carmik Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 περιεργα πραγματα...κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπας και συνελθει. Κατά εκεί θα πάει αν δε λυθεί, αλλά το παρακάτω feature το κινητό το γνωρίζει ο κόσμος; Το έχετε δει όλοι; 2) Όταν σε καλούν δεν το είχα προσέξει, αλλά βγάζει κάτω από το τηλέφωνο/όνομα καλούντος είτε την πόλη (λ.χ. Αθήνα) (!), είτε "προσαρμοσμένο" (όταν δεν είναι γεωγραφικός αριθμός, λ.χ. κλήση από κινητό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δεν μπορείς να μου εξηγήσεις εσύ περιλιπτικά για το αν χρειάζεται να το κάνω εγώ ή κανας φίλος μου ;;; Δες απο κατω Ορολογία του Android - Τι είναι root? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Παιδιά , από την στιγμή που θα δεχτούν την παραγγελία που έκανα και την βγάλουν ολοκληρωμένη από το vickmall , την επόμενη ημέρα θα στείλουν το προϊόν ή την ίδια μέρα ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Παιδιά , από την στιγμή που θα δεχτούν την παραγγελία που έκανα και την βγάλουν ολοκληρωμένη από το vickmall , την επόμενη ημέρα θα στείλουν το προϊόν ή την ίδια μέρα ;; Συνήθως, την επόμενη εργάσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Συνήθως, την επόμενη εργάσιμη. Ευχαριστώ φίλε . Έχω την εντύπωση οτι θα πρέπει να περιμένω 24 ώρες για να δω με το tracking number που βρίσκεται η παραγγελία σωστά ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coffeman Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Την επόμενη εργάσιμη στο στέλνουν, σου στέλνουν το track number και φωτογραφίες, μια με το κινητό και τα πράγματα πριν κλείσει το δέμα και άλλη μια με το δέμα (βάρος, στοιχεία αποστολής) Για το vickmall αυτά... που το παρήγγειλα και εγώ. Παράθεση http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Coffeman84/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proteas_900 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ευχαριστώ φίλε . Έχω την εντύπωση οτι θα πρέπει να περιμένω 24 ώρες για να δω με το tracking number που βρίσκεται η παραγγελία σωστά ;; Κ εγώ στην αναμονή είμαι φίλε, λογικά αύριο θα ενεργοποιηθεί κ το tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Να αφηνεται την μετατροπη συναλλαγματος να την κανει η τραπςζα σας,και οχι το paypal,τσιμπαει αρκετα παραπανω.....:) Πως αλλαζουμε αυτη την ρυθμιση στο paypal; ευχαριστω Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Την επόμενη εργάσιμη στο στέλνουν, σου στέλνουν το track number και φωτογραφίες, μια με το κινητό και τα πράγματα πριν κλείσει το δέμα και άλλη μια με το δέμα (βάρος, στοιχεία αποστολής) Για το vickmall αυτά... που το παρήγγειλα και εγώ. Μου έχουν στείλει μόνο το mail με το track number οπότε θα πρέπει να περιμένω τις φώτο και μετά να υπολογίζω οτι θα στείλουν την παραγγελία ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavroulis Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μου έχουν στείλει μόνο το mail με το track number οπότε θα πρέπει να περιμένω τις φώτο και μετά να υπολογίζω οτι θα στείλουν την παραγγελία ;;; Σε μένα δε στείλανε φωτογραφίες. Δε ζήτησα βέβαια. Μη σκας πάντως, σε ~2 βδομάδες θα το έχεις στα χέρια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proteas_900 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σε μένα δε στείλανε φωτογραφίες. Δε ζήτησα βέβαια. Μη σκας πάντως, σε ~2 βδομάδες θα το έχεις στα χέρια σου. Μία από τα ίδια, όχι φωτογραφίες και μόλις πριν λίγο, δηλαδη την επόμενη μέρα (διαφορά ώρας με Κίνα) τo tracking number λειτούργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 παιδια εχει διαφορα αυτο με τον επεξεργαστη στα 1,6 ghz με τον 2 ghz? ειναι αισθητη η ειναι σχεδον ιδιο? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Προς ενημέρωση σας, η Asus παρέθεσε τον kernel της συσκευής μας στην ίδια διεύθυνση που λαμβάνουμε τις αναβαθμισεις. Ίσως είναι η αρχή μιας custom rom. Αντε να δούμε... Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 παιδια εχει διαφορα αυτο με τον επεξεργαστη στα 1,6 ghz με τον 2 ghz? ειναι αισθητη η ειναι σχεδον ιδιο? Να πάρεις τον καλό επεξεργαστή με τα 2 γιγα ραμ. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Να πάρεις τον καλό επεξεργαστή με τα 2 γιγα ραμ. εχει μεγαλη διαφορα??. ευχαριστω. :) Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εχει μεγαλη διαφορα??. ευχαριστω. :) Nαι εχει διαφορα φιλε μου,ειδικα στα παιχνιδια ειναι πιο εμφανης. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μία από τα ίδια, όχι φωτογραφίες και μόλις πριν λίγο, δηλαδη την επόμενη μέρα (διαφορά ώρας με Κίνα) τo tracking number λειτούργησε. Ευχαριστώ πολύ παιδιά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς σας το viber και τις βιντεοκλησεις; Σε μένα πάντως δεν δουλεύουν. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proteas_900 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς σας το viber και τις βιντεοκλησεις; Σε μένα πάντως δεν δουλεύουν. Μην μας λες τέτοια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis_th Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Version V0909 γνωριζει κανενας τι παιζει με αυτην την εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 viber παιζει κανονικα σε εμενα Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 viber παιζει κανονικα σε εμενα Το viber παίζει, οι βιντεοκλησεις δεν μου παίζουν. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegean32 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να αλλάξει το μέγεθος των εικονιδίων ή της γραμματοσειράς από κάτω τους στην επιφάνεια εργασίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εχει μεγαλη διαφορα??. ευχαριστω. :) Τεράστια. Έτσι όπως την έχει την ROM η ASUS, το 1GB RAM δεν φτάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να αλλάξει το μέγεθος των εικονιδίων ή της γραμματοσειράς από κάτω τους στην επιφάνεια εργασίας; βαλε nova launcher Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts