με καλές τιμές και γρήγορη αποστολή από πλευράς τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harm Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 και από ταχύτητα παράδοσης πως τα πάνε? (εννοείται από την ημερομηνία παραγγελίας) Παράθεση Carpe Diem http://www.custominsight.com/services/bmw.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts