Jump to content

venetinho

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About venetinho

  • Ημ. Γέννησης 07/03/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

venetinho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στη ζουγκλα(no kidding), οπου πρακτικά επεσε σε λασπωμένο χώμα που όμως είχε μια μικρή πέτρα με μικρή μύτη προς τα πανω η οποια έκανε τη ζημια με πολύ μικρή πτώση! Έχει πέσει απο το διπλάσιο ύψος σε τσιμέντρο αρκετές φορές και προφανώς δεν έπαθε τπτ. Αν είχα temperated glass μάλλον θα είχε γλιτώσει, οπότε το νου σας! Σε ευχαριστώ φιλε! Είδα υπάρχουν διαφορες στο ali, και κάποιες υποτίθεται καλύτερης ποιότητας απο άλλες μιας κ ειναι μιας τοπικής μαρκας. Θα δοκιμάσω και θα σας πω αποτέλεσμα, μηπως τυχόν χρειαστεί κανένας.
  2. Καλησπέρα παιδιά, Κατάφερα να σπάσω το γυαλί της οθόνης(δεν είχα tempered glass..), και ψάχνω τις επιλογές μου. Υπάρχει καποιος που εχει αλλάξει μονο το digitizer και οχι πακετο και την οθονη? Μιας και γλιτώνεις λεφτά ετσι και η οθόνη δείχνει μια χαρα. Επίσης, φοβαμαι μηπως η αποκριση στο touch δε θα είναι η ίδια αν ειναι απλα ενα συμβατό digitizer - Και όχι το original :/ Έχει καποιος πληροφοριες/link απο original parts?
  3. Καλησπέρα παιδιά, Μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτέι, είναι εφικτή η επιλογή της sim που θα δουλεύει για data? Στο le max 2 δεν υπήρχε επιλογή και έπρεπε να αλλάξεις θέση στις sim :worry:
  4. Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβμημα με το x829 μου και ρωτάω εδώ πριν δοκιμάσω custom Rom. Έχω στοκ eui, και εδώ και ένα διάστημα έχω θέμα με τον ήχο(μικρόφωνο και ηχέιο μαζί): -Κατά την κλήση, τα 2-3 πρώτα sec δεν ακούγομαι στον άλλο, ούτε εγώ ακούω τπτ. -Κατά την αναπαραγωγή βιντεο η ήχου, το ίδιο..τα 2-3 πρώτα sec ειναι mute, και μετά έχω ήχο κανονικα!! Ξέρετε κάποια ρύθμιση που να το προκάλεσε?
×
×
  • Create New...