panosz75 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 εννοείται ότι επεξεργάζεται txt το smartoffice.κι επίσης το QuickOffice τρέχει κανονικά στην belle,τι εννοείς? Πρώτον, ακόμα και στο ίδιο το ενσωματωμένο αρχείο βοήθειας που περιέχεται στην εφαρμογή, υπάρχει ένας συνοπτικός πίνακας που αναγράφονται οι συμβατότητες με κάθε τύπο αρχείου, σελίδα 20. Για το "pain text" αναφέρει ότι είναι Displayed αλλά όχι Editable. Όσο για το Quick Office, εννοώ την έκδοση Pro 7. Και φυσικά δε δουλεύει, και φυσικά δεν είμαι ο μόνος αντιμετωπίζει πρόβλημα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Καλημέρα! Να γράψω την απορία μου κι εγώ.. Ξέρετε να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή στο Nokia Store, ώστε να διαβάζω pdf;.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Καλημέρα! Να γράψω την απορία μου κι εγώ.. Ξέρετε να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή στο Nokia Store, ώστε να διαβάζω pdf;.. Nokia screen reader ή picsel smart office. 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Nokia screen reader ή picsel smart office. Ευχαριστώ για την απάντηση. :) Με μια αναζήτηση στο Store, δεν βρέθηκαν.. P.S.: Nokia Belle έχω. Μήπως έχεις Άννα εσύ; ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. :) Με μια αναζήτηση στο Store, δεν βρέθηκαν.. P.S.: Nokia Belle έχω. Μήπως έχεις Άννα εσύ; ;) Για μενα το picsel smart office ειναι το καλυτερο για pdf. http://store.ovi.com/content/44983αλλα δεν μου το βγαζει για belle (αν και την εχω βαλει και γω την εφαρμογη). Γενικα κανε και μια αναζητηση στο google μηπως το βρεις και αλλου.;) Edited February 21, 2012 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Πρώτον, ακόμα και στο ίδιο το ενσωματωμένο αρχείο βοήθειας που περιέχεται στην εφαρμογή, υπάρχει ένας συνοπτικός πίνακας που αναγράφονται οι συμβατότητες με κάθε τύπο αρχείου, σελίδα 20. Για το "pain text" αναφέρει ότι είναι Displayed αλλά όχι Editable. Όσο για το Quick Office, εννοώ την έκδοση Pro 7. Και φυσικά δε δουλεύει, και φυσικά δεν είμαι ο μόνος αντιμετωπίζει πρόβλημα. ;) αυτό με τα text λάθος μου. αλλά το QuickOffice Pro 7 τρέχει κανονικότατα στην belle,το έχω Edited February 21, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 αυτό με τα text λάθος μου. αλλά το QuickOffice Pro 7 τρέχει κανονικότατα στην belle,το έχω Αν δουλεύει κανονικά και δημιουργεί και επεξεργάζεται τα πάντα, τότε έχω πρόβλημα με τη δική μου Belle. Μακάρι να είναι έτσι. Ελπίζω με ένα format να λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Αν δουλεύει κανονικά και δημιουργεί και επεξεργάζεται τα πάντα, τότε έχω πρόβλημα με τη δική μου Belle. Μακάρι να είναι έτσι. Ελπίζω με ένα format να λυθεί το πρόβλημα. είχα το ίδιο πρόβλημα παλια στην αννα.χρειάστηκε να απεγκαταστήσω το quickoffice που χε η αννα,και μετα να εγκαταστήσω το pro 7. Καλυτερα πάντως να βάλεις μονο το picsel smartoffice,και για text αρχεία το xplore είναι μια χαρά Edited February 21, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 παντως και εγω στη μπελ εχω προβλημα με το quickoffice και τα text αρχεια.οποτε τα βλεπω με picsel και επεξεργασια λογικα με xplore και ολα μια χαρα.εκτος αν βρεθει καποια εκδοση του quickoffice που να δουλευει κανονικα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 παντως και εγω στη μπελ εχω προβλημα με το quickoffice και τα text αρχεια.οποτε τα βλεπω με picsel και επεξεργασια λογικα με xplore και ολα μια χαρα.εκτος αν βρεθει καποια εκδοση του quickoffice που να δουλευει κανονικα. εμένα μια χαρα δουλεύει το quickoffice pro 7,κι επεξεργάστηκα μολις τώρα ενα αρχειο txt Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 εμένα μια χαρα δουλεύει το quickoffice pro 7,κι επεξεργάστηκα μολις τώρα ενα αρχειο txt To εχεις αγορασμενο η ελευθερο κυκλοφορει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Σαν να έχω χαθεί λίγο ή δεν κατάλαβα καλά.Και με Anna και με Belle τώρα με το <<μαμά>> πρόγραμμα δεν έχω πρόβλημα ούτε σε αρχεία του office ούτε σε txt που έγιναν σε υπολογιστή.Μπορώ και τα επεξεργάζομαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 εμενα μαμα ειχε το quickoffice μεσα με το οποιο τα δουλευα τα text κανονικα.οταν περασα το quickofficepro 7 δε μου τα ανοιγε καν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Το quick office είναι μέσα στις εφαρμογές του τηλεφώνου που δίνει η nokia ( τουλάχιστον για το Ν8). Η έκδοση balkans που φλασάρισα το είχε κανονικά χωρίς να εγκαταστήσω τίποτα. Edit : μόλις είδα την έκδοση 6.05(94) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Καλησπέρα! Έχω το Quickoffice 6.5.94. Αλλά όταν πάω να διαβάσω κάποιο pdf, σέρνεται η εφασμογή, σαν να έχω Symbian S60 5th edition.. Κολλάει στο pinch to zoom, όπως και στο πέρασμα από τη μία σελίδα στην άλλη.. Τραγικό κόλλημα όμως... :( Το picsel smart office και μια άλλη εφαρμογή τύπου office που μου έιχε προτείνει κάπποιος χτες, δεν τα βρήκα στο Store. :worry: Το Quickoffice pro 7 πού το βρήκατε; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Το picsel smart office βρίσκεται και signed στα γνωστά μαγαζάκια googlareto δεν είναι δύσκολο. Τώρα μια απορία με το app stop και τώρα στην μπέλλε αλλά και πριν με άννα εκτός από τις εφαρμογές που τρέχανε έχει και μια ακόμα που λέγεται qtappbooster η κάπως έτσι ξέρεις κανείς τι είναι και αν πειράζει που την διαγράφω μαζί με τις άλλες? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Το picsel smart office βρίσκεται και signed στα γνωστά μαγαζάκια googlareto δεν είναι δύσκολο. Τώρα μια απορία με το app stop και τώρα στην μπέλλε αλλά και πριν με άννα εκτός από τις εφαρμογές που τρέχανε έχει και μια ακόμα που λέγεται qtappbooster η κάπως έτσι ξέρεις κανείς τι είναι και αν πειράζει που την διαγράφω μαζί με τις άλλες? Προς το παρόν, δε θέλω να εγκαθιστώ κάτι εκτός Store. Ούτε έχω hackάρει τη συσκευή μου. Όσο για το App Stop, διέγραψε μία φορά το QtAppBooster και κάνε tap σε κάποιο widget ή shortcut στην αρχική οθόνη σου. Κλείσε την εφαρμογή που άνοιξες πριν, άνοιξε το App Stop και θα δείς ότι το QtAppBooster θα είναι πάλι εκεί. Δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο, μαζί με το All Wrt Widgets, "τρώει" τόσο πολύ την μπαταρία. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Καλησπέρα! Έχω το Quickoffice 6.5.94. Αλλά όταν πάω να διαβάσω κάποιο pdf, σέρνεται η εφασμογή, σαν να έχω Symbian S60 5th edition.. Κολλάει στο pinch to zoom, όπως και στο πέρασμα από τη μία σελίδα στην άλλη.. Τραγικό κόλλημα όμως... :( Το picsel smart office και μια άλλη εφαρμογή τύπου office που μου έιχε προτείνει κάπποιος χτες, δεν τα βρήκα στο Store. :worry: Το Quickoffice pro 7 πού το βρήκατε; το picsel τ αγοράζεις απ το nokia store στον υπολογιστή βάζοντας ότι έχεις anna,ή το βρισκεις σπασμενο στο google (τελευταία έκδοση:1.8). το quickoffice pro 7 τ αγοράζεις η επισης το βρισκεις σπασμενο στ google. Το picsel smart office βρίσκεται και signed στα γνωστά μαγαζάκια googlareto δεν είναι δύσκολο. Τώρα μια απορία με το app stop και τώρα στην μπέλλε αλλά και πριν με άννα εκτός από τις εφαρμογές που τρέχανε έχει και μια ακόμα που λέγεται qtappbooster η κάπως έτσι ξέρεις κανείς τι είναι και αν πειράζει που την διαγράφω μαζί με τις άλλες? MHN ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. απλα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Για μενα το picsel smart office ειναι το καλυτερο για pdf. http://store.ovi.com/content/44983αλλα δεν μου το βγαζει για belle (αν και την εχω βαλει και γω την εφαρμογη). Γενικα κανε και μια αναζητηση στο google μηπως το βρεις και αλλου.;) Θα περιμένω καμιά βδομάδα κι αν δεν έχει βγεί update της εφαρμογής για Belle, i will follow. ;) το picsel τ αγοράζεις απ το nokia store στον υπολογιστή βάζοντας ότι έχεις anna,ή το βρισκεις σπασμενο στο google (τελευταία έκδοση:1.8). το quickoffice pro 7 τ αγοράζεις η επισης το βρισκεις σπασμενο στ google. Είδα το Quickoffoce pro 7, αλλά επειδή είναι εκτός Store, λέω να μην το κατεβάσω. Εξάλλου, απ' ό,τι κατάλαβα, θέλει και χρεωστική για το pro 7. Δε θέλω να μπλέξω με κάρτες, είμαι μικρός ακόμα. :lol: Σπασμένο δε θέλω να κατεβάζω τίποτα ( στο κινητό :p ). Σας ευχαριστώ και τους 2 για τι απαντήσεις σας!! :bow: Edited February 21, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Αν δεν θες να βάλεις εφαρμογή εκτός store βάλε το nsr reader που είναι διαθέσημο για Belle. Υπάρχει και δωρεάν και επι πληρωμή. Είναι επίσης πολύ καλή σαν το smart office, αλλά διαβάζει μόνο pdf και djvu αρχεία. Το quick office pro είναι το ίδιο χάλια στα pdf με το απλό. 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Αν δεν θες να βάλεις εφαρμογή εκτός store βάλε το nsr reader που είναι διαθέσημο για Belle. Υπάρχει και δωρεάν και επι πληρωμή. Είναι επίσης πολύ καλή σαν το smart office, αλλά διαβάζει μόνο pdf και djvu αρχεία. Το quick office pro είναι το ίδιο χάλια στα pdf με το απλό. Ευχαριστώ για την απάντηση! :) Καλά βγάζουν το pro με πληρωμή, χωρίς βελτίωση από τη free έκδοση; Ευτυχώς που δεν την κατέβασα.. :X Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 καλημερα σας Ξερετε κανενα φρεε προγραμα για κλειδωμα αρχειων φοτο-βιντεο κ.τ.λ να μου πειτε, εκτος απο το Best Crypto που το εχω αλλα καθυστερη παρα πολυ να κλειδωση τα αρχεια ,,ακομα και αν ειναι παρα πολυ μικρα π.χ 2.3ΜΒ θελει πανω απο λεπτο.Το ειχα στο Ν80και δουλευε μια χαρα Δοκιμασα και αυτα που εχει το ovi store δηλ. το GLock: Lock phone gallery,και το AppsLock: Lock private apps αλλα ειναι σπαστικα γυρευουν συνδεση καθε τοσο και οταν κλειδωνουν τα βιντεο μετα δεν τα ανοιγουν καθολου ,βγαζει μαυρη οθονη και τα απεγκατεστησα Με το X-plore ή καποιο αλλο προγραμα αν εχετε να μου προτεινετε , πια αχρηστα αρχεια να διαγραψω απο την C για να αυξησω την μνημη της ?? Τωρα εχει ελευθερω χωρο 89ΜΒ ,εχω την βαλκαν 0599774 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) καλημερα σας Ξερετε κανενα φρεε προγραμα για κλειδωμα αρχειων φοτο-βιντεο κ.τ.λ να μου πειτε, εκτος απο το Best Crypto που το εχω αλλα καθυστερη παρα πολυ να κλειδωση τα αρχεια ,,ακομα και αν ειναι παρα πολυ μικρα π.χ 2.3ΜΒ θελει πανω απο λεπτο.Το ειχα στο Ν80και δουλευε μια χαρα Δοκιμασα και αυτα που εχει το ovi store δηλ. το GLock: Lock phone gallery,και το AppsLock: Lock private apps αλλα ειναι σπαστικα γυρευουν συνδεση καθε τοσο και οταν κλειδωνουν τα βιντεο μετα δεν τα ανοιγουν καθολου ,βγαζει μαυρη οθονη και τα απεγκατεστησα Με το X-plore ή καποιο αλλο προγραμα αν εχετε να μου προτεινετε , πια αχρηστα αρχεια να διαγραψω απο την C για να αυξησω την μνημη της ?? Τωρα εχει ελευθερω χωρο 89ΜΒ ,εχω την βαλκαν 0599774 Η πιο σωστή λύση για μένα είναι το Advanced Device Locks Pro. Δεν κλειδώνεις συγκεκριμένα αρχεία, αλλά τις εφαρμογές που τα χρησιμοποιούν, π.χ. Έκθεση, Βίντεο, Επαφές κλπ. ;) http://store.ovi.com/content/2975 Υπάρχει και η «απλή» έκδοση: http://store.ovi.com/content/3002 Edited February 22, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Καινούργια έκδοση του "Κοινωνικά Δίκτυα" Μόνο μέσω ΟΤΑ και Nokia Suite. Το κατεβάζω και το εγκαθιστώ τώρα.... Και 2 φωτό από το κινητό μου... αγγούρια μετά συγχωρήσεως, έκανα το update για τα κοινωνικά δίκτυα μέσω ovi , όλα οκ και μου εμφανίζει 2 εικονίδια στο μενού εκτός του ΄΄κοινωνικά δίκτυα΄΄ ένα fb και ένα twitter, πατάω να μπω λοιπόν, μου λέει καλώςορισατε και μετά κλείνει και με πάει στο μενού, αυτό μου το κάνει σε όποιο και από τα 3 εικονίδια πατάω:wacko: Edited February 22, 2012 by stendor Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Καινούργια έκδοση του "Κοινωνικά Δίκτυα" Μόνο μέσω ΟΤΑ και Nokia Suite. Το κατεβάζω και το εγκαθιστώ τώρα.... Και 2 φωτό από το κινητό μου... To ϊδιο πρόβλημα έχω και γω μαζί με μερικές άλλες εφαρμογές που είχε το 701 (Movie Teasers,National Geographic,Cnn Video και E!) Edited February 22, 2012 by stendor 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts