zafos90 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Τελικά μου ήρθαν σήμερα τα χρήματα:D Τα έφερε ο ταχυδρόμος και απλά με την ένδειξη της ταυτότητας τα πήρα.Εγώ νόμιζα ότι θα μου ερχόταν ειδοποίηση και θα πήγαινα ο ίδιος να τα παραλάβω αλλά καλύτερα έτσι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOXER3 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Τα ΕΛΤΑ στην Ελλάδα είναι για τα μπάζα, εντελώς ανεύθυνοι οι άνθρωποι. Στέλνουμε δέμα στην Αμερική, μετά από 1 εβδομάδα έρχεται ειδοποίηση ότι έχουμε δέμα. Μας το έφεραν πίσω!!! Τον αποστολέα με τον παραλήπτη δεν μπορούν να ξεχωρίσουν!!! Το ξαναπάω και κυκλώνω τον παραλήπτη και το USA. Το δέμα χάθηκε όπως και άλλο ένα που είχαμε στείλει. Στις 9/10 στέλνω άλλο ένα συστημένο αυτή τη φορά για να ήμαστε σίγουροι. Μέχρι σήμερα δεν έχει φτάσει και μας είπανε στο ΕΛΤΑ να συμπληρώσουμε ένα έγγραφο μόλις κάνει ένα μήνα για να το αναζητήσουνε και αν δε βρεθεί να ζητήσουμε αποζημίωση! :cry::cry::cry: Θα μας τρελάνουν! Τέτοια αχρηστίλα;;; Aπλό δέμα χάνεται, συστημένο χάνεται. Καλύτερα να τα πηγαίνω εγώ στην Αμερική για να φτάνουν σίγουρα. ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Εγω παντως κανενα προβλημα με τις ταχυμεταφορες ελτα.Eστειλα ενα δεμα σε αλλη πολη και ο παραληπτης το παρελαβε μεσα σε 4 μερες και σε αλλες 5 πηρα τα χρηματα της αντικαταβολης...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva_bitch Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 e re paidia ti na kanoume sthn ellada zoume...emena gia ena aplo gramma mou phran 8 eurw,enw stoixise 1,5 eurw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 e re paidia ti na kanoume sthn ellada zoume...emena gia ena aplo gramma mou phran 8 eurw,enw stoixise 1,5 eurw 8 ευρώ???Κλεψιά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 κοιταξε κανεις τελευταια το ποσο αναλυτικο εχει γινει το elta track and trace? παρα πολυ καλο! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 κοιταξε κανεις τελευταια το ποσο αναλυτικο εχει γινει το elta track and trace? παρα πολυ καλο! Δε θα τό'λεγα... Πολλές φορές δεν σκανάρουν τα αντικείμενα με αποτέλεσμα να μη ξέρεις αν έφτασε κάτι... Το υποθέτεις απλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Δε θα τό'λεγα... Πολλές φορές δεν σκανάρουν τα αντικείμενα με αποτέλεσμα να μη ξέρεις αν έφτασε κάτι... Το υποθέτεις απλά... καλα ,ενταξει,αλλο προβλημα αυτο οταν βαριουνται να σκαναρουν τα πακετα αποστολων. τουλαχιστον ειναι κατι θετικο αυτο που ειδα σε μενα! πληρης αναλυτικοτητα κινητικοτητας της αποστολης! μονο ποτε δεν σταμτατησε για καφε το πακετο δεν εχουν γραψει:lol::lol::lol: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 καλα ,ενταξει,αλλο προβλημα αυτο οταν βαριουνται να σκαναρουν τα πακετα αποστολων. τουλαχιστον ειναι κατι θετικο αυτο που ειδα σε μενα! πληρης αναλυτικοτητα κινητικοτητας της αποστολης! μονο ποτε δεν σταμτατησε για καφε το πακετο δεν εχουν γραψει:lol::lol::lol: Tσέκαρε πχ. το παρακάτω: RE533798913GR Αυτό υποτίθεται ότι θα πήγαινε Αμερική. Χάθηκε όμως το σκανάρισμα στο Σύνταγμα... Δε σου λέει πότε πήγε αεροδρόμιο και πότε προωθήθηκε στο εξωτερικό. Τι θα πει ξεχάσανε να το σκανάρουνε; Ποια είναι η δουλειά τους; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα ΕΛ.ΤΑ. Είχα 1.5 χρόνο να στείλω γράμμα και χρειάστηκε την Τρίτη να στείλω ένα πακετάκι (μέσα είχε ένα cd και ένα βιβλίο). Το έστειλα την Τρίτη από Πάτρα το μεσημεράκι και το πήρε ο παραλήπτης που ήταν Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη γύρω στη 1 :D Perfect! Υ.Γ Δεν ήταν συστημένο και απλά πλήρωσα 3.40 €. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 μα το δεμα δεν γινεται να μην ειναι σαν συστημενο...δεν μπορει δλδ να το αφησει στην εισοδο της οικοδομης μαζι με την αλληλογραφια. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 μα το δεμα δεν γινεται να μην ειναι σαν συστημενο...δεν μπορει δλδ να το αφησει στην εισοδο της οικοδομης μαζι με την αλληλογραφια. Μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία το αφήσανε. Ακριβώς γιατί δεν ήταν συστημένο. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 και ηταν δεμα?δλδ κουτακι?ή φακελος με τσουκου τσουκου? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 και ηταν δεμα?δλδ κουτακι?ή φακελος με τσουκου τσουκου? Προφανώς δεν το έστειλε ως δέμα, αλλά ως απλή αποστολή. Αυτά τα ρίχνουν χύμα και δεν παίρνεις Tracking ID. ;) Υ.Γ. Ο φάκελος με τσούκου τσούκου μ'άρεσε. :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ε αρα δεν εστειλε δεμα,αλλα φακελο,ασχετως του περιεχομενου :p εσυ στο χωριο σου πως το λες το τσουκου τσουκου?:p:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ρε παιδια αγορασα ενα προιον απο ενα κινεζικο e-shop, ολα καλα με το μαγαζι...μου εδωσαν αμεσως tracking number ομως φαινεται να ειναι ακομη στη shanghai απο το προηγουμενο σαββατο. στο elta tracking οπως και στις ταχυμεταφορες των ελτα δεν φαινεται κατι. πηρα τηλ στα κεντρικα και δεν φαινεται να εχει μπει ποτε στην ελλαδα. μιλησα με ems Κινας και μου ειπαν οτι παει πρωτα γερμανια και μετα ελλαδα. μα τι στο καλο γινεται? κανεις δεν ξερει που ειναι? αν ειναι δυνατον!!!! Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 παει πρωτα γερμανια και μετα ελλαδα? αυτο σου ειπαν απο ems? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ναι, και αυτο μου το εμαθα σημερα. δεν ξερω γ....... τι γινεται αλλα εχω αγχωθει! δεν μπορω να βγαλω ακρη. αλλες φορες τα δεματα μου ερχοταν κανονικα και ειχα πληροφοριες το tracking page. απλα εχω χαζεψει επειδη οι κινεζοι δεν ξερουν που ειναι, εδω δεν εφτασε ποτε... Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ρε παιδια αγορασα ενα προιον απο ενα κινεζικο e-shop, ολα καλα με το μαγαζι...μου εδωσαν αμεσως tracking number ομως φαινεται να ειναι ακομη στη shanghai απο το προηγουμενο σαββατο. στο elta tracking οπως και στις ταχυμεταφορες των ελτα δεν φαινεται κατι. πηρα τηλ στα κεντρικα και δεν φαινεται να εχει μπει ποτε στην ελλαδα. μιλησα με ems Κινας και μου ειπαν οτι παει πρωτα γερμανια και μετα ελλαδα. μα τι στο καλο γινεται? κανεις δεν ξερει που ειναι? αν ειναι δυνατον!!!! Όταν λες από το προηγούμενο Σάββατο εννοείς αυτό που μας πέρασε, προχθές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 oxi sorry, εννοω απο το προ-προηγουμενο, 08.11.08. Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 oxi sorry, εννοω απο το προ-προηγουμενο, 08.11.08. Φίλε μου σου έχω αφήσει pm και ελπίζω να βρεις εκεί άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Παιδια ξερετε τι ειναι η ταχυδρομικη επιταγη και πως εξαργυρωνεται?Σε ποσες μερες παιρνεις τα χρηματα? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 παιδια μου εστειλε η μητερα μου ενα δεμα στην αγγλια εδω που σπουδαζω,το δεμα αυτο ειναι πολυ σημαντικο και δεν εχει ερθει εδω και 2 βδομαδες.προγανως χαθηκε.πηγε η μητερα μου στ ελ.τα που εστειλε κ τους ειπε οτι δεν εχει ερθει και η απαντηση ηταν ''Το πολυ πολυ να το γαφε κανενας Αγγλος''!!! κ οτι δεν μπορουν να κανουν τπτ.εντομεταξυ αυτη που δουλευει κ εστειλε το δεμα ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ κανει λαθη.Πως μπορω να βρω το δεμα μου ή εστω να αποζημιωθω, υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Εμένα ενώ ο λογαριασμός μου παραδίδεται στα ΕΛ.ΤΑ στις 27 κάθε μηνός έρχεται στο σπίτι μου κάθε 15 του άλλου μήνα:mad:.Θέλουν πολύ ξύλο οι κύριοι στα ΕΛ.ΤΑ.:rocket::chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 παιδια μου εστειλε η μητερα μου ενα δεμα στην αγγλια εδω που σπουδαζω,το δεμα αυτο ειναι πολυ σημαντικο και δεν εχει ερθει εδω και 2 βδομαδες.προγανως χαθηκε.πηγε η μητερα μου στ ελ.τα που εστειλε κ τους ειπε οτι δεν εχει ερθει και η απαντηση ηταν ''Το πολυ πολυ να το γαφε κανενας Αγγλος''!!! κ οτι δεν μπορουν να κανουν τπτ.εντομεταξυ αυτη που δουλευει κ εστειλε το δεμα ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ κανει λαθη.Πως μπορω να βρω το δεμα μου ή εστω να αποζημιωθω, υπαρχει κατι που μπορω να κανω? εμενα στα 6 χρονια που εμεινα αγγλια δεν ετυχε ποτε να χαθει δεμα. απο κει και περα...αν δεν το ειχε στειλει ασφαλισμενο δεν νομιζω να μπορεις να κανεις πολλα ως προς αποζημιωση...και αν δεν το εστειλε συστημενο ωστε να εχεις tracking code..ουτε απο αναζητηση μπορεις να κανεις πολλα. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts