Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να πούμε κι εμείς που περιμένουμε 10-15 μέρες για να φανεί η άφιξη των πακέτων μας στα ΕΛΤΑ.

11/6 άφιξη κατά την PostNL, 21/6 το είδαν τα ΕΛΤΑ.

Και περιμένω μη συστημένα.... Δε βλέπω να ερχονται ποτέ

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Τα 2 ηρθαν.... Παλι καλα

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Υπαρχει καποιο θεμα αυτες τις μερες?

Περιμρνω ενα δεματακι απο Ιρλανδια. Εχει φτασει απο τις 19/6 στην Ελλαδα, αλλα απο τοτε δεν βλεπω κινηση

Το tracking εχει κολλήσει στο εξης

19/6/2017, 05:24:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ), ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

Υπαρχει καποιο θεμα αυτες τις μερες?

Περιμρνω ενα δεματακι απο Ιρλανδια. Εχει φτασει απο τις 19/6 στην Ελλαδα, αλλα απο τοτε δεν βλεπω κινηση

Το tracking εχει κολλήσει στο εξης

19/6/2017, 05:24:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ), ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

Πλεον αργουν πολυ, παλια το ΚΑΤ τα εβγαζε αμεσα ειτε προς ΚΔ ειτε προς ΥΕΔ, τωρα μπορει να παρει κ μια εβδομαδα, ποιος ξερει τι αλλαξαν παλι ή τι μαγειρευουν.

With great power, comes great responsibility...

Arrival at Destination Post ( Country: GR) από τις 10/6 με SingPost.

Έχει 2 βδομαδες το δεμα στο αεροδρομιο..

Τι πρέπει να γίνει; Συνεχίζω να περιμένω;

Οι μεγαλες καθυστερησεις, ειτε σημαινουν ελλειψη προσωπικου, ειτε οι ΥΕΔ μπουκωσαν και επεσε εντολη....φεεεετααααα!!! ή προκειται να αλλαξουν τα συστηματα σε ηλεκτρονικα, δλδ οτι μπαινει να καταγραφεται....
With great power, comes great responsibility...

Οι μεγαλες καθυστερησεις, ειτε σημαινουν ελλειψη προσωπικου, ειτε οι ΥΕΔ μπουκωσαν και επεσε εντολη....φεεεετααααα!!! ή προκειται να αλλαξουν τα συστηματα σε ηλεκτρονικα, δλδ οτι μπαινει να καταγραφεται....

Είτε αρχίσανε οι άδειες και οι προετοιμασίες γι'αυτές...

Πήρα κάτι από alexiexpress από γερμανική αποθήκη, αποστολή έκανε μέσω DHL_de και μου έδωσε ένα 12 ψηφίο νούμερο, από την Πέμπτη δείχνει ότι έφυγε από Γερμανία, ξέρετε μήπως ποια εταιρία αναλαμβάνει την παράδοση Ελλάδα?

Arrival at Destination Post ( Country: GR) από τις 10/6 με SingPost.

Έχει 2 βδομαδες το δεμα στο αεροδρομιο..

Τι πρέπει να γίνει; Συνεχίζω να περιμένω;

Αδελφέ και εγω ακόμα τίποτα από τις 13 με NL POST: The item had arrived in the country of destination. :(

Πραγματικά πρώτη φορά βλέπω τέτοια μεγάλη καθυστέρηση ειδικά σε NL!

Σε SG είχα ξανά ζήσει παρόμοια κατάσταση πέρυσι που είχε ο χαμός με τα SG που έλεγαν ότι έχουν φτάσει και τελικά δεν εμφανίστηκαν ποτέ! Ελπίζω να μην παρόμοια κατάληξη, αν και πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα των ΕΛΤΑ και όχι των εταιρειών μεταφοράς αυτή την φορά!

Πήρα κάτι από alexiexpress από γερμανική αποθήκη, αποστολή έκανε μέσω DHL_de και μου έδωσε ένα 12 ψηφίο νούμερο, από την Πέμπτη δείχνει ότι έφυγε από Γερμανία, ξέρετε μήπως ποια εταιρία αναλαμβάνει την παράδοση Ελλάδα?

Η DHL κανονικά.

Δεν είναι express το 12ψήφιο, επομένως θα στο φέρουν τα ελτά κανονικά. Κάλεσε την DHL στην ελλάδα και δώσε το 12ψήφιο για να πάρεις το κανονικό tracking, ή κάντο απ το site.

Η DHL κανονικά.

Δεν μου το εστειλαν με courier με το γερμανικο ταχυδρομειο εφυγε

Δεν είναι express το 12ψήφιο, επομένως θα στο φέρουν τα ελτά κανονικά. Κάλεσε την DHL στην ελλάδα και δώσε το 12ψήφιο για να πάρεις το κανονικό tracking, ή κάντο απ το site.

Μηπως ειναι ευκολο καποιο link που το κανω στο site ? δεν βγαζω ακρη

Δεν μου το εστειλαν με courier με το γερμανικο ταχυδρομειο εφυγε

Έχω πάνω από 10 αγορές με 12ψήφιο αριθμό με dhl de κι όλα τα έχει φέρει η dhl κι όχι τα ελτα.

Πάρε μερικά παραδείγματα, 533540024062 , 538067606797 , 538066514200 , 538036229457

Έχω πάνω από 10 αγορές με 12ψήφιο αριθμό με dhl de κι όλα τα έχει φέρει η dhl κι όχι τα ελτα.

Πάρε μερικά παραδείγματα, 533540024062 , 538067606797 , 538066514200 , 538036229457

Πηρα dhl εδω να ρωτησω και μου απαντησαν οτι αναλαμβανουν μονο τα express και η αναθεση γινεται σε αλλες εταιριες :S

Πηρα dhl εδω να ρωτησω και μου απαντησαν οτι αναλαμβανουν μονο τα express και η αναθεση γινεται σε αλλες εταιριες :S

Τσέκαρε εδώ πέρα https://www.dhl.de/de/privatkunden.html να δεις αν στο αναγνωρίζει το tracking number που έχεις και τι σου λέει.

Όταν παίρνεις τηλ την dhl εδώ σε ρωτάει αν έχεις 12ψήφιο ή κανονικό tracking, πατάς την επιλογή για 12 ψήφιο και τους ρωτάς. Όλες τις φορές που έχω παραγγείλει επειδή πάντα μου αφήνουν χαρτάκι γιατί ταχα μου δε με βρίσκουν τους παίρνω τηλ για να ξανακανονίσω παράδοση την επόμενη ημέρα. Εκτός κι αν υπάρχουν 12ψήφια express και 12ψηφια απλα.

Τσέκαρε εδώ πέρα https://www.dhl.de/de/privatkunden.html να δεις αν στο αναγνωρίζει το tracking number που έχεις και τι σου λέει.

Όταν παίρνεις τηλ την dhl εδώ σε ρωτάει αν έχεις 12ψήφιο ή κανονικό tracking, πατάς την επιλογή για 12 ψήφιο και τους ρωτάς. Όλες τις φορές που έχω παραγγείλει επειδή πάντα μου αφήνουν χαρτάκι γιατί ταχα μου δε με βρίσκουν τους παίρνω τηλ για να ξανακανονίσω παράδοση την επόμενη ημέρα. Εκτός κι αν υπάρχουν 12ψήφια express και 12ψηφια απλα.

τελευταια ενημερωση ειναι εδω

Status From Thu, 22.06.17 06:33 a.m./p.m.

The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html )

Next step

The shipment will arrive in the destination country

και εγω πατησα επιλογη για 12ψηφιο και μολις ειπα στην κοπελα το κωδικο μου ειπε οτι ειναι για απλη αποστολη και αυτοι φερνουν μονο τα express , δεν ξερει ποιος αναλαμβανει τα απλα και μου το εκλεισε :S

Στο link που εχει δεν βρησκει το κωδικο

Η elta courier.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Άρα μια χαρά θα έρθει απ'την DHL αφου στο βγάζει εκεί και θα ενημερωθεί κανονικά ως το τέλος. Περίμενε λίγες ημέρες να μπει Ελλάδα και ξαναπάρε και πες τους ότι το βλέπεις απ'το site τους. Εκτός ξαναλέω αν υπάρχουν διαφορετικά 12ψήφια, express και απλά, πράγμα δύσκολο. Edited by adversus

δεν ξερω και πολλα, αλλα δοκιμασε να βαλεις τον κωδικο στο 17track.net .

υποτιθεται πως ψαχνει σε ολα τα sites και βρισκει την κουριερ και στην χωρα αποστολης και στην χωρα παραλαβης

Αν και λίγο off topic , δέμα στάλθηκε από Αθήνα δευτέρα πρωί και σήμερα έφτασε Ζάκυνθο και παραδόθηκε. Κόστος 1.5 ευρώ με tr.number . Από κούριερ μου ζητούσαν 16 ευρώ λόγω νησιού και παράδοση σε 2 εργάσιμες.

Τουλάχιστον δουλεύουν σωστά τα εντός Ελλάδας.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και εγω πατησα επιλογη για 12ψηφιο και μολις ειπα στην κοπελα το κωδικο μου ειπε οτι ειναι για απλη αποστολη και αυτοι φερνουν μονο τα express , δεν ξερει ποιος αναλαμβανει τα απλα και μου το εκλεισε :S

Σωστά σου ειπε

τα απλά τα φέρνουν στην Ελλάδα ΕΛΤΑ είτε το απλό ταχυδρομείο είτε τα elta courier , απλώς μέχρι να έρθει ελλαδα δεν θα υπάρχει ενημέρωση να ξέρεις μόλις φτάσει ελλαδα θα εμφανιστεί και στο σάιτ των ΕΛΤΑ , εσύ θα το βλέπεις στο γερμανικό ταχυδρομείο μόνο .

https://www.dhl.de/en.html

Edited by pagouras7

Στο link που εχει δεν βρησκει το κωδικο

Απο dhl ελλαδος θα σου παραδοθει.

Αν επροκειτο να το παραδωσουν τα ελτα, θα εβλεπες στο παραπανω μηνυμα το λινκ των ελτα...

Θα "εμφανιστει" ελλαδα περιπου 10-12 μερες μετα την αποστολη απο γερμανια, οποτε υπομονη.

Οταν δεις οτι αφιχθηκε στην Ελλαδα, μπορεις να κανεις αναζητηση στη σελιδα της dhl (track by reference) με τον αρχικο αριθμο αποστολης, για να παρεις το καινουριο tracking number (ή απλα με ενα τηλ στη dhl).

Πόσοι ξέρουν άραγε οτι τα ΕΛΤΑ, αφού έχουν δημιουργήσει μια σούπερ-ντούπερ αποτελεσματική ταχυδρομική υπηρεσία, αποφάσισαν να ρίξουν τα άξια στελέχη τους και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας; :p:rolleyes:

Πόσοι ξέρουν άραγε οτι τα ΕΛΤΑ, αφού έχουν δημιουργήσει μια σούπερ-ντούπερ αποτελεσματική ταχυδρομική υπηρεσία, αποφάσισαν να ρίξουν τα άξια στελέχη τους και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας; :p:rolleyes:

Δεν το πολυδιαφημίζουν μέχρι να δουν πως θα πάει! Αυτό που ενδιαφέρει τα ΕΛΤΑ είναι (σ' αυτή την υπηρεσία) να έχει σωστούς πελάτες που θα πληρώνουν στην ώρα τους και όχι full πελατεία και οι μισοί να είναι "μπαταξήδες". Έτσι μπαίνει μέσα οποιαδήποτε υπηρεσία!!

Πως το παρών "στοχεύει", σαν πελατολόγιο, το σύνολο των κτηρίων που της ανήκουν ανα την Ελλάδα, το εν δύναμη προσωπικό της και τους δικούς της συνταξιούχους!!