sixoremenos Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Και μία ακόμα ερώτηση: Τελικά τα 3ευρα έχουν καταργηθεί; Πρόσφατα (27/10) παρέλαβα θήκη κινητού αξίας 5€ και με χρέωσαν κανονικά +3€. Το πακέτο είχε το κλασικό πράσινο αυτοκολλητάκι. Αν έχουν καταργηθεί, ας πει κάποιος φίλος τι πρέπει να λέμε στους υπαλλήλους για να μη μας χρεώνουν τσάμπα 3ευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Μου έχουν στείλει πακέτο χωρίς tracking number από Γερμανία με κινητό μέσα (παρότι έδωσα εντολή για DHL Express, ο γνωστός με γείωσε και έστειλε σκέτο δέμα!), μέσω των dhl απλών (δηλαδή γερμανικά ελτά). Ημερομηνία αποστολής: 30/10. Μέχρι σήμερα 14/11 άφαντο. Στις πόσες μέρες να κλάψω τα λεφτά μου ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sixoremenos Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Μου έχουν στείλει πακέτο χωρίς tracking number από Γερμανία με κινητό μέσα (παρότι έδωσα εντολή για DHL Express, ο γνωστός με γείωσε και έστειλε σκέτο δέμα!), μέσω των dhl απλών (δηλαδή γερμανικά ελτά). Ημερομηνία αποστολής: 30/10. Μέχρι σήμερα 14/11 άφαντο. Στις πόσες μέρες να κλάψω τα λεφτά μου ; Δυστυχώς, οι καθυστερήσεις είναι πλέον γενικό φαινόμενο. Από Αγγλία, πακέτο (απλό) έκανε 1 μήνα να μου έρθει το καλοκαίρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Από 14/09 έχει έρθει Ελλάδα (θήκη κινητού) και τα ΕΛΤΑ ακόμα τίποτα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση...Ζητάω refund, να πρήξω τα ΕΛΤΑ ή να κάνω κι άλλο υπομονή; 2017-09-14 15:06 The item has arrived in the country of destination 2017-09-14 15:06 The consignment has arrived in the country of destination 2017-09-04 08:33 The item is on transport to the country of destination 2017-09-02 22:22 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-09-02 22:22 The item is at the PostNL sorting center 2017-08-29 07:24 The item is ready for shipment 2017-08-26 04:27 The item is pre-advised 2017-08-24 14:15 The Item is at the shippers warehouse Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni3 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Η σελίδα των ΕΛΤΑ μπορεί να δείχνει δεδομένα όταν βάζετε αριθμό αποστολής αλλά δεν είναι ενημερωμένη. Δείτε λίγο τους αριθμούς σας από την ΕΛΤΑ courier. Για παράδειγμα τα ΕΛΤΑ λένε αποστολή αντικειμένου και τα ΕΛΤΑ courier ΚΔ ΑΤΤΙΚΗΣ. https://imgur.com/a/KRXi5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sixoremenos Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Από 14/09 έχει έρθει Ελλάδα (θήκη κινητού) και τα ΕΛΤΑ ακόμα τίποτα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση...Ζητάω refund, να πρήξω τα ΕΛΤΑ ή να κάνω κι άλλο υπομονή; 2017-09-14 15:06 The item has arrived in the country of destination 2017-09-14 15:06 The consignment has arrived in the country of destination 2017-09-04 08:33 The item is on transport to the country of destination 2017-09-02 22:22 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-09-02 22:22 The item is at the PostNL sorting center 2017-08-29 07:24 The item is ready for shipment 2017-08-26 04:27 The item is pre-advised 2017-08-24 14:15 The Item is at the shippers warehouse Φίλε μου, θήκη κινητού, από 31/8 στο αεροδρόμιο, έφτασε στο ταχυδρομείο στις 27/10. Υπομονή. Εγώ έχω κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 εγω refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sixoremenos Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 εγω refund Για μια στιγμή. Αν το πακέτο έχει φτάσει στην Ελλάδα, τι σου φταίει ο πωλητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 και τι θα γινει; ως ποτε θα το περιμενω; θελω να φυγω και για ελιες, δεν γινεται να εχω το νου μου το τι θα κανουν οι ελληνες, ας μην εστελνε ο πωλητης αν δεν μπορει να βεβαιωθει οτι θα φτασει στα χερια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sixoremenos Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 και τι θα γινει; ως ποτε θα το περιμενω; θελω να φυγω και για ελιες, δεν γινεται να εχω το νου μου το τι θα κανουν οι ελληνες, ας μην εστελνε ο πωλητης αν δεν μπορει να βεβαιωθει οτι θα φτασει στα χερια μου Μόλις σταμάτησα να παρακολουθώ το θέμα. Καλή σοδειά φίλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 χαχα οκ στο καλο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Για μια στιγμή. Αν το πακέτο έχει φτάσει στην Ελλάδα, τι σου φταίει ο πωλητής; Θα συμφωνήσω με το φίλο sixoremenos. Ο πωλητής δεν έχει καμία ευθύνη και ούτε υποχρεούται να ξέρει αν τα ελληνικά τελωνεία τον "παίζουν". Θα κάνω λίγο ακόμα υπομονή και μετά θα περάσω από τα ΕΛΤΑ να τους τα ψάλλω ένα χεράκι :mad: Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_Wankell Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται για συμπληρώματα, πακέτο από Muscle&Strength με 2 fish oil και αξία 15$ από 21/9 ήρθε χτες χωρίς ΕΟΦ, χωρίς αιτήσεις, χωρίς τελωνειακά αυτοκόλλητα, χωρίς τίποτα. Στάλθηκε με DHL global, αυτό το φτηνό που τελειώνει το tracking μόλις φύγει από Αμερική και μου παραδόθηκε από τα ΕΛΤΑ. Προηγούμενο πακέτο με 60$ αξία και 6 πράγματα μέσα ήθελε την αίτηση από ΕΟΦ την οποία αγνόησα και υποθέτω καταστράφηκε. Παράθεση Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Θα συμφωνήσω με το φίλο sixoremenos. Ο πωλητής δεν έχει καμία ευθύνη και ούτε υποχρεούται να ξέρει αν τα ελληνικά τελωνεία τον "παίζουν". Θα κάνω λίγο ακόμα υπομονή και μετά θα περάσω από τα ΕΛΤΑ να τους τα ψάλλω ένα χεράκι :mad:Δεν νομίζω ότι φταίνε αυτοί των ΕΛΤΑ, παρά μόνο για τις 3-4 μέρες που κάνει μεταξύ αεροδρομίου και κέντρων διαλογής. Στο τελωνείο πρέπει να σκάσουμε μια όλοι μαζί... Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 To κακό είναι ότι όλες οι πλευρές έχουν δίκιο. Ο αγοραστής δε φταίει να περιμένει 60+ ημέρες, ο πωλητής δεν φταίει σε τίποτα μιας και ότι έπρεπε να κάνει το έχει κάνει αλλά και οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ έχουν δίκιο γιατί δε βγαίνει τόσο δουλειά με το προσωπικό που υπάρχει ήδη και το να γίνουν προσλήψεις δεν είναι στο δικό τους χέρι. Σαφέστατα σε τέτοιες περιπτώσεις ο ένας θα ρίχνει τις ευθύνες στον άλλoν με εξαίρεση τους πιο υπομονετικούς ( είτε αγοραστές είτε πωλητές ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 To κακό είναι ότι όλες οι πλευρές έχουν δίκιο. Ο αγοραστής δε φταίει να περιμένει 60+ ημέρες, ο πωλητής δεν φταίει σε τίποτα μιας και ότι έπρεπε να κάνει το έχει κάνει αλλά και οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ έχουν δίκιο γιατί δε βγαίνει τόσο δουλειά με το προσωπικό που υπάρχει ήδη και το να γίνουν προσλήψεις δεν είναι στο δικό τους χέρι. Σαφέστατα σε τέτοιες περιπτώσεις ο ένας θα ρίχνει τις ευθύνες στον άλλoν με εξαίρεση τους πιο υπομονετικούς ( είτε αγοραστές είτε πωλητές ) Συμφωνώ απόλυτα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 παιδια πιο ηταν το κινεζικο site που βλεπαμε τα unregistered tracking numbers μεχρι να φτασουν στην Ελλαδα? Το θυμομουν αλλα το ξεαχασα γαμοτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Sky56 για τα περισσότερα όχι για όλα. http://sky56.cn/english/track/index Edited November 15, 2017 by pagouras7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Sky56 για τα περισσότερα όχι για όλα. http://sky56.cn/english/track/index ωραιος φιλε, ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis11 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Ρίξτε και σε αυτό μια ματιά, έχει πολύ καλή πληροφόρηση. https://packageradar.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Παιδιά στο site των ΕΛΤΑ εσάς δείχνει κανονικά πληροφορίες tracking? Έχω 2 δέματα τα οποία ήρθαν απο 18/10 Ελλάδα και ακόμα δεν πέρασαν τελωνείο μου είπαν απο ΕΛΤΑ οτι μπορεί να κάνει μέχρι 60 μέρες (!). Μέχρι χθες έβαζα τους κωδικούς και έβλεπα πληροφορίες, σήμερα και για τα 2 μου λέει οτι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Παιδιά στο site των ΕΛΤΑ εσάς δείχνει κανονικά πληροφορίες tracking? Έχω 2 δέματα τα οποία ήρθαν απο 18/10 Ελλάδα και ακόμα δεν πέρασαν τελωνείο μου είπαν απο ΕΛΤΑ οτι μπορεί να κάνει μέχρι 60 μέρες (!). Μέχρι χθες έβαζα τους κωδικούς και έβλεπα πληροφορίες, σήμερα και για τα 2 μου λέει οτι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Μπες στο site των ελτα κουριερ γιατί το site των ελτα τις τελευταίες ημέρες αυνανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisvg Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 και ναι!! μετά από 1 μήνα στο Αεροδρόμιο έγινε ανανέωση στο tracking! 17/11/2017, 00:14:09 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 17/11/2017, 00:13:48 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ τους πήρα τηλ κ μου είπαν να στείλω απόδειξη στο geta@elta-net.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Κι εμένα σήμερα μια παραγγελία αναστήθηκε, 1 μήνα αφότου έφτασε Ελλάδα: 16/11/2017, 01:04:45 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπέρα στο forum . Λοιπόν. Πριν λίγες εβδομάδες, ανέφερα για το ότι παρήγγειλα πακέτο μέσω Gearbest. Πέρασε καιρός, μέχρι που έλεγε στο 17track (Send item abroad, Netherlands) και η κουκίδα ήταν μαυρισμένη δίπλα από αυτό και με έντονη γραφη. Τώρα, η κουκίδα πήγε στο Item arrived in the country of destination και με έντονα γράμματα. Αυτό σημαίνει πως τα ΕΛΤΑ σκαναραν το πακέτο; Αν και τα ΕΛΤΑ αργούν να δείξουν στη σελίδα τους ότι κατέφθασε το πακέτο. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts