Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παραγγελία από Γερμανία 27/4 --> παραλαβή [εκκρεμμεί]

Παρέλαβα σήμερα 14.05.2015. Ήταν συστημμένο. Στο site deutsche post αναφέρει το tracking:

The item was scanned in the country of destination Greece at May 2, 2015. Unfortunately the tracking and tracing of the destination country does not offer a data interface with the tracking and tracing of Deutsche Post AG. Further information is also provided by the website of the country of destination

2 εβδομάδες εντός Ελλάδας, που ξεχάστηκε;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας, μιας και εχω περιμένει πακετα απο Κίνα πολύ καιρο...

Δείτε το παρακάτω και γελάστε...

http://i.imgur.com/Jaq1TCx.png

Μόλις 6 ΗΜΕΡΕΣ απο Σιγκαπούρη.... :wacko::wacko:

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας, μιας και εχω περιμένει πακετα απο Κίνα πολύ καιρο...

Δείτε το παρακάτω και γελάστε...

http://i.imgur.com/Jaq1TCx.png

Μόλις 6 ΗΜΕΡΕΣ απο Σιγκαπούρη.... :wacko::wacko:

από που παρήγγειλες? από ebay/ali ή άλλο κατάστημα?

4 πακετα περιμενω με ΕMS.

Aπιστευτη καθυστερηση ανω των 25 ημερων ενω εχω πληρώσει κουριερ.

Πολλές φορές στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει ΕΜΣ, αυτό πρώτη φορά(max 2 εβδομάδες)

Έχω και ένα γείτονα, πάνω απο 45 μέρες περιμένει πακέτο με China Post.

Δεν είναι μόνο Singapore Post που έχει πρόβλημα και για μένα όλα αυτά προέρχονται απο την ίδια

αιτία.. ELTA..

4 πακετα περιμενω με ΕMS.

Aπιστευτη καθυστερηση ανω των 25 ημερων ενω εχω πληρώσει κουριερ.

Πολλές φορές στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει ΕΜΣ, αυτό πρώτη φορά(max 2 εβδομάδες)

Έχω και ένα γείτονα, πάνω απο 45 μέρες περιμένει πακέτο με China Post.

Δεν είναι μόνο Singapore Post που έχει πρόβλημα και για μένα όλα αυτά προέρχονται απο την ίδια

αιτία.. ELTA..

Ναι το προβλημα ειναι τα ΕΛΤΑ.Τα πακετα ειναι στο αεροδρομιο και δεν εχουν ανοιχτει οι σακκοι.

Ε ναι ρε παιδιά.

Φυσικά και φταίνε τα ΕΛΤΑ.

Δεν γίνεται το ίδιο κινητό, αγορασμένο από το ίδιο μαγαζί να κάνει ακριβώς 14 μέρες για άλλη χώρα και πάνω από 20-25 για Ελλάδα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Με αυτά που διαβάζω τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι φταίει η sg post και οι ενδιάμεσοι σταθμοί που χρησημοποιει για να φτάσουν τα δέματα Ελλάδα και γενικότερα στις βαλκανικές χώρες. Αν τα δέματα κάθονται πχ Τουρκία 2 βδομαδες, τι φταίνε τα ελτα? Επίσης πως γίνεται με άλλες εταιρίες όπως nl post και China post να μην υπάρχουν καθυστερήσεις? Δέμα με China post μου ήρθε σε 20 μερες, ενω δέμα με nl post έγινε pre-advised 8 Μαΐου και φάνηκε Ελλάδα προχτές. Ανάλογες περιπτώσεις μπορεί να δει κανείς στο διπλανό νήμα όπου οι περισσότερες αποστολές με nl post και China post έρχονται κανονικά όπως πάντα χωρίς καθυστερήσεις μέσα σε 20-30 ημέρες. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα πρόβλημα έχουν αποστολές κυρίως με sg post. Επίσης κάπου διάβασα και παράπονα από άλλες βαλκανικές χώρες τον τελευταίο καιρό για καθυστερήσεις της sg post. Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Εμένα επιτρέψτε μου να διαφωνήσω.

Δες την περίπτωσή μου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6125415#post6125415

27/4 παραγγελία από γερμανία (συστημμένο). 02/05 μπήκε Ελλάδα, 14/05 μου παραδόθηκε. Σχεδόν 2 εβδομάδες εντός Ελλάδας χωρίς κίνηση.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Δες την περίπτωσή μου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6125415#post6125415

27/4 παραγγελία από γερμανία (συστημμένο). 02/05 μπήκε Ελλάδα, 14/05 μου παραδόθηκε. Σχεδόν 2 εβδομάδες εντός Ελλάδας χωρίς κίνηση.

Δεν ισχυριζομαι ότι λειτουργούν όπως θα έπρεπε τα ελτα και ότι δεν ευθύνονται για καθυστερησεις, ειδικά τον τελευταίο καιρό με όλες τις περικοπές προσωπικού που ακούγονται. Αυτό που ήθελα να τονίσω ειναι ότι δεν φταίνε σε όλες τις περιπτωσεις για τις καθυστερήσεις και δεν πρέπει να προτρεχουμε να κατηγορήσουμε τα ελτα, ειδικά σε ότι αφορά δέματα που έρχονται από Κίνα ή από European warehouses κινέζικων καταστημάτων. Γι'αυτό αναφέρθηκα κυρίως στην sg post. By the way, επειδή στέλνω και δέχομαι δέματα από Γερμανία χρόνια τώρα, σπάνια έχω παραλάβει δέμα από Γερμανία σε λιγότερο από 10 μέρες. Αλλά στην περίπτωση σου όντως υπήρξε αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

The day is my enemy, the night my friend

Μέχρι να έρθουν οι παραγγελίες τα νέα μας μοντελα θα ναι ηδη παλιά! :lol

Το μονο καλό...θα χει προχωρήσει η παραγωγη ROMs κτλ...ας παρηγορηθουμε έτσι! :ρ

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Destination Country - Cache Time:2015-05-15 20:05 - Go to official website

2015-05-15 06:03

RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2015-05-11 13:24

HONG KONG, ITEMS IN PACKING

2015-05-09 15:55

HONG KONG, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Origin Country - Cache Time:2015-05-15 20:05 - Go to official website

2015-05-15 00:00

Greece, The item (RT277188342HK) arrived at Greece on 15-May-2015.

Για πλακα ομως 6 μερες απο aliexpress-κινα με ταχυδρομειο hong-kong, και μαλιστα 6 μερες με σκ μεσα....ενω εχω παραγγελια απο minideal.net στις 29-03 despatched to overseas και ακομη να φανει, αμφιβαλω αν την παραλαβω ποτε, το claim παντως στο paypal το εκανα και πηρα τα χρηματα πισω.

With great power, comes great responsibility...

Καλημερα.Περιμενω ενα δεμα απο Αγγλια.Εχω κανει την παραγγελια απο Ebay και ο πωλητης το εστειλε με Σουηδικο ταχυδρομειο και την Direct Link.Απο της 8 το μηνα που ανανεωθηκε το track number δεν εχει ξανανεωθει.Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε οτι ο εκτιωμενος χρονος να το παραλαβω ειναι 12-14 εργασιμες ενω στο ebay γραφει οτι θα επρεπε να το ειχα παραλαβει μεχρι χθες κατι το οποιο το ανεφερα στην επικοινωνιας και μου ειπε οτι ειναι λαθος του Ebay και οτι για Νοτια Ευρωπη θα αργησει λιγο παραπανω.Σας παραθετω την κατασταση του track number

Number (Registered): RR202531130SE

Status: Transit

Destination: Unknown

Origin: Sweden

2015-05-08 21:56 The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination

2015-05-08 21:56 Sweden Post, Direct Link, United Kingdom, The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination

Θελω να υου καποιος αν ειχε παρομοια εμπειρια με το συγκεκριμενο ταχυδρμειο.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλημερα.Περιμενω ενα δεμα απο Αγγλια.Εχω κανει την παραγγελια απο Ebay και ο πωλητης το εστειλε με Σουηδικο ταχυδρομειο και την Direct Link.Απο της 8 το μηνα που ανανεωθηκε το track number δεν εχει ξανανεωθει.Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε οτι ο εκτιωμενος χρονος να το παραλαβω ειναι 12-14 εργασιμες ενω στο ebay γραφει οτι θα επρεπε να το ειχα παραλαβει μεχρι χθες κατι το οποιο το ανεφερα στην επικοινωνιας και μου ειπε οτι ειναι λαθος του Ebay και οτι για Νοτια Ευρωπη θα αργησει λιγο παραπανω.Σας παραθετω την κατασταση του track number

Number (Registered): RR202531130SE

Status: Transit

Destination: Unknown

Origin: Sweden

2015-05-08 21:56 The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination

2015-05-08 21:56 Sweden Post, Direct Link, United Kingdom, The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination

Θελω να υου καποιος αν ειχε παρομοια εμπειρια με το συγκεκριμενο ταχυδρμειο.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Η direct link ειναι ο ανταποκριτης/μεταφορεας του σουηδικου ταχυδρομειου στην κινα. Στην ευρωπη, συνεργαζεται με την GLS η οποια κανει μεταφορες by land, εαν συμβει κατι τετοιο, δηλαδη το δεμα σου το εχει η gls τοτε εχει αλλαξει και το tracking number, για λογαριασμο της gls, στην ελλαδα, μεταφερει η δικη μας acs courier. Ολα αυτα ομως δεν θα μπορεις να τα δεις διοτι θα εχει γινει αλλαγη στο tracking number σου. Αυτο ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σεναριο με direct link.

Η direct link ειναι ο ανταποκριτης/μεταφορεας του σουηδικου ταχυδρομειου στην κινα. Στην ευρωπη, συνεργαζεται με την GLS η οποια κανει μεταφορες by land, εαν συμβει κατι τετοιο, δηλαδη το δεμα σου το εχει η gls τοτε εχει αλλαξει και το tracking number, για λογαριασμο της gls, στην ελλαδα, μεταφερει η δικη μας acs courier. Ολα αυτα ομως δεν θα μπορεις να τα δεις διοτι θα εχει γινει αλλαγη στο tracking number σου. Αυτο ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σεναριο με direct link.

Εγω το αγορασα απο Αγγλια.Ο πωλητης μου ειπε οτι το εστειλε με direct link και στο track number λεει οτι εφυγε απο Αγγλια.Τωρα εγω δεν μπορω να το μαθω αυτο αν το εχει η GLS ???δλδ πρεπει να επικοινωνησω με την ACS ??

Εγω το αγορασα απο Αγγλια.Ο πωλητης μου ειπε οτι το εστειλε με direct link και στο track number λεει οτι εφυγε απο Αγγλια.Τωρα εγω δεν μπορω να το μαθω αυτο αν το εχει η GLS ???δλδ πρεπει να επικοινωνησω με την ACS ??

Περιμενε μεχρι τελη του μηνα, με gls και acs δεν θα βγει ακρη διοτι δεν εχεις το tracking εαν το εχουν τελικα αυτες το δεμα σου. Μπες και στο site της direct link και κανε ενα tracking και εκει.

Περιμενε μεχρι τελη του μηνα, με gls και acs δεν θα βγει ακρη διοτι δεν εχεις το tracking εαν το εχουν τελικα αυτες το δεμα σου. Μπες και στο site της direct link και κανε ενα tracking και εκει.

Εκανα tracking στο site της direct link και δεν εμφανιζει κατι.Οποτε λογικα θα περιμενω να δω μεχρι τελος του μηνα.

Εκανα tracking στο site της direct link και δεν εμφανιζει κατι.Οποτε λογικα θα περιμενω να δω μεχρι τελος του μηνα.

Ακριβως, και μετα κανε κ ενα dispute και μην ασχολεισαι αλλο.

καλησπερα, αν γνωριθζει καποιος να μου απαντησει θα το εκτιμουσα, περιμενω ενα δεμα να ερθει απο Κινα, αγορα 24/4, οκωδικος αποστολης μεχρι χθες ελεγε οτι απο τις 1/5 αποστελετε στην Ελλαδα, και σημερα γραφει οτι εφτασε. στην σελιδα τον ΕΛΤΑ εγραψε "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)" και μετα απο τρια λεπτα "ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ". τι σημαινει ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ???? οτι το σταματησαν στο τελωνιο??? αν δεν κανω λαθος οταν λεει κλεισιμο νομιζω ενωει οτι το δεμα παραληυθηκε απο μια υποισερια και ειναι ετοιμο να διακινηθει για τον επομενο προορισμο, το ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ομως τι σημαινει, μηπως θα εχω προβλημα??

Αυτο λεει το σαιτ τον ΕΛΤΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-04-2015 14:41 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 17-05-2015 09:33 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 17-05-2015 09:36 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

καλησπερα, αν γνωριθζει καποιος να μου απαντησει θα το εκτιμουσα, περιμενω ενα δεμα να ερθει απο Κινα, αγορα 24/4, οκωδικος αποστολης μεχρι χθες ελεγε οτι απο τις 1/5 αποστελετε στην Ελλαδα, και σημερα γραφει οτι εφτασε. στην σελιδα τον ΕΛΤΑ εγραψε "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)" και μετα απο τρια λεπτα "ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ". τι σημαινει ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ???? οτι το σταματησαν στο τελωνιο??? αν δεν κανω λαθος οταν λεει κλεισιμο νομιζω ενωει οτι το δεμα παραληυθηκε απο μια υποισερια και ειναι ετοιμο να διακινηθει για τον επομενο προορισμο, το ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ομως τι σημαινει, μηπως θα εχω προβλημα??

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)17-05-201509:33 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 17-05-201509:36 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Μην αγχώνεσαι τίποτα δεν ειναι έχει τύχει και σε μένα αρκετές φορές θα παραλάβεις κανονικά το πακέτο σου χωρίς προβλήματα.

μακαρι να ειναι ετσι, εμπαινα καθε μερα να δω που βρισκετε και μολις εφτασε με αγχοσε με αυτο που εγραψε, εν αναμονη ποιπον και ελπιζω να μην καθηστερισει

από που παρήγγειλες? από ebay/ali ή άλλο κατάστημα?

ebay!

Σορρυ που αργησα να απαντησω..

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 17-05-2015 09:33 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 17-05-2015 09:36 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Αυτο σημαινει οτι σκαναραν το αντικειμενο για να παει σε καποιο προορισμο αλλα εγινε λαθος σκαναρισμα,οποτε ο διακινητης κανει ακυρωση του σκαναρισματος και θα το σκαναρει στην σωστη αποστολη ωστε να παει στο σωστο σημειο.