WitchKing Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Τι να πούμε κι εμείς που περιμένουμε 10-15 μέρες για να φανεί η άφιξη των πακέτων μας στα ΕΛΤΑ. 11/6 άφιξη κατά την PostNL, 21/6 το είδαν τα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Και περιμένω μη συστημένα.... Δε βλέπω να ερχονται ποτέ Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Τα 2 ηρθαν.... Παλι καλα Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Υπαρχει καποιο θεμα αυτες τις μερες? Περιμρνω ενα δεματακι απο Ιρλανδια. Εχει φτασει απο τις 19/6 στην Ελλαδα, αλλα απο τοτε δεν βλεπω κινηση Το tracking εχει κολλήσει στο εξης 19/6/2017, 05:24:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ), ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Υπαρχει καποιο θεμα αυτες τις μερες? Περιμρνω ενα δεματακι απο Ιρλανδια. Εχει φτασει απο τις 19/6 στην Ελλαδα, αλλα απο τοτε δεν βλεπω κινηση Το tracking εχει κολλήσει στο εξης 19/6/2017, 05:24:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ), ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ Πλεον αργουν πολυ, παλια το ΚΑΤ τα εβγαζε αμεσα ειτε προς ΚΔ ειτε προς ΥΕΔ, τωρα μπορει να παρει κ μια εβδομαδα, ποιος ξερει τι αλλαξαν παλι ή τι μαγειρευουν. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Πάντως εμένα από 13/6 μου λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα και ακόμα να φανεί στα ΕΛΤΑ. NL POST είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ImperiousRooster Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Arrival at Destination Post ( Country: GR) από τις 10/6 με SingPost. Έχει 2 βδομαδες το δεμα στο αεροδρομιο.. Τι πρέπει να γίνει; Συνεχίζω να περιμένω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Οι μεγαλες καθυστερησεις, ειτε σημαινουν ελλειψη προσωπικου, ειτε οι ΥΕΔ μπουκωσαν και επεσε εντολη....φεεεετααααα!!! ή προκειται να αλλαξουν τα συστηματα σε ηλεκτρονικα, δλδ οτι μπαινει να καταγραφεται.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Οι μεγαλες καθυστερησεις, ειτε σημαινουν ελλειψη προσωπικου, ειτε οι ΥΕΔ μπουκωσαν και επεσε εντολη....φεεεετααααα!!! ή προκειται να αλλαξουν τα συστηματα σε ηλεκτρονικα, δλδ οτι μπαινει να καταγραφεται.... Είτε αρχίσανε οι άδειες και οι προετοιμασίες γι'αυτές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Πήρα κάτι από alexiexpress από γερμανική αποθήκη, αποστολή έκανε μέσω DHL_de και μου έδωσε ένα 12 ψηφίο νούμερο, από την Πέμπτη δείχνει ότι έφυγε από Γερμανία, ξέρετε μήπως ποια εταιρία αναλαμβάνει την παράδοση Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Arrival at Destination Post ( Country: GR) από τις 10/6 με SingPost. Έχει 2 βδομαδες το δεμα στο αεροδρομιο.. Τι πρέπει να γίνει; Συνεχίζω να περιμένω; Αδελφέ και εγω ακόμα τίποτα από τις 13 με NL POST: The item had arrived in the country of destination. :( Πραγματικά πρώτη φορά βλέπω τέτοια μεγάλη καθυστέρηση ειδικά σε NL! Σε SG είχα ξανά ζήσει παρόμοια κατάσταση πέρυσι που είχε ο χαμός με τα SG που έλεγαν ότι έχουν φτάσει και τελικά δεν εμφανίστηκαν ποτέ! Ελπίζω να μην παρόμοια κατάληξη, αν και πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα των ΕΛΤΑ και όχι των εταιρειών μεταφοράς αυτή την φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Πήρα κάτι από alexiexpress από γερμανική αποθήκη, αποστολή έκανε μέσω DHL_de και μου έδωσε ένα 12 ψηφίο νούμερο, από την Πέμπτη δείχνει ότι έφυγε από Γερμανία, ξέρετε μήπως ποια εταιρία αναλαμβάνει την παράδοση Ελλάδα? Η DHL κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Πήρα κάτι από alexiexpress από γερμανική αποθήκη, αποστολή έκανε μέσω DHL_de και μου έδωσε ένα 12 ψηφίο νούμερο, από την Πέμπτη δείχνει ότι έφυγε από Γερμανία, ξέρετε μήπως ποια εταιρία αναλαμβάνει την παράδοση Ελλάδα? Δεν είναι express το 12ψήφιο, επομένως θα στο φέρουν τα ελτά κανονικά. Κάλεσε την DHL στην ελλάδα και δώσε το 12ψήφιο για να πάρεις το κανονικό tracking, ή κάντο απ το site. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Η DHL κανονικά. Δεν μου το εστειλαν με courier με το γερμανικο ταχυδρομειο εφυγε Δεν είναι express το 12ψήφιο, επομένως θα στο φέρουν τα ελτά κανονικά. Κάλεσε την DHL στην ελλάδα και δώσε το 12ψήφιο για να πάρεις το κανονικό tracking, ή κάντο απ το site. Μηπως ειναι ευκολο καποιο link που το κανω στο site ? δεν βγαζω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Δεν μου το εστειλαν με courier με το γερμανικο ταχυδρομειο εφυγε Έχω πάνω από 10 αγορές με 12ψήφιο αριθμό με dhl de κι όλα τα έχει φέρει η dhl κι όχι τα ελτα. Πάρε μερικά παραδείγματα, 533540024062 , 538067606797 , 538066514200 , 538036229457 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Έχω πάνω από 10 αγορές με 12ψήφιο αριθμό με dhl de κι όλα τα έχει φέρει η dhl κι όχι τα ελτα. Πάρε μερικά παραδείγματα, 533540024062 , 538067606797 , 538066514200 , 538036229457 Πηρα dhl εδω να ρωτησω και μου απαντησαν οτι αναλαμβανουν μονο τα express και η αναθεση γινεται σε αλλες εταιριες :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Πηρα dhl εδω να ρωτησω και μου απαντησαν οτι αναλαμβανουν μονο τα express και η αναθεση γινεται σε αλλες εταιριες :S Τσέκαρε εδώ πέρα https://www.dhl.de/de/privatkunden.html να δεις αν στο αναγνωρίζει το tracking number που έχεις και τι σου λέει. Όταν παίρνεις τηλ την dhl εδώ σε ρωτάει αν έχεις 12ψήφιο ή κανονικό tracking, πατάς την επιλογή για 12 ψήφιο και τους ρωτάς. Όλες τις φορές που έχω παραγγείλει επειδή πάντα μου αφήνουν χαρτάκι γιατί ταχα μου δε με βρίσκουν τους παίρνω τηλ για να ξανακανονίσω παράδοση την επόμενη ημέρα. Εκτός κι αν υπάρχουν 12ψήφια express και 12ψηφια απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Τσέκαρε εδώ πέρα https://www.dhl.de/de/privatkunden.html να δεις αν στο αναγνωρίζει το tracking number που έχεις και τι σου λέει. Όταν παίρνεις τηλ την dhl εδώ σε ρωτάει αν έχεις 12ψήφιο ή κανονικό tracking, πατάς την επιλογή για 12 ψήφιο και τους ρωτάς. Όλες τις φορές που έχω παραγγείλει επειδή πάντα μου αφήνουν χαρτάκι γιατί ταχα μου δε με βρίσκουν τους παίρνω τηλ για να ξανακανονίσω παράδοση την επόμενη ημέρα. Εκτός κι αν υπάρχουν 12ψήφια express και 12ψηφια απλα. τελευταια ενημερωση ειναι εδω Status From Thu, 22.06.17 06:33 a.m./p.m. The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html ) Next step The shipment will arrive in the destination country και εγω πατησα επιλογη για 12ψηφιο και μολις ειπα στην κοπελα το κωδικο μου ειπε οτι ειναι για απλη αποστολη και αυτοι φερνουν μονο τα express , δεν ξερει ποιος αναλαμβανει τα απλα και μου το εκλεισε :S Στο link που εχει δεν βρησκει το κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Πήρα κάτι από alexiexpress από γερμανική αποθήκη, αποστολή έκανε μέσω DHL_de και μου έδωσε ένα 12 ψηφίο νούμερο, από την Πέμπτη δείχνει ότι έφυγε από Γερμανία, ξέρετε μήπως ποια εταιρία αναλαμβάνει την παράδοση Ελλάδα? Η elta courier. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Άρα μια χαρά θα έρθει απ'την DHL αφου στο βγάζει εκεί και θα ενημερωθεί κανονικά ως το τέλος. Περίμενε λίγες ημέρες να μπει Ελλάδα και ξαναπάρε και πες τους ότι το βλέπεις απ'το site τους. Εκτός ξαναλέω αν υπάρχουν διαφορετικά 12ψήφια, express και απλά, πράγμα δύσκολο. Edited June 25, 2017 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ImperiousRooster Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Πηρα dhl εδω να ρωτησω και μου απαντησαν οτι αναλαμβανουν μονο τα express και η αναθεση γινεται σε αλλες εταιριες :S δεν ξερω και πολλα, αλλα δοκιμασε να βαλεις τον κωδικο στο 17track.net . υποτιθεται πως ψαχνει σε ολα τα sites και βρισκει την κουριερ και στην χωρα αποστολης και στην χωρα παραλαβης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Αν και λίγο off topic , δέμα στάλθηκε από Αθήνα δευτέρα πρωί και σήμερα έφτασε Ζάκυνθο και παραδόθηκε. Κόστος 1.5 ευρώ με tr.number . Από κούριερ μου ζητούσαν 16 ευρώ λόγω νησιού και παράδοση σε 2 εργάσιμες. Τουλάχιστον δουλεύουν σωστά τα εντός Ελλάδας. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) τελευταια ενημερωση ειναι εδω και εγω πατησα επιλογη για 12ψηφιο και μολις ειπα στην κοπελα το κωδικο μου ειπε οτι ειναι για απλη αποστολη και αυτοι φερνουν μονο τα express , δεν ξερει ποιος αναλαμβανει τα απλα και μου το εκλεισε :S Σωστά σου ειπε τα απλά τα φέρνουν στην Ελλάδα ΕΛΤΑ είτε το απλό ταχυδρομείο είτε τα elta courier , απλώς μέχρι να έρθει ελλαδα δεν θα υπάρχει ενημέρωση να ξέρεις μόλις φτάσει ελλαδα θα εμφανιστεί και στο σάιτ των ΕΛΤΑ , εσύ θα το βλέπεις στο γερμανικό ταχυδρομείο μόνο . https://www.dhl.de/en.html Edited June 28, 2017 by pagouras7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 τελευταια ενημερωση ειναι εδω και εγω πατησα επιλογη για 12ψηφιο και μολις ειπα στην κοπελα το κωδικο μου ειπε οτι ειναι για απλη αποστολη και αυτοι φερνουν μονο τα express , δεν ξερει ποιος αναλαμβανει τα απλα και μου το εκλεισε :S Στο link που εχει δεν βρησκει το κωδικο Απο dhl ελλαδος θα σου παραδοθει. Αν επροκειτο να το παραδωσουν τα ελτα, θα εβλεπες στο παραπανω μηνυμα το λινκ των ελτα... Θα "εμφανιστει" ελλαδα περιπου 10-12 μερες μετα την αποστολη απο γερμανια, οποτε υπομονη. Οταν δεις οτι αφιχθηκε στην Ελλαδα, μπορεις να κανεις αναζητηση στη σελιδα της dhl (track by reference) με τον αρχικο αριθμο αποστολης, για να παρεις το καινουριο tracking number (ή απλα με ενα τηλ στη dhl). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Πόσοι ξέρουν άραγε οτι τα ΕΛΤΑ, αφού έχουν δημιουργήσει μια σούπερ-ντούπερ αποτελεσματική ταχυδρομική υπηρεσία, αποφάσισαν να ρίξουν τα άξια στελέχη τους και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας; :p:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Πόσοι ξέρουν άραγε οτι τα ΕΛΤΑ, αφού έχουν δημιουργήσει μια σούπερ-ντούπερ αποτελεσματική ταχυδρομική υπηρεσία, αποφάσισαν να ρίξουν τα άξια στελέχη τους και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας; :p:rolleyes: Δεν το πολυδιαφημίζουν μέχρι να δουν πως θα πάει! Αυτό που ενδιαφέρει τα ΕΛΤΑ είναι (σ' αυτή την υπηρεσία) να έχει σωστούς πελάτες που θα πληρώνουν στην ώρα τους και όχι full πελατεία και οι μισοί να είναι "μπαταξήδες". Έτσι μπαίνει μέσα οποιαδήποτε υπηρεσία!! Πως το παρών "στοχεύει", σαν πελατολόγιο, το σύνολο των κτηρίων που της ανήκουν ανα την Ελλάδα, το εν δύναμη προσωπικό της και τους δικούς της συνταξιούχους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts