gerstavros2 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 :protest: - βαριουνται να αφησουν ειδοποιηση (!) γυριζουν το γραμμα πισω και σου λεει ασε θα τη βγαλω σε μερικες μερες, μαθαινεις πως εχεις συστημενο πας την επομενη στο ταχυδρομειο να το βρεις και σου λενε ΟΧΙ δεν γινεται χωρις ειδοποιηση, μα αφου ΔΕΝ αφησε Κηδειες και μαλιστα Α' κλασεως,εσυ καιγεσαι και περιμενεις κατι και αυτοι με το πασο τους, αναθεμα την νοοτροπια του δημοσιου μεσα.Βλακείες λένε, δώσε τους τον αριθμό συστημένου και να το ψάξουν. Αν είν απλό κι όχι συστημένο, ζήτα τον κατάλογο αφίξεων να ψάξεις τ όνομά σου. Χαλκιδα εισαι?Υπαρχει σοβαρο θεμα,εχει οντως τρομερη ελλειψη προσωπικου.Αντιθετα με αλλα ταχυδρομεια οπου υπαρχουν παραπανω ατομα. Παντού έλλειψη υπάρχει από προσωπικό. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Βλακείες λένε, δώσε τους τον αριθμό συστημένου και να το ψάξουν. Αν είν απλό κι όχι συστημένο, ζήτα τον κατάλογο αφίξεων να ψάξεις τ όνομά σου. :mad: - περασε ο ταχυδρομος και δεν αφησε ειδοποιηση απλα ρωτησε εαν ειναι εδω ο ταδε,του ειπαν οχι και εφυγε, στο ταχυδρομειο την επομενη δεν εβρισκαν το συστημενο γιατι λεει δεν ειχαν ατομα-πολυς φορτος κλπ και να περιμενουμε λεει να βγει η 2η ειδοποιηση (!) ο ταχυδρομος υστερα το γυρισε πως να μωρε καπου θα παραπεσε η ειδοποιηση, αντε βγαλε ακρη με αυτους (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Παντού έλλειψη υπάρχει από προσωπικό. Εδω Σταυρο ασε με να διαφωνησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 :blink: - 12 του μηνος βγηκε η ειδοποιηση αλλα στον παραληπτη εφθασε 14 γιατι βαριοταν ο ταχυδρομος,να σημειωσω πως το συστημενο εχει φθασει στην Ελλαδα ηδη στις 3 του μηνος. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Τετάρτη 12 του Αυγούστου έστειλα α) Απλό γράμμα στην Γερμανία β) Elta-courier στην Κώ Αποτέλεσμα Παρασκευή 14 το γράμμα των 0,90 ευρώ παραδόθηκε στην Γερμανία Το Κούριεερ έφυγε τατάρτη από Αθήνα , φορτώθηκε Πέμτη απόγευμα στις 15:00 σε καράβι . Ναι σε καράβι Έφασε στις Κώ το πρωί της παρασκευής σε ταχυδρομείο 7,5 χιλιόμετρα απο τον προορισμό Δεν παραδόθηκε ακομα και πάμε για Δευτέρα. Κόστος courier 9,40 ευρώ Γερμανία 48 ώρες Ελλάδα 140 ώρες . tracking NA210197872GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Τετάρτη 12 του Αυγούστου έστειλα α) Απλό γράμμα στην Γερμανία β) Elta-courier στην Κώ Αποτέλεσμα Παρασκευή 14 το γράμμα των 0,90 ευρώ παραδόθηκε στην Γερμανία Το Κούριεερ έφυγε τατάρτη από Αθήνα , φορτώθηκε Πέμτη απόγευμα στις 15:00 σε καράβι . Ναι σε καράβι Έφασε στις Κώ το πρωί της παρασκευής σε ταχυδρομείο 7,5 χιλιόμετρα απο τον προορισμό Δεν παραδόθηκε ακομα και πάμε για Δευτέρα. Κόστος courier 9,40 ευρώ Γερμανία 48 ώρες Ελλάδα 140 ώρες . tracking NA210197872GR Και μετά μας φταίει η τρόικα! Δέκα τροικες χρειαζόμαστε. Και μην ακούσω για έλλειψη προσωπικού γιατί πριν την κρίση ΉΤΑΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ειδικά τα ταχυδρομεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 2015-08-04 10:29 London Heathrow, Received, Received 2015-08-03 17:08 DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD., Order information has been transmitted to DPD. 2015-08-03 19:21 Departed LHR, Departed LHR, Departed LHR 2015-08-03 14:45 OWE UK HUB, Received 2015-08-03 00:00 Data Received, Parcel Data Received ξερεται ποτε παιζει να ερθει απο ελλαδα γιατι 11 αυγουστου δεν θα ειμαι εδω μολις μου εβγαλε κι αυτα 2015-08-05 17:58 AMSTERDAM [NL], In transit., In transit. 2015-08-05 16:31 AMSTERDAM [NL], Received by DPD from consignor., Received by DPD from consignor. 2015-08-05 14:35 Netherland, Received, Received πια ολλανδια ρε παιδια εγω ελλαδα μενω όλα τα dpd δέματα έρχονται μέσω acs courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Και μετά μας φταίει η τρόικα! Δέκα τροικες χρειαζόμαστε. Και μην ακούσω για έλλειψη προσωπικού γιατί πριν την κρίση ΉΤΑΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ειδικά τα ταχυδρομεία ποσο δικιο εχεις φιλε μου, μετα μας φαινεται περιεργο που θελουν να τα ιδιοτικοποιησουν ολα.....τα ελτα θελουν ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ οχι μονο σε ποιοτητα υπηρεσιων αλλα σε αποδοση προσωπικου, οπως φυσικα θελει και ολο το δημοσιο. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Τετάρτη 12 του Αυγούστου έστειλα α) Απλό γράμμα στην Γερμανία β) Elta-courier στην Κώ Αποτέλεσμα Παρασκευή 14 το γράμμα των 0,90 ευρώ παραδόθηκε στην Γερμανία Το Κούριεερ έφυγε τατάρτη από Αθήνα , φορτώθηκε Πέμτη απόγευμα στις 15:00 σε καράβι . Ναι σε καράβι Έφασε στις Κώ το πρωί της παρασκευής σε ταχυδρομείο 7,5 χιλιόμετρα απο τον προορισμό Δεν παραδόθηκε ακομα και πάμε για Δευτέρα. Κόστος courier 9,40 ευρώ Γερμανία 48 ώρες Ελλάδα 140 ώρες . tracking NA210197872GR Αυτο που εστειλες παει σε καποιο ταχυδρομειο,δεν υπαρχει ελτα κουριερ να εξυπηρετησει εκει οποτε επρεπε να το στειλεις με ελτα απλο(~1 ευρω)η με συστημενο(=1,5€).Tα ελτα κουριερ συνεργαζονται με τα ελτα οποτε και με κουριερ να το στειλεις,θα παει στα ελτα οπου οι ταχυδρομοι θα το αγνοησουν 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Παροτι εχω δεχτει απειρα πραγματα απο το εξωτερικο ολα τα τελευταια χρονια (κυριως παραγγελιες ebay), τους τελευταιους δυο μηνες περιμενω κατι επιστολες απο Σουηδια, και δεν μου εχει ερθει καμια. Η πρωτη εσταλη Ιουλιο, μη συστημενη, δεν ηρθε ποτε. Η δευτερη εσταλη αρχες Αυγουστου, συστημενη, το tracking δειχνει μεχρι 10/8 στην Σουηδια. Και ειναι σημαντικες επιστολες για μενα. Δεν μπορω να το εξηγησω, και φυσικα, εχω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Αυτο που εστειλες παει σε καποιο ταχυδρομειο,δεν υπαρχει ελτα κουριερ να εξυπηρετησει εκει οποτε επρεπε να το στειλεις με ελτα απλο(~1 ευρω)η με συστημενο(=1,5€).Tα ελτα κουριερ συνεργαζονται με τα ελτα οποτε και με κουριερ να το στειλεις,θα παει στα ελτα οπου οι ταχυδρομοι θα το αγνοησουν 100%. Αυτά βέβαια δεν μου τα είπανε, αλλιώς δεν θα ξόδευα 9,40 ευρώ για να το δώσουν στο ταχυδρομείο. Το θεωρώ απλά κοροϊδία ...... Αλλά αυτό που δεν μπορω να δεχτώ είναι ότι το γράμμα πήγε στην Κώ με ΠΛΟΙΟ , ενώ υπάρχουν 2 τουλάχιστον πτήσεις κάθε μέρα. Τι ακριβώς μου προσφέρει ένα ΚΟΥΡΙΕΡ αν πηγαίνει στον προορισμό του με το πλοίο και αναχωρεί 24 ώρες μετά την παράδοση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Αυτά βέβαια δεν μου τα είπανε, αλλιώς δεν θα ξόδευα 9,40 ευρώ για να το δώσουν στο ταχυδρομείο. Το θεωρώ απλά κοροϊδία ...... Αλλά αυτό που δεν μπορω να δεχτώ είναι ότι το γράμμα πήγε στην Κώ με ΠΛΟΙΟ , ενώ υπάρχουν 2 τουλάχιστον πτήσεις κάθε μέρα. Τι ακριβώς μου προσφέρει ένα ΚΟΥΡΙΕΡ αν πηγαίνει στον προορισμό του με το πλοίο και αναχωρεί 24 ώρες μετά την παράδοση ; αν υπαρχει κανονισμος που να τους δεσμευει να το παραδωσουν σε συγκεκριμνο χρονικο διαστημα ή με συγκεκριμενο μεσο να γινει η μεταφορα τοτε κανε μια καταγγελια στα ελτα της περιοχης σου, βεβαια παντα τους προστατευει ο νομος, διοτι θα επικαλεστουν αιτιες περιεργες και μια απο αυτες ειναι αυτο που συμβαινει στην κω τις τελευταιες μερες με τους λαθρομεταναστες. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Τάχα μου λέει μπορει να ήταν γεμάτο το αεροπλάνο και να μην πήρε ταχυδρομείο . Αλλά από το tracking δεν φαίνεται πουθενά ότι πέρασε από αεροδρόμιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Τάχα μου λέει μπορει να ήταν γεμάτο το αεροπλάνο και να μην πήρε ταχυδρομείο . Αλλά από το tracking δεν φαίνεται πουθενά ότι πέρασε από αεροδρόμιο ναι ρε φιλε πες του, οκ το δεχομαι. Αλλα 9.40 για πλοιο? 9.40 ειναι το ατομο για κρητη!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 9.40 ειναι το ατομο για κρητη!!!! Κολυμπώντας;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Κολυμπώντας;:lol: μαλλον!!!! αφου ενα γραμμα για Κω θελει 9.40 στο αμπαρι, εσυ με 9.40 θα πας κολυμπωντας!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Δουλέουν τα ελτά ή έχουν πάρει όλοι τις άδειές τους; To NL Post πήγε σφαίρα, σε 6 μέρες έφτασε ελλάδα. Από τότε εδώ και μία βδομάδα ακόμα να φανεί στο αεροδρόμιο. Αντίθετα όταν έστειλα εγώ πρίν κάνα δυο βδομάδες κίνα, έφτασε αρκετά γρήγορα μέσα σε 12 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 παιδια εστειλα ενα συστημενο στην Αγγλια; θα παει ε; οι courrier ηταν απαγορευτικές λογω τιμης... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 παιδια εστειλα ενα συστημενο στην Αγγλια; θα παει ε; οι courrier ηταν απαγορευτικές λογω τιμης... Γιατί να μην πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 παιδια εστειλα ενα συστημενο στην Αγγλια; θα παει ε; οι courrier ηταν απαγορευτικές λογω τιμης... Κατά 99% θα πάει . Αν δεν πάει θα πάρεις αποζημίωση ..... 36 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αυτά βέβαια δεν μου τα είπανε, αλλιώς δεν θα ξόδευα 9,40 ευρώ για να το δώσουν στο ταχυδρομείο. Το θεωρώ απλά κοροϊδία ...... Αλλά αυτό που δεν μπορω να δεχτώ είναι ότι το γράμμα πήγε στην Κώ με ΠΛΟΙΟ , ενώ υπάρχουν 2 τουλάχιστον πτήσεις κάθε μέρα. Τι ακριβώς μου προσφέρει ένα ΚΟΥΡΙΕΡ αν πηγαίνει στον προορισμό του με το πλοίο και αναχωρεί 24 ώρες μετά την παράδοση ; Επρεπε να το τονισεις να παει αεροπορικως.Ειναι και θεμα πρακτορειου,ειναι και αλλα πολλα. Αν ξερεις το ΤΚ εκει που θες να στειλεις,μπες στο site των Elta Courier και βαζοντας το ΤΚ βλεπεις αν εκει παει ο courier η αν παει σε ταχυδρομικο καταστημα.Και κανονικα πρεπει να σε ενημερωσει ο πρακτορας την ωρα που το στελνεις οτι θα παει σε ταχυδρομειο και οχι σε καταστημα elta courier.Εφοσον πηγες απο το καταστημα Elta Courier για να στειλεις,μπορουσες με 5 ευρω να το εστελνες αν πηγαινε ο παραληπτης να το παραλαβει απο τα ΕΛΤΑ Αντιμαχειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Δουλέουν τα ελτά ή έχουν πάρει όλοι τις άδειές τους; To NL Post πήγε σφαίρα, σε 6 μέρες έφτασε ελλάδα. Από τότε εδώ και μία βδομάδα ακόμα να φανεί στο αεροδρόμιο. Αντίθετα όταν έστειλα εγώ πρίν κάνα δυο βδομάδες κίνα, έφτασε αρκετά γρήγορα μέσα σε 12 μέρες. :cool: - εν αδεια ή μη σερνονται, παντως οταν ειναι να σταλθει κατι εξω φευγει απο τα συνορα μας βολιδα, στο να διανεμηθει-παραδοθει ειναι εδω και δεκαετιες το προβλημα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Επρεπε να το τονισεις να παει αεροπορικως.Ειναι και θεμα πρακτορειου,ειναι και αλλα πολλα. Αν ξερεις το ΤΚ εκει που θες να στειλεις,μπες στο site των Elta Courier και βαζοντας το ΤΚ βλεπεις αν εκει παει ο courier η αν παει σε ταχυδρομικο καταστημα.Και κανονικα πρεπει να σε ενημερωσει ο πρακτορας την ωρα που το στελνεις οτι θα παει σε ταχυδρομειο και οχι σε καταστημα elta courier.Εφοσον πηγες απο το καταστημα Elta Courier για να στειλεις,μπορουσες με 5 ευρω να το εστελνες αν πηγαινε ο παραληπτης να το παραλαβει απο τα ΕΛΤΑ Αντιμαχειας. Θεωρώ τις πληροφορίες σου πολύτιμες, και σε ευχαριστώ. Αλλά σε Κούριερ Πήγα .... Γιατί πρέπει να ζητήσω αεροπορική μεταφορά δεν το κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Δυο παραγγελιες απο banggood, επελεξα να ερθουν με uk standard international shipping, δυστυχως δεν μου δινουν tracking number, ξερει κανεις πως παραλαμβανουμε? αν ερθει ταχυδρομος και δεν βρει κανεναν εδω? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Δυο παραγγελιες απο banggood, επελεξα να ερθουν με uk standard international shipping, δυστυχως δεν μου δινουν tracking number, ξερει κανεις πως παραλαμβανουμε? αν ερθει ταχυδρομος και δεν βρει κανεναν εδω? Ισχύει ότι με απλό ταχυδρομείο χωρίς tracking number. Όπως παραλβανεις untracked δέματα έτσι θα παραλάβεις και αυτό. Τώρα το τι κάνει ο ταχυδρόμος εξαρτάται, άλλοι τα αφήνουν χύμα, άλλοι αφήνουν ένα απλό σημείωμα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts