Jump to content

[S9/S9 Plus] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία των S9/S9+ σε σχέση με τα S8/S8+;  

117 members have voted

1. 1. Είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία των S9/S9+ σε σχέση με τα S8/S8+;

• Έχω S9 (Η αυτονομία είναι χειρότερη από το S8)
      10
    • Έχω S9+ (Η αυτονομία είναι χειρότερη από το S8+)
      27
    • Έχω S9 (Η αυτονομία είναι ίδια ή καλύτερη από το S8)
      15
    • 'Εχω S9+ (Η αυτονομία είναι ίδια ή καλύτερη από το S8+)
      65

Recommended Posts

Παντως ισως τον μεγακυτερο ρολο παιζει ω καλυψη δικτυου...εγω καθημερινες που μπαινω μετρό βγαζω 4 ωρες..το ΣΚ βαραω 6

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παντως ισως τον μεγακυτερο ρολο παιζει ω καλυψη δικτυου...εγω καθημερινες που μπαινω μετρό βγαζω 4 ωρες..το ΣΚ βαραω 6

πολυ σημαντικο ρολο....επειδη στο σπιτι δεν εχω σημα ... αφοτου ενεργοποιησα το wifi calling και αρχισα να το εχω σε λειτουργια πτησης στο σπιτι (με wifi calling ενεργο..μην χανω κλησεις και μηνυμα) , οι ωρες οθονης αυξηθηκαν περιπου κατα 2 ωρες..

Οτι να ναι γραφω ο μπαγάσας

• 2 weeks later...

S9+ με Android pie εδώ και 2 ημέρες. Σήμερα όντας άρρωστος στο κρεβάτι του πόνου το σκαλίζω από το πρωί 8 περίπου. Ίντερνετ και πολύ YouTube.

https://www.dropbox.com/s/65vx1oen59006et/Screenshot_20181121-152731_Settings.jpg?dl=0

Πάντως άσχετα της μπαταρίας είναι πολύ γρήγορο, νομίζεις ότι έχεις άλλο κινητό και κάνει και φοβερή διαχείριση μνήμης.

S9+ με Android pie εδώ και 2 ημέρες. Σήμερα όντας άρρωστος στο κρεβάτι του πόνου το σκαλίζω από το πρωί 8 περίπου. Ίντερνετ και πολύ YouTube.

https://www.dropbox.com/s/65vx1oen59006et/Screenshot_20181121-152731_Settings.jpg?dl=0

Πάντως άσχετα της μπαταρίας είναι πολύ γρήγορο, νομίζεις ότι έχεις άλλο κινητό και κάνει και φοβερή διαχείριση μνήμης.

Περαστικά φίλε.. ελπίζω να βελτιωθεί η μπαταρία, το διαβάζω και αλλού. Εξάλλου beta είναι.

Ευχαριστώ φίλε μου. Το ελπίζω και εγώ γιατί αλλιώς καήκαμε.

Πάντως στο reddit, πολλά bug στο μικρό (night mode κ.α), για το plus..δεν διάβασα κάτι ιδιαίτερο.

Ευχαριστώ φίλε μου. Το ελπίζω και εγώ γιατί αλλιώς καήκαμε.

Πάντως στο reddit, πολλά bug στο μικρό (night mode κ.α), για το plus..δεν διάβασα κάτι ιδιαίτερο.

Η μπαταρία του μου έφτιαξε εμένα.

Πλέον κρατάει όσο κρατούσε και με την Oreo.

Εσένα καμία βελτίωση;

Ίσως είναι ακόμα νωρίς. Αλλά εγώ δε βλέπω κάμμια αλλαγή. Ίσα ίσα τη βλέπω χειρότερη. WiFi 90% χρήση! 2c38cbd5b64436ec332589cb648eed48.jpg

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ίσως είναι ακόμα νωρίς. Αλλά εγώ δε βλέπω κάμμια αλλαγή. Ίσα ίσα τη βλέπω χειρότερη. WiFi 90% χρήση! 2c38cbd5b64436ec332589cb648eed48.jpg

Και εγώ την ίδια άποψη έχω.η μπαταρία είναι χειρότερη στη pie

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

2η μερα τα πήγε καλύτερα με WiFi (του πατρικου που έχω δικό μου κ όχι του γείτονα) και ανάλυση WQHD+3061f709ab7ae52980dc268849977bcb.jpg

e0641b1bd844471dadb9d5613de9a24b.jpg

2η μερα τα πήγε καλύτερα με WiFi (του πατρικου που έχω δικό μου κ όχι του γείτονα) και ανάλυση WQHD+3061f709ab7ae52980dc268849977bcb.jpg

e0641b1bd844471dadb9d5613de9a24b.jpg

Έτσι είναι αυτά.

Το καλό σήμα παίζει ρόλο.

Χτες έφτασε στα χέρια μου το one plus 6, το οποίο πήρα για τον αδερφό μου! Ένα έχω να πω το οποίο με λυπει και βαθυτατα! 51% μπαταρία , 4.4 ώρες sot! Αυτή είναι μπαταρία!

Edited by barcelonistas

Χτες έφτασε στα χέρια μου το one plus 6, το οποίο πήρα για τον αδερφό μου! Ένα έχω να πω το οποίο με λυπει και βαθυτατα! 51% μπαταρία , 4.4 ώρες sot! Αυτή είναι μπαταρία!

Πούλα το S9 και πάρε και εσύ one plus 6. :p

Bro μου εκτός από μπαταρία, δαχτυλικο πολύ πιο γρήγορο, face unlock επίσης, overall speed επίσης, οθόνη σε πολύ καλά επίπεδα, κάμερα χολενει αλλά με gcam ανεβαίνει επίπεδο άνω του μετρίου. Ζήλεψα λίγο να πω την αλήθεια κ να ολοκληρώσω το off topic παραλήρημα!

ΥΓ είδα στο νήμα του plus 2η μπετα. Ετοιμάσου....... Χαχαχα

Bro μου εκτός από μπαταρία, δαχτυλικο πολύ πιο γρήγορο, face unlock επίσης, overall speed επίσης, οθόνη σε πολύ καλά επίπεδα, κάμερα χολενει αλλά με gcam ανεβαίνει επίπεδο άνω του μετρίου. Ζήλεψα λίγο να πω την αλήθεια κ να ολοκληρώσω το off topic παραλήρημα!

ΥΓ είδα στο νήμα του plus 2η μπετα. Ετοιμάσου....... Χαχαχα

Άντεξα με το one plus 6 για 8 ημέρες μόνο. Το κινητό ει αι πύραυλος και...αυτά!

Όλα τα άλλα μέτρια.

• 3 weeks later...

μια ερωτηση ασχετου χαχα δωστε μου μια πληροφορια σχετικα το πως πρεπει να κανουμε στην μπαταρια του κινητου φορτισεις αποφορτισεις.. ποτε ν το βαζουμε να φορτιζει σωστα ..

το μονο σιγουρο ειναι πως θα απενεργοποιησω την γρηγορη φορτιση και κλασσικα θα φορτιζει το βραδυ κλειστο.

απλα θελω τα φωτα σας σχετικα με την πιο σωστη διαχειρηση της μπας και μπορεσει να δωσει τα μεγιστα αν μπορει δλδ. :p:p

Εγώ προσωπικά προσπαθώ να το κρατάω στο 20-80% και μόνο άμα έχω γεμάτη μέρα ή ταξίδι να το φορτίζω και ξεφορτιζω φουλ..

Βέβαια αυτό σημαίνει ότι μέσα στην μέρα μπορεί να το βάλω για φόρτιση 1-2 φορές ...π.χ άμα βγαίνω και έχω 30% ...

Έτσι οτιδήποτε ανάμεσα σε αυτά τα ποσοστά όσες φορές και να φορτίσεις δεν τρέχει τίποτα με την μπαταρία κι από ότι έχω διαβάσει είναι οι καλύτεροι ρυθμοί φόρτισης χωρίς να ξεχειλώνει και ταυτόχρονα να ανεβάζει και υψηλές θερμοκρασίες.
Konakis.

Έτσι οτιδήποτε ανάμεσα σε αυτά τα ποσοστά όσες φορές και να φορτίσεις δεν τρέχει τίποτα με την μπαταρία κι από ότι έχω διαβάσει είναι οι καλύτεροι ρυθμοί φόρτισης χωρίς να ξεχειλώνει και ταυτόχρονα να ανεβάζει και υψηλές θερμοκρασίες.

Εγώ προσωπικά προσπαθώ να το κρατάω στο 20-80% και μόνο άμα έχω γεμάτη μέρα ή ταξίδι να το φορτίζω και ξεφορτιζω φουλ..

Βέβαια αυτό σημαίνει ότι μέσα στην μέρα μπορεί να το βάλω για φόρτιση 1-2 φορές ...π.χ άμα βγαίνω και έχω 30% ...

άρα δηλαδή απ ότι καταλαβαινω δεν πρεπει να φτανει στο 5 % .. οταν το βαζεις φυσικά το βράδυ για φόρτιση δεν θα ξυπνήσεις να το βγαλεις απο την πριζα θα φτασει στο 100%

παντως τωρα το p10lite που εχω μου βγαζει την μερα μου ανετα χτες που το ειδα το βραδυ στις 12 απο περιεργεια που τα κοιτατε αυτα εσεις ειχα 3 ωρες οθονη και μπαταρια 30 % και μιλαμε για χρηση που ξεκινησε απο της 8 το πρωι (οκ λογο δουλειας δεν πολυ χρησιμοποιειται και παιζει σε 3g-4g μεχρι τις 5:30 το απογευμα .

αν καταφερω να μου κανει το ιδιο και το νεο αποκτημα τοτε απλα θα ειμαι ικανοποιημενος

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία