Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα εχει βαλει κανενας το spb 3d? οχι το απλο spb. το 3d. αν ναι,αξιζει τα λεφτα του?

Όσο είχαμε anna καλό ήταν. Μετά την Belle όμως πιστεύω ότι δεν έχεις πλέον λόγο να το πάρεις.

Αν είχε περισσότερα widgets τότε θα άξιζε, αλλά όπως είναι τώρα δεν το τρέχω πλέον.

το εχει καποιος το spb 3d ? δεν μπορω να το βρω πουθενα δωρεαν και να δουλευει..

Δε πρόκειται να το βρεις δωρεάν.

Μόνο από το site της spb και όπως είπα και παραπάνω δεν αξίζει για τα λεφτά που ζητάνε.

Ναι, μπορώ κανονικά να γράψω και στο παλιό κείμενο.

Μηπως εχεις gmail?στο gmail μου δουλευει στο hotmail και στον exchange δεν δουλευει...

εν το μεταξυ εχω κανει 3 format το κινητο και εχω αρχισει να απογοητευομαι..

αν μπορει καποιος φιλος να δοκιμασει να προωθησει και να επεξεργαστει μηνυμα απο hotmail(στο κομματι του προωθημενου).

Σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια!

καλησπέρα στην παρέα! Χρησιμοποιεί κανείς το Swype πλέον? Είπα να το ξαναβάλω αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω να μου δείχνει τι γράφω όπως διάβασα στο ημερήσιο. Κάποιος τα φώτα του? :)

τι εννοεις "δεν μπορώ να το φτιάξω να μου δείχνει τι γράφω"

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα
Symbian dead and i like it!!!

υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορουμε να στελνουμε σμσ δωρεαν μεσω ιντερνετ με wifi?χωρις να χρειαζεται να εχει και ο παραληπτης το ιδιο προγραμμα για να δει το σμσ.

ρε παιδιά εσείς πως γράφεται sms με της νοκια το πληκτρολόγιο? με το swype δε μπορούμε να κάνουμε κάτι? βαριέμαι να γράφω έτσι μήνυμα και σε Ν8 και στα android που είχα swype είχα. :(

Το κινητο ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Το μονο που μου λειπει ΤΡΟΜΕΡΑ απο το sensation που ειχα ειναι η εφαρμογη για το ιντερνετικο ραδιο tunein. μπορουμε να κανουμε κατι?

Μηπως εχεις gmail?στο gmail μου δουλευει στο hotmail και στον exchange δεν δουλευει...

αν μπορει καποιος φιλος να δοκιμασει να προωθησει και να επεξεργαστει μηνυμα απο hotmail(στο κομματι του προωθημενου).

τι εννοεις "δεν μπορώ να το φτιάξω να μου δείχνει τι γράφω"

ξέχασα να αναφέρω ότι έχω το 808 και στην fp2 είχε ένα θέμα να μην βλέπεις τι γράφεις

Επειδή και εγώ το έχω παραγγείλει έχω αρχίσει την προέρευνα αλλά σκούρα τα πράγματα.

Όπως ανέμενα το ovi store είναι απελπιστικά άδειο από εφαρμογές σε σχέση με το android. Ακόμα και αυτές που έχει οι περισσότερες είναι με χρήματα (μαλλον το ovi δεν προσφέρει μοντέλο με διαφημίσεις στους προγραμματιστές). Δυστυχώς ακόμα και οι απλές εφαρμογές που χρησιμοποιώ συχνά σε andoid δεν υπάρχουν σε symbian και αν καμιά υπάρχει (πχ λεξικό Αγγλοελληνικό) δεν είναι δωρεάν.. :(

Χρησιμοποιώ τις παρακάτω απλές εφαρμογές δεν είμαι τρελαμένος με apps.

• vrisko (για κανα φαρμακείο)
  • gas prices greece (τιμές και θέσεις βενζινάδικων)
  • wifi analyser (σαν inssider)
  • ..
  • Μερικά ακόμα (sms to txt, pixlr-o-matic, newsfeeds, κτλ).

Δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν υπάρχει στο symbian... :cry: Μήπως δεν το έχω ψάξει καλά και κάτι μπορώ να βρώ από τρίτα site (πέραν του ovi). Υπάρχει κάτι άλλο άλλο κάπου αλλού (άλλο market) με περισσότερη ποικιλία? Ξέρω ότι μάλλον όχι απλά ρωτάω..

Υ.Γ. εν γνώση μου επιλέγω ένα λειτουργικό με λίγες εφαρμογές που η nokia ανακοίνωσε ότι δεν θα βγάλει άλλη συσκευή, αλλά το κάνω για την υπέροχη φωτογραφική του.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

@keysmith

Καλωήρθες!

Η αλήθεια είναι πως είναι περιορισμένες οι επιλογές στο ovi store. Για κάποιες εφαρμογές που αναφέρεις (φαρμακεία, βενζίνη) μπορείς να βάλεις bookmarks από browser σε ξεχωριστή οθόνη...:D Για wi-fi νομίζω υπάρχει και γενικά θέλει ψάξιμο για τι έχει. Υπάρχει και κοινοτητα εκτός που βγάζει διαφορα.

Λίγα πάντως είναι αυτά που θα χρειαστείς ξεχωριστά απο αυτά που έχει.

Συστήνω πάντως την εφαρμογή "Access Apps", καθώς δίνει εξτρά κουμπιά (μαζί με task manager), slide widget που μπορείς να βάλεις ότι εφαρμογή θες ΚΑΙ kinetic scrolling, που όντως βελτιώνει ταχύτητα...

Επειδή και εγώ το έχω παραγγείλει έχω αρχίσει την προέρευνα αλλά σκούρα τα πράγματα.

Όπως ανέμενα το ovi store είναι απελπιστικά άδειο από εφαρμογές σε σχέση με το android. Ακόμα και αυτές που έχει οι περισσότερες είναι με χρήματα (μαλλον το ovi δεν προσφέρει μοντέλο με διαφημίσεις στους προγραμματιστές). Δυστυχώς ακόμα και οι απλές εφαρμογές που χρησιμοποιώ συχνά σε andoid δεν υπάρχουν σε symbian και αν καμιά υπάρχει (πχ λεξικό Αγγλοελληνικό) δεν είναι δωρεάν.. :(

Χρησιμοποιώ τις παρακάτω απλές εφαρμογές δεν είμαι τρελαμένος με apps.

• vrisko (για κανα φαρμακείο)
  • gas prices greece (τιμές και θέσεις βενζινάδικων)
  • wifi analyser (σαν inssider)
  • ..
  • Μερικά ακόμα (sms to txt, pixlr-o-matic, newsfeeds, κτλ).

Δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν υπάρχει στο symbian... :cry: Μήπως δεν το έχω ψάξει καλά και κάτι μπορώ να βρώ από τρίτα site (πέραν του ovi). Υπάρχει κάτι άλλο άλλο κάπου αλλού (άλλο market) με περισσότερη ποικιλία? Ξέρω ότι μάλλον όχι απλά ρωτάω..

Υ.Γ. εν γνώση μου επιλέγω ένα λειτουργικό με λίγες εφαρμογές που η nokia ανακοίνωσε ότι δεν θα βγάλει άλλη συσκευή, αλλά το κάνω για την υπέροχη φωτογραφική του.

Βρε συ ήρεμα, κάτι θα κάνουμε με την περίπτωσή σου. Ελληνικές εφαρμογές όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο σπάνιο, μιας και οι ξένες αρχίζουν να λιγοστέυουν. Λοιπόν googlαρε για:

sms to text:

SMS To File 1.01 S60v3 S60v5 Symbian^3

Symbian Application: SMS Export

wifi analyser (αν και δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι):

nokia connectivity analyser

http://store.ovi.com/content/340730?clickSource=search&pos=4

http://store.ovi.com/content/147522?clickSource=search&pos=7

Image editors υπάρχουν πολλά:

Μια αναζήτηση εδώ

συστήνω τα:

CameraLover

harald meyer watermark

MagicPhotos

MOLOME

PhotoFunia

PhotoFX Effects editor

colorizit

για rss υπάρχουν προγράμματα όπως το qoorss που προσθέτεις εσύ ότι θέλεις να παρακολουθείς, καθώς και η ενσωματομένη λύση rss μέσω του μαμίσου browser που σου βγάζει widget στην αρχική.

Για λεξικό δε ξέρω αν έχεις δοκιμάσει το ενσωματομένο της συσκευής. Προσθέτεις ότι γλώσσα θέλεις. Δε ξέρω αν είναι καλό (μάλλον όχι) αλλά εγώ τη δουλειά μου την κάνω πχ. Κατά τα άλλα υπάρχουν αλλά είναι επί πληρωμή όπως είπες.

kinetic scrolling, που όντως βελτιώνει ταχύτητα...

Νομίζω μπαίνει μόνο σε χακαρισμένη συσκευή.

Edited by Moralas

υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορουμε να στελνουμε σμσ δωρεαν μεσω ιντερνετ με wifi?χωρις να χρειαζεται να εχει και ο παραληπτης το ιδιο προγραμμα για να δει το σμσ.

χωρίς να έχουν και οι δύο δε νομίζω.

Έκανα κάποιος δοκιμές για να δούμε τι φταίει.

Καταρχήν, ναι gmail είχα και παίζει μια χαρά όπως είπα. Δεν έχω hotmail.com αλλά έχω outlook.com που απ' όσο ξέρω είναι το ίδιο πλέον. Με αυτό λοιπόν:

• Αν το βαλω στην επιλογη Νεο γραμ/τιο -> hotmail μπορώ να κάνω κανονικά forward και να γράψω σε οποιοδήποτε πεδίο και στο προς προώθηση μήνυμα.
  • Αν χρησιμοποιήσω exchange activesync μέσω m.hotmail.com μπορώ να γράψω σε θέμα/αποστολέα. Μπορώ να γράψω και στο κείμενο ΑΛΛΑ μόνο στην περιοχή πάνω από το κείμενο που κάνω forward, όχι να γράψω μέσα σε αυτό, να το πειράξω, να σβήσω καμιά γραμμή κτλ.

Νομίζω μπαίνει μόνο σε χακαρισμένη συσκευή.

To Access Apps το έχω βάλει μετά από pureslim2 και είδα διαφορά στην ταχύτητα. Υπολόγισε και τα λοιπά καλούδια που σου δίνει και γίνεται φοβερή επιλογή...

βάλτε kinetic scrolling !!! 100 φορές το χω πεί !! διαστημική η ταχύτητα μετά!

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Το κινητο ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Το μονο που μου λειπει ΤΡΟΜΕΡΑ απο το sensation που ειχα ειναι η εφαρμογη για το ιντερνετικο ραδιο tunein. μπορουμε να κανουμε κατι?

Δες μήπως σε καλύπτει το Nokia Internet Radio

Δες μήπως σε καλύπτει το Nokia Internet Radio

μπα αδερφε...καμια σχεση!ειναι το παραπονο μου αυτο(tunein radio) και οτι δεν εχει το tapatalk!αν ειχε αυτα δεν ηθελα τιποτα αλλο!αντε και το im+ :lol:

Καλησπέρα. Σαν να έβλεπε το N8 μου το post που έγραφα για το πρόβλημα με τη εφαρμογή mail, δούλεψε τέλεια και με λογαριασμό hotmail. Και με πάνω από 1 έναν λογαριασμό ταυτόχρονα.
Huawei Nova 5T

μπα αδερφε...καμια σχεση!ειναι το παραπονο μου αυτο(tunein radio) και οτι δεν εχει το tapatalk!αν ειχε αυτα δεν ηθελα τιποτα αλλο!αντε και το im+ :lol:

Viber και μένω στο N8 μέχρι να μην μείνει ούτε pixel στην οθόνη

Έκανα κάποιος δοκιμές για να δούμε τι φταίει.

Καταρχήν, ναι gmail είχα και παίζει μια χαρά όπως είπα. Δεν έχω hotmail.com αλλά έχω outlook.com που απ' όσο ξέρω είναι το ίδιο πλέον. Με αυτό λοιπόν:

• Αν το βαλω στην επιλογη Νεο γραμ/τιο -> hotmail μπορώ να κάνω κανονικά forward και να γράψω σε οποιοδήποτε πεδίο και στο προς προώθηση μήνυμα.
  • Αν χρησιμοποιήσω exchange activesync μέσω m.hotmail.com μπορώ να γράψω σε θέμα/αποστολέα. Μπορώ να γράψω και στο κείμενο ΑΛΛΑ μόνο στην περιοχή πάνω από το κείμενο που κάνω forward, όχι να γράψω μέσα σε αυτό, να το πειράξω, να σβήσω καμιά γραμμή κτλ.

Σε ευχαριστω για την βοηθεια! μου δουλεψε το hotmail με την ρυθμιση νεο γραμματοκιβωτιο-αλλο και στο τελος δεν επελεξα το νοκια mail αλλα τυπικη.

Για τον exchange δεν βρηκα λυση δυστυχως, και ειναι το κυριο προβλημα μου!

Μηπως ξερει κανεις εναλακτικο exchange mail client για symbian?

Symbian dead and i like it!!!

Παίδες έχει κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για live tv και αυτός που την φτιάχνει απάντησε στην ερώτηση αν μπορεί να προσθέσει και άλλα κανάλια το εξής:

"I can include every rtsp protocoll stream on the world"

Ξέρουμε κάποιο/α live stream ελληνικών καναλιών να του πω να τα βάλει στην επόμενη έκδοση? Υπάρχει βέβαια και περίπτωση όπως είπε να προσθέσει κουμπί ώστε ο χρήστης να βάζει μόνος του διέυθυνση και να αποθηκέυει όποιο κανάλι θέλει.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned