johnmakro Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Μου ηρθε update 360mb περιπου γερμανικό DBT https://www.sammobile.com/2019/02/14/galaxy-s9-update-february-patch-night-mode-schedule/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Με πονηρεψες παρα πολυ με αυτο που εγραψες με το σημα και επειδη στο σπιτι που μενω δεν εχω καθολου καλο σημα και το wifi-calling ειναι μονιμα ενεργοποιημενο το βραδυ οταν το αφηνω και ξυπναω το πρωι ειναι στανταρ 4-5% κατω.Τωρα το εβαλα σε πτηση για να δοκιμασω την μπαταρια και πραγματι εδω και 1,5 ωρα εχει κολλησει στο ιδιο ποσοστο. Με λειτουργία πτησης, κλειστό wifi, 9.30 ωρες 1% ... Αν θες το πιστευεις βεβαια... Γιαυτο σου λεω... Μεγάλη υπόθεση το σημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Παιδιά, έκανα δοκιμές και μια δεύτερη μέρα, και αυτά είναι τα αποτελέσματά μου https://imgur.com/a/RocZegA Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Παιδιά, έκανα δοκιμές και μια δεύτερη μέρα, και αυτά είναι τα αποτελέσματά μου https://imgur.com/a/RocZegA Παλι λιγη μου φαίνεται η οθονη... Δηλ. Στο 10% εισαι 2 ωρες κ 45 λεπτα.... Καλο θα ηταν να μην αφηνεις το τηλ. Να τερματιζει συνεχεια την μπαταρια... Εχεις κανει hard reset?? Τι προγραμματα εχεις μεσα ??? Μήπως αυτο δημιουργει καποιο προβλημα ?? 3.30 ωρες βγαζει η γυναίκα μου στο s9 ... Με 9 ωρες αναμονη, κ οι 2.30 ωρες ειναι coin Master (παιχνιδι) που παίζει.... Η αλλη μια ειναι facebook messenger κ εχει κ υπολοιπο 15% .... (το τσεκαρα το προηγούμενο σ/κ) επιτηδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Παιδιά, έκανα δοκιμές και μια δεύτερη μέρα, και αυτά είναι τα αποτελέσματά μου https://imgur.com/a/RocZegAΚαθόλου περίεργα δεν είναι τα νούμερα σου πάντως για κανονική χρήση χωρίς να κόβεις από εδώ κι από εκεί. Περίπου 2:30 - 2:45 ώρες βγάζει η συσκευή με oreo και 3 - 3:15 με pie. Τώρα με απενεργοποίηση εφαρμογών, άνοιξε/κλείσε wifi, data, συγχρονισμούς,4g, μαύρα παντού, κλειστή aod, φωτεινότητα στον πάτο κλπ, δεν ξέρω, μπορεί να φτάνει και το διπλάσιο. Κατά τα υπόλοιπα, τα παραπάνω νούμερα βλέπω προσωπικά από τον περασμένο Ιούλιο με την 8 και από τέλος Δεκέμβρη με την 9. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 (edited) Καλα λογικο ειναι οι εφαρμογες ραδιο να εχουν μεγαλες καταναλωσεις . Ολο το google-play να ψαξεις μια εφαρμογη με μικρη καταναλωση ραδιο δεν θα βρεις . Αυτο ισχυει για ολες τις συσκευες . Εδω σε ενα μετριο δυνατοτητων υπολογιστη εαν ακουσεις ραδιο με ακουστικα κολαει το συμπαν , εαν κανεις ταυτοχρονα και αλλες εργασιες .Λυση γιαυτο δεν υπαρχει Εγω παντως ολους τους αγαπημενους μου σταθμους τους ακουω μεσο chrome με Bluetooth . Τους κανω icon στην κεντρικη επιφανεια εργασιας βαζοντας τους ολους σε ενα φακελακι και ειμαι κομπλε .Τα απορροφα ολα ο chrome .Εχει βεβαια αρκετη καταναλωση αλλα λιγοτερη . Edited February 14, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Μπορεί αν έχω γίνει παρανοϊκός ρε μάγκες, αλλά έτσι μου έχει φανεί εσχάτως η διάρκεια ζωής. Πάντως το Cell Standby με προβληματίζει εμένα. Στον φίλο s_wind είναι 3% και μένα χθες ήταν στο 15%. Και να πω την αλήθεια, έχω κάτι προβλήματα με το σήμα (Cosmote) τελευταία (αργώ να βγάλω κλήση, κόβονται κλήσεις κλπ) οπότε θέλω να το κοιτάξω περισσότερο σε αυτή τη κατεύθυνση. Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Στο θεμα "Cosmote" εχω αποσυρθει εδω και χρονια.Το θεμα της εμβελειας ,ληψης,δυναμικης σηματος με εχει προβληματισει πολυ παλιοτερα.Αλλα ας μην επεκταθω αλλωστε δεν θα λυσω το προβλημα του δικτυου εγω. Απο κει και περα να θυμασαι οτι ενα λειτουργικο περιεχει ας πουμε 50 πραγματα αλλα εσυ στην καθημερινοτητα κανεις περιπου 5-6 βασικα κατα μεσο ορο .Αρα τα υπολοιπα δεν σε ενδιαφερουν απλα τα εχεις να τρεχουν.Διεγραψε τα , απενεργοποιησε τα ,η βαλτα σε αδρανεια .Προσαρμοσε την δικη σου προσωπικοτητα στην συσκευη .Επισης οι επιλογες που κανεις βαζοντας εφαρμογες απο το google-play μη ξεχνας οτι ειναι ενα μαγαζι με χιλιαδες προιοντα.Βαλε αυτα που σε βολευουν ,που σε συμφερουν και μην επηρεαζεσαι απο το marketing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Μπορεί αν έχω γίνει παρανοϊκός ρε μάγκες, αλλά έτσι μου έχει φανεί εσχάτως η διάρκεια ζωής. Πάντως το Cell Standby με προβληματίζει εμένα. Στον φίλο s_wind είναι 3% και μένα χθες ήταν στο 15%. Και να πω την αλήθεια, έχω κάτι προβλήματα με το σήμα (Cosmote) τελευταία (αργώ να βγάλω κλήση, κόβονται κλήσεις κλπ) οπότε θέλω να το κοιτάξω περισσότερο σε αυτή τη κατεύθυνση. Το σήμα παιζει ρολο μεγαλο αδερφε.. Πάιζει να τρέχει τπτ την κεραια σου σας hardware ?? Δοκιμασε για μια μερα να βαλεις άλλη εταιρία (κ τον αριθμο που εχεις σε μια δεύτερη συσκευη) να δεις πως θα τα πας... Παντως εγω σου ειπα τι πρόβληματα εχω μολις σε 10 μετρα σχεδον διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Μια ακόμα ρύθμιση που προσωπικά έχω εκτιμήσει είναι η αυτόματη βελτιστοποίηση στις ρυθμίσεις στη φροντίδα συσκευής. Πρώτη φορά που έχω το τηλέφωνο χωρίς επανεκκίνηση 2 μήνες τώρα και συμπεριφέρεται υποδειγματικά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Να υποθέσω με pie έτσι; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Να υποθέσω με pie έτσι;Αν αναφέρεσαι σε εμένα ναι με PIE. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Εχει κανεις ιδεα ποτε θα παρουν την pie τα branded? εχω βαρεθει να περιμένω και μαλλον με βλεπω να το κανω χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Έχει εγκαταστήσει κανείς την Gcam στο exynos S9; Τί γνώμη έχετε για τη λειτουργία της; Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosskk Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 https://imgur.com/a/rvKSplE εδω μου εβγαλε 5 ωρες οθονη με σχετικα φουλ χρηση https://imgur.com/YOoAisA εδω εβγαλε 3:30 ωρες οθονη χωρις να το χρησιμοποιω ιδιαιτερα.. Ειναι καλα αυτα τα νουμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 https://imgur.com/a/rvKSplE εδω μου εβγαλε 5 ωρες οθονη με σχετικα φουλ χρηση https://imgur.com/YOoAisA εδω εβγαλε 3:30 ωρες οθονη χωρις να το χρησιμοποιω ιδιαιτερα.. Ειναι καλα αυτα τα νουμερα; Στην πρωτη φωτο εισαι 5 ωρες αλλα με μια μερα χρηση... Στη δευτερη 3.30 αλλα 2 ημερες χρηση... Τώρα αν είναι καλα... Καλα φαινονται.. Ποια ομως ειναι η χρηση σου ??? Δεδομενα ?? Wifi ?? Facebook?? Βλεπουμε οτι η πρωτη φωτο εχει αρκετο instagram... Εσυ, εισαι ευχαριστημένος ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosskk Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Στην πρωτη φωτο εισαι 5 ωρες αλλα με μια μερα χρηση... Στη δευτερη 3.30 αλλα 2 ημερες χρηση... Τώρα αν είναι καλα... Καλα φαινονται.. Ποια ομως ειναι η χρηση σου ??? Δεδομενα ?? Wifi ?? Facebook?? Βλεπουμε οτι η πρωτη φωτο εχει αρκετο instagram... Εσυ, εισαι ευχαριστημένος ?? Εβαλα αρκετες εφαρμογες σε αδρανεια και ειδα αισθητη βελτιωση.Τωρα οσο αναφορα την χρηση κυριως instagram,ελαχιστα messenger και δεν εχω καθολου εγκατεστημενη την εφαρμογη facebook.70% wifi 30% δεδομενα..Να δουμε ποσο θα κρατηθει στα ιδια επιπεδα οταν τυχει να βαλω και την εφαρμογη του facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Εβαλα αρκετες εφαρμογες σε αδρανεια και ειδα αισθητη βελτιωση.Τωρα οσο αναφορα την χρηση κυριως instagram,ελαχιστα messenger και δεν εχω καθολου εγκατεστημενη την εφαρμογη facebook.70% wifi 30% δεδομενα..Να δουμε ποσο θα κρατηθει στα ιδια επιπεδα οταν τυχει να βαλω και την εφαρμογη του facebook Το Facebook υπαρχει μέσα, προεγκατεστημενο σε ολες τις συσκευες τις δικες μας... Απλα δεν το εχεις δει.... Αν εσυ εισαι ευχαριστημένος με την χρηση σου, τοτε ολα καλα... Αν κατι δεν χρησιμοποιείς πολυ, βαλε την lite εκδοση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Ακόμα με security update Δεκεμβρίου! Για να περάσω το πιο πρόσφατο update θα το καταφέρω μονο χειροκίνητα? Γιατί δε βλέπω να κατεβαίνει ota! Και αν ναι ... Μέσω odin? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Ακόμα με security update Δεκεμβρίου! Για να περάσω το πιο πρόσφατο update θα το καταφέρω μονο χειροκίνητα? Γιατί δε βλέπω να κατεβαίνει ota! Και αν ναι ... Μέσω odin? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γνωμη μου.... Ψαξτο καλυτερα πρωτα.... Η περιμενε λιγο ακομα να δεις αποψεις... Ειδα αισθητη διαφορα προς το χειροτερο στην μπαταρια.... Δυστυχως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Εμενα τα ιδια και καλυτερα...Δεν κατεβαινει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Χα χα χα εσύ δεν πιάνεσαι Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Εμενα τα ιδια και καλυτερα...Δεν κατεβαινει :lol: Εκανες το update ?? Γιατι μπορεί να επεσε η μπαταρια ρε συ ?? Ειδα αισθητη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) Κυριακη πρωι ειπα να φλασαρω ολοκληρο το ρομ παρεα με φρεντο:p .Δεν βλεπω κατι παραξενο ουτε πτωση μπαταριας....Μια απο τα ιδια...Εαν εκανες εγκατασταση ota-πατς Μπες recovery mode και κανε clear cache partition. Edited February 18, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Flashing με odin? Από που κατεβάζω το patch θυμίστε μου?! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts