konakis Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Συμφωνώ κι εγώ έχοντας κάνει την μετάβαση από s8 σε s8 plus, μόλις το συνηθίσεις δύσκολα επιστρέφεις σε μικρότερη οθόνη ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 μετα την τελευταια αναβαθμιση βλεπετε καποιο προβλημα? π.χ με μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 μετα την τελευταια αναβαθμιση βλεπετε καποιο προβλημα? π.χ με μπαταρια?Μεγάλο πρόβλημα. Όχι ότι πριν είχε καμία σοβαρή αυτονομία. Γενικά η συσκευή σε αυτό τον τομέα είναι για γέλια. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Μεγάλο πρόβλημα. Όχι ότι πριν είχε καμία σοβαρή αυτονομία. Γενικά η συσκευή σε αυτό τον τομέα είναι για γέλια. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάτι πρέπει να σου δωσει στο s10+ Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Μεγάλο πρόβλημα. Όχι ότι πριν είχε καμία σοβαρή αυτονομία. Γενικά η συσκευή σε αυτό τον τομέα είναι για γέλια. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά τα παραλετε λιγο για την αυτονομία. Μια χαρα είναι η συσκευή σε σχέση με συσκευές του παρελθόντος έχουν βελτιωθεί αρκετά τα πράγματα. Βγάζεις άνετα μια μέρα. Τώρα αν θέλετε όλη μέρα να ψήνετε τον εγκέφαλο σας στην οθόνη του κινητού είναι αλλο θεμα, αν όλη μέρα θες να ασχολείσαι με insta & face καμια συσκευη δεν θα εχει τρομερη αυτονομία. Έχω βαρεθεί να βλέπω όλο τον κόσμο να ασχολείται συνεχώς με το κινητό του και επειδή η δουλειά μου είναι τέτοια (DJ) δυστυχώς αντί διασκεδάζουμε και να συναναστρεφομαστε με τους ανθρώπους γύρω μας έχουμε αποκλειστεί μέσα σε αυτές τις λίγες ίντσες. By the way, με την τελευταία αναβάθμιση εμένα βελτιώθηκε ελάχιστα η αυτονομία. Edited July 12, 2018 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Ρε παιδιά το good lock το έχει δοκιμάσει κανείς και παίζει σωστά? 2 φορές που το δοκίμασα δεν δούλευε καλά. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Όντος, σε σχέση με το απλό s8 που είχα , η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα , δεν ξέρω αν γίνει καλύτερη μιας που το κινητό δεν το έχω ούτε μια εβδομάδα, χτες είχα 4,30 ώρες οθόνη, καλά είναι αλλά όχι τέλεια Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 12, 2018 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Μπαταρία... Ένας από τους λόγους που δεν έκανα την μετάβαση από το s8 plus στο s9 plus ,ειδικά με την oreo το 8 είναι εξαιρετικό- καταπληκτικό θα έλεγα , τελείως απρόσμενα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Μεγάλο πρόβλημα. Όχι ότι πριν είχε καμία σοβαρή αυτονομία. Γενικά η συσκευή σε αυτό τον τομέα είναι για γέλια. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έχει πρόβλημα. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Παιδιά όλη μέρα 4G σήμερα, δυνατά η φωτεινότητα γιατί ήμουν έξω, πολλά βίντεο 4Κ 60fps και φωτογραφιες, όλαα ανοιχτά και έχω 3ω οθόνη 43% υπόλοιπο!! Αρκετά σκληρή χρήση και θα πάει 5ωρο,τι αλλο θέλετε ρε παίδες; 16% awake μου φαίνεται πάρα πολύ καλά. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Παιδιά όλη μέρα 4G σήμερα, δυνατά η φωτεινότητα γιατί ήμουν έξω, πολλά βίντεο 4Κ 60fps και φωτογραφιες, όλαα ανοιχτά και έχω 3ω οθόνη 43% υπόλοιπο!! Αρκετά σκληρή χρήση και θα πάει 5ωρο,τι αλλο θέλετε ρε παίδες; 16% awake μου φαίνεται πάρα πολύ καλά. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλε μου όπως είπα κανένα πρόβλημα... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Ρε παιδιά το good lock το έχει δοκιμάσει κανείς και παίζει σωστά? 2 φορές που το δοκίμασα δεν δούλευε καλά. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Εγκαθιστάμε το good lock και όσες από τις εφαρμογές του θέλουμε. Ένα δεν δουλεύει άμεσα που θεωρω...Δεν... κατέβασε τον nova launcher και κανε τον βασικό σου launcher. Κρατάς παρατεταμένα πατημένη την οθόνη και πρόσθετεις widget (το εξειδικευμένες συντομεύσεις). Εκεί θα σου βγάλει pop up παράθυρο από το οποίο θα διαλέξεις οποία από τις εφαρμογές του good lock θες. Θα της φτιάξεις έτσι συντόμευση στην οθόνη σου. Την πατάς και θα δουλέψει. Πρέπει να το κάνεις μια μια για όλες τις εφαρμογές του good lock που θες να τρέξεις. Ελπίζω να βοήθησα. Σε εμένα δούλεψε έτσι. Παρατήρηση....μετά από όλα αυτά πετάς τον launcher άμα δεν τον χρησιμοποιείς. Edited July 12, 2018 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergiosss Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Ξέρει κάποιος πως ενεργοποιείται το live photo; Που βγάζει ένα μικρό βιντεάκι πριν από κάθε φώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Ξέρει κάποιος πως ενεργοποιείται το live photo; Που βγάζει ένα μικρό βιντεάκι πριν από κάθε φώτο Φωτογραφία με κίνηση λέγεται είναι στις ρυθμίσεις της κάμερας. Εγώ έχω άλλη ερώτηση. Στο s7 έλεγα smile και έβγαζε φωτο εδώ δε γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Φωτογραφία με κίνηση λέγεται είναι στις ρυθμίσεις της κάμερας. Εγώ έχω άλλη ερώτηση. Στο s7 έλεγα smile και έβγαζε φωτο εδώ δε γίνεται? Φυσικά... Ρυθμίσεις κάμερας-φωνητικός έλεγχος. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clioii16v Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Σε μένα EUR Τα ίδια.. Σε κλήσεις προσθέστε κάνα 2ωρο Viber, VoIP.. . SM-G965F Εσύ πρέπει να είσαι πολύ "πρώτος" γιατί σου δώσανε τηλέφωνο με 147% συνολική μπαταρία (το gsam δείχνει οτι έχεις χρησιμοποιήσει 84% και έχεις και υπόλοιπο 63% , σύνολο 147%!!!). Αυτό που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν οτι έχουν καλή μπαταρία δεν το καταλαβαίνω...Έχετε μετοχές της samsung ρε μάγκες και θέλετε να κάνει πωλήσεις;;; Έλεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Εσύ πρέπει να είσαι πολύ "πρώτος" γιατί σου δώσανε τηλέφωνο με 147% συνολική μπαταρία (το gsam δείχνει οτι έχεις χρησιμοποιήσει 84% και έχεις και υπόλοιπο 63% , σύνολο 147%!!!). Αυτό που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν οτι έχουν καλή μπαταρία δεν το καταλαβαίνω...Έχετε μετοχές της samsung ρε μάγκες και θέλετε να κάνει πωλήσεις;;; Έλεος...Καμία σχέση αυτό που γράφεις, απλά δε το φόρτισε πλήρως την τελευταία φορά και το gsam συνέχισε να μετράει. Από 26 Ιουνίου που το εχει την εφαρμογή, το φορτίζει μ.ο ανά 23 ώρες και βγάζει οθόνη 4h και 48 λεπτά. Αρκετά καλά πιστεύω Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 (edited) Εσύ πρέπει να είσαι πολύ "πρώτος" γιατί σου δώσανε τηλέφωνο με 147% συνολική μπαταρία (το gsam δείχνει οτι έχεις χρησιμοποιήσει 84% και έχεις και υπόλοιπο 63% , σύνολο 147%!!!). Αυτό που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν οτι έχουν καλή μπαταρία δεν το καταλαβαίνω...Έχετε μετοχές της samsung ρε μάγκες και θέλετε να κάνει πωλήσεις;;; Έλεος...Το screenshot, είναι την ώρα που φορτίζω και φαίνεται ξεκάθαρα Στο είπε και ο φίλος dgeorge4 παρακάτω. Για πιο λόγο να κοροϊδέψω; Μερικοί ψάχνετε λόγο να αρπαχτειτε... SM-G965F Edited July 13, 2018 by rebel1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clioii16v Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Το screenshot, είναι την ώρα που φορτίζω και φαίνεται ξεκάθαρα Στο είπε και ο φίλος dgeorge4 παρακάτω. Για πιο λόγο να κοροϊδέψω; Μερικοί ψάχνετε λόγο να αρπαχτειτε... SM-G965F Ξέρεις, πιστεύω, οτι είναι καλό όταν ποστάρουμε εικόνες που αφορούν χρήση μπαταρίας αυτό να γίνεται πριν τη φόρτιση για να βγαίνουν ασφαλή και σωστά συμπεράσματα. Στο δικό σου τώρα κάποιος δε μπορεί να καταλάβει τί χρήση έκανες με τη μπαταρία σου πριν αρχίσεις να ξαναφορτίζεις. Μπορεί μέχρι τα 64% να φόρτιζες και ταυτόχρονα να έκανες χρήση του κινητού και το sot να ανέβαινε... Τέσπα, δεν έχει και μεγάλη σημασία. Σε κάθε περίπτωση σου ζητώ συγγνώμη για το επιθετικό μου post. Χαίρομαι που το ξεκαθάρισες τί ακριβώς έκανες με το screenshot. Και επιμένω οτι με το τελευταίο update η μπαταρία έχασε κατά πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Ξέρεις, πιστεύω, οτι είναι καλό όταν ποστάρουμε εικόνες που αφορούν χρήση μπαταρίας αυτό να γίνεται πριν τη φόρτιση για να βγαίνουν ασφαλή και σωστά συμπεράσματα. Στο δικό σου τώρα κάποιος δε μπορεί να καταλάβει τί χρήση έκανες με τη μπαταρία σου πριν αρχίσεις να ξαναφορτίζεις. Μπορεί μέχρι τα 64% να φόρτιζες και ταυτόχρονα να έκανες χρήση του κινητού και το sot να ανέβαινε... Τέσπα, δεν έχει και μεγάλη σημασία. Σε κάθε περίπτωση σου ζητώ συγγνώμη για το επιθετικό μου post. Χαίρομαι που το ξεκαθάρισες τί ακριβώς έκανες με το screenshot. Και επιμένω οτι με το τελευταίο update η μπαταρία έχασε κατά πολύ.Δεκτή η συγγνώμη σου φυσικά, καλό είναι να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, ειδικά χωρίς λόγο. Εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ το WiFi calling, δεν έχω καλό σήμα σπίτι με αποτέλεσμα ακόμα και στο S7 edge που είχα πριν, μέχρι να βάλει η Cosmote, αυτή την επιλογή, έβλεπα τους χρόνους οθόνης άλλων χρηστών και έλεγα, αν είναι δυνατόν να έχουν τόση ώρα οθόνη και χρήση. Με το ζόρι έβγαζα μέρα. Μερικές φορές τα update, είναι και θέμα εφαρμογών που "κρεμάνε" και σου χαλούν την αυτονομία. Εγώ βγάζω τη μέρα παρά τη ζέστη, μισή περίπου μέρα έξω με 4g, οπότε δε το σκαλίζω άλλο. Μια χαρά είμαι. SM-G965F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Το wifi calling ,πως ενεργοποιείτε; έχω το δικαρτο Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Εάν είσαι COSMOTE sms στο 1333 γράφοντας wificall Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Ok φίλε, το έκανα, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Προτίμηση σε δίκτυα wifi η σε δυκτια κινητής? Το wifi calling? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Προτίμηση σε δίκτυα wifi η σε δυκτια κινητής? Το wifi calling? Aπό day 1 ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι σήμερα το έχω σε wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts