Jump to content

venetinho

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by venetinho

  1. Στη ζουγκλα(no kidding), οπου πρακτικά επεσε σε λασπωμένο χώμα που όμως είχε μια μικρή πέτρα με μικρή μύτη προς τα πανω η οποια έκανε τη ζημια με πολύ μικρή πτώση! Έχει πέσει απο το διπλάσιο ύψος σε τσιμέντρο αρκετές φορές και προφανώς δεν έπαθε τπτ. Αν είχα temperated glass μάλλον θα είχε γλιτώσει, οπότε το νου σας! Σε ευχαριστώ φιλε! Είδα υπάρχουν διαφορες στο ali, και κάποιες υποτίθεται καλύτερης ποιότητας απο άλλες μιας κ ειναι μιας τοπικής μαρκας. Θα δοκιμάσω και θα σας πω αποτέλεσμα, μηπως τυχόν χρειαστεί κανένας.
  2. Καλησπέρα παιδιά, Κατάφερα να σπάσω το γυαλί της οθόνης(δεν είχα tempered glass..), και ψάχνω τις επιλογές μου. Υπάρχει καποιος που εχει αλλάξει μονο το digitizer και οχι πακετο και την οθονη? Μιας και γλιτώνεις λεφτά ετσι και η οθόνη δείχνει μια χαρα. Επίσης, φοβαμαι μηπως η αποκριση στο touch δε θα είναι η ίδια αν ειναι απλα ενα συμβατό digitizer - Και όχι το original :/ Έχει καποιος πληροφοριες/link απο original parts?
  3. Καλησπέρα παιδιά, Μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτέι, είναι εφικτή η επιλογή της sim που θα δουλεύει για data? Στο le max 2 δεν υπήρχε επιλογή και έπρεπε να αλλάξεις θέση στις sim :worry:
  4. Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβμημα με το x829 μου και ρωτάω εδώ πριν δοκιμάσω custom Rom. Έχω στοκ eui, και εδώ και ένα διάστημα έχω θέμα με τον ήχο(μικρόφωνο και ηχέιο μαζί): -Κατά την κλήση, τα 2-3 πρώτα sec δεν ακούγομαι στον άλλο, ούτε εγώ ακούω τπτ. -Κατά την αναπαραγωγή βιντεο η ήχου, το ίδιο..τα 2-3 πρώτα sec ειναι mute, και μετά έχω ήχο κανονικα!! Ξέρετε κάποια ρύθμιση που να το προκάλεσε?
  5. Καλησπέρα παιδια.. Ήμουν τόσο καιρό στην miui 6,και όλα καλά!Αποφάσισα να αναβαθμίσω και κάτι πάει στραβά! Αρχικά,κάνω wipe cache,dalvik,user data,από 3 φορές.. Περνάω την miui 7(απο needrom) και δείχνει να δουλεύει,αλλά... -Πάω να κατεβάσω app απο το play,και όλα κολλάνε κοντά στο 95%..μετά από ώωωρα μπορεί να το περάσει και να κολλήσει στο installing..Το αφήνω και μετά από κανά 15' ίσως γίνει εγκατάσταση.. -Δέχεται sms με μεγάλη καθυστέρηση..(το κατάλαβα περιμένοντας confirmation sms το οποίο τελικά ίσως σκάσει μετά απο κανα 20'.. Περνάω την RR,και οι περισσότερες εφαρμογές δεν ανοίγουν καν,το keyboard δε φορτώνει,το wifi δε δείχνει διαθέσιμα δίκτυα... Κάτι πάει στραβά-και δε νομίζω νάναι οι rom... Το έχει δει ξανα κάποιος αυτό? :confused:
  6. Άλλος ένας εδώ...Nov 12 2015 παραγγελία-οκ άργησε να το στείλει,αλλα από τις 5 Δεκέμβρη έχω---> The item is on transport to the country of destination, και από ΕΛΤΑ---> NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT. Φίλος πήρε το ίδιο αντικείμενο και το έστειλαν απο Κίνα,και του έφτασε χθές!Και εμείς απο Ολλανδία δε ξέρουμε που βρίσκεται..
  7. Καλησπερα παιδιά. Έχω πρόβλημα με ενα cube 9x( MTK 6592 )...απότι βλέπω και σε αυτό το thread το έχουν περάσει αρκετοί.. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι bricked η απλά λόγω έλειψης τροφοδοσίας κάνει τα κουλά του(μένει στο logo οταν bootαρει,και αν το φορτίσω δείχνει οτι το συμβολο της τροφοδοσιας χωρις το % της φόρτισης) Προσπαθώ να του περάσω rom απο την αρχή με το SP flashing tool,αλλά κολλάω σε errors. Πιο συγκεκριμένα, αναγνωρίζει την συσκευη ύστερα απο εγκατασταση των drivers,και αφου γεμίσει η κοκκινη μπαρα "Donloading DA 100%) δεν προχωρά,και εμφανίζει BROM ERROR : S_FT_DOWNLOAD_FAIL (4008) . -Δοκίμασα διάφορες usb ports,4 laptop με Win 7,3-4 usb καλώδια,και εγκατάσταση drivers από διάφορες πηγές. -Ανοιξα το tablet και αποσύνδεσα την μπαταρία,και πάλι το ίδιο error,με την διαφορά ότι χωρις την μπαταρια οταν συνδεω το tablet ΧΩΡΙΣ να έχω πατησει downlad sto flashing tool,συνδεεται και αποσυνδεεται ανα 3" . -Επίσης δοκίμασα 2-3 roms... Αν έχει κανείς την παραμικη ιδεα,θα ήταν πολύ χρήσιμη!! Και κάτι τελευταίο...υπάρχει τρόπος να δω αν ειναι hardbricked?Μηπως να το παω σε κανα τεχνικό που να εχει γνώσεις ηλεκτρονικης?
  8. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις.. @zananiro, δεν έχω βίντεο,αλλά πλέον θα το κάνω σε ότι αξίας περιμένω. ;) Και ναι,δεν θα έκραζα κάτι/κάποιον χωρίς να έχω κάποια απόδειξη.. @IREBLADE1, δεν είπα πολλά γιατί νόμιζα το πρόβλημα είναι από Ελλάδα και κάτω..for the record,geekbuying η αγορά-που εμπιστεύομαι για πράγματα αξίας.Και free shipping..Η αγορά πρακτικά ήταν ένα από τα "ετοιμα" πακέτα κάμερας με αξεσουαρ,οπότε τα περίμενα και όλα μαζί. @Xander, νάσαι καλά που το ανέφερες,γιατί με έβαλες σε σκέψεις και τελικά λύθηκε το μυστήριο. -Όντως αυτό έγινε,απλά δεν είχα ενημέρωση για αυτό.Μου έστειλαν μόνο ενα trace number,επειδή άργησαν πολύ να στείλουν την κάμερα.Και πρακτικά εφόσον έχω παραλάβει όλα τα αξεσουάρ,μετά μου στέλνουν και το 2ο trace number..Οπότε απλά περιμένω λίγο ακόμα για την κάμερα και όλα καλά στην περίπτωση μου.. @all,Παρόμοιες καταγγελίες διάβασα και εγώ,χωρίς να είμαι σίγουρος ότι αναφέρονται στο ΕΛΤΑ ή σε άλλος φορέα..Ελπίζω να μην ισχύουν-τουλάχιστον όχι πλέον.. Και πάλι ευχαρστώ guys ;)
  9. Καλησπέρα παιδιά, Παραγγέλνω συχνά απέξω(κινα-αγγλια) χωρίς κανένα πρόβλημα,αλλά ήρθε η ώρα να τρομάξω και να σκεφτώ αρκετά αν θα ξαναπάρω κάτι αξίας απέξω.. Είχα παραγγείλει ένα δεματάκια με μια action camera ,ένα μονόποδο,μια αδιάροχη θήκη και 2-3 μικροπράγματα. Έλαβα το δέμα στην κλασική γκρι σακούλα.Φαινόταν κλειστή και τα αυτοκόλητα με τις πληροφορίες αποστολής κομπλέ.Την ανοίγω και βλέπω άλλη μια σακούλα ιδιου μεγέθους περίπου και χρώματος,η οποία ήταν όμως σκισμένη σε ένα σημειο.Την ανοιγω και βλέπω ότι όλα είναι εκεί εκτός απο την κάμερα... Φρίκη. Διαβάζω στο νετ ότι γίνεται που κ που αυτο,πρακτικά ότι κάποιος ανοίγει τα δέματα,παίρνει κάτι απο μέσα και συνεχίζεται η αποστολή. Εγώ ρωτώ,υπάρχει τρόπος να μάθω αν αυτό έγινε όταν έφτασε στην Ελλάδα ,η πιο πρίν? Επίσης,υπάρχει τρόπος επιβεβαίωσης της ακεραιότητας του δέματος?Με ζύγισμα πριν και μετά την παραλαβή ας πούμε? trace number : RF335884512SG υγ: Έχω στειλει στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιμένω απάντηση για τυχόν support-refund,αλλά δε νομίζω να καταφέρω κάτι. Να κράξω κανά ΕΛΤΑ? :cry: υγ2:Περιμένω και άλλο ένα δέμα μεγαλύτερης αξίας,και ίδιου στυλ(πακέτο με 4-5 πράγματα-το ένα αξιας)...τρέμω μην ξαναγίνει
×
×
  • Create New...