s_wind Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 :cry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 @s_wind Και νόμιζα ότι εννοούσες τη προηγούμενη, καθώς είχα κοιτάξει για ενημέρωση το πρωΐ και δεν είχε βρει. Ήταν η μόνη που στο δίκαρτο μου, είχε βγάλει πρόβλημα με τις εικόνες των επαφών στις πρόσφατες κλήσεις και δυό μέρες τώρα έχανα κλήσεις και δεν είχα ενημέρωση ούτε από sms. Ελπίζω να διορθώθηκε κάτι από αυτά. Την πέρασα και ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Καλησπέρα σε όλους, μόλις πέρασα την τελευταία αναβάθμιση (Νοεμβρίου) και παρατήρησα ότι σε κάθε επανεκκίνηση αμέσως μόλις εμφανίσει το wallpaper εμφανίζει και ένα μήνυμα 'The phone is starting..) To κάνει και σε εσάς ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Καλησπέρα σε όλους, μόλις πέρασα την τελευταία αναβάθμιση (Νοεμβρίου) και παρατήρησα ότι σε κάθε επανεκκίνηση αμέσως μόλις εμφανίσει το wallpaper εμφανίζει και ένα μήνυμα 'The phone is starting..) To κάνει και σε εσάς ?? Στο δικό μου πάντως, όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Να ρωτήσω, υπάρχει καμία ανακοίνωση από samsung για το πότε αναμένεται το upgrade σε android 10? Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Να ρωτήσω, υπάρχει καμία ανακοίνωση από samsung για το πότε αναμένεται το upgrade σε android 10? Sent from my SM-G960F using Tapatalk Απο Δεκεμβριο-Ιανουαριο και μετα οι διανομες σε 9αρια και 10αρια. Οσο σχετικα πιο αργα τοσο καλυτερα για να ελαχιστοποιηθουν θεματα σφαλματων / bugs.Αλλωστε οι πρωτες συσκευες που εκανε η google διανομες εχουν θεματα και τα διορθωνουν με συνεχη update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Ενημερωση Δεκεμβριου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Την κάνουμε άφοβα ή θα μπλέξουμε? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Δεν βλεπω κατι απο το απογευμα που την εβαλα ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Έχω βάλει την beta 1 android 10 εδώ και λίγες μέρες. Αυτό που αγάπησα περισσότερο απ όλα τ' άλλα, είναι πως έφτασα στην δουλειά μου με 68% υπόλοιπο μπαταρίας (κάνω 2.5 ώρες να φτάσω) από εκεί που έφτανα με 35-40%. Η χρήση ήταν ακριβώς η ίδια. Μια σειρά και λιώσιμο στα ίδια app (fb/insta/messenger) και όλα με 90% φωτεινότητα. + bluetooth ανοιχτό για τα creative outlair ακουστικά + Spotify Αυτό που με χάλασε είναι πως δεν ήταν smooth. Νταξ, λογικό, beta είναι. Μόλις έβαλα και την beta 2, έκανα και ένα factory reset και δείχνει να τα πηγαίνει τέλεια στο smooth κομμάτι σε σχέση με την 1η beta. Θα τεστάρω αύριο το πρωί την μπαταρία και θα ενημερώσω. ΥΓ. ΤΟ VIDEO RECORDING ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ TOP ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Καλημέρα, να ρωτήσω. Όταν είναι ενεργοποιημένο το HDR οι φωτογραφίες βγαίνουν αρκετά soft και αφύσικες (από άποψη λεπτομέρειας). Αυτό είναι φυσιολογικό; Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Έχω βάλει την beta 1 android 10 εδώ και λίγες μέρες. Αυτό που αγάπησα περισσότερο απ όλα τ' άλλα, είναι πως έφτασα στην δουλειά μου με 68% υπόλοιπο μπαταρίας (κάνω 2.5 ώρες να φτάσω) από εκεί που έφτανα με 35-40%. Η χρήση ήταν ακριβώς η ίδια. Μια σειρά και λιώσιμο στα ίδια app (fb/insta/messenger) και όλα με 90% φωτεινότητα. + bluetooth ανοιχτό για τα creative outlair ακουστικά + Spotify Αυτό που με χάλασε είναι πως δεν ήταν smooth. Νταξ, λογικό, beta είναι. Μόλις έβαλα και την beta 2, έκανα και ένα factory reset και δείχνει να τα πηγαίνει τέλεια στο smooth κομμάτι σε σχέση με την 1η beta. Θα τεστάρω αύριο το πρωί την μπαταρία και θα ενημερώσω. ΥΓ. ΤΟ VIDEO RECORDING ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ TOP ! Σούπερ! :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Ένα τριγωνακι με δύο βελάκια τι σημαίνει ρε παιδιά??μου το βγάζει όταν τραβάω την κουρτίνα κάτω στο μέρος που είναι το wifi και το σήμα του τηλεφώνου.πάνω δεξιά Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Ένα τριγωνακι με δύο βελάκια τι σημαίνει ρε παιδιά??μου το βγάζει όταν τραβάω την κουρτίνα κάτω στο μέρος που είναι το wifi και το σήμα του τηλεφώνου.πάνω δεξιά Same Sh1t...Different Day Εχεις ενεργοποίησει εξοικονόμηση ενεργειας αν κατάλαβα καλα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Εχεις ενεργοποίησει εξοικονόμηση ενεργειας αν κατάλαβα καλα !!Αυτό εδώ εννοεί ο φίλος, αλλά ούτε εγώ ξέρω τι είναι... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Απλα μου φαινεται περιεργο γιατι το κινητο ειναι απο cosmote εγω εχω καρτα vodafone, απο που προκυπτει η t-mobile Η Cosmote ανήκει στην DT, της οποία το εμπορικό όνομα στην κινητή, είναι T-Mobile. Ίσως πήρες κάποια συσκευή που αρχικά είχε προορισμό άλλη αγορά της DT και κατέληξε Ελλάδα. Δεν βλεπω κατι απο το απογευμα που την εβαλα ολα οκ. Σας ήρθε τελικά η Android 10? Στο S10e μου ήρθε την Δευτέρα και την έβαλα. Υποθέτω κάνω προς το παρόν τα ίδια βήματα με τον οδηγό.... ? Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Αυτό εδώ εννοεί ο φίλος, αλλά ούτε εγώ ξέρω τι είναι... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Εξοικονόμηση δεδομένων ήταν τελικά.Κατά λάθος πρέπει να το ενεργοποίησα.Ενώ έχω 6 γίγα και έχω βάλει στα 5 να με ειδοποιεί όταν περνάω τα 2,5 με πρήζει με ειδοποιήσεις ότι έχω καταναλώσει πολλά δεδομένα. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorison Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Καλή χρονιά κ χρόνια πολλά σε όλους. Ξέρει κάποιος πως κάνω απόκρυψη της γραμμής πλοήγησης που είναι στην κάτω μεριά του τηλεφώνου. Κ να την εμφανίζω σέρνοντας το δάχτυλο από κάτω προς τα πάνω. Το είχα έτσι κ με βόλευε. Τώρα πλέον δεν ξέρω τι πατήθηκε, και είναι μονίμως σε εμφάνιση. Καλύπτει οθόνη κ δεν μ αρέσει. Androind 9 είναι το λογισμικό που τρέχω, χωρίς root. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Καλή χρονιά κ χρόνια πολλά σε όλους. Ξέρει κάποιος πως κάνω απόκρυψη της γραμμής πλοήγησης που είναι στην κάτω μεριά του τηλεφώνου. Κ να την εμφανίζω σέρνοντας το δάχτυλο από κάτω προς τα πάνω. Το είχα έτσι κ με βόλευε. Τώρα πλέον δεν ξέρω τι πατήθηκε, και είναι μονίμως σε εμφάνιση. Καλύπτει οθόνη κ δεν μ αρέσει. Androind 9 είναι το λογισμικό που τρέχω, χωρίς root. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ρυθμίσεις --> Εμφάνιση --> Γραμμή πλοήγησης και επιλέγεις Χειρονομίες πλήρους οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Ρυθμίσεις --> Εμφάνιση --> Γραμμή πλοήγησης και επιλέγεις Χειρονομίες πλήρους οθόνης Αυτό θα του απαντούσα κι εγώ στην αρχή, αλλά νομίζω αυτό δεν κρύβει και εμφανίζει το navigation bar που απ'ότι κατάλαβα ψάχνει ο φίλος Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorison Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Αυτό θα του απαντούσα κι εγώ στην αρχή, αλλά νομίζω αυτό δεν κρύβει και εμφανίζει το navigation bar που απ'ότι κατάλαβα ψάχνει ο φίλος Στο androind 9, δεν έχει επιλογή για να την κρύψεις. Όπως είχε στο androind 8. Μήπως ξέρει κάποιος μήπως υπάρχει η επιλογή από άλλο μέρος του μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Δεν υπάρχει γιατί δεν έχει ουσία. Στην Pie μπορείς να κρύψεις την μπάρα και απλά με swipe up από το μέρος που θα ηταν το εκάστοτε κουμπί, να εκτελέσεις την αντίστοιχη ενέργεια. Μια κίνηση, swipe up. Πριν έπρεπε πρώτα να κάνεις swipe up για να δεις τα κουμπιά και μετά να διαλέξεις ποιο θα πατήσεις. Επίσης στο android 10 με τα νέα animation, τα νέα gestures σαν του iPhone ταιριάζουν ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorison Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Δεν υπάρχει γιατί δεν έχει ουσία. Στην Pie μπορείς να κρύψεις την μπάρα και απλά με swipe up από το μέρος που θα ηταν το εκάστοτε κουμπί, να εκτελέσεις την αντίστοιχη ενέργεια. Μια κίνηση, swipe up. Πριν έπρεπε πρώτα να κάνεις swipe up για να δεις τα κουμπιά και μετά να διαλέξεις ποιο θα πατήσεις. Επίσης στο android 10 με τα νέα animation, τα νέα gestures σαν του iPhone ταιριάζουν ακόμα καλύτερα. Δεν μου λες όμως πως να την αποκρύψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Δεν μου λες όμως πως να την αποκρύψω. Όπως και πριν. Με το toggle στην status bar ή ρυθμίσεις - οθόνη - μπάρα/γραμμή πλοήγησης, όπως το έχει στα Ελληνικά τέλος πάντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorison Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Όπως και πριν. Με το toggle στην status bar ή ρυθμίσεις - οθόνη - μπάρα/γραμμή πλοήγησης, όπως το έχει στα Ελληνικά τέλος πάντων. Τι androind έχεις;;; Εμένα στις ρυθμίσεις / εμφάνιση / γραμμή πλοήγησης. Δεν μου έχει δυνατότητα απόκρυψής της. Μόνο ανταλλαγής θέσης του δεξιού με του αριστερού πλήκτρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts