Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν ο κόσμος είναι επιφανειακος τότε λογικό είναι να νομίζει ότι αν έχει 3 κάμερες πχ θα είναι καλύτερο. Βέβαια κανείς δεν εξετάζει τι κάνουν οι 3. Πχ αν το S10 βάλει wide, tele, και κανονική τότε θα είναι το τέλειο, δε σημαίνει ότι επειδή έχει 3 είναι marketing..απλά κάθε μία κάνει κάτι άλλο. Ουσιαστικά η βασική παραμένει μια..

Άρα το να κάνουμε σύγκριση με το pixel που έχει μια είναι είτε αστείο αφού μια βασική έχει και το S10 πχ που ανέφερα ( θεωρητικό παράδειγμα) αλλά και ουσιαστικό αφού οι άλλες 2 προσφέρουν κάτι που δεν προσφέρει το pixel.. Επομένως όλα είναι σχετικά. Σίγουρα τα mid δεν έχουν καλύτερη από αντίστοιχη ναυαρχίδα

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Και συμφωνώ. Όμως ο μέσος χρήστης μιλάει για χρήση out of the box. Πατάω κάμερα και τραβάω φώτο. Δεν τον ενδιαφέρουν τα από μέσα, ή τα manual mode. Καλοδεχουμενα όλα αυτά φυσικά για όποιον θέλει να τα έχει αλλά οι συγκρίσεις συνήθως γίνονται σε auto mode. Όπως ουσιαστικά εκεί επικεντρωνεται όλο το κομμάτι και του εμπορικου μέρους και όχι ότι προσφέρει wide φωτογραφίες ή κάτι άλλο, καθώς ο μέσος χρήστης, δεν θα το χρησιμοποιήσει παραπάνω από 10% (μην λέω και πολύ), παρά αφήνει να εννοηθει εσκεμμένα ότι επειδή έχει 2-3-4 αισθητηρεσ, τα κάνει όλα καλύτερα. Οποτε δυστυχώς όλο το σχήμα παραμένει πιο πολύ εμπορικό παρά ουσιαστικό. Τεσπα νομίζω ότι βγαίνουμε αρκετά εκτός θέματος.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Και συμφωνώ. Όμως ο μέσος χρήστης μιλάει για χρήση out of the box. Πατάω κάμερα και τραβάω φώτο. Δεν τον ενδιαφέρουν τα από μέσα, ή τα manual mode. Καλοδεχουμενα όλα αυτά φυσικά για όποιον θέλει να τα έχει αλλά οι συγκρίσεις συνήθως γίνονται σε auto mode. Όπως ουσιαστικά εκεί επικεντρωνεται όλο το κομμάτι και του εμπορικου μέρους και όχι ότι προσφέρει wide φωτογραφίες ή κάτι άλλο, καθώς ο μέσος χρήστης, δεν θα το χρησιμοποιήσει παραπάνω από 10% (μην λέω και πολύ), παρά αφήνει να εννοηθει εσκεμμένα ότι επειδή έχει 2-3-4 αισθητηρεσ, τα κάνει όλα καλύτερα. Οποτε δυστυχώς όλο το σχήμα παραμένει πιο πολύ εμπορικό παρά ουσιαστικό. Τεσπα νομίζω ότι βγαίνουμε αρκετά εκτός θέματος.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

μαλλον δε με καταλαβες. Εννοω οτι το να ρωτας αν ειναι καλυτερο επειδη εχει 3 ή 4 καμερες, απο μονο του ειναι λαθος αν δεν ξερεις τι κανουν οι 3 καμερες. Πχ αν η μια καμερα ειναι για ζουμ και η αλλη για να βγαλεις wide, τοτε ουσιαστικα μια καμερα εχεις. Αυτο που λες οτι οι περισσοτεροι θελουν απλα να βγαλουν μια στο αυτοματο, συμφωνω, αλλα δε μπορει να το παιρνεις επειδη εχει 4 και να θες να βγαλεις ετσι χωρις να ξερεις τι ειναι αυτες οι 4 πχ.

Εξαλλου οπως σου ειπα, δεν ειναι για manual , απλα με τη μια βγαζεις ζουμ ενω με την αλλη wide (παντα παραδειγμα αναφερω). Αρα εκει που θες μια στο αυτοματο, παλι το ιδιο κανεις, αλλα εχεις την ευχερεια να παρεις πιο ποιοτικη ζουμ ή ευρεια, και μη μου πεις οτι ο απλος χρηστης δε θα κανει ζουμ ή δε θα παρει wide αν το δει οτι μπορει να παρει τετοια.

Αρα αλλο να λες οτι ειναι εμπορικο οι 4 επειδη ειναι για Manual χρηση και αλλο να καταλαβαινεις οτι εχεις μια βασικη καμερα που δουλευει οπως λες και αλλες 2 που παλι για αυτοματο ειναι αλλα παιρνεις κατι διαφορετικο, πολυ ευκολα και καλυτερα.

Τωρα το s9 ειναι ναυαρχιδα και στις ναυαρχιδες βαζουν τους καλυτερους αισθητηρες, τα καλυτερα οπτικα, τον καλυτερο αλγοριθμο, σταθεροποιητες κλπ, που δεν βαζουν στα mid. Σιγουρα ενα Mid φετινο μπορει να ειναι καλυτερο απο το s7 πχ αλλα μεχρι εκει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Έπαιξα σήμερα με s9 plus μεξικάνικο που έχει φίλος, με snapdragon 845.

Επειδη είχα τη συγκεκριμένη συσκευή, ευρωπαϊκή με exynos, μου φάνηκε πολύ σβέλτη η έκδοση με τον snapdragon.

Κάποιες πρόχειρες συγκρίσεις έχουμε;; Με snapdragon θεωρείται ότι είναι πιο γρήγορο απ το αντιστοιχο με exynos.

Ίσως μπω στο πειρασμό να του το πάρω αν και δεν έχει εγγύηση.

Το κινητό είναι πλήρες με κουτί και απόδειξη από μεξικάνικο κατάστημα

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!

Επειδη είχα τη συγκεκριμένη συσκευή, ευρωπαϊκή με exynos, μου φάνηκε πολύ σβέλτη η έκδοση με τον snapdragon.

Κάποιες πρόχειρες συγκρίσεις έχουμε;; Με snapdragon θεωρείται ότι είναι πιο γρήγορο απ το αντιστοιχο με exynos.

Δε νομίζω ότι για αυτήν την απειροελάχιστη διαφορά αξίζει να χάσεις την εγγύηση.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και εγω το προτιμω με 845 αλλα θα χασεις εγγυηση.ειναι πολυ μικρες οι διαφορες εως μηδαμινες.cpu (exynos gpu(snap 845)
I Want To Believe

στο google map οταν παταω στο share για να στειλω καπου μια διευθυνση , μου εχει διαφορες εφαρμογες αλλα οχι το viber.οταν ειχα το p20 pro μου το εβγαζε κανονικα.εσας το εχει το viber;
adok13

στο google map οταν παταω στο share για να στειλω καπου μια διευθυνση , μου εχει διαφορες εφαρμογες αλλα οχι το viber.οταν ειχα το p20 pro μου το εβγαζε κανονικα.εσας το εχει το viber;

Αφου πατησετε κοινοποιηση θα πατησετε μετα κοινη χρηση συνδεσμων και θα εμφανισει και το viber

ευχαριστω φιλε μου.ειναι μια λυση αυτο που πες ,αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι να κανουμε ενα βημα παραπανω ,και να μην εχει το viber στο share οπως στα αλλα κινιτα.πιο πολυ απο περιεργεια δηλαδη.
adok13

Αφου πατησετε κοινοποιηση θα πατησετε μετα κοινη χρηση συνδεσμων και θα εμφανισει και το viber
Ωραίος ...ευχαριστώ .δεν πολυχρησιμοποιω Viber αλλά μπορεί να χρειαστει

Καλά νέα.

Η final beta ίσως βγει σήμερα η αύριο, οπότε σε λιγότερο από μήνα, (θέλω να πιστεύω) θα έχετε όλοι το One UI στις συσκευές σας να το ευχαριστηθείτε !

http://prntscr.com/lwdcs2 είναι απ την Κορεάτικο μοντέλο το συγκεκριμένο σκρινσοτ.

Συνήθως μετά την Κορέα, τα παίρνει η Γερμανία κλπ. Άλλες φορές την ίδια μέρα, άλλες φορές 1-2 μέρες παραπάνω.

Καλημέρα στην παρέα!

Ήθελα να ρωτήσω τους ειδικούς, σε s9+ φίλου, το δακτυλικό αποτύπωμα παύει να λειτουργεί μετά από κάποια ώρα. Μερικές φορές μετά από 5-6 ώρες ή και κάποιες άλλες το απόγευμα ας πούμε... Αν κάνει ένα restart επανέρχεται. Βέβαια μετά από λίγο...πάλι τα ίδια...

Λέτε να είναι θέμα software οποτε τι μου προτείνετε;; ή μήπως είναι hardware οποτε πάμε στην μαμά Samsung για έλεγχο; Να επισημάνω πως η συσκευή είναι καινούργια, πιθανόν να μην έχει κλείσει ούτε μήνα...

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για την γνώμη σας!!

Καλημέρα στην παρέα!

Ήθελα να ρωτήσω τους ειδικούς, σε s9+ φίλου, το δακτυλικό αποτύπωμα παύει να λειτουργεί μετά από κάποια ώρα. Μερικές φορές μετά από 5-6 ώρες ή και κάποιες άλλες το απόγευμα ας πούμε... Αν κάνει ένα restart επανέρχεται. Βέβαια μετά από λίγο...πάλι τα ίδια...

Λέτε να είναι θέμα software οποτε τι μου προτείνετε;; ή μήπως είναι hardware οποτε πάμε στην μαμά Samsung για έλεγχο; Να επισημάνω πως η συσκευή είναι καινούργια, πιθανόν να μην έχει κλείσει ούτε μήνα...

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για την γνώμη σας!!

Θελω να πιστεύω πως ειναι θεμα software. Εμενα στα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί πριν λιγες μερες ενω πριν δεν ειχα κανενα θεμα. Απόρησα. Ξηλωσα nova ξηλωσα εφαρμογές το παρακολουθησα και μου εκανε παλι τα ιδια. Μπηκα ρυθμίσεις και μολις πατησα οθόνη κλειδωματος και ασφαλεια κολλησε το κινητο τελειως και μονο με power button + volume το ξεκολλησα. Έπειτα το έβαλα σε safe mode αλλά μετα απο λιγη χρηση παλι τα ιδια. Ξανακολλησε στις ρυθμισεις. Εκανα τελικα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων και μεχρι τωρα όλα καλα. Τι να πω δεν ξέρω. Θα περιμενω την νεα αναβάθμιση και αν τυχων μου το ξανακανει ισως το στειλω για ελεγχο

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θελω να πιστεύω πως ειναι θεμα software. Εμενα στα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί πριν λιγες μερες ενω πριν δεν ειχα κανενα θεμα. Απόρησα. Ξηλωσα nova ξηλωσα εφαρμογές το παρακολουθησα και μου εκανε παλι τα ιδια. Μπηκα ρυθμίσεις και μολις πατησα οθόνη κλειδωματος και ασφαλεια κολλησε το κινητο τελειως και μονο με power button + volume το ξεκολλησα. Έπειτα το έβαλα σε safe mode αλλά μετα απο λιγη χρηση παλι τα ιδια. Ξανακολλησε στις ρυθμισεις. Εκανα τελικα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων και μεχρι τωρα όλα καλα. Τι να πω δεν ξέρω. Θα περιμενω την νεα αναβάθμιση και αν τυχων μου το ξανακανει ισως το στειλω για ελεγχο

Να προσθεσω πως απο το λιγο που ψαχτηκα στο net μια λυση που προτεινουν ειναι να επιλεξεις στην ρύθμιση αυτόματου κλειδωματος την επιλογη αμμεσα. Εγω αυτο εκανα και ισως αυτο να βοηθησε. Επισης απενεργοποιησα το gesture για την μπαρα ειδοποιησεων.

Καλά νέα.

Η final beta ίσως βγει σήμερα η αύριο, οπότε σε λιγότερο από μήνα, (θέλω να πιστεύω) θα έχετε όλοι το One UI στις συσκευές σας να το ευχαριστηθείτε !

http://prntscr.com/lwdcs2 είναι απ την Κορεάτικο μοντέλο το συγκεκριμένο σκρινσοτ.

Συνήθως μετά την Κορέα, τα παίρνει η Γερμανία κλπ. Άλλες φορές την ίδια μέρα, άλλες φορές 1-2 μέρες παραπάνω.

Αυτη λογικά είναι η φιναλ μπετα;

Μακάρι άντε και στα δικά μας :):)

Αυτη λογικά είναι η φιναλ μπετα;

Μακάρι άντε και στα δικά μας :):)

https://www.sammobile.com/2018/12/18/galaxy-s9-android-pie-beta-fourth-update-germany/

Βγήκε πιο γρήγορα απ ό,τι πίστευα.

Καλησπέρα έχω φλασάρει την πρώτη beta και δεν μπορώ να περάσω την δεύτερη. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να φλασάρω κατευθείαν την τελευταία;

Καλησπέρα έχω φλασάρει την πρώτη beta και δεν μπορώ να περάσω την δεύτερη. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να φλασάρω κατευθείαν την τελευταία;
Όχι πρέπει να τις φλασαρεις μια μια με την σειρά

Εδώ η τελευταία beta για το S9 PLUS.

https://mega.nz/#!RY8WhITS!L4wYvpNswU6KPCY6yOPtnjGez7VTjWIiV1CQ9Di38cc

Δε νομίζω ότι για αυτήν την απειροελάχιστη διαφορά αξίζει να χάσεις την εγγύηση.

Ας μην παραπληροφορούμε, το snapdragon S9+ δυστυχώς για εμάς που έχουμε το Exynos S9+ έχει πολύ καλύτερη απόδοση στα πάντα, ακόμη και στην μπαταρία.

Παντα ετσι γινετε οταν εχουμε κατι εδω νομιζουμε οτι το αλλο που δεν μπορουμε να παρουμε ειναι και καλύτερο. Παλια εποχή s4 ειχαμε εμεις snapdragon και αμερικη τον exynos λεγαμε τον snapdragon μαπα (ειχα το 9505 και μετα πηρα το 9500 απο αμερικη).οταν αλλαξε η φαση εγινε το snap κορυφη και ο exynos χαλια .

ειχα δει κανα δυο video με s9 plus απο αμερικανούς και εβγαζαν τον exynos καλύτερο σε ταχυτητα !εγω πιστευω ειναι παρα πολυ κοντα με ψιλοδιαφορες.

Γιαννης

Λοιπόν αφού πέρασα και την τελευταία beta μόλις τώρα....επιβεβαιώνεται ότι το τηλέφωνο είναι πια τόσο smooth όσο δεν φαντάζεστε....Ούτε ίχνος από κάτι μικρά ψιλοlag που είχαν οι άλλες beta....ακόμη και τα gestures έγιναν πιο friendly θα έλεγα....σκεφτόμουν την αλλαγή σε mate 20 pro....αλλά μετά από αυτο Ούτε που μου ξαναπερασε από το μυαλό...πιστεύω όταν βγει η stable απλά το λειτουργικό του για εμένα θα είναι το καλύτερο....αυτά από εμένα....

Πολύ καλά νέα σε ευχαριστούμε! Μακάρι να υποστηρίξει και να κάτσει έτσι καλά και η pie στον προγενέστερο μοντέλο s8 plus που έχω
Konakis.

Πολύ καλά νέα σε ευχαριστούμε! Μακάρι να υποστηρίξει και να κάτσει έτσι καλά και η pie στον προγενέστερο μοντέλο s8 plus που έχω

Απλά θα περιμένεις κανα 2μηνο με 3μηνο :p

Αναμενόμενο και λογικό μην σου πω και παραπάνω διάστημα μήπως πάρει αν κρίνω από την τακτική της σαμμυ...και στο s7 edge τόσο η nougat όσο και η Oreo έκατσαν σούπερ και αυτό είναι που μετράει για μένα...όσοι θέλουν φυσικά τα πλέον τρέχοντα updates με τους καλύτερους επεξεργαστές και specs λογικό είναι να επιλέγουν και τα αντίστοιχα μοντέλα είτε Samsung είτε φυσικά 1+ και pixel που είναι τα πλέον πιο γρήγορα σε αναβαθμίσεις.
Konakis.

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+