konakis Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Έλα ρε παιχταρά s_wind :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Deep sleep μετα απο εγκατασταση Ota Μαρτιου. Από cpu Spy, εδώ πως βγάζεις συμπέρασμα ωπε βγάζεις? Πχ όλο το βράδυ ώστε να δεις την αδρανεία του κινητού? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Εαν δεις το εχω 2 ωρες και 13 λεπτα.Αφηνεις δηλαδη κανα 2ωρο μονο σβηστη την οθονη να δεις κατα ποσο πεφτει σε ληθαργο .Αλλιως θα δεις να σου τρωνε μπαταρια οι μικροι core.Οσο μεγαλυτερο εχεις deep sleep τοσο λιγοτερη απωλεια εχεις. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έλα ρε παιχταρά s_wind :) ....Χεχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Οπότε το βλέπω ολόκληρο το βράδυ κ αύριο τσεκάρω! Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Βρέθηκε στα χέρια μου μια συσκευή και της έκανα restore κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι αργεί πολύ να φορτίσει, από 10% κάνει 4 ώρες να φορτίσει 100% και γενικά ακόμα και όταν το φορτίζω και το χρησιμοποιώ, πέφτει η μπαταρία. Είναι νορμάλ αυτό? Να σημειώσω ότι δεν έχω το μαμισιο φορτιστή αλλά έναν από oneplus 6t original. Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Βρέθηκε στα χέρια μου μια συσκευή και της έκανα restore κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι αργεί πολύ να φορτίσει, από 10% κάνει 4 ώρες να φορτίσει 100% και γενικά ακόμα και όταν το φορτίζω και το χρησιμοποιώ, πέφτει η μπαταρία. Είναι νορμάλ αυτό? Να σημειώσω ότι δεν έχω το μαμισιο φορτιστή αλλά έναν από oneplus 6t original. Ξέρει κανείς κάτι?Φίλε ναι αυτό είναι το πρόβλημα ο φορτιστής, ο φορτιστής της oneplus δεν κάνει για τα Samsung Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Φίλε ναι αυτό είναι το πρόβλημα ο φορτιστής, ο φορτιστής της oneplus δεν κάνει για τα Samsung Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk OK. Ξέρετε κανένα που να κάνει δουλειά ή πρέπει να ξηλωθω και να πάρω τον ορίτζιναλ? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Όταν λες να ξηλωθείς; 15€ κάνει ο γνήσιος φορτιστής μαζί με το καλώδιο. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 4% έχασε σε ένα βράδυ. Κάτι σε πήγε καλά. Έβαλα κ fly Mode για να το βοηθήσει αλλά μπα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 (edited) Καλημερα. Αγορι μου δεν ειναι οτι κατι σε μενα εκατσε καλα... Τον παρακατω governor της Google εστρωσα. Αυτα για οσους εχουν τουλαχιστον καποιες γνωσεις πανω στο android. Να εξηγησουμε αναλυτικα τι συμβαινει δεν χρειαζεται αλλωστε αλλοι δεν ενδιαφερονται , αλλοι δεν θα καταλαβουν.Το " φυσιολογικο" μπαχαλο που γινεται στα διαφορα Νηματα για τις μπαταριες και τα Sot ειναι απολυτα δικαιολογημενο.Δυστυχως κανεις δεν θα βρει γιατρεια βαζοντας σε μια συσκευη μονο την καρτουλα σιμ πιστευοντας οτι ολα θα πανε καλα . Ενας κατοχος μιας συσκευης με την πολιτικη τυπου "Θελω να βαλω μεσα την σιμ και να εχω μεγαλο σοτ" με Καλη χρηση θελει τουλαχιστον 4500mAh μπαταρια . Αντιθετα Το ιδιο σοτ θα εχει ενας αλλος που γνωριζει τι πρεπει να κανει με στησιμο επιγνωσης του προβληματος με μπαταρια 3000mAh. Η μια κατηγορια χρηστων θελει 1500mAh παραπανω για να εχει σχεδον το ιδιο sot με την δευτερη. Ουτε οι πρωτοι φταινε ...Η Google εχει την πολιτικη της. Ουτε και οι δευτεροι που μαθαινουν εις βαθος 5-10 πραγματα και δεν εχουν προβληματα. Edited March 30, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Καλημερα. Αγορι μου δεν ειναι οτι κατι σε μενα εκατσε καλα... Τον παρακατω governor της Google εστρωσα. Αυτα για οσους εχουν τουλαχιστον καποιες γνωσεις πανω στο android. Να εξηγησουμε αναλυτικα τι συμβαινει δεν χρειαζεται αλλωστε αλλοι δεν ενδιαφερονται , αλλοι δεν θα καταλαβουν.Το " φυσιολογικο" μπαχαλο που γινεται στα διαφορα Νηματα για τις μπαταριες και τα Sot ειναι απολυτα δικαιολογημενο.Δυστυχως κανεις δεν θα βρει γιατρεια βαζοντας σε μια συσκευη μονο την καρτουλα σιμ πιστευοντας οτι ολα θα πανε καλα . Ενας κατοχος μιας συσκευης με την πολιτικη τυπου "Θελω να βαλω μεσα την σιμ και να εχω μεγαλο σοτ" με Καλη χρηση θελει τουλαχιστον 4500mAh μπαταρια . Αντιθετα Το ιδιο σοτ θα εχει ενας αλλος που γνωριζει τι πρεπει να κανει με στησιμο επιγνωσης του προβληματος με μπαταρια 3000mAh. Η μια κατηγορια χρηστων θελει 1500mAh παραπανω για να εχει σχεδον το ιδιο sot με την δευτερη. Ουτε οι πρωτοι φταινε ...Η Google εχει την πολιτικη της. Ουτε και οι δευτεροι που μαθαινουν εις βαθος 5-10 πραγματα και δεν εχουν προβληματα. Συμφωνώ καλή χρήση πάντως γίνεται και με 3700 μπαταρία που έχω στο 6t δηλαδή τέτοιου είδους μπαταρία βρίσκεις μονο σε κινητά παντόφλα. Δυστυχώς Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Εννουουσα κάτι δεν έκατσε καλά σε εμένα!λάθος διατύπωση Ότι δηλαδή κάτι δεν έχω κάνει σώστα ίσως από τον οδηγό σου! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Συμφωνώ καλή χρήση πάντως γίνεται και με 3700 μπαταρία που έχω στο 6t δηλαδή τέτοιου είδους μπαταρία βρίσκεις μονο σε κινητά παντόφλα. Δυστυχώς Με οθονη 1080p και 402ppi....:cry: Ενω S9 με 2Κ και 570ppi....Μερα με την νυχτα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Καλησπέρα, έχει εδώ και λίγες ημέρες που παρακολουθώ τα νήματα του νέου S10 αλλά και την ίδια τη συσκευή σε διάφορα καταστήματα. Έχω ένα S9 σε κατάσταση κουτιού με το οποίο δηλώνω υπερευχαριστημένος το οποίο τέλος Απριλίου κλείνει ένα χρόνο και βλέποντας τις τιμές του S10, σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά του (τιμολόγιο). Αξίζει λέτε η μετάβαση και τα +300€ περίπου που θα δώσω; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Καλημερα. Αγορι μου δεν ειναι οτι κατι σε μενα εκατσε καλα... Τον παρακατω governor της Google εστρωσα. καλησπερα, τι εννοεις οτι τον <<εστρωσες>>? ειναι κατι που μπορουμε να κανουμε ευκολα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 (edited) Καλησπέρα, έχει εδώ και λίγες ημέρες που παρακολουθώ τα νήματα του νέου S10 αλλά και την ίδια τη συσκευή σε διάφορα καταστήματα. Έχω ένα S9 σε κατάσταση κουτιού με το οποίο δηλώνω υπερευχαριστημένος το οποίο τέλος Απριλίου κλείνει ένα χρόνο και βλέποντας τις τιμές του S10, σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά του (τιμολόγιο). Αξίζει λέτε η μετάβαση και τα +300€ περίπου που θα δώσω; Γνώμη μου είναι πως αν πας σε s10 θα δεις διαφορά κ ακόμα περισσότερο σε s10+ αξίζει. Έχω γράψει review στο s10+ μπες να το διαβάσεις θα καταλάβεις ποιο είναι! Στο σκρουτζ Εσύ π είσαι κ από μια κάμερα αν πας στις 3 κάμερες κ σε μεγαλύτερη μπαταρία λουκούμι θα σου είναι.. Απλά δωστα κ πιστεύω μπορείς να μείνεις μια τριετία αν δεν αλλάζεις συχνά.. Εξάλλου δεν λείπει τπτ απτό s10 πέρα από update για led notification κ για καλύτερες νυχτερινές χωρίς φλας Edited March 30, 2019 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 (edited) Καλησπέρα, έχει εδώ και λίγες ημέρες που παρακολουθώ τα νήματα του νέου S10 αλλά και την ίδια τη συσκευή σε διάφορα καταστήματα. Έχω ένα S9 σε κατάσταση κουτιού με το οποίο δηλώνω υπερευχαριστημένος το οποίο τέλος Απριλίου κλείνει ένα χρόνο και βλέποντας τις τιμές του S10, σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά του (τιμολόγιο). Αξίζει λέτε η μετάβαση και τα +300€ περίπου που θα δώσω; "Τεχνολογικα" δεν αξιζει απο θεμα καινοτομιας δεν παρουσιαζει κατι καινουργιο σε σχεση με το S9. Ως "γουστο" θα ικανοποιηθεις ως κατι καινουργιο που μετα απο 3-4 μερες θα προσγειωθεις και θα δεις οτι τελικα εχεις ενα καινουργιο S9 second edition....Ως συσκευη γενικα ειναι πολυ καλη και θα δει αρκετη διαφορα καποιος που ερχεται ομως απο low level συσκευη. καλησπερα, τι εννοεις οτι τον <<εστρωσες>>? ειναι κατι που μπορουμε να κανουμε ευκολα ? Μπορεις να βοηθηθεις αρκετα στο Νημα με τις ρυθμισεις για S9 και S9+. Edited March 30, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Το δικό σου σε deep sleep Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Με οθονη 1080p και 402ppi....:cry: Ενω S9 με 2Κ και 570ppi....Μερα με την νυχτα .... Αν η οθόνη είναι μόνο που καίει το s9 στο θέμα μπαταρία τότε μα...κια της Samsung γιατί στο μάτι δεν έχει και τρελή διαφορά και δεν αξίζει το κόπο. Κρίμα. Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Μετα το update του Μαρτιου παρατηρησα την αυξηση της θερμοκρασιας της συσκευης.σε αναμονη και το κινητο ζεματαει.πρωτη φορα νιωθω ετσι την συσκευη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Μετα το update του Μαρτιου παρατηρησα την αυξηση της θερμοκρασιας της συσκευης.σε αναμονη και το κινητο ζεματαει.πρωτη φορα νιωθω ετσι την συσκευη Αυτο ειναι σημαντικό... Βεβαια εγω δεν εχω παρατηρησει κάτι σχεδόν 15 μερες τωρα... Κ σε παιχνίδι πανω απαιτητικο, δεν καίει... Ουτε που το σκεφτεται..... Ακομα κ μετα απο αρκετη ωρα δεν ειδα κατι... Αν συνεχισει μηπως να μιλήσεις με την smartec ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 (edited) Αν η οθόνη είναι μόνο που καίει το s9 στο θέμα μπαταρία τότε μα...κια της Samsung γιατί στο μάτι δεν έχει και τρελή διαφορά και δεν αξίζει το κόπο. Κρίμα. Ε μια διαφορα την εχει δεν ειναι το ιδιο σε καμια περιπτωση... . ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δικό σου σε deep sleep Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπ...Δυναμη ο Γιαννακης δαμαζει το θηριο...:p ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετα το update του Μαρτιου παρατηρησα την αυξηση της θερμοκρασιας της συσκευης.σε αναμονη και το κινητο ζεματαει.πρωτη φορα νιωθω ετσι την συσκευη Μπες recovery κανε clear cache και θα πανε ολα καλα . Edited March 31, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Υπάρχει κίνδυνος να χάσω την εγγύηση αν χρησιμοποιήσω την δεύτερη μέθοδο στο GSam για More Stats; Μπορεί να ακούγεται χαζή η ερώτηση αλλά είμαι επιφυλακτικός γιατί από εποχές LG G4 θυμάμαι πως υπήρχαν μερικοί που στείλανε τις συσκευές για αντικατάσταση πλακέτας λόγω bootloop με κλειδωμένο bootloader και τους λέγανε πως είναι εκτός εγγύησης λόγω root, πράγμα αδύνατον λόγω κλειδωμένου bootloader. Οπότε δεν ξέρω τι είδους ελέγχους μπορεί να κάνουν στα επίσημα σέρβις. Μπορώ στο S9 να ενεργοποίησω μόνο την ρύθμιση που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα χωρίς να ενεργοποιώ το GPS; Πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Στην pie τα 2 πρωτα ενσωματωθηκαν σε μια λειτουργια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCOROS Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Καλησπέρα. Νέος κάτοχος S9, ψάχνω μια εφαρμογή για να κλείνει την οθόνη, για να μην χαλάσει το power button πριν την ώρα του. Χρησιμοποιούσα ως τώρα το Lock (προγραμματιστής: LOEWE), με το οποίο όμως στο S9, για να ανοίξει πάλι η οθόνη ζητάει το ΡΙΝ και όχι το δακτυλικό αποτύπωμα. Το ίδιο και άλλες εφαρμογές που δοκίμασα. Έχει άλλος παρόμοια εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts