Jump to content

Xrispa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Xrispa

  1. το κόκκινο είναι τέλειο!!! κάτι άλλο, εκεί που το έχω σε αναμονή και πατάω το κουμπί της κάμερας,ενώ πιο παλιά μου άνοιγε κανονικά τώρα ανοίγει μεν η κάμερα αλλά δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη παρα μόνο ότι δείχνει ο φακός αλλά χωρίς άλλα στοιχεία και πρέπει να την κλείσω και να γυρίσω το κινητό οριζόντια για να δουλέψει κανονικά ..Περίεργα πράγματα..
  2. έχει δοκιμάσει κανείς τα nokia purity hd by monster στο 808?
  3. καλησπέρα παιδιά, είδα ενα βίντεο στο youtube όπου ενας χρήστης έχει περασμένη την ICS 4.0.1 στο mini pro. Υπάρχει κάποια αντίστοιχη έκδοση αλλά που να έχει και ελληνικά? (δεν είμαι κάτοχος του κινητού,ρωτάω για έναν φίλο)
  4. προς το παρών μόνο chat μπορείς να κάνεις..Λένε ότι ετοιμάζουν καινούρια έκδοση με κλήση..
  5. κανε απεγκατάσταση κ ξανα βάλτη και θα σου έρθει νέος κωδικός..έτσι είχα κάνει και εγώ
  6. υπάρχει το youtube downloader pro(km software) όπου επιλέγεις ότι θες
  7. ξέχασα να αναφέρω ότι έχω το 808 και στην fp2 είχε ένα θέμα να μην βλέπεις τι γράφεις
  8. καλησπέρα στην παρέα! Χρησιμοποιεί κανείς το Swype πλέον? Είπα να το ξαναβάλω αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω να μου δείχνει τι γράφω όπως διάβασα στο ημερήσιο. Κάποιος τα φώτα του? :)
  9. καλημέρα! ναι έχεις δίκιο δικό μου το λάθος δεν είχα προσέξει ότι έγραψες ν8! :fool:
  10. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=353057 τα λέει όλα εδώ! τσέκαρε το
  11. στο fring όταν κάνω ή δέχομαι κλήσεις μέσω wifi δεν χρεώνομαι,σωστά? Η κάνω λάθος?:confused:
  12. ουσιαστικά το θέμα το έχει αυτός που είναι εξωτερικό...αλλα καλύτερα να καλώ εγώ από ότι φαίνεται..ευχαριστώ για την ενημέρωση..!
  13. Ίσως έχει ειπωθεί αλλά δεν βρήκα κάτι..Έχω πακέτο cosmote απεριόριστα, ένας φίλος μου WU, Τα δωρεάν λεπτά κ μηνύματα ισχύουν για το εξωτερικό να καλώ κ να στέλνω και αντίστοιχα να μου στέλνει χωρίς εξτρα χρέωση ή πρέπει να βάλω κάποιο πακέτο?:)
  14. 808 είναι,αλλά έχω διαβάσει και από άλλους ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα :/
  15. καλησπέρα παίδες, αγόρασα πρόσφατα μια sandisk 32gb class 10 αλλά αρκετές φορές μου βγάζει αυτό το πρόβλημα http://img441.imageshack.us/img441/6199/scr000004m.jpg κυρίως στην έκθεση.Πατώντας τερματισμό το κινητό δεν την βλέπει μετά παρά μόνο αν κάνω restart..Έχω δοκιμάσει όλα τα φορματ αλλά τίποτα..Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
  16. το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με την 32gb που και που μου βγάζει σφάλμα δίσκου και χάνετε η κάρτα,αν κάνω restart είναι οκ μετά...περίεργα πράγματα
  17. αρκετές φορές,και κάπου είχα διαβάσει ότι αυτό γίνετε όταν δεν έχεις σήμα δικτύου αλλά συμβαίνει ακόμα και όταν έχω. Από χθες πάντως δεν μου έχει βγάλει σφάλμα και τράβηξα κανονικά βίντεο..Περίεργα πράγματα :wacko:
×
×
  • Create New...