latinsoapsfever Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Tον Ιούλιο είχα δηλώσει ότι δεν είχα παραλάβει τις επιταγές για 3 δέματα που είχα στείλει με αντικαταβολή σε ξεχωριστές ημερομηνίες τον Απρίλιο, το Μάιο και τον Ιούνιο. Σύμφωνα με το track and trace είχαν παραδωθεί στην ώρα τους στους παραλήπτες, τα χρήματα όμως δεν τα είδα ποτέ. Πέρα από το ότι συμπλήρωσα τις παλαιολιθικές φόρμες αναζήτησης απολεσθέντων που έχουν ακόμα τη πολυτονική γραμμή (!) τους έστειλα και email. Στις 4 Ιανουαρίου, μετά από 5 μήνες, θυμήθηκαν και μου έστειλαν απάντηση όπου με ενημέρωσαν ότι τις επιταγές τις είχα παραλάβει !! Μόνο που αυτό, δεν έγινε ποτέ. Και φυσικά ούτε λόγος να γράψουν αναλυτικά από ποιο κατάστημα "τις παρέλαβα" καθώς και πότε. Απλά ότι τις παρέλαβα! Όχι, αγαπητά μου ΕΛΤΑ, δεν ξέρω τι συμβάσεις έχετε με τους ψυχίατρους αλλά δεν θα με στείλετε στο ιατρείο τους :lol: Απλά, δεν ασχολούμαι περισσότερο, γιατί δεν θα βρω το δίκιο μου. Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που η ΕΕΕΤ αναφέρει στο σάιτ της ότι η μόνη καταγγελία που δεν δέχεται για τα ΕΛΤΑ είναι αυτή για μη παράδοση επιταγής από αντικαταβολή. Γιατί άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Εαν δεν εχω tracking number απο την UPS υπαρχει τροπος ονομαστικα να βρουμε που βρισκεται το δεμα μου...πρωτη φορα μου καθυστερουν κατι απο αμερικη με πανω απο 3ις εβδομαδες.Στις αποθηκες θα παρω τηλ κ αν ναι ποιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos24 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 εχω κανει παραγγελια απο κινα απο το chinavasion μεσω airmail και μου εδωσαν ενα κωδικο για την παραγγελια.Στο σαιτ του αεροδρομιου του Ηongkong μου λεει "The item left Hong Kong for its destination on 8-Jan-20"...Ξερει καποιος να μου πει ποτε θα μπει Ελλαδα και ποτε θα το εχω στα χερια μου??Στα ελτα και στην σελιδα και στο τηλεφωνο μου ειπαν πως δεν εχει μπει Ελλαδα ακομα.Ευχαριστω!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Αναλογα...απο 3 μερες εως και 2 εβδομαδες!! Το λεω γιατι μου εχει συμβει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 εχω κανει παραγγελια απο κινα απο το chinavasion μεσω airmail και μου εδωσαν ενα κωδικο για την παραγγελια.Στο σαιτ του αεροδρομιου του Ηongkong μου λεει "The item left Hong Kong for its destination on 8-Jan-20"...Ξερει καποιος να μου πει ποτε θα μπει Ελλαδα και ποτε θα το εχω στα χερια μου??Στα ελτα και στην σελιδα και στο τηλεφωνο μου ειπαν πως δεν εχει μπει Ελλαδα ακομα.Ευχαριστω!!:) Από την στιγμή που φεύγει από το HK συνήθως σε 3 το πολύ 4 μέρες εμφανίζεται στο site των ΕΛΤΑ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos24 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Από την στιγμή που φεύγει από το HK συνήθως σε 3 το πολύ 4 μέρες εμφανίζεται στο site των ΕΛΤΑ Απο την ωρα που θα μπει Ελλαδα μετα μπορω να παω να το παρω εγω απο το καταστημα ελτα της περιοχης μου(Χολαργο) η δεν γινεται??Στο σαιτ των ελτα σημερα μου εμφανισε το παρακατω μυνημα... Αποτελέσματα για @@@@@@@@@@ ` Τόπος Σάρωσης Περιγραφή Κατάσταση Επίδοσης ` ` ` -------------------------------------------------------------------------------- Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 6:37:26 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία -------------------------------------------------------------------------------- Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 7:33:25 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Απο την ωρα που θα μπει Ελλαδα μετα μπορω να παω να το παρω εγω απο το καταστημα ελτα της περιοχης μου(Χολαργο) η δεν γινεται??Στο σαιτ των ελτα σημερα μου εμφανισε το παρακατω μυνημα... Αποτελέσματα για @@@@@@@@@@ ` Τόπος Σάρωσης Περιγραφή Κατάσταση Επίδοσης ` ` ` -------------------------------------------------------------------------------- Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 6:37:26 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία -------------------------------------------------------------------------------- Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 7:33:25 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μόνο να περιμένεις, είτε να στο φέρει ο ταχυδρόμος σπίτι, είτε να σου φέρει ειδοποιητήριο για να πας να το παραλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Τί κουφό μου έτυχε σήμερα! Μου ήρθε ειδοποίηση από ένα μικρό δέμα που περιμένω εδώ και πόσες μέρες.. πήρα την ειδοποίηση, πήγα στο ταχυδρομείο, περίμενα στην ουρά και μόλις έδωσα την ειδοποίηση και πήγε να βρει το δέμα, γυρνάει μετά από λίγο και μου λέει ότι το δέμα θα ρθει αύριο!! Η ειδοποίηση είναι για αύριο αλλά πάνω στο χαρτί δεν έγραφε κάτι τέτοιο! Πώς γίνεται να στέλνουν ειδοποιήσεις χωρίς να τα έχουν παραλάβει πρώτα? Θα μας τρελάνουν τελείως.. άφησα τις δουλειές μου να πάω στο ταχυδρομείο και τσάμπα τον χρόνο μου έχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Προφανώς αλλού είναι η αποθήκη που παραλαμβάνουν τα πακετά και αλλού το ταχυδρομείο.Οπότε παραλαμβάνουν το πακέτο στην αποθήκη και σου στέλνουν την ειδοποίηση και την άλλη μέρα το στέλνουν στο ταχυδρομείο και πας και το πέρνεις.Στα πιο πολλά ταχυδρομεία έτσι γίνεται Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Σε μενα παντα εχει σφραγιδα με τη διευθυνση του ταχυδρομειου και εκει λεει παραλαβη την επομενη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Μου έχει τύχει αρκετές φορές να μου έρθει ειδοποίηση και να πηγαίνω να το παίρνω κατευθείαν. Σε αυτό έχει μια σφραγίδα που κάτι γράφει αλλά παραείναι ξεθωριασμένο και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.. Τί να πω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Μπορει το δεμα να το ειχε πανω του ο ταχυδρομος,δεν σας βρηκε οποτε αφησε ειδοποιηση αλλα δεν εχει επιστρεψει ακομα στο ταχυδρομειο για να αφησει και το δεμα.Σε εμας που το ταχυδρομειο δουλευει μεχρι τις 20:00 γραφει οτι μπορεις να παραλαβεις το δεμα μετα τις 16:00. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Προφανώς αλλού είναι η αποθήκη που παραλαμβάνουν τα πακετά και αλλού το ταχυδρομείο.Οπότε παραλαμβάνουν το πακέτο στην αποθήκη και σου στέλνουν την ειδοποίηση και την άλλη μέρα το στέλνουν στο ταχυδρομείο και πας και το πέρνεις.Στα πιο πολλά ταχυδρομεία έτσι γίνεται Ακριβώς έτσι είναι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Πιστεύω ότι τα ελτα αναβαθμίστηκαν πολύ σε θέμα χρόνων παράδοσης και αξιοπιστίας... από 1 δεκέμβρη 2009 μέχρι σήμερα έκανα 25 παραγγελίες από κίνα και 10 από γερμανία όλα μέσω ebay... Δεν χάθηκε τίποτα απολύτως και σήμερα παρέλαβα και το τελευταίο πακέτο... Βέβαια έχω φάει την ζωή μου περιμένοντας στην ουρά στο ταχυδρομείο γιατί ενώ έχει 5 υπαλλήλους οι 2 μόνιμα ξύνονται αλλάζοντας θέση τα πακέτα και παίζοντας εκτυπωμένα sudoku -να φαίνεται ότι δουλεύουν- και οι άλλοι 3 είναι υπερβολικά πολύ αργοί... Πάντα στο ταχυδρομείο σκέφτομαι πως θα ήταν η ζωη σε slow motion... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Τελικά σήμερα πήγε η μάνα μου και παρέλαβε το δέμα. Μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να καταλάβω αν η αποστολή έγινε με ems? Ο πωλητής που μου έστειλε το δέμα λέει ότι το έστειλε με ems.. αλλά το δέμα ήρθε στο ταχυδρομείο και όχι στις ταχυμεταφορές. Ξέχασα κι όλας να πω στην μάνα μου να το ρωτήσει όταν πήγε να το πάρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Τελικά σήμερα πήγε η μάνα μου και παρέλαβε το δέμα. Μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να καταλάβω αν η αποστολή έγινε με ems? Ο πωλητής που μου έστειλε το δέμα λέει ότι το έστειλε με ems.. αλλά το δέμα ήρθε στο ταχυδρομείο και όχι στις ταχυμεταφορές. Ξέχασα κι όλας να πω στην μάνα μου να το ρωτήσει όταν πήγε να το πάρει.. Δες εδώ http://www.track-chinapost.com/ το tracking number σου όπου RRXXXXXXXXXCN είναι συστημένο από Κίνα όπου ΕΕΧΧΧΧΧΧΧΧΧCN είναι EMS Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Με RT ξεκινάει το δικό μου.. εν τω μεταξύ έχει ξεθωριάσει και φαίνεται μισό το νούμερο αποστολής. Από hong kong είναι το δέμα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Αυτό είναι συστημένο από Hong Kong.Πάντως από εμπειρία να σου πω ότι είναι πιο γρήγορο από το EMS Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Έκανε ακριβώς 3 βδομάδες να ρθει. Βέβαια ήταν και η γιορτές που όλοι στέλνουν γράμματα, δέματα κλπ οπότε δικαιολογημένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Για "International Letter" απο US το οποιο εχει περασει ως "Acceptance" στην USPS στις 12/1 ποσο να περιμενω; Κωδικος: LJxxxxxxxxxUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Κατα τις 25/1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Αρκετες μερες δεν ειναι; Εχει τοση μεγαλη διαφορα με το δεμα το οποιο μπορει να ερθει και σε λιγοτερο απο 10 μερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Εμενα τα δεματα κανουν 2 εβδομαδες, ισως παιζει ρολο και απο ποια πολιτεια σου στελνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Γεια σας, θέλω να στείλω ένα δέμα στην κίνα, ένα ρολόι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφύγω το τελωνείο? Πόσο θα μου στοιχίσει περίπου η όλη διαδικασία αν γνωρίζει κάποιος και αν γίνεται να το ασφαλίσω για να μην χαθεί? Επίσης υπάρχει τρόπος να μην φαίνεται ο αποστολέας? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Γεια σας, θέλω να στείλω ένα δέμα στην κίνα, ένα ρολόι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφύγω το τελωνείο? Απλό ταχυδρομείο, total declared value under 22$, marked as gift Πόσο θα μου στοιχίσει περίπου η όλη διαδικασία αν γνωρίζει κάποιος Για τα μεταφορικά εξαρτάται από το όγκο, το βάρος και την υπηρεσία. Για τα τελωνειακά εξαρτάται από την αξία και τον έλεγχο που θα γίνει (αν γίνει). και αν γίνεται να το ασφαλίσω για να μην χαθεί? Αυτό έρχεται σε αντιδιαστολή με το πρώτο που ζητάς. Αν το ασφαλίσεις, θα φαίνεται η αξία του και αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να σταματήσει τελωνείο. Επίσης υπάρχει τρόπος να μην φαίνεται ο αποστολέας? Αν δεν το ασφαλίσεις ναι, μπορείς να το ζητήσεις από τον αποστολέα, αν και τυπικά τα ταχυδρομεία δεν το δέχονται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts