Dj_Foris Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Η πρώτη και πιο σημαντική εφαρμογή για Symbian^3 που αξίζει να αναφερθεί πιστεύω ότι είναι και η πιο εντυπωσιακή. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για εφαρμογή, αλλά για ένα εντελώς νέο UI Shell. Το όνομά του: SPB Mobile Shell 5.0, συμβατό με Symbian, Android και Windows Mobile. Web http://www.spb.com/about/pressreleases/images/spb_mobile_shell_5.png Πιστεύω ότι το video τα λέει όλα. Μπορεί το UI του νέου Symbian^3 να μην είναι τόσο εντυπωσιακό όσο των άλλων λειτουργικών, αλλά εδώ έρχεται να προστεθεί η πανίχσυρη μηχανή 3D γραφικών του SPB Mobile Shell. Και λόγω του γεγονότος ότι οι νέες συσκευές Symbian^3 θα διαθέτουν και ισχυρό τσιπ GPU, το αποτέλεσμα αναμένεται άκρως εντυπωσιακό. Ποια η δουλειά αυτου του προγράμματος ρε παιδιά???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 2) Αν έχεις κάνει, και στο "περιεχόμενό μου" δε σου βγάζει το update, τότε μάλλον το έχεις κατεβάσει παραπάνω από 10 φορές (με λήψη), οπότε μάλλον θα πρέπει να το πληρώσεις πάλι. Αυτο δεν το ηξερα! Καλα μονο το fmobi εχει βγαλει τοσα update, θα πρεπει μετα απο τα 10 να το ξαναπληρωσουμε?:wacko: Τεσπα ειναι καλη εφαρμογη και επιτελους πηρε και ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παίδες μια διαπίστωση για να μητο χάσετε. Για να εγκαταστήσετε την καινούρια έκδοση swype πρέπει: 1 απεγκατάσταση της ελληνικής γλώσσας 2 αλλάγη σε αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο 3 απεγκατάσταση του παλιού swype 4 επανεκκίνηση 5 εγκατάσταση νέου swype 2.1 6 εγκατάσταση νέας έκδοσης ελληνικής γλώσσας που τη βρίσκετε εκεί που είναι και το νέο swype Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παίδες μια διαπίστωση για να μητο χάσετε. Για να εγκαταστήσετε την καινούρια έκδοση swype πρέπει: 1 απεγκατάσταση της ελληνικής γλώσσας 2 αλλάγη σε αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο 3 απεγκατάσταση του παλιού swype 4 επανεκκίνηση 5 εγκατάσταση νέου swype 2.1 6 εγκατάσταση νέας έκδοσης ελληνικής γλώσσας που τη βρίσκετε εκεί που είναι και το νέο swype Βασικά εγώ πέρασα κατευθείαν την καινούρια πάνω από την παλιά, απλά την απεγκατέστησε μόνο του. Το μόνο που έκανα ήταν μια επανεκκίνηση. 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Στο fmobi δεν εχει να επιλεξω το που να συνδεεται καθως ανοιγει ? (wifi , internet cosmote π.χ) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Παίδες μια διαπίστωση για να μητο χάσετε. Για να εγκαταστήσετε την καινούρια έκδοση swype πρέπει: 1 απεγκατάσταση της ελληνικής γλώσσας 2 αλλάγη σε αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο 3 απεγκατάσταση του παλιού swype 4 επανεκκίνηση 5 εγκατάσταση νέου swype 2.1 6 εγκατάσταση νέας έκδοσης ελληνικής γλώσσας που τη βρίσκετε εκεί που είναι και το νέο swype Σωστος!!! Περασα χθες την καινουργια εκδοση και δεν ''επαιρνε'' τα Ελληνικα! Μ'αυτον τον τροπο λειτουργει super! Και δε χρειαζεται με τη νεα εκδοση πλεον να γυρνας το κινητο στην Αγγλικη γλωσα (που σημαινει επανεκκινηση), για να ανοιξουν οι ρυθμισεις... 1 Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Στο fmobi δεν εχει να επιλεξω το που να συνδεεται καθως ανοιγει ? (wifi , internet cosmote π.χ) Οχι αλλα μαλλον αποθηκευει με τι το εχεις ανοιξει την πρωτη φορα 'η τι εχει βαλει για προεπιλογη γενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) Ρε παιδιά, sorry κιόλας για τη χαζή ερώτηση αλλά πως κάνω αναβάθμιση το fmobi? το έχω αγοράσει από nokia store (χαλάλι του του μάγκα! Σε κάτι τέτοιους πρέπει να τα σκάμε) όταν ήταν στο version 2. Τώρα μπαίνω ξανά και με βγάζει να το ξαναγοράσω... Μπαινεις στο ovi store απο το κινητο και σου βγαζει οτι εχει update. To κανεις install και τελος! και μια ανακοινωση της τελευταιας στιγμης! Adobe Kills Mobile Flash Plug-In http://www.anandtech.com/show/5075/adobe-kills-mobile-flash-plugin?utm_medium=referral&utm_source=pulsenews :( θα εχει καμια επιπτωση αυτο στον browser μας? Edited November 10, 2011 by SubeRip 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Αυτο δεν το ηξερα! Καλα μονο το fmobi εχει βγαλει τοσα update, θα πρεπει μετα απο τα 10 να το ξαναπληρωσουμε?:wacko: Τεσπα ειναι καλη εφαρμογη και επιτελους πηρε και ελληνικα. Αν πατήσεις "λήψη" πάνω από 10 φορές τότε σου λέει οτι πέρασες το όριο. Οι αναβαθμίσεις δε μετράνε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ποια η δουλειά αυτου του προγράμματος ρε παιδιά???? Στην παράθεση που έκανες έχει ένα βίντεο, το είδες? Δες το και θα καταλάβεις τι κάνει η εφαρμογή. Σου δίνει την επιλογή για μια διαφορετική οθόνη αναμονής (μάλλον για πολλές διαφορετικές οθόνες αναμονής). 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 παιδιά εγώ παω να κατεβάσω από το Ovi το Nokia sleeping μου γράφει λήψη αλλά δεν το κατεβάζει έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω άλλες εφαρμογές γιατί τις βάζει στην ουρά. Τι μπορεί να γίνεται; ξέρει κανείς; ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 παιδιά εγώ παω να κατεβάσω από το Ovi το Nokia sleeping μου γράφει λήψη αλλά δεν το κατεβάζει έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω άλλες εφαρμογές γιατί τις βάζει στην ουρά. Τι μπορεί να γίνεται; ξέρει κανείς; ευχαριστώ Τρώει κόλημα καμιά φορά, ίσως υπερφόρτωση γιατί από ότι βλέπω κάθε μέρα έχει και καινούριο υλικό, πράγμα που είναι καλό αλλά η υπερφόρτωση αναπόφεκτη. Από την άλλη μπορεί να κάνω λάθος και να τρώει κάνα κόλημα. Όπως και να έχει μου έχει τύχει και εμένα και απλά κάνε επανεκίνηση στο nokia store. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Στο swype η ελληνική γλώσσα είναι έκδοση 2.0 ? γιατί μου βγάζει open greek failed και έκανα ότι λέτε πιο πάνω 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Στο swype η ελληνική γλώσσα είναι έκδοση 2.0 ? γιατί μου βγάζει open greek failed και έκανα ότι λέτε πιο πάνω Η έκδοση είναι η v2.0.35432. Η πρώτη έκδοση ελληνικών για το swype 2 ήταν η v2.0.27530. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 ευχαριστώ τελικά είχα βάλει την προηγούμενη έκδοση ελληνικών:cool: 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 καλησπερα παιδια.παω να περασω το fmobi κ μου βγαζει στο κινητο αυτο το μηνυμα .....το μερος Qt Quick components for Symbian απουσιαζει...τι πρεπει να κανω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 καλησπερα παιδια.παω να περασω το fmobi κ μου βγαζει στο κινητο αυτο το μηνυμα .....το μερος Qt Quick components for Symbian απουσιαζει...τι πρεπει να κανω? Εγκατάσταση και δουλέυει. Τουλάχιστον σε μένα.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 καλησπερα παιδια.παω να περασω το fmobi κ μου βγαζει στο κινητο αυτο το μηνυμα .....το μερος Qt Quick components for Symbian απουσιαζει...τι πρεπει να κανω? Ειχα παρομοιο προβλημα. Εαν δεν καταφερεις να το βαλεις , εχω το Qt Quick components v1.0.0 και το Qt Quick components v1.1.0 εαν θες να σου τα δωσω να δοκιμασεις, σε εμενα με ενα απο αυτα δουλεψε Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAKHS69 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 έκανα και εγώ αναβάθμιση στο symbian anna και πέρασαν όλα στα Αγγλικά πως μπορώ να κατεβάσω τουλάχιστον ελληνικό πληκτρολόγιο? ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 έκανα και εγώ αναβάθμιση στο symbian anna και πέρασαν όλα στα Αγγλικά πως μπορώ να κατεβάσω τουλάχιστον ελληνικό πληκτρολόγιο? ευχαριστώ Καλημέρα! Κατεβάζεις το Swype 2.1 for Symbian, από Beta Labs και είσαι ok!! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAKHS69 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ. ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ OVI STORE ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ SWYPE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ PC? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited November 14, 2011 by stendor 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Σου είπε να το κατεβάσεις από το Nokia Beta Labs, όχι από το OVI store. Το έκανα και εγώ και έχω μια απορία. Πως εναλλάσσουμε γλώσσες; Έχω και το Ε7 και το Ν8 και το Ε6. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirion Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Σου είπε να το κατεβάσεις από το Nokia Beta Labs, όχι από το OVI store. Το έκανα και εγώ και έχω μια απορία. Πως εναλλάσσουμε γλώσσες; Έχω και το Ε7 και το Ν8 και το Ε6. πατα παρατεταμενα το q 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 πατα παρατεταμενα το q Ωραία. 'Ετσι γυρνάω από Αγγλικά σε Ελληνικά. Όταν όμως είμαι στα Ελληνικά δε λειτουργεί αντίστροφα. Εκεί τι πατάω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Ωραία. 'Ετσι γυρνάω από Αγγλικά σε Ελληνικά. Όταν όμως είμαι στα Ελληνικά δε λειτουργεί αντίστροφα. Εκεί τι πατάω; υπάρχει κάποιο κουμπί στο swype μέσα που έχει πάνω του το "ΕΝ" και είναι για να το γυρνάς στα αγγλικά. Μάλιστα σου έχει την επιλογή "ENGLISH UK/US" 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts