dkostas Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 να δωσω και εγω μηπως βγει ακρη RB683019233CN Απο οτι βλεπω εφυγε απο κινα 14/9? Αρα υπαρχει περιπτωση να ειναι σε καμια αποθηκη στο αεροδρομιο ξεχασμενο και να μην εχει ενημερωθει το tracking? Παντως τον τελευταιο μηνα εχουν χαθει αλλες 2 παραγγελιες απο κινα αλλα ευτυχως μου επεστρεψε τα χρηματα ο πωλητης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 να δωσω και εγω μηπως βγει ακρη RB683019233CN Απο οτι βλεπω εφυγε απο κινα 14/9? Αρα υπαρχει περιπτωση να ειναι σε καμια αποθηκη στο αεροδρομιο ξεχασμενο και να μην εχει ενημερωθει το tracking? Παντως τον τελευταιο μηνα εχουν χαθει αλλες 2 παραγγελιες απο κινα αλλα ευτυχως μου επεστρεψε τα χρηματα ο πωλητης. καθεται στο αεροδρομιο λογικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 δώσε τρακινγκ ν δουμε αν έφυγε κ πότε Το ειχαμε κουβεντιασει και παλαιοτερα, δες την προγουμενη σελιδα του τοπικ :) πιθανοτατα να εχει χαθει καπου στη μεταφορα, αλλα δεν ευθυνομαι εγω για αυτο.... οποτε η μονη επιλογη που ειχα ειναι να ανοιξω case στο PayPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 παιδιά και εγώ έχω πρόβλημα με πακέτο από αμερική με Usps...τελευταία ενημέρωση ήταν στις 28/9 και βρισκόταν στο σικάγο...έκτοτε δεν έχω καμία ενημέρωση.... :( tracking number: LJ907351519US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 παιδιά και εγώ έχω πρόβλημα με πακέτο από αμερική με Usps...τελευταία ενημέρωση ήταν στις 28/9 και βρισκόταν στο σικάγο...έκτοτε δεν έχω καμία ενημέρωση.... :( tracking number: LJ907351519US βιάζεσαι, έχεις καιρό ακόμη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Εχω θελω να γραψω ενα μεγαλο μπραβο στα ΕΛΤΑ για την ταχυτητα τους και ειδικα στην αθηνα. Τρια δεματα περιμενα (σε διαφορετικες ημερομηνιες) την επομενη μερα μετα την αφιξη τους ηρθαν σπιτι μου! Βεβαια καποια δεν τα προλαβα να τα παραλαβω ο ιδιος και τα παρελαβα απο το καταστημα της περιοχης μου αλλα σημασια εχει η ταχυτητα τους! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Θέλω να σας πω και εγώ την ανησυχία μου, αγόρασα από hotinbuy, στις 25 Σεπτεμβρίου, μου έδωσαν τρακινγ RQ214444645SG,και μου είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα φανεί στην singapure post, μέχρι τώρα... τίποτε................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 βιάζεσαι, έχεις καιρό ακόμη μα έχει μια βδομάδα να ανανεωθεί το track & trace. Περίεργο δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 μα έχει μια βδομάδα να ανανεωθεί το track & trace. Περίεργο δεν είναι; Όχι βέβαια. Απ την αναχώριση απ τη χώρα προέλευσης μέχρι το άνοιγμα του σάκου στο αεροδρόμιο δω, δεν υπάρχει ενημέρωση. Το πακέτο σου κάθεται σε σάκο στο αεροδρόμιο μέχρι να ρθει η ώρα του Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 να δωσω και εγω μηπως βγει ακρη RB683019233CN Απο οτι βλεπω εφυγε απο κινα 14/9? Αρα υπαρχει περιπτωση να ειναι σε καμια αποθηκη στο αεροδρομιο ξεχασμενο και να μην εχει ενημερωθει το tracking? Παντως τον τελευταιο μηνα εχουν χαθει αλλες 2 παραγγελιες απο κινα αλλα ευτυχως μου επεστρεψε τα χρηματα ο πωλητης. Κι εγω ακομη περιμενω...22/8 εφυγε απο κινα το δεματακι (ετσι λεει) και ακομη ειμαι στο περίμενε. Επικοινωνησα με το paypal γιατι αρχικα το dealextreme εκανε το κουνελι και δεν απαντουσε στα mail που του εστειλα και μετα την πιεση που εφαγε απο το paypal μου απαντησαν λεγοντας να περιμενω κι οπου ναναι ερχεται!!! :lol: :lol: Κατι αλλο πρεπει να εχει συμβει, μάλλον θα εχει χαθει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Στη δικη μου περιπτωση ειχα παρει 5-6 πραγματα απο τον ιδιο πωλητη και τα μοιρασε σε 2 πακετα. Το ενα ηρθε σε 20 μερες το αλλο χαθηκε. Αρα δε τιθεται θεμα πωλητη αλλα ΕΛΤΑ. Πολλα χαμενα πακετα τελευταια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Στη δικη μου περιπτωση ειχα παρει 5-6 πραγματα απο τον ιδιο πωλητη και τα μοιρασε σε 2 πακετα. Το ενα ηρθε σε 20 μερες το αλλο χαθηκε. Αρα δε τιθεται θεμα πωλητη αλλα ΕΛΤΑ. Πολλα χαμενα πακετα τελευταια Μη συστημένα πακέτα, χωρίς τράκινγκ δηλαδή, να πηγαίνετε στο ταχυδρομείο ή τη διανομή της περιοχής σας να τα ψάχνετε. Αρκετές φορές πήγα και τα χαν εκεί, κι ειδοποιητήριο δεν μου χαν αφήσει οι κλέφτες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Κι εγω ακομη περιμενω...22/8 εφυγε απο κινα το δεματακι (ετσι λεει) και ακομη ειμαι στο περίμενε. Επικοινωνησα με το paypal γιατι αρχικα το dealextreme εκανε το κουνελι και δεν απαντουσε στα mail που του εστειλα και μετα την πιεση που εφαγε απο το paypal μου απαντησαν λεγοντας να περιμενω κι οπου ναναι ερχεται!!! :lol: :lol: Κατι αλλο πρεπει να εχει συμβει, μάλλον θα εχει χαθει Απο το συγκεκριμένο site έχω πάρει πράγματα, το αρνητικό είναι ότι είναι πολύ αργή η παράδοση, θα σου έρθει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Απο το συγκεκριμένο site έχω πάρει πράγματα, το αρνητικό είναι ότι είναι πολύ αργή η παράδοση, θα σου έρθει κανονικά. Ισχύει. Το dx είναι της υπομονής. Αν θες κάτι άμεσα, κοιτάς αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsakii Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Είχα και γω θεματάκι με δέμα από Κίνα που παρήγγειλα μέσω ebay στις 8/9 μόλις μου απάντησε ο κινέζος πως υπήρχαν αρκετές καθυστερήσεις και μου έστειλε μάλιστα και το λινκ για να το επιβεβαιώσω και εγώ η ίδια: http://www.hongkongpost.hk/eng/publications/notices/2013/20130910a/index.htm :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Είχα και γω θεματάκι με δέμα από Κίνα που παρήγγειλα μέσω ebay στις 8/9 μόλις μου απάντησε ο κινέζος πως υπήρχαν αρκετές καθυστερήσεις και μου έστειλε μάλιστα και το λινκ για να το επιβεβαιώσω και εγώ η ίδια: http://www.hongkongpost.hk/eng/publications/notices/2013/20130910a/index.htm :( και εγώ έχω θέματα με καμία 10αριά δέματα που περιμένω.. λέτε να φταίει αυτή η βλακεία? αργούσαν που αργούσαν τώρα θα κάνουν ένα χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis71 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) και εγώ έχω θέματα με καμία 10αριά δέματα που περιμένω.. λέτε να φταίει αυτή η βλακεία? αργούσαν που αργούσαν τώρα θα κάνουν ένα χρόνο Καλησπέρα να ρωτήσω περιμένω έχει φύγει από κίνα post δέμα 8 09 από αεροδρόμιο και ακόμα δεν έχω παραλάβει στα ελτα που ρώτησα μου είπαν και αλλα δέματα δεν έχουν έρθει από αύγουστο ξέρετε τίποτα έχουμε κάποια ενημερώσει που ρωτάμε τη κάνουμε Τελικά με τα ελτα εδώ στην ελλάδα είναι τρομερό δεν δουλεύει κανεις στο αεροδρόμιο έχουν έρθει πράγματα από κίνα έφυγε 8 09 και δεν έχουμε παραλαβή με taRB593858375CN μήπως βρούμε άκρη Βασίλη, καλώς ήρθες στο φόρουμ. Τα greeklish απαγορεύονται από το 2009 στο myphone. Επίσης ρίξε μία ματιά εδώ και εδώ.. - by vampyre Edited October 8, 2013 by vampyre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsakii Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Περιμένω άλλα δύο δέματα από Αγγλία, αν αργήσουν και αυτά, επιβεβαιώνεται το πρόβλημα των ΕΛ.ΤΑ. Προσωπικά, τον τελευταίο δίμηνο η παράδοση είναι ελεεινή. Επί δύο βδομάδες δεν έρχονταν τίποτα, μας ήρθαν λογαριασμοί, μερικοί μάλιστα ληγμένοι, τα δύο τελευταία Σάββατα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Το τελευταίο τρίμηνο ότι έχω πάρει απέξω (Κίνα, Η.Π.Α) αργεί χαρακτηριστικά μόλις προσγειωθεί Ελλάδα Έρχονται απέξω γρήγορα (έχω δει και 4 μέρες στο τράκινγκ) και μετά κολλάνε εδώ Τώρα έχω 2 συστημένα από Κίνα που περιμένω και έχει περάσει σχεδόν μήνας και τίποτα. Ένα σάιτ που χρησιμοποιώ για τράκινγκ (κάνει για όλα τα ταχυδρομεία) λέει ότι και τα 2 φύγανε από Κίνα στις 26 Σεπτεμβρίου και μετά τίποτα γιατί ο σέρβερ των Ελτα για τράκινγκ είναι μονίμως off εδώ και μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Περιμένω κινητό από 2toc.com και είναι από τις 27-9 κλείσιμο από ips. Δηλαδή δεν έχει φτάσει ακόμα,η καθυστερεί εδώ πέρα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Περιμένω κινητό από 2toc.com και είναι από τις 27-9 κλείσιμο από ips. Δηλαδή δεν έχει φτάσει ακόμα,η καθυστερεί εδώ πέρα; Νομίζω δεν έχει φτάσει ακόμα το δικό σου Ελλάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 ούτε με τα πόδια να ερχότανε! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis71 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 ούτε με τα πόδια να ερχότανε! Καλησπερα παιδια μηπως ξερει κανεις απο κινα πανω απο καποιο ποσο πληρωνουμε φορο εγω εχω παραγειλη καποια πραγματα τα οποια κοστιζουν 240 δολαρια καλα βεβαια δεν μου εχουν ερθει καν εχουν φυγει απο κινα πανω8 09 ερχονται με καραβι η αεροπορικοσ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis71 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Χαρη τι ποσο αν επιτρεπετε μηπως τα κρατανε στο τελωνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys2 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 07-10-2013 11:01 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-10-2013 23:24 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 29-09-2013 11:32 IPS Πότε θα το παραλάβω. γνωρίζει κανείς? s.o.s. Edited October 8, 2013 by billys2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts