WitchKing Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Αυτό που ενδιαφέρει εμένα και όλους μας όμως είναι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία να φτιάξουν πρώτα σωστές ταχυδρομικές υπηρεσίες και να αφήσουν τα ρεύματα, και ό,τι άλλο τους κατέβει, κατα μέρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) Αυτό που ενδιαφέρει εμένα και όλους μας όμως είναι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία να φτιάξουν πρώτα σωστές ταχυδρομικές υπηρεσίες και να αφήσουν τα ρεύματα, και ό,τι άλλο τους κατέβει, κατα μέρους Προφανώς μ' αυτή την κίνηση αποσκοπεί σε επιπλέον χρηματικό κέρδος. Ενδεχομένως αυτό να κάνει πιο "υγιή" την υπηρεσία άρα θα υπάρχει και η δυνατότητα να προσληφθεί και το επιπλέον "σωστό " προσωπικό που χρειάζεται για να δουλέψουν τα ταχυδρομεία όπως πρέπει! Για να φτιάξουν "σωστές ταχυδρομικές υπηρεσίες", όπως αναφέρεις, είναι λίγο δύσκολο με το υπάρχων προσωπικό, το οποίο σε μεγάλο μέρος είναι γερασμένο και σε επίσης μεγάλο μέρος εποχιακοί (οι οποίοι κάθε λίγο αλλάζουν) και σίγουρα "σκασίλα" τους οι σωστές ταχυδρομικές υπηρεσίες! Edited June 28, 2017 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Κι ύστερα μόνο ταχυδρομικές υπηρεσίες δε θα προσφέρουν. Ήδη έχει γίνει μπακάλικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Συμφωνώ οτι το κάνουν για να μαζέψουν κανένα φράγκο αλλα η εμπορική διάθεση ρεύματος ξεκίνησε τον Απρίλιο. Μπήκαμε σχεδόν στον Ιούλιο και ακόμα δεν έχουν καν μια σωστή δικτυακή σελίδα (με ΙΡ μπαίνεις μόνο, http://212.205.82.101/ ). Να μην πω γα την ανύπαρκτη διαφήμιση. Ούτε στα ταχυδρομεία έχουν βάλει αφίσες. Ακόμα ένα δείγμα κακού management. Έτσι θα μαζέψουν πελάτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Μίλησα ξανά με DHL, λόγο έλλειψης προσωπικού πολλές φορές δίνουν σε άλλες εταιρίες ένα μέρος των αποστολών το δίνουν σε άλλες εταιρίες, εμένα μου παρέδωσε η speedex σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konttina Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Καλησπερα Παιδια κ απο εμενα ! Εχω παραγγειλει εδω κ καιρο ενα ρολοι , και μου λεει απο τις 26/6 οτι item has arrived in the country of destination . Στην σελίδα των ΕΛΤΑ μου λεει οτι ειναι ακομα στην Ολλανδια . Τι σημαινει αυτο ; Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Σημαινει ότι απο βδομαδα θα δεις ενημερωση :) Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konttina Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι ! Έκανα όνειρα να το χω σήμερα Αλλα αποκλείεται Ε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Με τα ελτα ποτε δε ξέρεις, ομως απο προσωπικη πειρα, υπολογιζω 7-10 μερες απ τη στιγμή που εμφανίζει item arrived at destination country Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Τι να πούμε κι εμείς που περιμένουμε 10-15 μέρες για να φανεί η άφιξη των πακέτων μας στα ΕΛΤΑ. 11/6 άφιξη κατά την PostNL, 21/6 το είδαν τα ΕΛΤΑ. :mad: - 16 ιουνιου το trackitonline.ru λεει πως μπηκε στην Ελλαδα,εχουμε σημερα 30 και ακομη να φτασει στα χερια μου,μαλλον το φορτωσαν σε κανενα σαλιγκαρι ή χελωνα να το φερει ή καποιος ανοιξε το μη συστημενο δεματακι και παει αυτο ηταν (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Παρέλαβα σήμερα δέματα μετά από ενάμιση μήνα σχεδόν (ήταν από αρχές ιούνη ελλάδα. Όλα περάσαν τελωνείο, οπότε υπομονή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakosag Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Παρέλαβα σήμερα δέματα μετά από ενάμιση μήνα σχεδόν (ήταν από αρχές ιούνη ελλάδα. Όλα περάσαν τελωνείο, οπότε υπομονή Τι ήταν και ποσο πηγε η ταριφα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Τι ήταν και ποσο πηγε η ταριφα; Ανταλλακτικά κινητών για το μαγαζί, 3ευρα με χρέωσαν μονο για την διαχείριση. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 :mad: - 16 ιουνιου το trackitonline.ru λεει πως μπηκε στην Ελλαδα,εχουμε σημερα 30 και ακομη να φτασει στα χερια μου,μαλλον το φορτωσαν σε κανενα σαλιγκαρι ή χελωνα να το φερει ή καποιος ανοιξε το μη συστημενο δεματακι και παει αυτο ηταν (!) Το δικό μου έφτασε Ελλάδα πριν απο το δικό σου αλλα ακόμα το περιμένω. 23/6 έφυγε απο Αθήνα για ΥΕΔ Θεσσαλονίκης και απο τότε αγνοείται. Δεν ξέρω καν αν έφτασε στην ΥΕΔ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaras1988 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Παράεχει γίνει το κακό με τα ΕΛΤΑ . θέλω να πιστεύω οτι είναι ελλειψη προσωπικού και όχι τίποτα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xzft5444 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 παρηγγειλα με Dhl express απο Αγγλια και μου ηρθε σε 2 μερες...δε παιζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 @WitchKing - παω επανω και ρωταω την μανταμιτσα την προισταμενη στην διακινηση τι γινεται αφου της εδειξα το χαρτι πως 16 Ιουνιου μπηκε αλλα ακομα να ερθει,μου απαντησε λιγο στωϊκα: "ε, υπομονη" :blink: @gerstavros2 - ωχ ναι? το κουφο ειναι πως παρηγγειλα εξαρτηματακι απο κινα απο αλλο μαγαζι μετα απο αυτο και ο φακελος ηδη εχει σαν απλος (οχι συστημενος) φτασει στα χερια μου αρα δεν τα περνανε ολα μα επιλεκτικα? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 @WitchKing - παω επανω και ρωταω την μανταμιτσα την προισταμενη στην διακινηση τι γινεται αφου της εδειξα το χαρτι πως 16 Ιουνιου μπηκε αλλα ακομα να ερθει,μου απαντησε λιγο στωϊκα: "ε, υπομονη" :blink: Δεν θα περίμενα διαφορετική απάντηση. Αυτή η αδιαφορία τους είναι ο λόγος που περιμένουμε εβδομάδες για μια απλή διατύπωση. Για πρώτη φορά μετά απο χρόνια αγορών απο το εξωτερικό αρχίζω να ανησυχώ για ένα πακέτο μου. Και ανησυχώ επειδή είναι στα χέρια των ΕΛΤΑ. Απο 23/6 έχει ξεκινήσει απο το ΚΑΤ Αεροδρομίου για την ΥΕΔ Θεσσαλονίκης και ακόμα τίποτα. Ούτε καν άφιξη στην ΥΕΔ δεν βλέπω στο tracking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papalos_ Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 02-06-2017 07:30 The item is pre-advised 07-06-2017 16:49 The item is at the PostNL sorting center 08-06-2017 08:38 The item is on transport to the country of destination 13-06-2017 14:54 The item has arrived in the country of destination GREECE Από τις 13 του Ιούνη έχει κολλήσει ένα δέμα που περιμένω... Μέχρι πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να φτάσει μια καθυστέρηση; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο χρονικά; Πόσο καιρό να το αφήσω ακόμη πριν δηλώσω στο eBay ότι δεν το παρέλαβα(εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης απο eBay: Jun 19, 2017 - Jul 04, 2017); Μη χάσω και τα χρήματά μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Τα χρήματα δεν τα χάνεις, αρκεί να πλήρωσες με PayPal. Δίνει προθεσμία 6 μηνών για αμφισβήτηση συναλλαγής και για να κάνεις την αμφισβήτηση καλό είναι να έχει περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Για πρώτη φορά μετά απο χρόνια αγορών απο το εξωτερικό αρχίζω να ανησυχώ για ένα πακέτο μου. Και ανησυχώ επειδή είναι στα χέρια των ΕΛΤΑ. Απο 23/6 έχει ξεκινήσει απο το ΚΑΤ Αεροδρομίου για την ΥΕΔ Θεσσαλονίκης και ακόμα τίποτα. Ούτε καν άφιξη στην ΥΕΔ δεν βλέπω στο tracking. ... 8 ώρες αργότερα... Τελικά αν δεν γκρινιάξω, δεν γίνεται τίποτα: 23/6/2017, 12:34:41 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 3/7/2017, 18:36:50 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 3/7/2017, 18:40:44 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 10 μέρες για να φτάσει απο το αεροδρόμιο μέχρι το ΚΔ Αττικής. 10 μέρες για να διανύσει λίγα χιλιόμετρα. Στο ίδιο διάστημα, εγώ κατέβηκα απο Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, έκανα τις αρκετές δουλειές μου και επέστρεψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolakist Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 2017-07-04 09:00 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY 2017-06-28 09:38 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-06-06 18:01 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2017-07-06 09:55 2017-07-04 09:00 Held by Custom 2017-06-28 12:38 Arrival at Processing Center (Country code: GR) 2017-06-10 09:07 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2017-06-06 18:01 Despatched to overseas (Country code: GR) Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς πόσες μέρες ακόμη θα χρειαστούν για παραλαβή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 2017-07-04 09:00 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY 2017-06-28 09:38 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-06-06 18:01 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς πόσες μέρες ακόμη θα χρειαστούν για παραλαβή; Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Έχουν μείνει και 15 και 30 και 45 μέρες μέσα στο τελωνείο Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Tracking number της μορφης CD123456789DE με τι ερχεται? Ελτα? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Tracking number της μορφης CD123456789DE με τι ερχεται? Ελτα? ΕΛΤΑ courier μάλλον. Μεγάλο πακέτο είναι; Ο αριθμός μοιάζει για αριθμό αποστολής δέματος, όχι επιστολής\μικροπακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts