gerstavros2 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Τα ΕΛΤΑ σε καλούν αν υπάρχει πρόβλημα, ενώ στην επαρχεία που δεν υπάρχει μεγάλος όγκος δουλειάς, σε καλούν ακόμη και για παράδοση, αν δε σε βρουν. Επίσης στην υπηρεσία δεμάτων σου στέλνουν και sms όταν φτάσει στο ταχυδρομείο σου. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 :cool: - λεμε για τα ΕΛΤΑ πολλα ομως να λεμε και του στραβου το δικιο: παρηγγειλα απο Αγγλια και θα ερχοταν συστημενο, στο site τελικα βλεπω πως δεν θα ειναι με ΕΛΤΑ μα θα ερθει με GLS Γερμανιας που ειδα τα κανει πασα στην ACS Παιρνω τηλεφωνο να ρωτησω εαν γινεται να παραδωθει παραδιπλα γιατι θα ελειπα,ευγενικος ο υπαλληλος στο τηλεφωνο με εξυπηρετησε ομως μολις του ειπα να γραψει το τηλεφωνο μου ειπε πως δεν χρειαζεται,λεω γιατι? αμα δεν ακουω το κουδουνι ή πχ ειμαι στη βεραντα κλπ,ανθρωποι ειμαστε το τηλεφωνο για ειδοποιηση ειναι, μου απαντησε πως τα παιδια που κανουν διανομη δεν παιρνουν τηλεφωνο τον παραληπτη (!) αρα τσαμπα λεμε στο μαγαζι να βαζει το τηλεφωνο μας επανω στο δεμα? ειπαμε τα ΕΛΤΑ δεν σε παιρνουν ποτε των ποτων τηλεφωνο αλλα ουτε και οι ιδιωτες (?) ε για φαντασου τοτε να γινουν Ιδιωτικα με τετοιο προσωπικο τι χαμο θα εχουμε Το δεμα το εφερε ενας πακιστανος ή μπαγκλαντεσιανος δεν ξερω ακριβως, μην μου πειτε πως δεν μπορουσε να παρει στο κινητο και να μιλησει Ελληνικα να μιλησει με καποιον παραληπτη γαιτι στην Γενικη Ταχυδρομικη απο οτι εχω δει σε καλουν αμα δεν σε βρισκουν βρε ολα ενα μπαχαλο ειναι....GLS, ACS, CBS, DDS, ABS......oυ μπλεξεις!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 βρε ολα ενα μπαχαλο ειναι....GLS, ACS, CBS, DDS, ABS......oυ μπλεξεις!!!! σαν το μπαχαλο της acs δεν υπαρχει πουθενα! ακου εκει δεν παιρνουν τηλεφωνο... να χτυπανε ομως εικονικες προσπαθειες παραδοσης ξερανε πριν λιγα χρονια... επι 1 μηνα το πακετο ηταν στα γραφεια τους,δεν με πηραν ποτε τηλεφωνο και οταν τελικα αναλακυψα πως το πακετο που μου ειχαν στειλει απο γερμανια θα μου το παρεδιδε εδω η acs και εδωσα το tracking number ειδα τι γινοταν... και το εστειλαν για πισω και το προλαβα στο αεροδρομιο πριν γυρισει πισω. γιατι δεν με πηρατε τηλ? δεν το ειχαμε....(το τηλεφωνο ηταν επανω στο πακετο) γιατι γραφεται μεσα οτι προσπαθουσατε 3 φορες την ημερα να μου το παραδωσετε? δεν σε (ενικος) βρισκαμε. γιατι δεν ρωτησατε καποιον γειτονα? ρωτουσαμε,αλλα δεν ξερανε ποιος εισαι/..// να μην συνεχισω..:mad: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 σαν το μπαχαλο της acs δεν υπαρχει πουθενα! να χτυπανε ομως εικονικες προσπαθειες παραδοσης ξερανε πριν λιγα χρονια... Τα ιδια εκαναν σε φιλο μου πριν εναν χρονο :mad: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 σαν το μπαχαλο της acs δεν υπαρχει πουθενα! ακου εκει δεν παιρνουν τηλεφωνο... να χτυπανε ομως εικονικες προσπαθειες παραδοσης ξερανε πριν λιγα χρονια... επι 1 μηνα το πακετο ηταν στα γραφεια τους,δεν με πηραν ποτε τηλεφωνο και οταν τελικα αναλακυψα πως το πακετο που μου ειχαν στειλει απο γερμανια θα μου το παρεδιδε εδω η acs και εδωσα το tracking number ειδα τι γινοταν... και το εστειλαν για πισω και το προλαβα στο αεροδρομιο πριν γυρισει πισω. γιατι δεν με πηρατε τηλ? δεν το ειχαμε....(το τηλεφωνο ηταν επανω στο πακετο) γιατι γραφεται μεσα οτι προσπαθουσατε 3 φορες την ημερα να μου το παραδωσετε? δεν σε (ενικος) βρισκαμε. γιατι δεν ρωτησατε καποιον γειτονα? ρωτουσαμε,αλλα δεν ξερανε ποιος εισαι/..// να μην συνεχισω..:mad: Kαι γιατι δεν εκανες καταγγελια στο υπουργειο "μεταφορων" νομιζω υπαγονται οι ταχυμεταφορικες. Εστω στον συνηγορο του πολιτη, στο ΙΝΚΑ, καπου ρε φιλε...... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Kαι γιατι δεν εκανες καταγγελια στο υπουργειο "μεταφορων" νομιζω υπαγονται οι ταχυμεταφορικες. Εστω στον συνηγορο του πολιτη, στο ΙΝΚΑ, καπου ρε φιλε...... τοτε ελεγα αμαν να μην χασω το πακετο,δεν σκεφτομουν τιποτε αλλο,γιατι ο πωλτητης ελεγε αν γυρισει πισω εγω δεν μπορω να στο ξαναστειλω,οποτε καταλαβαινεις τον φοβο που ειχα.. και για να σου πω την αληθεια δεν ηξερα οτι ενα τετοιο γεγονος θα μπορουσε να καταγγελθει καπου :O περα απο ενα τηλεφωνο στα κεντρικα της acs δεν εκανα κατι αλλο. βεβαια,η αναιδης << κυρια>> ειχε εξαφανιστει απο την θεση της 1 μηνα μετα οταν πηγα να παραλαβω πακετο φιλου μου... εκτοτε,περα απο ελτα και speedex δεν χρησιμοποιω κατι αλλο.(αναγκαστικα) Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Παραμείνετε στο θέμα, που αφορά τα ΕΛΤΑ. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ξέρετε από που είναι αυτό το tracking ETN20184936MY; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ξέρετε από που είναι αυτό το tracking ETN20184936MY; Μαλαισία νομίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Μαλαισία νομίζω. Ξέρεις που μπορώ να το δω; Έχω ξεχάσει τα site. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Ξέρεις που μπορώ να το δω; Έχω ξεχάσει τα site. Μπορείς αρχικά: 1) http://www.17track.net/ 2) http://www.trackitonline.ru/ όταν δεις ότι έφτασε Ελλάδα μετά το βλέπεις από elta.gr. Όμως πότε σου έδωσαν τον αριθμό αποστολής? Γιατί μπήκα και μου έγραψε πως δεν υπάρχει αυτός ο αριθμός αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ούτε εγώ σήμερα κατάφερα να το εντοπίσω. Το tracking είναι το ETN20184936MY. Δεν είναι κάτι μεγάλης αξίας (μια θήκη είναι) αλλά είμαι περίεργος γιατί δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο tracking number. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ούτε εγώ σήμερα κατάφερα να το εντοπίσω. Το tracking είναι το ETN20184936MY. Δεν είναι κάτι μεγάλης αξίας (μια θήκη είναι) αλλά είμαι περίεργος γιατί δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο tracking number. Σε εμενα tracking number απο μαλαισια εκανε 4 μερες να φανει. Δοκιμασε σε αυτο το link http://pos.com.my ή παρακολουθησε το με το trackchecker mobile. Θα σου φανει και στο site των ελτα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ούτε εγώ σήμερα κατάφερα να το εντοπίσω. Το tracking είναι το ETN20184936MY. Δεν είναι κάτι μεγάλης αξίας (μια θήκη είναι) αλλά είμαι περίεργος γιατί δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο tracking number. Με τέτοιο tracking δε νομίζω να είναι συστημένο!! Δεν είμαι σίγουρος αν σκανάρεται σε κάθε προορισμό που περνάει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Δεν είναι συστημένο, και δεν είναι συμβατό με το IPS οπότε δε σκανάρεται πουθενά εκτός της χώρας προέλευσης, ούτε στην Ελλάδα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Δεν είναι συστημένο, και δεν είναι συμβατό με το IPS οπότε δε σκανάρεται πουθενά εκτός της χώρας προέλευσης, ούτε στην Ελλάδα Εχεις δικιο, μολις κοιταξα ενα tracking number απο μαλαισια post απο δεμα που περιμενω και ξεκιναει με RC. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σε εμενα tracking number απο μαλαισια εκανε 4 μερες να φανει. Δοκιμασε σε αυτο το link http://pos.com.my ή παρακολουθησε το με το trackchecker mobile. Θα σου φανει και στο site των ελτα. Δυστυχώς ούτε εκεί το εντόπισα. Σταύρο ευχαριστώ για τους πληροφορίες θα ρωτήσω κάτι τον πωλητή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Τα ΕΛΤΑ σε καλούν αν υπάρχει πρόβλημα, ενώ στην επαρχεία που δεν υπάρχει μεγάλος όγκος δουλειάς, σε καλούν ακόμη και για παράδοση, αν δε σε βρουν. Επίσης στην υπηρεσία δεμάτων σου στέλνουν και sms όταν φτάσει στο ταχυδρομείο σου. :rolleyes: - στην επαρχια οπου τον ρολο τον εχει αναλαβει Ιδιωτης πχ ψιλικατζιδικο ισχυουν αλλα μετρα και σταθμα, στο πατρικο μου ξυπνας το απογευμα καλοκαιριου και βρισκεις στο τραπεζι του μπαλκονιου ενα προχειρο χαρτακι να γραφει "εχεις δεμα", αυτη ειναι η ειδοποιηση, πας αργα το βραδυ και το παιρνεις (!) αμα εισαι πολυ γνωστος ως και την συνταξη δινουν σε αλλο ατομο εαν πχ εσυ λειπεις για ταξιδι (!) απιστευτες ευκολιες Σε καθε αγορα επιμενω να βαζει ο αποστολες επανω το κινητο μου, οσο χρονων ειμαι απο ΕΛΤΑ δεν με εχει παρει κανενας τηλεφωνο ή να μου στειλει μυνημα, καθε φορα που αργει κατι πηγαινω στο υποκαταστημα ή στην διανομη για να το βρω και επειδη βλεπω 2 ή 3 φορες ταχυδρομειο στην δουλεια μου παρακαλαω καθε φορα μην παραπεσει κανενα δεμα γιατι γινεται χαμος, φακελα πεσμενα κατω-δεματα παρατημενα ενω σε καθε παραπονο οι μεν ριχνουν το φταιξιμο στους δε Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 :rolleyes: - στην επαρχια οπου τον ρολο τον εχει αναλαβει Ιδιωτης πχ ψιλικατζιδικο ισχυουν αλλα μετρα και σταθμα, στο πατρικο μου ξυπνας το απογευμα καλοκαιριου και βρισκεις στο τραπεζι του μπαλκονιου ενα προχειρο χαρτακι να γραφει "εχεις δεμα", αυτη ειναι η ειδοποιηση, πας αργα το βραδυ και το παιρνεις (!) αμα εισαι πολυ γνωστος ως και την συνταξη δινουν σε αλλο ατομο εαν πχ εσυ λειπεις για ταξιδι (!) απιστευτες ευκολιες Σε καθε αγορα επιμενω να βαζει ο αποστολες επανω το κινητο μου, οσο χρονων ειμαι απο ΕΛΤΑ δεν με εχει παρει κανενας τηλεφωνο ή να μου στειλει μυνημα, καθε φορα που αργει κατι πηγαινω στο υποκαταστημα ή στην διανομη για να το βρω και επειδη βλεπω 2 ή 3 φορες ταχυδρομειο στην δουλεια μου παρακαλαω καθε φορα μην παραπεσει κανενα δεμα γιατι γινεται χαμος, φακελα πεσμενα κατω-δεματα παρατημενα ενω σε καθε παραπονο οι μεν ριχνουν το φταιξιμο στους δε Καλά μιλάω για περιοχές με ταχυδρομείο, σε χωριά που δεν έχουν καν ταχυδρομείο δεν ξέρω τι γίνεται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Να πω την ιστορία μου να μου πείτε την γνώμη σας..αγόρασα μεταχειρισμένο HTC m8..έκανα κατάθεση στο παιδί και τα μεταφορικά ήταν δικά μου.Όπως ερχόταν ο κούριερ με το μηχανάκι του έπεσε το δέμα μου και το πάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο..Μην πολυλογώ το κινητό θέλει οθόνη και housing.τουλάχιστον Γιατί δεν ξέρω τι άλλο.ο κούριερ μου είπε να το φτιάξω και θα μου το πληρώσει.Και ότι η κούριερ δεν αναγνωρίζει τέτοιου είδους φθορές.Για εμένα ιδανικάθ Α ήταν να μου πληρώσει το ποσό που έδωσα για να το αγοράσω και να το κρατήσει αυτός.λέτε εσείς;έχετε ανάλογες εμπειρίες;Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Να πω την ιστορία μου να μου πείτε την γνώμη σας..αγόρασα μεταχειρισμένο HTC m8..έκανα κατάθεση στο παιδί και τα μεταφορικά ήταν δικά μου.Όπως ερχόταν ο κούριερ με το μηχανάκι του έπεσε το δέμα μου και το πάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο..Μην πολυλογώ το κινητό θέλει οθόνη και housing.τουλάχιστον Γιατί δεν ξέρω τι άλλο.ο κούριερ μου είπε να το φτιάξω και θα μου το πληρώσει.Και ότι η κούριερ δεν αναγνωρίζει τέτοιου είδους φθορές.Για εμένα ιδανικάθ Α ήταν να μου πληρώσει το ποσό που έδωσα για να το αγοράσω και να το κρατήσει αυτός.λέτε εσείς;έχετε ανάλογες εμπειρίες;Ευχαριστώ αν το δεμα ειναι ασφαλισμενο, κινησε το με ολα τα νομιμα μεσα, εχεις τον νομο με το μερος σου, εαν δεν ηταν ασφαλισμενο τοτε βρες τα με τον μεταφορεα γιατι οντως δεν θα παρεις "δραχμη". Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Κατάλαβα.οπότε και ο κούριερ επειδή είναι εντάξει άνθρωπος μου εξηγητε.δλδ από εκεί που δεν φταίω πρέπειν Α παρακαλέσω.μαλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Απλά δώστου το σπαραλιασμενο κινητό Έτσι που το κατάντησε.να σου δώσει τα χρήματα που σου στοίχισε η αγορά του και να ασχοληθεί αυτός με την επισκευή του και ότι άλλο θέλει να το κάνει. Και πολύ ασχοληθηκες. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Κατάλαβα.οπότε και ο κούριερ επειδή είναι εντάξει άνθρωπος μου εξηγητε.δλδ από εκεί που δεν φταίω πρέπειν Α παρακαλέσω.μαλιστα Ενα λεπτο φιλε, δεν ειπαμε οτι φταις αλλα απο την στιγμη που δεν πληρωσες για ασφαλεια δεματος δεν μπορεις να απαιτησεις κατι, ετσι εχει η νομοθεσια σχετικα με τις μεταφορες. Δλδ αν ειχε πεσει το αεροπλανο που το μετεφερε τι θα εκανες? θα πηγαινες στην αεροπορικη να παρεις χρηματα? Οχι βεβαια. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ενα λεπτο φιλε, δεν ειπαμε οτι φταις αλλα απο την στιγμη που δεν πληρωσες για ασφαλεια δεματος δεν μπορεις να απαιτησεις κατι, ετσι εχει η νομοθεσια σχετικα με τις μεταφορες. Δλδ αν ειχε πεσει το αεροπλανο που το μετεφερε τι θα εκανες? θα πηγαινες στην αεροπορικη να παρεις χρηματα? Οχι βεβαια. ναι αλλα την ζημια του την εκανε ο κουριερ. κακια στιγμη? αφελης,απροσεχτος στην δουλεια του? ολοι πληρωνουμε τα λαθη μας,γιατι οχι και αυτος? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts