stendor Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ποια η δουλειά αυτου του προγράμματος ρε παιδιά???? Στην παράθεση που έκανες έχει ένα βίντεο, το είδες? Δες το και θα καταλάβεις τι κάνει η εφαρμογή. Σου δίνει την επιλογή για μια διαφορετική οθόνη αναμονής (μάλλον για πολλές διαφορετικές οθόνες αναμονής). 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 παιδιά εγώ παω να κατεβάσω από το Ovi το Nokia sleeping μου γράφει λήψη αλλά δεν το κατεβάζει έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω άλλες εφαρμογές γιατί τις βάζει στην ουρά. Τι μπορεί να γίνεται; ξέρει κανείς; ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 παιδιά εγώ παω να κατεβάσω από το Ovi το Nokia sleeping μου γράφει λήψη αλλά δεν το κατεβάζει έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω άλλες εφαρμογές γιατί τις βάζει στην ουρά. Τι μπορεί να γίνεται; ξέρει κανείς; ευχαριστώ Τρώει κόλημα καμιά φορά, ίσως υπερφόρτωση γιατί από ότι βλέπω κάθε μέρα έχει και καινούριο υλικό, πράγμα που είναι καλό αλλά η υπερφόρτωση αναπόφεκτη. Από την άλλη μπορεί να κάνω λάθος και να τρώει κάνα κόλημα. Όπως και να έχει μου έχει τύχει και εμένα και απλά κάνε επανεκίνηση στο nokia store. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Στο swype η ελληνική γλώσσα είναι έκδοση 2.0 ? γιατί μου βγάζει open greek failed και έκανα ότι λέτε πιο πάνω 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Στο swype η ελληνική γλώσσα είναι έκδοση 2.0 ? γιατί μου βγάζει open greek failed και έκανα ότι λέτε πιο πάνω Η έκδοση είναι η v2.0.35432. Η πρώτη έκδοση ελληνικών για το swype 2 ήταν η v2.0.27530. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 ευχαριστώ τελικά είχα βάλει την προηγούμενη έκδοση ελληνικών:cool: 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 καλησπερα παιδια.παω να περασω το fmobi κ μου βγαζει στο κινητο αυτο το μηνυμα .....το μερος Qt Quick components for Symbian απουσιαζει...τι πρεπει να κανω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 καλησπερα παιδια.παω να περασω το fmobi κ μου βγαζει στο κινητο αυτο το μηνυμα .....το μερος Qt Quick components for Symbian απουσιαζει...τι πρεπει να κανω? Εγκατάσταση και δουλέυει. Τουλάχιστον σε μένα.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 καλησπερα παιδια.παω να περασω το fmobi κ μου βγαζει στο κινητο αυτο το μηνυμα .....το μερος Qt Quick components for Symbian απουσιαζει...τι πρεπει να κανω? Ειχα παρομοιο προβλημα. Εαν δεν καταφερεις να το βαλεις , εχω το Qt Quick components v1.0.0 και το Qt Quick components v1.1.0 εαν θες να σου τα δωσω να δοκιμασεις, σε εμενα με ενα απο αυτα δουλεψε Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAKHS69 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 έκανα και εγώ αναβάθμιση στο symbian anna και πέρασαν όλα στα Αγγλικά πως μπορώ να κατεβάσω τουλάχιστον ελληνικό πληκτρολόγιο? ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 έκανα και εγώ αναβάθμιση στο symbian anna και πέρασαν όλα στα Αγγλικά πως μπορώ να κατεβάσω τουλάχιστον ελληνικό πληκτρολόγιο? ευχαριστώ Καλημέρα! Κατεβάζεις το Swype 2.1 for Symbian, από Beta Labs και είσαι ok!! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAKHS69 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ. ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ OVI STORE ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ SWYPE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ PC? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited November 14, 2011 by stendor 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Σου είπε να το κατεβάσεις από το Nokia Beta Labs, όχι από το OVI store. Το έκανα και εγώ και έχω μια απορία. Πως εναλλάσσουμε γλώσσες; Έχω και το Ε7 και το Ν8 και το Ε6. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirion Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Σου είπε να το κατεβάσεις από το Nokia Beta Labs, όχι από το OVI store. Το έκανα και εγώ και έχω μια απορία. Πως εναλλάσσουμε γλώσσες; Έχω και το Ε7 και το Ν8 και το Ε6. πατα παρατεταμενα το q 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 πατα παρατεταμενα το q Ωραία. 'Ετσι γυρνάω από Αγγλικά σε Ελληνικά. Όταν όμως είμαι στα Ελληνικά δε λειτουργεί αντίστροφα. Εκεί τι πατάω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Ωραία. 'Ετσι γυρνάω από Αγγλικά σε Ελληνικά. Όταν όμως είμαι στα Ελληνικά δε λειτουργεί αντίστροφα. Εκεί τι πατάω; υπάρχει κάποιο κουμπί στο swype μέσα που έχει πάνω του το "ΕΝ" και είναι για να το γυρνάς στα αγγλικά. Μάλιστα σου έχει την επιλογή "ENGLISH UK/US" 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirion Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Ωραία. 'Ετσι γυρνάω από Αγγλικά σε Ελληνικά. Όταν όμως είμαι στα Ελληνικά δε λειτουργεί αντίστροφα. Εκεί τι πατάω; το ; 2 φορες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 το ; 2 φορες Δεν δουλεύει με αυτό το τρόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirion Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Δεν δουλεύει με αυτό το τρόπο. πατα το παρατεταμενα 2 φορες και σου ξαναβγαζει τη γλωσσα. ψαξτο λιγο θα το βρεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 πατα το παρατεταμενα 2 φορες και σου ξαναβγαζει τη γλωσσα. ψαξτο λιγο θα το βρεις Εντάξει, ήθελε τον τρόπο του. Όλα ΟΚ, σε ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Πάντως εμένα δεν με βολεύει και τόσο ο τρόπος γραφής του Swype. Προτιμώ το κλασσικό T9 που για πρώτη φορά ύστερα από τόσα χρόνια έμαθα να το χρησιμοποιώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Πάντως εμένα δεν με βολεύει και τόσο ο τρόπος γραφής του Swype. Προτιμώ το κλασσικό T9 που για πρώτη φορά ύστερα από τόσα χρόνια έμαθα να το χρησιμοποιώ!! Πλάκα κάνεις. Ότι καλύτερο και πιο γρήγορο έχω γράψει ποτέ σε κινητό είναι το swype.. Λίγο προσοχή σε μερικές λέξεις μόνο θέλει. Αλλά ότι βολέυει τον καθένα βέβαια. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 συγκριση Ν78-Τ9, Ν97μινι-πληρες, Ν8-swype, το τελευταιο ειναι με διαφορα πιο αργο για μενα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 συγκριση Ν78-Τ9, Ν97μινι-πληρες, Ν8-swype, το τελευταιο ειναι με διαφορα πιο αργο για μενα :) Δε μιλάω για hardware qwerty :) Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 συγκρινα και τα 3 και αν και χρησιμοποιουσα swype στο Ν97 αλλα και φυσικα τωρα στο Ν8, τον θεωρω πιο αργο τροπο απο το Τ9 :) βεβαια ειναι και η συνηθεια, με το Ν78 ξεκλειδωνω, ανοιγω μηνυματα, γραφω, επιλεγω αποστολεα, ξανακλειδωνω χωρις να κοιταξω μια φορα το κινητο :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts