Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια και μόνη φορά είχα δώσει κάτι στο παιδί των ΕΛΤΑ κούριερ και ο λόγος ήταν ότι η συσκευή που αγόρασα,

έκανε τη διαδρομή Ν.Κορέα - Αθήνα - σπίτι μου, μέσα σε 4 μέρες (!) με ΕΜΣ

Παιδια ετσειλα ενα δεμα στις 13/5 στην Κυπρο.απλο ομως.Ακομα να φτασει ομως.Ξερει κανεις τι γινεται με Κυπρο??Μπορω να βρω ακρη με τα Ελτα???Ευχαριστω εκ των προτερων

μια και μόνη φορά είχα δώσει κάτι στο παιδί των ΕΛΤΑ κούριερ και ο λόγος ήταν ότι η συσκευή που αγόρασα,

έκανε τη διαδρομή Ν.Κορέα - Αθήνα - σπίτι μου, μέσα σε 4 μέρες (!) με ΕΜΣ

Σου την έφερε από την Ν.Κορέα;λολ

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια ετσειλα ενα δεμα στις 13/5 στην Κυπρο.απλο ομως.Ακομα να φτασει ομως.Ξερει κανεις τι γινεται με Κυπρο??Μπορω να βρω ακρη με τα Ελτα???Ευχαριστω εκ των προτερων

Αφού είναι δέμα δεν έχεις τρακινγκ;

Αν το στειλες αλληλογραφία απλό, χωρίς τρακινγκ, απλά περιμένεις, κι αν φτάσει έφτασε.

Aπλη αλληλογραφια το εστειλα δυστυχως..σε εναν φιλο.Απλα ειπα να ρωτησω μπας και καποιος ξερει ποσο καιρο κανει για Κυπρο.Μπας και απλα ετυχε να αργησει

Καλησπέρα.

Έχω κάνει παραγγελία για από Κίνα μέσω Ολλανδικού ταχυσρομείου για Άργος.

Αυτό εδώ σημαίνει ότι πήγε αλλού γι' αλλού η παραγγελία?

http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS274611875NL

Καλησπέρα.

Στο λινκ που εβαλες γραφει :

Destination (Normal Tracking)

Greece

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα.

http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx

Βάλε εδώ το tracking number και μίλα με τα ΕΛΤΑ να σου πουν τι έχει γίνει

http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx

Βάλε εδώ το tracking number και μίλα με τα ΕΛΤΑ να σου πουν τι έχει γίνει

Από εδώ το είδα ότι πήγε Κιάτο.

Οκ, θα τους καλέσω.

Καλησπέρα.

Ναι εφόσον γράφει προώθηση σε νέα διεύθυνση σημαίνει πως το είδαν ότι έκαναν λάθος και το διόρθωσαν.

Τελικά πήρα τηλέφωνο στα ελτα και μόλις τους είπα ότι είναι από Κίνα μου λένε ότι πολλές φορές δίνουν λάθος tracking number.

Έστειλα κι ένα e-mail στο to2c να το τσεκάρουν. Το πρωί λογικά θα απαντήσουν.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες.

:worry: - απο 28 Μαϊου σημερα 10 Ιουνιου εφτασε δεματακι απο Αγγλια, ουφ και με ειχε πιασει αγχος (!)

Το λεγόμενο "τιπ" ή "πουρμπουάρ" το δίνει κάποιος απ' την καρδιά του, επειδή έμεινε ευχαριστημένος από μια εξυπηρέτηση (ή περισσότερες εξυπηρετήσεις) και όχι από υποχρέωση!!

Εμ ο καϋμενος γιαυτο το εκανα αλλα εγινε καταχρηση,τωρα που ηρθε αλλος ταχυδρομος στην περιοχη κομμενα ολα.

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Εχω στειλει ενα απλο δεμα για Ρεθυμνο....Μεσα σε μια μερα εφτασε Ηρακλειο και τωρα δυο μερες δεν εχει αλλαξει στατους ενω γραφει κλεισιμο απο Μ.Δ. Ηρακλειου! Υπαρχει περιπτωση να εχει φτασει στο Ρεθυμνο ή και να εχει παραδοθει και να μην εχει περαστει ηλεκτρονικα(να μην εχει σκαναριστει);;

Μια φορα που ειχα στειλει κατι στην Ροδο και τα καταστηματα δεν ηταν η διασυνδεδεμενα με τα κεντρικα των ΕΛΤΑ (τουλαχιστον ετσι μου ειπαν) και ετσι δεν γινοταν καμια αλλαγη στο tracking (ακομα και οταν το παρελαβε). Μονο μεχρι τον Πειραια φαινοταν...Υπαρχει περιπτωση να συμβαινει το ιδιο?

Εχω στειλει ενα απλο δεμα για Ρεθυμνο....Μεσα σε μια μερα εφτασε Ηρακλειο και τωρα δυο μερες δεν εχει αλλαξει στατους ενω γραφει κλεισιμο απο Μ.Δ. Ηρακλειου! Υπαρχει περιπτωση να εχει φτασει στο Ρεθυμνο ή και να εχει παραδοθει και να μην εχει περαστει ηλεκτρονικα(να μην εχει σκαναριστει);;

Μια φορα που ειχα στειλει κατι στην Ροδο και τα καταστηματα δεν ηταν η διασυνδεδεμενα με τα κεντρικα των ΕΛΤΑ (τουλαχιστον ετσι μου ειπαν) και ετσι δεν γινοταν καμια αλλαγη στο tracking (ακομα και οταν το παρελαβε). Μονο μεχρι τον Πειραια φαινοταν...Υπαρχει περιπτωση να συμβαινει το ιδιο?

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! ετσι συμβαινει και στο λιτοχωρο πιεριας, το δεμα φαινεται μονιμα στο κ.δ. θεσσ/νικης ενω εχει παραδοθει κανονικα, δεν ειναι συνδεδεμενο το ταχυδρομειο εκει λενε!!!! Ελλας 2015, αναπτυξη!

With great power, comes great responsibility...

Τελικα τα ΕΛΤΑ του Ρεθυμνου ειναι διασυνδεδεμενα :lol: Μαλλον βιαστηκα να γραψω...

Απλως μου φαινεται περιεργο που Αθηνα-Ηρακλειο κανει λιγοτερο απο μερα και Ηρακλειο-Ρεθυμνο κανει σχεδον 2.

Επίσης,

1)ειχα βαλει κατ' οικον παραδοση αλλα απο οτι φαινεται δεν του το πηγαν και πηγε αυτος (τσαμππα το extra 1€ :lol: )

2) Ποιος ειναι ο Μυζηθρας? Τον παραληπτη παντως δεν το λενε μυζηθρα!

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 08-06-2015 08:47 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤ. (Κ.Κ.)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤ. (Κ.Κ.) 08-06-2015 14:18 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤ. (Κ.Κ.)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 08-06-2015 17:17 Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 09-06-2015 08:38 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ 10-06-2015 18:00 ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 10-06-2015 18:35 ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 11-06-2015 12:55 ΜΥΖΗΘΡΑΣ

Καλησπέρα!

Παιδιά μία ερώτηση- απορία....

Τι συμβαίνει τελικά με το τελωνείο και τα κινητά από Κίνα? Άλλοι μου λένε μην παραγγείλεις γιατί θα πληρώσεις φόρο....άλλοι μην στεναχωριέσαι αν παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο....τελικά τι γίνεται το θέμα αυτό?

:worry: . Ο gestavros αναφέρει πως αν είναι μικρό το πακέτο συνήθως δεν περνάει τελωνειο....τι πρέπει να πιστέψω τελικά? :wacko:

Edited by sotevag
διόρθωση ορθογραφίας

Καλησπέρα!

Παιδιά μία ερώτηση- απορία....

Τι συμβαίνει τελικά με το τελωνείο και τα κινητά από Κίνα? Άλλοι μου λένε μην παραγγείλεις γιατί θα πληρώσεις φόρο....άλλοι μην στεναχωριέσαι αν παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο....τελικά τι γίνεται το θέμα αυτό?

:worry: . Ο gestavros αναφέρει πως αν είναι μικρό το πακέτο συνήθως δεν περνάει τελωνειο....τι πρέπει να πιστέψω τελικά? :wacko:

Πρώτον είσαι offtopic.

Δεν αφορά τα ΕΛΤΑ, ούτε χρεώνουν εκείνοι τους φόρους του τελωνείου.

Δεύτερον κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι, αν και συνήθως τα κινέζικα πακέτα ξέρουν και την σκαπουλαρουν.

Για περισσότερα στο θέμα αγορών από Κίνα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γεια σας παιδιά,

Είχα παραγγείλει μια μπαταρία κινητού από AliExpress στις 28/5 και μου την έστειλαν με Singapore Post γιατί οι άλλοι δεν αφήνουν μπαταρίες να μπουν σε αεροπλάνο. Κάνοντας tracking στη σελίδα της Singapore Post βλέπω ότι το πακέτο RF333475648SG έφυγε από Σιγκαπούρη στις 29/5 ενώ κάνοντας το ίδιο στη σελίδα των ΕΛΤΑ μου βγάζει μόνο αυτό: "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-05-2015 09:55 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ"

Τι γίνετε? Είναι στο αεροπλάνο και πετάει 15 μέρες τώρα ή πολύ απλά έχει χαθεί? Ο πωλητής μου είπε θα το κοιτάξει και θα μου πει αλλά τι να κοιτάξει κ αυτός. Δεν έχω πληρώσει καν με Paypal και καίγομαι να την παραλάβω γιατί το κινητό είναι νεκρό χωρίς αυτήν και δεν μπορώ να παραγγείλω άλλη γιατί αρχές Ιουλίου φεύγω από την χώρα και δεν θα προλάβει να φτάσει. Να σημειώσω ότι τον προηγούμενο μήνα είχα παραγγείλει ακόμα 2 πράγματα από AliExpress με HK Post kai China Post και ήρθαν σε 7 και 10 μέρες αντίστοιχα!

Τι παίζει με αυτό και δεν μου βγάζει καν ότι είναι στην Ελλάδα μετά από 20 μέρες "εν πτήση"? Να πάρω τίποτα τα ΕΛΤΑ τηλέφωνο ή δεν αξίζει? Μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Γεια σας παιδιά,

Είχα παραγγείλει μια μπαταρία κινητού από AliExpress στις 28/5 και μου την έστειλαν με Singapore Post γιατί οι άλλοι δεν αφήνουν μπαταρίες να μπουν σε αεροπλάνο. Κάνοντας tracking στη σελίδα της Singapore Post βλέπω ότι το πακέτο RF333475648SG έφυγε από Σιγκαπούρη στις 29/5 ενώ κάνοντας το ίδιο στη σελίδα των ΕΛΤΑ μου βγάζει μόνο αυτό: "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-05-2015 09:55 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ"

Τι γίνετε? Είναι στο αεροπλάνο και πετάει 15 μέρες τώρα ή πολύ απλά έχει χαθεί? Ο πωλητής μου είπε θα το κοιτάξει και θα μου πει αλλά τι να κοιτάξει κ αυτός. Δεν έχω πληρώσει καν με Paypal και καίγομαι να την παραλάβω γιατί το κινητό είναι νεκρό χωρίς αυτήν και δεν μπορώ να παραγγείλω άλλη γιατί αρχές Ιουλίου φεύγω από την χώρα και δεν θα προλάβει να φτάσει. Να σημειώσω ότι τον προηγούμενο μήνα είχα παραγγείλει ακόμα 2 πράγματα από AliExpress με HK Post kai China Post και ήρθαν σε 7 και 10 μέρες αντίστοιχα!

Τι παίζει με αυτό και δεν μου βγάζει καν ότι είναι στην Ελλάδα μετά από 20 μέρες "εν πτήση"? Να πάρω τίποτα τα ΕΛΤΑ τηλέφωνο ή δεν αξίζει? Μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Νασε καλά φίλε δεν το πρόσεξα! Οπόταν υποθέτω ότι περιμένω να ανοιχθεί ο σάκκος?

Επίσης, κάτι που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι το γεγονός οτι στις δεκάδες φορές που μου έρχονται αντικείμενα καμία απο αυτές ο ταχυδρόμος δεν κτυπά καν το κουδούνι να δει αν είμαι σπίτι και αφήνει απευθείας ειδοποίηση και έτσι πάντα τρώώ τις ώρες μου στο ταχυδρομείο. Είναι λογικό αυτό?

Επίσης, κάτι που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι το γεγονός οτι στις δεκάδες φορές που μου έρχονται αντικείμενα καμία απο αυτές ο ταχυδρόμος δεν κτυπά καν το κουδούνι να δει αν είμαι σπίτι και αφήνει απευθείας ειδοποίηση και έτσι πάντα τρώώ τις ώρες μου στο ταχυδρομείο. Είναι λογικό αυτό?

:cool: - ετσι ειναι συνφορουμιτη,αμα το πακετο του φανει καπως ογκωδες ή βαρυ σου αφηνει ειδοποιηση στο γραμματοκιβωτιο ή ακομη και παραδιπλα μαζι με τον σωρο φυλλαδιων απο πιτσες ή αλλους φακελλους γειτονων σου.Ακομα και αν κανεις παραπονα στο γκισε θα σου πει πηγαινε επανω στον προϋσταμενο ο οποιος φυσικα και θα εχει δουλεια (μπλα-μπλα στο τηλεφωνο) και που θα κανεις το παραπονο σου σιγα μην "τα ακουσει" ο ταχυδρομος (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Γεια σας παιδιά,

φιλε μου καλε, 15 μερες!!! αυτο δεν ειναι τιποτα, φαγαμε ολοι μια πικρα τον μαρτιο, οσοι ειχαμε παραγγειλει και μας τα εστειλαν με sgpost, ειχαν καθυστερηση καπου..... και ηρθαν σε 2 μηνες!!!!!

With great power, comes great responsibility...

φιλε μου καλε, 15 μερες!!! αυτο δεν ειναι τιποτα, φαγαμε ολοι μια πικρα τον μαρτιο, οσοι ειχαμε παραγγειλει και μας τα εστειλαν με sgpost, ειχαν καθυστερηση καπου..... και ηρθαν σε 2 μηνες!!!!!

Τι στο καλό γίνετε? Με China kai HK Post 7 μέρες τον Μάιο και με sgpost 2 μηνές? Τι παίζει με την sgpost και υπάρχει τόση καθυστέρηση?

Τι στο καλό γίνετε? Με China kai HK Post 7 μέρες τον Μάιο και με sgpost 2 μηνές? Τι παίζει με την sgpost και υπάρχει τόση καθυστέρηση?

δεν φταίει το sgpost. το φαινόμενο υπήρξε με το ολλανδικό αν θυμάμαι καλά.