gerstavros2 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Παραγγέλνω συχνά απέξω(κινα-αγγλια) χωρίς κανένα πρόβλημα,αλλά ήρθε η ώρα να τρομάξω και να σκεφτώ αρκετά αν θα ξαναπάρω κάτι αξίας απέξω.. Είχα παραγγείλει ένα δεματάκια με μια action camera ,ένα μονόποδο,μια αδιάροχη θήκη και 2-3 μικροπράγματα. Έλαβα το δέμα στην κλασική γκρι σακούλα.Φαινόταν κλειστή και τα αυτοκόλητα με τις πληροφορίες αποστολής κομπλέ.Την ανοίγω και βλέπω άλλη μια σακούλα ιδιου μεγέθους περίπου και χρώματος,η οποία ήταν όμως σκισμένη σε ένα σημειο.Την ανοιγω και βλέπω ότι όλα είναι εκεί εκτός απο την κάμερα... Φρίκη. Διαβάζω στο νετ ότι γίνεται που κ που αυτο,πρακτικά ότι κάποιος ανοίγει τα δέματα,παίρνει κάτι απο μέσα και συνεχίζεται η αποστολή. Εγώ ρωτώ,υπάρχει τρόπος να μάθω αν αυτό έγινε όταν έφτασε στην Ελλάδα ,η πιο πρίν? Επίσης,υπάρχει τρόπος επιβεβαίωσης της ακεραιότητας του δέματος?Με ζύγισμα πριν και μετά την παραλαβή ας πούμε? trace number : RF335884512SG υγ: Έχω στειλει στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιμένω απάντηση για τυχόν support-refund,αλλά δε νομίζω να καταφέρω κάτι. Να κράξω κανά ΕΛΤΑ? :cry: υγ2:Περιμένω και άλλο ένα δέμα μεγαλύτερης αξίας,και ίδιου στυλ(πακέτο με 4-5 πράγματα-το ένα αξιας)...τρέμω μην ξαναγίνει Κάπως έτσι έχασα πριν 2 χρόνια 500€. Στην περίπτωσή μου η βρωμοδουλειά είχε γίνει στο κέντρο διανομής των ελτα στον πειραιά 100%, όπου μετά από καταγγελίες πολλών (την είχαν πάθει κι άλλη στη περιοχή με καποιους απ τους οποιους είχαμε μιλήσει), απλά έβαλαν κάμερες στην αποθήκη της διανομής. Λεφτά μην περιμένεις να πάρεις πίσω σε τέτοια περίπτωση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 (edited) Κάπως έτσι έχασα πριν 2 χρόνια 500€. Στην περίπτωσή μου η βρωμοδουλειά είχε γίνει στο κέντρο διανομής των ελτα στον πειραιά 100%, όπου μετά από καταγγελίες πολλών (την είχαν πάθει κι άλλη στη περιοχή με καποιους απ τους οποιους είχαμε μιλήσει), απλά έβαλαν κάμερες στην αποθήκη της διανομής. Λεφτά μην περιμένεις να πάρεις πίσω σε τέτοια περίπτωση Αυτο ομως δεν σημαινει οτι κατηγορεις τους κινεζους, το εχω ζησει και εγω με το κεντρο διανομης ανατολικης θεσσαλονικης οπου ο ταχυδρομος πηρε το δεμα στο σπιτι του μου ειπαν για να μην χαθει, σε τετοιες περιπτωσεις τι κανουμε? το ονομα του ταχυδρομου δεν μου το εδιναν παντως. Edited June 21, 2015 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venetinho Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις.. @zananiro, δεν έχω βίντεο,αλλά πλέον θα το κάνω σε ότι αξίας περιμένω. ;) Και ναι,δεν θα έκραζα κάτι/κάποιον χωρίς να έχω κάποια απόδειξη.. @IREBLADE1, δεν είπα πολλά γιατί νόμιζα το πρόβλημα είναι από Ελλάδα και κάτω..for the record,geekbuying η αγορά-που εμπιστεύομαι για πράγματα αξίας.Και free shipping..Η αγορά πρακτικά ήταν ένα από τα "ετοιμα" πακέτα κάμερας με αξεσουαρ,οπότε τα περίμενα και όλα μαζί. @Xander, νάσαι καλά που το ανέφερες,γιατί με έβαλες σε σκέψεις και τελικά λύθηκε το μυστήριο. -Όντως αυτό έγινε,απλά δεν είχα ενημέρωση για αυτό.Μου έστειλαν μόνο ενα trace number,επειδή άργησαν πολύ να στείλουν την κάμερα.Και πρακτικά εφόσον έχω παραλάβει όλα τα αξεσουάρ,μετά μου στέλνουν και το 2ο trace number..Οπότε απλά περιμένω λίγο ακόμα για την κάμερα και όλα καλά στην περίπτωση μου.. @all,Παρόμοιες καταγγελίες διάβασα και εγώ,χωρίς να είμαι σίγουρος ότι αναφέρονται στο ΕΛΤΑ ή σε άλλος φορέα..Ελπίζω να μην ισχύουν-τουλάχιστον όχι πλέον.. Και πάλι ευχαρστώ guys ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις.. @zananiro, δεν έχω βίντεο,αλλά πλέον θα το κάνω σε ότι αξίας περιμένω. ;) Και ναι,δεν θα έκραζα κάτι/κάποιον χωρίς να έχω κάποια απόδειξη.. @IREBLADE1, δεν είπα πολλά γιατί νόμιζα το πρόβλημα είναι από Ελλάδα και κάτω..for the record,geekbuying η αγορά-που εμπιστεύομαι για πράγματα αξίας.Και free shipping..Η αγορά πρακτικά ήταν ένα από τα "ετοιμα" πακέτα κάμερας με αξεσουαρ,οπότε τα περίμενα και όλα μαζί. @Xander, νάσαι καλά που το ανέφερες,γιατί με έβαλες σε σκέψεις και τελικά λύθηκε το μυστήριο. -Όντως αυτό έγινε,απλά δεν είχα ενημέρωση για αυτό.Μου έστειλαν μόνο ενα trace number,επειδή άργησαν πολύ να στείλουν την κάμερα.Και πρακτικά εφόσον έχω παραλάβει όλα τα αξεσουάρ,μετά μου στέλνουν και το 2ο trace number..Οπότε απλά περιμένω λίγο ακόμα για την κάμερα και όλα καλά στην περίπτωση μου.. @all,Παρόμοιες καταγγελίες διάβασα και εγώ,χωρίς να είμαι σίγουρος ότι αναφέρονται στο ΕΛΤΑ ή σε άλλος φορέα..Ελπίζω να μην ισχύουν-τουλάχιστον όχι πλέον.. Και πάλι ευχαρστώ guys ;) ετσι, τελος καλο ολα καλα!!!! Μου ετυχε και εμενα σε δεμα απο gearbest, να μην ειναι μεσα το κινητο, πραγματι σε πιανει τρελα-πανικος, ομως το λαθος ηταν δικο μου, μου ειχαν στειλει mail που ελεγε οτι στελνουν την παραγγελια μου σε δυο μερη, εγω δεν το εδωσα σημασια ομως. Ο λογος που το εκαναν ηταν τα πολλα αντικειμενα που ειχα μεσα, τα εσπασαν σε δυο μερη, για το καλο μου!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp5 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μια ερώτηση ξανθιάς.. τα ΕΛΤΑ κάνουν διανομές τα Σάββατα;:worry: Παράθεση I'm a real producer and you're just the piano man!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 :blink: - εγινε θαυμα (!) μου εστειλαν απο Κινα δεματακι με εργαλειακι στις 11/6 και στις 25/6 το παρελαβα, δεν το πιστευω, σπασιμο ρεκορ. Μια ερώτηση ξανθιάς.. τα ΕΛΤΑ κάνουν διανομές τα Σάββατα;:worry: :cool: - ο ταχυδρομος οχι,στην επαρχια στα χωρια ισχυουν αλλα συστηματα μιας και καμια φορα ιδιωτης πχ ψιλικατζιδικο αναλαμβανει την δουλεια.Εχω παει σε υποκαταταστημα στην Αθηνα σαββατο,δεν ξερω εαν συνεχιζεται αυτο ομως,εαν το δεμα σου εχει παει εκει στην περιοχη σου και ειναι ανοιχτο σαββατο τοτε μπορεις να το παραλαβεις απο το γκισε. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ποτέ δεν τραβάω βίντεο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε καμία παραλαβή από Κίνα. Πιστεύω είναι θέμα γκαντεμιάς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Περιμένω κάτι από Γερμανία συστημένο αλλά το tracking δε το βρίσκει κανένα site? Με τι έρχονται; Εν τω μεταξύ το Hong Kong post δε σταματά να με εκπλησει. 3 μέρες Hong Kong για Χαλκιδική Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Της USPS οι αποστολές φαίνονται στον εντοπισμό αντικειμένου του ελτα ή όχι; Edited June 26, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos070 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Παραγγειλα ενα κινητο 202$ απο τον minideal και διαλλεξα να μου το στειλουν με την EMS TRACKING .Τωρα μου δειχνει οτι εχει σκαλωσει εδω και 4 μερες στο τελωνειο(Held by Customs at Destination).Τωρα τι γινεται και ποσα εξτρα θα πληρωσω?Αν ξερει καποιος κατι ας με ενημερωσει,παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Παραγγειλα ενα κινητο 202$ απο τον minideal και διαλλεξα να μου το στειλουν με την EMS TRACKING .Τωρα μου δειχνει οτι εχει σκαλωσει εδω και 4 μερες στο τελωνειο(Held by Customs at Destination).Τωρα τι γινεται και ποσα εξτρα θα πληρωσω?Αν ξερει καποιος κατι ας με ενημερωσει,παρακαλω. Θα περιμένεις. Μπορεί και τίποτα, μπορεί 3 ευρώ, μπορεί και 50. Θα φανεί όταν έρθει στο ταχυδρομείο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Παραγγειλα ενα κινητο 202$ απο τον minideal και διαλλεξα να μου το στειλουν με την EMS TRACKING .Τωρα μου δειχνει οτι εχει σκαλωσει εδω και 4 μερες στο τελωνειο(Held by Customs at Destination).Τωρα τι γινεται και ποσα εξτρα θα πληρωσω?Αν ξερει καποιος κατι ας με ενημερωσει,παρακαλω. Ems = courier = τελωνείο. Για το πόσα θα πληρώσεις, πιστεύω πως θα σε διαφωτίσουν εδώ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) καλημερα εχω μια αποστολη απο ισπανια, (minideal.com, spain warehouse)το τρακινγκ ειναι με mrw.es και φενεται οτι απο εκει εχει φυγει 4 ημερες εδω ελλαδα που να το ψαχνω? ελτα ή καμια αλλη μεταφορική? Edited June 29, 2015 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 με την παρουσα κατασταση της χωρας, τα ελτα θα ηρεμησουν!!!! :) Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Kαι οι πωλητες μαζι γιατι συνηθως ειμαστε οι μονοι που τους βομβαρδιζουμε με 3-4 μειλ πριν και μετα την συναλλαγη. χαχα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 καλημερα εχω μια αποστολη απο ισπανια, (minideal.com, spain warehouse)το τρακινγκ ειναι με mrw.es και φενεται οτι απο εκει εχει φυγει 4 ημερες εδω ελλαδα που να το ψαχνω? ελτα ή καμια αλλη μεταφορική? τελικα ηρθε χτες με fedex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Εχουν κολλησει οι αποστολες εσωτερικου ? Περιμενω ενα γραμμα και μου εχει καθυστερησει ηδη 3 μερες Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Achileas7 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Παίδες και εγώ έχω θέμα τον τελευταίο καιρό! Είναι σαν να πάγωσαν όλα με το capital control! Δεν μου έχει έρθει τίποτα να και περιμένο αρκετά πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Εγώ μια χαρά παραλαμβανω όλα τα δέματα μου. Και ήταν πάνω από 10. Λίγο υπομονή κάντε θα έρθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 και εγω ειμαι στον 1.5 μηνα τωρα και :blink: εαν με ολα αυτα που εγιναν βγηκαν και αδειες ... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Και εγώ κανονικά παραλαμβάνω. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Achileas7 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Μόλις έμαθα πως τα τελωνεία ήταν κλειστά τις πρώτες μέρες (ίσως και βδομάδα) του capital control. Οπότε ίσως κάποια πράγματα κόλλησαν εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 (edited) 2015-08-04 10:29 London Heathrow, Received, Received 2015-08-03 17:08 DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD., Order information has been transmitted to DPD. 2015-08-03 19:21 Departed LHR, Departed LHR, Departed LHR 2015-08-03 14:45 OWE UK HUB, Received 2015-08-03 00:00 Data Received, Parcel Data Received ξερεται ποτε παιζει να ερθει απο ελλαδα γιατι 11 αυγουστου δεν θα ειμαι εδω μολις μου εβγαλε κι αυτα 2015-08-05 17:58 AMSTERDAM [NL], In transit., In transit. 2015-08-05 16:31 AMSTERDAM [NL], Received by DPD from consignor., Received by DPD from consignor. 2015-08-05 14:35 Netherland, Received, Received πια ολλανδια ρε παιδια εγω ελλαδα μενω Edited August 5, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 :protest: - βαριουνται να αφησουν ειδοποιηση (!) γυριζουν το γραμμα πισω και σου λεει ασε θα τη βγαλω σε μερικες μερες, μαθαινεις πως εχεις συστημενο πας την επομενη στο ταχυδρομειο να το βρεις και σου λενε ΟΧΙ δεν γινεται χωρις ειδοποιηση, μα αφου ΔΕΝ αφησε Κηδειες και μαλιστα Α' κλασεως,εσυ καιγεσαι και περιμενεις κατι και αυτοι με το πασο τους, αναθεμα την νοοτροπια του δημοσιου μεσα. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 :protest: - βαριουνται να αφησουν ειδοποιηση (!) γυριζουν το γραμμα πισω και σου λεει ασε θα τη βγαλω σε μερικες μερες, μαθαινεις πως εχεις συστημενο πας την επομενη στο ταχυδρομειο να το βρεις και σου λενε ΟΧΙ δεν γινεται χωρις ειδοποιηση, μα αφου ΔΕΝ αφησε Κηδειες και μαλιστα Α' κλασεως,εσυ καιγεσαι και περιμενεις κατι και αυτοι με το πασο τους, αναθεμα την νοοτροπια του δημοσιου μεσα. Χαλκιδα εισαι?Υπαρχει σοβαρο θεμα,εχει οντως τρομερη ελλειψη προσωπικου.Αντιθετα με αλλα ταχυδρομεια οπου υπαρχουν παραπανω ατομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts