Jump to content

gepel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gepel

  1. Τρισαθλιες;; Σε μένα βγάζει φανταστικές ! Άλλο φακό έχεις;
  2. Μόλις πέρασα το update του Απριλίου. Η ένταση του ηχειου χαμήλωσε αισθητά. Συμβαίνει και σε εσάς;
  3. Αγόρασα αυτοκίνητο και είχε τασάκι και αναπτήρα. Στο service μου τα αφαίρεσαν γιατί πλέον θεωρούνται παλιά και άχρηστα..
  4. Τι πατάτα μπορεί να συμβεί;; η όλη διαδικασία ήταν τόσο απλή και έχει εκτελεστεί τόσες φορές που απλά δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.. Το backup το βλέπω στο Google drive αλλά μετά από reset δεν μου δίνει δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω.. Γα&$%$/% η Google και το Android λέμε... Τουλάχιστον το update φαίνεται καλό.. Αααα ξέχασα το led δουλεύει στα missed calls ?? Τι Όχι ?? Είμαστε για κλάματα.. Τα λέω σε φίλους με iPhone και γελάνε με τα χαλιά μας..
  5. Γα$# την Google και το Android σας !! Προχώρησα σε αναβάθμιση του S9 σε android 10 μέσω ΟΤΑ και ΑΜΕΣΩΣ (μετά έκανα factory reset . To πρόβλημα είναι ότι έχασα τα πάντα από app data (sms/ wallpaper κτλ), ευτυχώς διατηρήθηκαν οι επαφές. Προφανώς το πρόβλημα προέκυψε επειδή το backup είναι από android 9 και δεν το φέρνει σε 10.. Καμιά ιδέα ???
  6. Καλημέρα, μόλις μου ήρθε νέο update Δεκέμβριος, το μόνο που φέρνει είναι νέο security.
  7. Καλησπέρα σε όλους, μόλις πέρασα την τελευταία αναβάθμιση (Νοεμβρίου) και παρατήρησα ότι σε κάθε επανεκκίνηση αμέσως μόλις εμφανίσει το wallpaper εμφανίζει και ένα μήνυμα 'The phone is starting..) To κάνει και σε εσάς ??
  8. Για του έχοντες sd card.. Σήμερα εγκατέστησα μια 128GB sd, όλα καλά (η ταχύτητα προφανώς δεν συγκρίνεται με την εσωτ. μνήμη) ΑΛΛΑ παρατήρησα το εξής.. Όταν μετακινήσεις ένα app στην sd και μετά το μετακινήσεις εκ νέου στην εσωτ. μνήμη ΔΕΝ διαγράφει το αρχείο που είχε δημιουργήσει στον φάκελο .secure στην sd .. Συμβαίνει και σε εσάς ??
  9. Το background usage του play service's είναι ισόποσο με τον χρόνο λειτουργίας του κινητού, είναι σωστό αυτό;
  10. Παρόλο το factory reset το battery drain συνεχίζεται (και η άνοδος της θερμοκρασίας..) , προς επιβεβαίωση των παραπάνω το play services έχει καταταγεί 3ο στην κατανάλωση μπαταρίας..
  11. 2o wipe cache και δείχνει να συνήλθε, εάν παρατηρήσω κάτι θα χρησιμοποιήσω τα πιο πάνω προγράμματα..
  12. Σε συνέχεια αυτών που έγραψα για το battery drain, να προσθέσω ότι το τηλ. ανεβάζει θερμοκρασία πολύ εύκολα πλέον, κάτι δεν πάει καλά σίγουρα..
  13. Καλησπέρα, έχοντας περάσει με ΟΤΑ την αναβάθμιση του Αυγούστου το battery drain είναι έντονο. Έκανα και wipe cache χωρίς αποτέλεσμα. Εσείς;
  14. Καλημέρα εμένα που δείχνει eur eur dbt dbt είναι ok ?
  15. Εμένα γιατί δεν έχει έρθει η αναβάθμιση Μάιου s9 eur eur dbt dbt
  16. Καλημέρα, και σήμερα δεν βρίσκει αναβάθμιση.
  17. Έχω eur/eur/dbt/debt αλλά δεν μου βγάζει ένδειξη για ota update, να ανησυχώ;
  18. Καλησπέρα , ως νέος κάτοχος μια ερώτηση έχω, έχει σημασία το region του firmware ? (νομίζω έχω γερμανικό eur/eur/dbt/dbt, μπορώ να το αλλάξω ? έχει κάποια σημασία ? γενικά εαν υπάρχει κάποιος οδηγός για αυτό..)
  19. Κάτοχος S9 εδώ και μια εβδομάδα. Το φορτίζω το βράδυ στο 90% και επιστρέφω σπίτι στο 50-55%.. Σίγουρα δεν κάνω τρελή χρήση αλλά και πάλι πιστεύω ότι η μπαταρία κρατάει και με το παραπάνω..
  20. Αν μετά από reset έχεις πρόβλημα με το GPS παράγγειλε και αντικατέστησε το middle frame.
  21. Ψάξε στο miui gr για τον Σταύρο (Νίκαια)..
  22. Από ότι είδα η global stable επέστρεψε από την 8.2.1 στην 8.1.6. Μάλλον πρέπει να είχε αρκετά bugs. Όπως και να έχει επέστρεψα στην 8.1.6 μέσω fastboot.
  23. To τηλ. δεν είναι root. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο ?
  24. Πρόσφατα αγόρασα ένα mi4 international. To παρέλαβα με την 7.5 και το αναβάθμισα στν 8.2. Όλα καλά αλλά έχω πρόβλημα με το GPS. Είναι πολύ αργό στο κλείδωμα. Είναι φυσιολογικό η έχει το τηλ πρόβλημα;
  25. SOS Σήμερα παρέλαβα (μετά από 1 μήνα) ένα mi4 από το minideal. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν άνοιγε καθόλου και το έβαλα αμέσως στον φορτιστή, όπου και φόρτισε πλήρως. Έπαιξα λίγο μαζί του (το αναβάθμισα και στην τελευταία έκδοση mui8 (είχε την 7.5)) και το έκλεισα κανονικά. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν ανοίγει, δεν φορτίζει και δεν μπαίνει σε recovery ή fastboot. Να το βάψω μπλέ ??
×
×
  • Create New...