stratos11 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 μια και μόνη φορά είχα δώσει κάτι στο παιδί των ΕΛΤΑ κούριερ και ο λόγος ήταν ότι η συσκευή που αγόρασα, έκανε τη διαδρομή Ν.Κορέα - Αθήνα - σπίτι μου, μέσα σε 4 μέρες (!) με ΕΜΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzark Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Παιδια ετσειλα ενα δεμα στις 13/5 στην Κυπρο.απλο ομως.Ακομα να φτασει ομως.Ξερει κανεις τι γινεται με Κυπρο??Μπορω να βρω ακρη με τα Ελτα???Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 μια και μόνη φορά είχα δώσει κάτι στο παιδί των ΕΛΤΑ κούριερ και ο λόγος ήταν ότι η συσκευή που αγόρασα, έκανε τη διαδρομή Ν.Κορέα - Αθήνα - σπίτι μου, μέσα σε 4 μέρες (!) με ΕΜΣ Σου την έφερε από την Ν.Κορέα;λολ ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια ετσειλα ενα δεμα στις 13/5 στην Κυπρο.απλο ομως.Ακομα να φτασει ομως.Ξερει κανεις τι γινεται με Κυπρο??Μπορω να βρω ακρη με τα Ελτα???Ευχαριστω εκ των προτερων Αφού είναι δέμα δεν έχεις τρακινγκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Παιδια ετσειλα ενα δεμα στις 13/5 στην Κυπρο.απλο ομως.Ακομα να φτασει ομως.Ξερει κανεις τι γινεται με Κυπρο??Μπορω να βρω ακρη με τα Ελτα???Ευχαριστω εκ των προτερων Αν το στειλες αλληλογραφία απλό, χωρίς τρακινγκ, απλά περιμένεις, κι αν φτάσει έφτασε. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzark Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Aπλη αλληλογραφια το εστειλα δυστυχως..σε εναν φιλο.Απλα ειπα να ρωτησω μπας και καποιος ξερει ποσο καιρο κανει για Κυπρο.Μπας και απλα ετυχε να αργησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slash666 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλησπέρα. Έχω κάνει παραγγελία για από Κίνα μέσω Ολλανδικού ταχυσρομείου για Άργος. Αυτό εδώ σημαίνει ότι πήγε αλλού γι' αλλού η παραγγελία? http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS274611875NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλησπέρα. Έχω κάνει παραγγελία για από Κίνα μέσω Ολλανδικού ταχυσρομείου για Άργος. Αυτό εδώ σημαίνει ότι πήγε αλλού γι' αλλού η παραγγελία? http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS274611875NL Στο λινκ που εβαλες γραφει : Destination (Normal Tracking) Greece Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλησπέρα. Έχω κάνει παραγγελία για από Κίνα μέσω Ολλανδικού ταχυσρομείου για Άργος. Αυτό εδώ σημαίνει ότι πήγε αλλού γι' αλλού η παραγγελία? http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS274611875NL http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx Βάλε εδώ το tracking number και μίλα με τα ΕΛΤΑ να σου πουν τι έχει γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slash666 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx Βάλε εδώ το tracking number και μίλα με τα ΕΛΤΑ να σου πουν τι έχει γίνει Από εδώ το είδα ότι πήγε Κιάτο. Οκ, θα τους καλέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλησπέρα. Έχω κάνει παραγγελία για από Κίνα μέσω Ολλανδικού ταχυσρομείου για Άργος. Αυτό εδώ σημαίνει ότι πήγε αλλού γι' αλλού η παραγγελία? http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS274611875NL Ναι εφόσον γράφει προώθηση σε νέα διεύθυνση σημαίνει πως το είδαν ότι έκαναν λάθος και το διόρθωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slash666 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Τελικά πήρα τηλέφωνο στα ελτα και μόλις τους είπα ότι είναι από Κίνα μου λένε ότι πολλές φορές δίνουν λάθος tracking number. Έστειλα κι ένα e-mail στο to2c να το τσεκάρουν. Το πρωί λογικά θα απαντήσουν. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 :worry: - απο 28 Μαϊου σημερα 10 Ιουνιου εφτασε δεματακι απο Αγγλια, ουφ και με ειχε πιασει αγχος (!) Το λεγόμενο "τιπ" ή "πουρμπουάρ" το δίνει κάποιος απ' την καρδιά του, επειδή έμεινε ευχαριστημένος από μια εξυπηρέτηση (ή περισσότερες εξυπηρετήσεις) και όχι από υποχρέωση!! Εμ ο καϋμενος γιαυτο το εκανα αλλα εγινε καταχρηση,τωρα που ηρθε αλλος ταχυδρομος στην περιοχη κομμενα ολα. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Εχω στειλει ενα απλο δεμα για Ρεθυμνο....Μεσα σε μια μερα εφτασε Ηρακλειο και τωρα δυο μερες δεν εχει αλλαξει στατους ενω γραφει κλεισιμο απο Μ.Δ. Ηρακλειου! Υπαρχει περιπτωση να εχει φτασει στο Ρεθυμνο ή και να εχει παραδοθει και να μην εχει περαστει ηλεκτρονικα(να μην εχει σκαναριστει);; Μια φορα που ειχα στειλει κατι στην Ροδο και τα καταστηματα δεν ηταν η διασυνδεδεμενα με τα κεντρικα των ΕΛΤΑ (τουλαχιστον ετσι μου ειπαν) και ετσι δεν γινοταν καμια αλλαγη στο tracking (ακομα και οταν το παρελαβε). Μονο μεχρι τον Πειραια φαινοταν...Υπαρχει περιπτωση να συμβαινει το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Εχω στειλει ενα απλο δεμα για Ρεθυμνο....Μεσα σε μια μερα εφτασε Ηρακλειο και τωρα δυο μερες δεν εχει αλλαξει στατους ενω γραφει κλεισιμο απο Μ.Δ. Ηρακλειου! Υπαρχει περιπτωση να εχει φτασει στο Ρεθυμνο ή και να εχει παραδοθει και να μην εχει περαστει ηλεκτρονικα(να μην εχει σκαναριστει);; Μια φορα που ειχα στειλει κατι στην Ροδο και τα καταστηματα δεν ηταν η διασυνδεδεμενα με τα κεντρικα των ΕΛΤΑ (τουλαχιστον ετσι μου ειπαν) και ετσι δεν γινοταν καμια αλλαγη στο tracking (ακομα και οταν το παρελαβε). Μονο μεχρι τον Πειραια φαινοταν...Υπαρχει περιπτωση να συμβαινει το ιδιο? ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! ετσι συμβαινει και στο λιτοχωρο πιεριας, το δεμα φαινεται μονιμα στο κ.δ. θεσσ/νικης ενω εχει παραδοθει κανονικα, δεν ειναι συνδεδεμενο το ταχυδρομειο εκει λενε!!!! Ελλας 2015, αναπτυξη! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Τελικα τα ΕΛΤΑ του Ρεθυμνου ειναι διασυνδεδεμενα :lol: Μαλλον βιαστηκα να γραψω... Απλως μου φαινεται περιεργο που Αθηνα-Ηρακλειο κανει λιγοτερο απο μερα και Ηρακλειο-Ρεθυμνο κανει σχεδον 2. Επίσης, 1)ειχα βαλει κατ' οικον παραδοση αλλα απο οτι φαινεται δεν του το πηγαν και πηγε αυτος (τσαμππα το extra 1€ :lol: ) 2) Ποιος ειναι ο Μυζηθρας? Τον παραληπτη παντως δεν το λενε μυζηθρα! ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 08-06-2015 08:47 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤ. (Κ.Κ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤ. (Κ.Κ.) 08-06-2015 14:18 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤ. (Κ.Κ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 08-06-2015 17:17 Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 09-06-2015 08:38 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ 10-06-2015 18:00 ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 10-06-2015 18:35 ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 11-06-2015 12:55 ΜΥΖΗΘΡΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotevag Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Καλησπέρα! Παιδιά μία ερώτηση- απορία.... Τι συμβαίνει τελικά με το τελωνείο και τα κινητά από Κίνα? Άλλοι μου λένε μην παραγγείλεις γιατί θα πληρώσεις φόρο....άλλοι μην στεναχωριέσαι αν παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο....τελικά τι γίνεται το θέμα αυτό? :worry: . Ο gestavros αναφέρει πως αν είναι μικρό το πακέτο συνήθως δεν περνάει τελωνειο....τι πρέπει να πιστέψω τελικά? :wacko: Edited June 12, 2015 by sotevag διόρθωση ορθογραφίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Καλησπέρα! Παιδιά μία ερώτηση- απορία.... Τι συμβαίνει τελικά με το τελωνείο και τα κινητά από Κίνα? Άλλοι μου λένε μην παραγγείλεις γιατί θα πληρώσεις φόρο....άλλοι μην στεναχωριέσαι αν παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο....τελικά τι γίνεται το θέμα αυτό? :worry: . Ο gestavros αναφέρει πως αν είναι μικρό το πακέτο συνήθως δεν περνάει τελωνειο....τι πρέπει να πιστέψω τελικά? :wacko: Πρώτον είσαι offtopic. Δεν αφορά τα ΕΛΤΑ, ούτε χρεώνουν εκείνοι τους φόρους του τελωνείου. Δεύτερον κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι, αν και συνήθως τα κινέζικα πακέτα ξέρουν και την σκαπουλαρουν. Για περισσότερα στο θέμα αγορών από Κίνα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman9 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Γεια σας παιδιά, Είχα παραγγείλει μια μπαταρία κινητού από AliExpress στις 28/5 και μου την έστειλαν με Singapore Post γιατί οι άλλοι δεν αφήνουν μπαταρίες να μπουν σε αεροπλάνο. Κάνοντας tracking στη σελίδα της Singapore Post βλέπω ότι το πακέτο RF333475648SG έφυγε από Σιγκαπούρη στις 29/5 ενώ κάνοντας το ίδιο στη σελίδα των ΕΛΤΑ μου βγάζει μόνο αυτό: "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-05-2015 09:55 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ" Τι γίνετε? Είναι στο αεροπλάνο και πετάει 15 μέρες τώρα ή πολύ απλά έχει χαθεί? Ο πωλητής μου είπε θα το κοιτάξει και θα μου πει αλλά τι να κοιτάξει κ αυτός. Δεν έχω πληρώσει καν με Paypal και καίγομαι να την παραλάβω γιατί το κινητό είναι νεκρό χωρίς αυτήν και δεν μπορώ να παραγγείλω άλλη γιατί αρχές Ιουλίου φεύγω από την χώρα και δεν θα προλάβει να φτάσει. Να σημειώσω ότι τον προηγούμενο μήνα είχα παραγγείλει ακόμα 2 πράγματα από AliExpress με HK Post kai China Post και ήρθαν σε 7 και 10 μέρες αντίστοιχα! Τι παίζει με αυτό και δεν μου βγάζει καν ότι είναι στην Ελλάδα μετά από 20 μέρες "εν πτήση"? Να πάρω τίποτα τα ΕΛΤΑ τηλέφωνο ή δεν αξίζει? Μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Γεια σας παιδιά, Είχα παραγγείλει μια μπαταρία κινητού από AliExpress στις 28/5 και μου την έστειλαν με Singapore Post γιατί οι άλλοι δεν αφήνουν μπαταρίες να μπουν σε αεροπλάνο. Κάνοντας tracking στη σελίδα της Singapore Post βλέπω ότι το πακέτο RF333475648SG έφυγε από Σιγκαπούρη στις 29/5 ενώ κάνοντας το ίδιο στη σελίδα των ΕΛΤΑ μου βγάζει μόνο αυτό: "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-05-2015 09:55 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ" Τι γίνετε? Είναι στο αεροπλάνο και πετάει 15 μέρες τώρα ή πολύ απλά έχει χαθεί? Ο πωλητής μου είπε θα το κοιτάξει και θα μου πει αλλά τι να κοιτάξει κ αυτός. Δεν έχω πληρώσει καν με Paypal και καίγομαι να την παραλάβω γιατί το κινητό είναι νεκρό χωρίς αυτήν και δεν μπορώ να παραγγείλω άλλη γιατί αρχές Ιουλίου φεύγω από την χώρα και δεν θα προλάβει να φτάσει. Να σημειώσω ότι τον προηγούμενο μήνα είχα παραγγείλει ακόμα 2 πράγματα από AliExpress με HK Post kai China Post και ήρθαν σε 7 και 10 μέρες αντίστοιχα! Τι παίζει με αυτό και δεν μου βγάζει καν ότι είναι στην Ελλάδα μετά από 20 μέρες "εν πτήση"? Να πάρω τίποτα τα ΕΛΤΑ τηλέφωνο ή δεν αξίζει? Μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman9 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Νασε καλά φίλε δεν το πρόσεξα! Οπόταν υποθέτω ότι περιμένω να ανοιχθεί ο σάκκος? Επίσης, κάτι που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι το γεγονός οτι στις δεκάδες φορές που μου έρχονται αντικείμενα καμία απο αυτές ο ταχυδρόμος δεν κτυπά καν το κουδούνι να δει αν είμαι σπίτι και αφήνει απευθείας ειδοποίηση και έτσι πάντα τρώώ τις ώρες μου στο ταχυδρομείο. Είναι λογικό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Επίσης, κάτι που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι το γεγονός οτι στις δεκάδες φορές που μου έρχονται αντικείμενα καμία απο αυτές ο ταχυδρόμος δεν κτυπά καν το κουδούνι να δει αν είμαι σπίτι και αφήνει απευθείας ειδοποίηση και έτσι πάντα τρώώ τις ώρες μου στο ταχυδρομείο. Είναι λογικό αυτό? :cool: - ετσι ειναι συνφορουμιτη,αμα το πακετο του φανει καπως ογκωδες ή βαρυ σου αφηνει ειδοποιηση στο γραμματοκιβωτιο ή ακομη και παραδιπλα μαζι με τον σωρο φυλλαδιων απο πιτσες ή αλλους φακελλους γειτονων σου.Ακομα και αν κανεις παραπονα στο γκισε θα σου πει πηγαινε επανω στον προϋσταμενο ο οποιος φυσικα και θα εχει δουλεια (μπλα-μπλα στο τηλεφωνο) και που θα κανεις το παραπονο σου σιγα μην "τα ακουσει" ο ταχυδρομος (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Γεια σας παιδιά, Είχα παραγγείλει μια μπαταρία κινητού από AliExpress στις 28/5 και μου την έστειλαν με Singapore Post γιατί οι άλλοι δεν αφήνουν μπαταρίες να μπουν σε αεροπλάνο. Κάνοντας tracking στη σελίδα της Singapore Post βλέπω ότι το πακέτο RF333475648SG έφυγε από Σιγκαπούρη στις 29/5 ενώ κάνοντας το ίδιο στη σελίδα των ΕΛΤΑ μου βγάζει μόνο αυτό: "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-05-2015 09:55 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ" Τι γίνετε? Είναι στο αεροπλάνο και πετάει 15 μέρες τώρα ή πολύ απλά έχει χαθεί? Ο πωλητής μου είπε θα το κοιτάξει και θα μου πει αλλά τι να κοιτάξει κ αυτός. Δεν έχω πληρώσει καν με Paypal και καίγομαι να την παραλάβω γιατί το κινητό είναι νεκρό χωρίς αυτήν και δεν μπορώ να παραγγείλω άλλη γιατί αρχές Ιουλίου φεύγω από την χώρα και δεν θα προλάβει να φτάσει. Να σημειώσω ότι τον προηγούμενο μήνα είχα παραγγείλει ακόμα 2 πράγματα από AliExpress με HK Post kai China Post και ήρθαν σε 7 και 10 μέρες αντίστοιχα! Τι παίζει με αυτό και δεν μου βγάζει καν ότι είναι στην Ελλάδα μετά από 20 μέρες "εν πτήση"? Να πάρω τίποτα τα ΕΛΤΑ τηλέφωνο ή δεν αξίζει? Μπορώ να κάνω κάτι άλλο? φιλε μου καλε, 15 μερες!!! αυτο δεν ειναι τιποτα, φαγαμε ολοι μια πικρα τον μαρτιο, οσοι ειχαμε παραγγειλει και μας τα εστειλαν με sgpost, ειχαν καθυστερηση καπου..... και ηρθαν σε 2 μηνες!!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzark Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Tελικα το πακετο για Κυπρο εφτασε.κοντα 1 μηνα μετα..Πιο γρηγορα στην Κινα εφτανε :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman9 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 φιλε μου καλε, 15 μερες!!! αυτο δεν ειναι τιποτα, φαγαμε ολοι μια πικρα τον μαρτιο, οσοι ειχαμε παραγγειλει και μας τα εστειλαν με sgpost, ειχαν καθυστερηση καπου..... και ηρθαν σε 2 μηνες!!!!! Τι στο καλό γίνετε? Με China kai HK Post 7 μέρες τον Μάιο και με sgpost 2 μηνές? Τι παίζει με την sgpost και υπάρχει τόση καθυστέρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Τι στο καλό γίνετε? Με China kai HK Post 7 μέρες τον Μάιο και με sgpost 2 μηνές? Τι παίζει με την sgpost και υπάρχει τόση καθυστέρηση? δεν φταίει το sgpost. το φαινόμενο υπήρξε με το ολλανδικό αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts