grinder Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 :cool: - εν αδεια ή μη σερνονται, παντως οταν ειναι να σταλθει κατι εξω φευγει απο τα συνορα μας βολιδα, στο να διανεμηθει-παραδοθει ειναι εδω και δεκαετιες το προβλημα (!) Από 9/8 μου δείχνει το tracking των ολλανδών οτι έχει φτάσει ελλάδα. Στα ελτά δεν φαίνεται καν εδώ και μια βδομάδα... Λογικά δεν θα έχει ανοιχτεί ο σάκος ακόμα στο αεροδρόμιο, απλά μου κάνει εντύπωση αφού και η κίνηση είναι σχετικά "πεσμένη". Τέσπα, θα δώ και αυτή τη βδομάδα.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ισχύει ότι με απλό ταχυδρομείο χωρίς tracking number. Όπως παραλβανεις untracked δέματα έτσι θα παραλάβεις και αυτό. Τώρα το τι κάνει ο ταχυδρόμος εξαρτάται, άλλοι τα αφήνουν χύμα, άλλοι αφήνουν ένα απλό σημείωμα. χωρις tracking number θα μου αφησει σημειωμα? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 χωρις tracking number θα μου αφησει σημειωμα? Το σύνηθες αν δεν σε βρει είναι να στο αφήσει στην είσοδο του σπιτιού σου. Μου έχει τύχει να αφήσει και σημείωμα που πάνω είχε απλα γράψει τον αριθμό αποστολής και το ονοματεπώνυμο και το πήρα από το ταχυδρομείο. Εξαρτάται τον ταχυδρόμο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Το σύνηθες αν δεν σε βρει είναι να στο αφήσει στην είσοδο του σπιτιού σου. Μου έχει τύχει να αφήσει και σημείωμα που πάνω είχε απλα γράψει τον αριθμό αποστολής και το ονοματεπώνυμο και το πήρα από το ταχυδρομείο. Εξαρτάται τον ταχυδρόμο. πολυ πολυ σωστος ο συγκεκριμενος ταχυδρομος, γιατι μου εχει τυχει να αφηνουν και συστημενο στην πορτα μπροστα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) Θεωρώ τις πληροφορίες σου πολύτιμες, και σε ευχαριστώ. Αλλά σε Κούριερ Πήγα .... Γιατί πρέπει να ζητήσω αεροπορική μεταφορά δεν το κατάλαβα. Τα φακελακια πηγαινουν αεροπορικως,τα δεματα πηγαινουν με καραβι λογω βαρους η ογκου. Σε αυτην την εταιρεια νομιζω πως μειωνουν το κοστος στελνοντας αρκετα αντικειμενα ακτοπλοικως,εκτος απο τα sos με την ενδειξη αεροπορικως. Μην ξεχναμε οτι ειναι εταιρεια με μεγαλα χρεη,και με την αλλαγη του Διευθύνοντος Συμβούλου το 2013 η εταιρεια προχωρησε σε περικοπες σε ολους τους τομεις,κλεινοντας κεντρικα καταστηματα και δινοντας την δυνατοτητα σε ιδιωτες(franchise) να ανοιξουν καταστηματα.Επισης,μεγαλο ποσοστο κερδους παει στην μητρικη ΕΛΤΑ,η οποια στηριζεται απο την θυγατρικη καθως ειναι ζημιογονα εταιρεια. Edited August 18, 2015 by XronisRR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 πολυ πολυ σωστος ο συγκεκριμενος ταχυδρομος, γιατι μου εχει τυχει να αφηνουν και συστημενο στην πορτα μπροστα. :blink: - εγω εχω βρει πακετο με ακριβα πραγματα που ειχα παραγγειλει απο εξωτερικο,επαθα πλακα, ανοιγω την πορτσ και το βλεπω στο χαλι,τρομαξα απο την μια και ειχα αγωνια μεχρι να το τουμπαρω να δω πως ειναι για μενα Ομως εαν το ειχε βουτηξει καποιος αλλος ? οποιοσδηποτε που κατεβαινε τα σκαλια θα μπορουσε να το παρει (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 :blink: - εγω εχω βρει πακετο με ακριβα πραγματα που ειχα παραγγειλει απο εξωτερικο,επαθα πλακα, ανοιγω την πορτσ και το βλεπω στο χαλι,τρομαξα απο την μια και ειχα αγωνια μεχρι να το τουμπαρω να δω πως ειναι για μενα Ομως εαν το ειχε βουτηξει καποιος αλλος ? οποιοσδηποτε που κατεβαινε τα σκαλια θα μπορουσε να το παρει (!) και να ταν μονο αυτο, εχει αφησει ταχυδρομος δεμα με xiaomi mi3 στα σκαλια μονοκατοικιας, περαστικος το επερνε και το χαιροταν μια χαρα!!! εις υγειαν τα κοροιδα θα ελεγε!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Τα φακελακια πηγαινουν αεροπορικως,τα δεματα πηγαινουν με καραβι λογω βαρους η ογκου. Σε αυτην την εταιρεια νομιζω πως μειωνουν το κοστος στελνοντας αρκετα αντικειμενα ακτοπλοικως,εκτος απο τα sos με την ενδειξη αεροπορικως. Μην ξεχναμε οτι ειναι εταιρεια με μεγαλα χρεη,και με την αλλαγη του Διευθύνοντος Συμβούλου το 2013 η εταιρεια προχωρησε σε περικοπες σε ολους τους τομεις,κλεινοντας κεντρικα καταστηματα και δινοντας την δυνατοτητα σε ιδιωτες(franchise) να ανοιξουν καταστηματα.Επισης,μεγαλο ποσοστο κερδους παει στην μητρικη ΕΛΤΑ,η οποια στηριζεται απο την θυγατρικη καθως ειναι ζημιογονα εταιρεια. Φακελάκι ήταν 11 γραμμάρια. Και πήγε με το καράβι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Τα φακελακια πηγαινουν αεροπορικως,τα δεματα πηγαινουν με καραβι λογω βαρους η ογκου. Σε αυτην την εταιρεια νομιζω πως μειωνουν το κοστος στελνοντας αρκετα αντικειμενα ακτοπλοικως,εκτος απο τα sos με την ενδειξη αεροπορικως. Μην ξεχναμε οτι ειναι εταιρεια με μεγαλα χρεη,και με την αλλαγη του Διευθύνοντος Συμβούλου το 2013 η εταιρεια προχωρησε σε περικοπες σε ολους τους τομεις,κλεινοντας κεντρικα καταστηματα και δινοντας την δυνατοτητα σε ιδιωτες(franchise) να ανοιξουν καταστηματα.Επισης,μεγαλο ποσοστο κερδους παει στην μητρικη ΕΛΤΑ,η οποια στηριζεται απο την θυγατρικη καθως ειναι ζημιογονα εταιρεια. φιλε μου καλε, αν πληρωνεις 9.40 για airmail τοτε πρεπει να παει με αεροπλανο.....οσο για ζημιες και ιστοριες για δημοσιες αρκουδες ουτε καν μας νοιαζει, ας οργανωθουνε, εν ετη 2015 με ενα σκασμο προσωπικο και δεν προλαβαινουν...ξερεις γιατι? γιατι ολα ειναι χειροκινητα, φαντασου οτι αν πας εκει με tracking number βαριουνται να ψαξουν...σου ζητανε ειδοποιητηριο.....ελεος!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 .ξερεις γιατι? γιατι ολα ειναι χειροκινητα, φαντασου οτι αν πας εκει με tracking number βαριουνται να ψαξουν...σου ζητανε ειδοποιητηριο.....ελεος!!!! γιατι χειροκινητα = δημοσιο και τους συμφερει αυτο το καθεστως του χειροκινητου... οτιδηποτε δημοσιο , καιει μαζουτ στο θεμα εξυπηρετησης! οσον αφορα να σου παρει χρηματα καιει σουπερ αμολυβδη! και 1000 ατομα να ειχαν σε καθε ποστο,παλι ελλειψει προσωπικου θα ελεγαν. τι ψαχνεις τωρα... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 γιατι χειροκινητα = δημοσιο και τους συμφερει αυτο το καθεστως του χειροκινητου... οτιδηποτε δημοσιο , καιει μαζουτ στο θεμα εξυπηρετησης! οσον αφορα να σου παρει χρηματα καιει σουπερ αμολυβδη! και 1000 ατομα να ειχαν σε καθε ποστο,παλι ελλειψει προσωπικου θα ελεγαν. τι ψαχνεις τωρα... φυσικα και τους συμφερει αυτο το καθεστως της χαρτουρας και του χειροκινητου, δικαιολογουν τους παχυλους μισθους τους, δικαιολογουν τον υπερβολικο αριθμο υπαλληλων και φυσικα ζητουν κ αλλους ετσι ωστε να διαιωνιστει το "ειδος" τους εις τους αιωνας...... νομιζω ομως οτι ξυπναμε καπως σαν χωρα και σιγα σιγα απαιτουμε.....το θεμα ειναι οτι το θηριο κοιμαται βαθια... offtopic. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Τι μπαράζ "θαψίματος" ειν' αυτό ρε παιδιά; Τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού του ΕΛΤΑ δεν έχει, ούτε είχε ποτέ "παχυλούς" μισθούς, όπως γινόταν σε πολλούς άλλους κλάδους του δημοσίου με υψηλά μισθολόγια και υπερβολικά επιδόματα!! Το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΛΤΑ (του μόνιμου προσωπικού) αυτή τη στιγμή είναι περίπου το μισό απ' ότι ήταν πριν 10-15 χρόνια! Με προσλήψεις μονίμων, την τελευταία 10ετια, ελαχίστων ατόμων (σχετικά μ' αυτούς που φεύγουν). Αυτό βέβαια σε καμμία περίπτωση δε σημαίνει οτι δεν πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους αυτοί που μένουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Από την άλλη φταίνε και όσοι παραπονιούνται που παραγγέλνουν πράγματα αξίας (πχ πάνω από 40€) χωρίς tracking και μετά κατηγορούν τον ταχυδρόμο ότι το άφησε έξω. Καλά λυπάστε τα 1-5-2€ του tracking? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Τι μπαράζ "θαψίματος" ειν' αυτό ρε παιδιά; Τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού του ΕΛΤΑ δεν έχει, ούτε είχε ποτέ "παχυλούς" μισθούς, όπως γινόταν σε πολλούς άλλους κλάδους του δημοσίου με υψηλά μισθολόγια και υπερβολικά επιδόματα!! Το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΛΤΑ (του μόνιμου προσωπικού) αυτή τη στιγμή είναι περίπου το μισό απ' ότι ήταν πριν 10-15 χρόνια! Με προσλήψεις μονίμων, την τελευταία 10ετια, ελαχίστων ατόμων (σχετικά μ' αυτούς που φεύγουν). Αυτό βέβαια σε καμμία περίπτωση δε σημαίνει οτι δεν πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους αυτοί που μένουν! αναθεωρησε για τους μισθους τους φιλε, καποτε οι ταχυδρομοι μοιραζαν και συνταξεις τελη του μηνα....ε ρε γλεντια!!! νεους των 25+ ετων σπανια βλεπεις οποτε εκεινη η γενια ειναι ακομη μεσα και περιμενει να βγει στην συνταξη, γενια της χαρτουρας, γενια που ειναι ανεπιδεκτη μαθησεως... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) Από την άλλη φταίνε και όσοι παραπονιούνται που παραγγέλνουν πράγματα αξίας (πχ πάνω από 40€) χωρίς tracking και μετά κατηγορούν τον ταχυδρόμο ότι το άφησε έξω. Καλά λυπάστε τα 1-5-2€ του tracking? Ακριβώς αυτό!! Γνωστος μου είχε παραγγείλει απ' έξω το iphone 6 μόλις είχε κυκλοφορήσει. Έπαθε πλάκα όταν το βρήκε έξω απ' την πόρτα του! Γκρίνιαζε γιατί ο ταχυδρόμος το άφησε απ' έξω (ήταν εννοείται ενα μικρό κουτάκι, απλό αντικείμενο, χωρίς tracking)! Όταν εσύ που ξέρεις την αξία του δεν το βάζεις συστημένο, θα πρέπει να το φανταστεί ο ταχυδρόμος; Αν ήταν κάτι ευτελούς αξίας και του άφηνε ειδοποίηση θα έλεγε: "Για αυτό το κουτάκι μ' έβαλε να πηγαίνω στο ταχυδρομείο να το πάρω, γιατί δεν μου το άφησε;" αναθεωρησε για τους μισθους τους φιλε, καποτε οι ταχυδρομοι μοιραζαν και συνταξεις τελη του μηνα....ε ρε γλεντια!!! νεους των 25+ ετων σπανια βλεπεις οποτε εκεινη η γενια ειναι ακομη μεσα και περιμενει να βγει στην συνταξη, γενια της χαρτουρας, γενια που ειναι ανεπιδεκτη μαθησεως... Οι μισθοί του προσωπικού ήταν πάντα σε κανονικά επίπεδα! Και πολλές φορές κατώτεροι απ' του υπολοίπου δημοσίου τομέα. Τώρα όσο αφορά τα "πουρμπουάρ" των συντάξεων, δεν ήταν μισθοδοσία, ούτε αφορούσε όλο το προσωπικό! Κάτι βέβαια το οποίο έχει αλλάξει κατά πολύ, τώρα που οι περισσότερες συντάξεις μπαίνουν απευθείας στις τράπεζες! Για την "παλαιότητα" του προσωπικού, έχεις δίκιο! Όταν για χρόνια δεν μπαίνει νέο προσωπικό, είναι λογικό αυτοί που μένουν (οι περισσότεροι πάνω από 50 ετών) να αρχίζουν να "βαραίνουν"! Η νέα "μόδα" βέβαια τώρα είναι εποχιακοί ή ενοικιαζόμενοι υπάλληλοι για να καλυφθούν οι θέσεις εργασίας! Υπάλληλοι οι οποίοι σε 4 ή 8 μήνες φεύγουν και είναι λογικό να μην έχουν το γενικό "νοιάξιμο" για τον οργανισμό! Edited August 19, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Μια χαρά είναι τα ΕΛΤΑ. Έχετε εμπειρίες με τους καλούς "ιδιώτες" πχ. acs και speedex; Ούτε που θέλω να σκέφτομαι οτι μια μέρα θα πάρουν τα ελτά. Εκεί να δείς πανηγύρι...:rolleyes: Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν πρέπει να γίνουν καλύτεροι. Αλλά να έχω παράλογες απαιτήσεις απο τον κάθε ταχυδρόμο, ε το βρίσκω κάπως. Όπως πετάει τα γράμματα έτσι θα πετάει και τα untracked πακετάκια. Tracking είναι η λύση. Ή πίαστε τον μια μέρα και μιλήστε του. Αν είναι άνθρωπος θα καταλάβει. Και μένα μου τα αφήνει κάτω αλλά χτυπάει κουδούνι ώστε να καταλάβω. Άλλες φορές περιμένει να κατέβω και να μου το δώσει. Ε εγώ μπορεί να θέλω να με παίρνει τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα να με περιμένει απέξω όταν γυρίσω απο την δουλειά... Σημαίνει οτι έχω δίκιο;:confused: Ακριβώς αυτό!! Αν ήταν κάτι ευτελούς αξίας και του άφηνε ειδοποίηση θα έλεγε: "Για αυτό το κουτάκι μ' έβαλε να πηγαίνω στο ταχυδρομείο να το πάρω, γιατί δεν μου το άφησε;" So true.:D Δεν τον πιάνεις τον νεοέλληνα πουθενά... Κάπου αλλού διάβασα ότι: "Έχω πληρώσει για tracking!!! Πρέπει να έρθει πιο γρήγορα." Οτι νάναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καλά λυπάστε τα 1-5-2€ του tracking? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6237471#post6237471 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6242665#post6242665 ;) - και εδω tracking number υπηρχε, ε και (?) ο Ελληνας δημοσιος υπαλληλος δεν θα αλλαξει ΠΟΤΕ του οσο υπαρχει η μονιμοτητα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6237471#post6237471 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6242665#post6242665 ;) - και εδω tracking number υπηρχε, ε και (?) ο Ελληνας δημοσιος υπαλληλος δεν θα αλλαξει ΠΟΤΕ του οσο υπαρχει η μονιμοτητα (!) Κατ' αρχήν δεν ξέρουμε αν ευθύνεται σίγουρα μόνιμος υπάλληλος!! Τουλάχιστον στην περιοχή μου υπάρχουν προβλήματα λόγω εποχιακών υπαλλήλων (έλλειψη προσωπικού γαρ) και οι μόνιμοι προσπαθούν να μπαλώσουν τρύπες!! Τέλος πάντων..... εγώ πιστεύω ότι φταίει το "κεφάλι" του Έλληνα γενικώς και η νοοτροπία του και όχι σώνει και καλά η "μονιμότητα" (παίζει βέβαια κ' αυτή το ρόλο της)........ αν δεν είσαι ευσυνείδητος, δε θα δουλέψεις πουθενά σωστά!! Συγγνώμη αν έχουμε βγει off topic... Edited August 19, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Μιλάμε για την ανικανότητα των ΕΛΤΑ και σε άλλες χώρες πακέτα από Κίνα παραδίδονται σε 9 ημέρες!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Κατ' αρχήν δεν ξέρουμε αν ευθύνεται σίγουρα μόνιμος υπάλληλος!! Τουλάχιστον στην περιοχή μου υπάρχουν προβλήματα λόγω εποχιακών υπαλλήλων (έλλειψη προσωπικού γαρ) και οι μόνιμοι προσπαθούν να μπαλώσουν τρύπες!! ;) - επειδη βλεπω ταχυδρομο συν βανακι των ελτα καθε μερα στη δουλεια μου εδω και πολλα χρονια σε πληροφορω πως: ο ταχυδρομος τωρα περναει σπανια για συστημενα λογω αδειων,εποχιακους δεν εχω δει εδω και χρονια στην διανομη Οταν καποτε προ κρισης ειχαν σε πληροφορω πως ηταν μακραν πιο αδιαφοροι απο τους μονιμους,σου ελεγαν δεν βαριεσαι ανανεωση δεν θα γινει ολα τα γραφω κανονικα, για να καταλαβεις τους εδινα π.χ συνδρομητικα περιοδικα απο επιστροφες γιατι τα ειχαν φερει σε λαθος διευθυνση και για να μην τα παρουν μου απαντουσαν: "ελα πετα τα μωρε" (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 ;) - επειδη βλεπω ταχυδρομο συν βανακι των ελτα καθε μερα στη δουλεια μου εδω και πολλα χρονια σε πληροφορω πως: ο ταχυδρομος τωρα περναει σπανια για συστημενα λογω αδειων,εποχιακους δεν εχω δει εδω και χρονια στην διανομη Οταν καποτε προ κρισης ειχαν σε πληροφορω πως ηταν μακραν πιο αδιαφοροι απο τους μονιμους,σου ελεγαν δεν βαριεσαι ανανεωση δεν θα γινει ολα τα γραφω κανονικα, για να καταλαβεις τους εδινα π.χ συνδρομητικα περιοδικα απο επιστροφες γιατι τα ειχαν φερει σε λαθος διευθυνση και για να μην τα παρουν μου απαντουσαν: "ελα πετα τα μωρε" (!) τι μου θυμησες ρε φιλε.... συνδρομητης το '90 στο auto motor und sport και καλα για να παιρνω πρωτος το νεο τευχος, σε πληροφορω οτι εβγαινε στα περιπτερα και εμεις τρεχαμε στα ταχυδρομεια να βρουμε το δικο μας λογω καθυστερησεων των ΕΛΤΑ, τελικα ζητησα να διαγραφω απο συνδρομητης και πηρα τα χρηματα μου πισω, εκτοτε ποτε πια συνδρομες σε ελλαδα εκτος και αν ερχονται με ιδιωτικες ταχυμεταφορες. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Απο hong kong αν μου δωσουν tracking number ειναι συστημενο το δεμα; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Απο hong kong αν μου δωσουν tracking number ειναι συστημενο το δεμα; αν τελειωνει σε ΗΚ ναι. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekgr Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα, περιμένω ένα συστημένο δέμα από Γαλλία και έχω βάλει το tr. number στο site των ελτα και μου βγάζει το εξήs: - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΣΙΔ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣ/Ν-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ - ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΣΙΔ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣ/Ν-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ τι ακριβώς σημαίνει το τελευταίο? Θα παραλάβω το δέμα από τον σιδ. σταθμό, ή από το σταθμό το δέμα θα πάει στο ταχυδρομείο και από το ταχυδρομείο θα το φέρει ο ταχυδρόμος? Μου φαίνεται περίεργο και πρώτη φορά μου έχει συμβεί να πηγαίνουν δέματα στο σιδ. σταθμό. :wacko: Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πει μια γνώμη, ευχαριστώ in advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα, περιμένω ένα συστημένο δέμα από Γαλλία και έχω βάλει το tr. number στο site των ελτα και μου βγάζει το εξήs: - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΣΙΔ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣ/Ν-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ - ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΣΙΔ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣ/Ν-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ τι ακριβώς σημαίνει το τελευταίο? Θα παραλάβω το δέμα από τον σιδ. σταθμό, ή από το σταθμό το δέμα θα πάει στο ταχυδρομείο και από το ταχυδρομείο θα το φέρει ο ταχυδρόμος? Μου φαίνεται περίεργο και πρώτη φορά μου έχει συμβεί να πηγαίνουν δέματα στο σιδ. σταθμό. :wacko: Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πει μια γνώμη, ευχαριστώ in advance. To πρακτορειο των ΕΛΤΑ που εχει το δεμα σου, ειναι αυτο του σιδ. σταθμου θεσ/νικης, προφανως μενεις εκει κοντα. Θα σου παραδωθει ή θα αφησει ειδοποιητηριο ο ταχυδρομος οταν μοιραζει στην περιοχη σου, εαν δεν στο φερει ή δεν σε βρει θα πας να το παρεις εσυ. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts