mpapad Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 σε ευχαριστω για το χρησιμο ποστ. δεν εχω μονο 2 εφαρμογες βαλει, ειχα πει οτι για καποιο λογο στο μητρωο εγκατεστημενων εφαρμογων εδειχνε οτι εχω μονο 2 εφαρμογες. ε4χω πολλες. τελοσπαντων θα περιμενω την αννα μπας και φτιαξει το ολο θεμα, αλλιως θα κανω οτι λες. να εισαι καλα Δηλ. στη λίστα εγκατεστ. εφαρμογών σου δείχνει μόνο 2 προγράμματα? Αν ναι τότε μάλλον έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα. Και μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δε νομίζω να διορθωθεί το θέμα σου με την αννα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Δηλ. στη λίστα εγκατεστ. εφαρμογών σου δείχνει μόνο 2 προγράμματα? Αν ναι τότε μάλλον έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα. Και μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δε νομίζω να διορθωθεί το θέμα σου με την αννα. Αλλο η λιστα εγκατεστημενων εφαρμογων και αλλο το μητρωο εφαρμογων, στην πρωτη υπαρχουν ολες οι εφαρμοργες που ειναι εγκατεστημενες ενω στο μητρωο οι προσφατα εγκατεστημενες συνεπως δεν εχει κανενα προβλημα σ αυτο το θεμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) εχω περάσει την τελ έκδοση του fmobi μου ανοίγει κανονικά τα εικονίδια αριστερά αλλά ενώ κάνει loading στο τέλος γράφει error with request. Η σύνδεση που κάνω είναι μέσω wi fi. Τι μπορεί να συμβαίνει; ευχαριστώ Edited August 11, 2011 by geokatris 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Δοκιμασε να κανεις logout μηπως εχει φαει κανενα κολλημα και ξαναδωσε τους κωδικους για να μπεις στο facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Δοκιμασε να κανεις logout μηπως εχει φαει κανενα κολλημα και ξαναδωσε τους κωδικους για να μπεις στο facebook. ευχαριστώ το έκανα όπως μου είπες και έγινε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει στον χάρτη το σημείο που έβγαλα φωτο. Όχι τις συντεταγμένες που τις δείχνει έτσι κι αλλιώς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 εβαλα τα τελευταια qtlibraries, εβαλα το οβι στορ ξανα, εβαλα το σμαρτ ινστολερ, τα εχω κανει ολα, και παλι δε μου κατεβαζει απο οβι στορ ρε ****το τιποτα. επισης μιλησα με νοκια και λενε οτι ειναι προβλημα του οβι και θα φτιαξει. προφανως ομως λενε μπουρδες. αν δεν ειχα παραεισαγωγης, θα εκανα φορματ τωρα ομως.... καμια λυση σκεφτεται κανενας? εσβησα το οβι ινστολερ. κατεβασα απο το μαγαζακι το νεο οβι στορ (αφου πρωτα τσεκαρα για αναβαθμισεις και μου εβαλε κατι που δε θυμαμαι) εβαλα το νεο οβι στορ. εκανα λογκ αουτ, λογκ ιν, και τωρα δουλευουν ρολοι!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 καλημερα παιδια! υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για mp3 downloading? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μετράει τα δωρεάν MB που έχω από την εταιρία μου και να με ενημερώνει μόλις τα υπερβώ κάτι τέτοιο δηλαδή και αν υπάρχει και κάτι που να το βγάζω στην αρχική οθόνη σαν widget ακόμα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μετράει τα δωρεάν MB που έχω από την εταιρία μου και να με ενημερώνει μόλις τα υπερβώ κάτι τέτοιο δηλαδή και αν υπάρχει και κάτι που να το βγάζω στην αρχική οθόνη σαν widget ακόμα καλύτερα ναι υπαρχει το Data Counter Widget . Θα το βρεις στο ovi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 το έβαλα αλλα μένει ανοικτή η εφαρμογή και είναι λιγάκι σπαστικό κάθε φορα που ανοίγεις την συσκευή να σου ανοίγει και η εφαρμογή και να χρειάζεται να πατάς exit. υπάρχει κάποια άλλη ας μην έχει widget?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 (edited) Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μετράει τα δωρεάν MB που έχω από την εταιρία μου και να με ενημερώνει μόλις τα υπερβώ κάτι τέτοιο δηλαδή και αν υπάρχει και κάτι που να το βγάζω στην αρχική οθόνη σαν widget ακόμα καλύτερα καλησπερα :) εδω απο την κορυφαια, κατα την γνωμη μου, εταιρεια για προγραμματα κινητων. ΔΕΝ το εχω δοκιμασει γιατι δεν το χρειαζομαι :) Edited August 15, 2011 by nektaria 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 εχω ένα πρόβλημα. Όταν κάνω εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής στο c7 στην κάρτα μνήμης μετά αν θέλω να την διαγράψω δεν την έχει στην διαχ εφαρμογών. Ξέρει κάνεις κάτι; ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 εβαλα τα τελευταια qtlibraries, εβαλα το οβι στορ ξανα, εβαλα το σμαρτ ινστολερ, τα εχω κανει ολα, και παλι δε μου κατεβαζει απο οβι στορ ρε ****το τιποτα. επισης μιλησα με νοκια και λενε οτι ειναι προβλημα του οβι και θα φτιαξει. προφανως ομως λενε μπουρδες. αν δεν ειχα παραεισαγωγης, θα εκανα φορματ τωρα ομως.... καμια λυση σκεφτεται κανενας? το ιδιο θεμα ειχα και εγω και διαφοροι αλλοι απο εδω μεσα Σβησε (uninstall) τα c libraries απο την λιστα και θα ξαναπαιξει αμεσως! Δες μεσα σε αυτο το topic παλιοτερο post με την ακριβης διαδικασια 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Πώς μπορώ να σβήσω τα πάντα-όλα από το Gravity στην συσκευή; Τι φάκελο δημιουργεί για το authentication? 1 Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Version 1.3b Released! - First version of photo upload - Photo tagging - Remove posts(posted with fMobi)/comments/likes - New settings * Hide profile images from feed * Fullscreen mode - Search page - Liked pages page - Sent & Update messages to messages view - Bug fixes - UI updates http://jiikoo.com/fMobi/ Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η έκδοση έχει επιλογή για να σβήνεις τα μηνύματα? Και γενικά αξίζει να την βάλω? μέχρι τώρα έχω το gravity αλλα είναι πολύ απλό δεν έχει πολλά πράγματα απλά αυτό που μου αρέσει είναι ότι όταν το ανοίγω και βλέπω δεν αποθηκεύει τίποτα στην μνήμη του τηλεφώνου από φωτογραφίες εικονίδια και αλλα άσχετα όπως κάνει η ενσωματωμένη εφαρμογή που έχει μέσα από μονο του το N8 έτσι είναι και σε αυτό η χρειάζεται μετά να πηγαίνω να βρίσκω τον φάκελο με τον x-plore και να τον σβήνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η έκδοση έχει επιλογή για να σβήνεις τα μηνύματα? Και γενικά αξίζει να την βάλω? Στο inbox εννοεις? Απ οτι βλεπω δεν μπορεις να σβησεις τα μηνυματα. Για μενα αξιζει η εφαρμογη αλλα δεν ξερω για αυτα που λες για την μνημη και τον x-plore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Ενημερωση για το Nokia Sleeping Screen με νεα γραφικα και επιλογη εικονας. http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-sleeping-screen μερικες εικονες γινονται απιθανες...:D ωραια προσθηκη:) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Ρε παιδιά πως επιλέγεις εικονα, που βρίσκεις τις ρυθμίσεις? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 ρυθμίσεις / θέματα / προφύλαξη οθόνης και κλικ στο sleeping screen ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Ενημερωση για το Nokia Sleeping Screen με νεα γραφικα και επιλογη εικονας. http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-sleeping-screen Καταπληκτικό θα έλεγα. Απορώ γιατί δε το βάζουν στάνταρ στην anna πχ. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 ρυθμίσεις / θέματα / προφύλαξη οθόνης και κλικ στο sleeping screen ;) ναι οκ αλλα πως αλλαζεις εικονα? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 ναι οκ αλλα πως αλλαζεις εικονα? ΑΦΟΥ βαλεις την νεα εκδοση, πανω δεξια νομιζω, γραφει add your image η κατι τετοιο... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Απλα στο Nokia Sleeping Screen αν μερικες φωτο ειναι με πολλα χρωματα τρωει αρκετη μπαταρια, πριν ειχα βαλει μονο το ρολοι και μου κρατουσε 2+ μερες απο 1+, τωρα εχω βαλει μια ασπρομαυρη φωτο και ελπιζω να κραταει 2 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 εχω βαλει τον γατο μου και ολη η οθονη ειναι αναμμενη :p επισης ειδα οτι αν βαλεις πολλες μαζι, τις δειχνει σαν μια και αλλαζει που και που εικονα μονο του ! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts