stef Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Κατεβαίνεις Ηράκλειο και πας Χανιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Κατεβαίνεις Ηράκλειο και πας Χανιά! Eχουν και τα Χανια αεροδρομιο... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 εχω κερδισει αεροπορικα εισιτηρια εσωτερικου, λογω δουλειας μπορω να ταξιδεψω απο Νοεμβριο. Τι προτεινετε; Είμαι ανάμεσα σε Ηρακλειο κ Ροδο. ηράκλειο, νοικιάζεις αυτοκίνητο και βολταρεις σε ολη την Κρήτη.... Ελαφόνησος Νοέμβριος με μηδεν κόσμο και αν πετύχεις καλη μέρα εισαι άρχοντας, ολη η παραλία δικια σου.... :D και στην Ρόδο μπορείς να βολταρεις αλλα ειναι μικρη και θα βαρεθείς :) Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 ηράκλειο, νοικιάζεις αυτοκίνητο και βολταρεις σε ολη την Κρήτη.... Ελαφόνησος Νοέμβριος με μηδεν κόσμο και αν πετύχεις καλη μέρα εισαι άρχοντας, ολη η παραλία δικια σου.... :D και στην Ρόδο μπορείς να βολταρεις αλλα ειναι μικρη και θα βαρεθείς :) Sent from my L200 using TapatalkΜικρή η Ρόδος;; Πλάκα κάνεις,έτσι; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Μικρή η Ρόδος;; Πλάκα κάνεις,έτσι; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted σε σχέση με την Κρήτη ειναι μικρη.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 σε σχέση με την Κρήτη ειναι μικρη.... Sent from my L200 using TapatalkΣε σχέση με το 90% όλων των ελληνικών νησιών όμως είναι πολύ μεγάλη. Δεν συγκρίνεις με το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος μόνο, αλλά γενικά με όλα τα νησιά. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 ο άνθρωπος το γράφει Ηράκλειο και Ρόδο.... αυτά συγκρίνουμε.... δεν συγκρίνουμε την Ρόδο με το Καστελόριζο.... η την Ρόδο με τα υπόλοιπα νησιά.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 εχω κερδισει αεροπορικα εισιτηρια εσωτερικου, λογω δουλειας μπορω να ταξιδεψω απο Νοεμβριο. Τι προτεινετε; Είμαι ανάμεσα σε Ηρακλειο κ Ροδο. Μέχρι ποτε μπορείς να ταξιδέψεις?Αν δεν υπάρχει περιορισμός καλύτερα να τα κρατήσεις για το καλοκαίρι και να πας Ρόδο που κατά την γνώμη μου είναι πιο ωραία απ την Κρήτη και λιγότερο χαοτική.Αν δεν μπορείς να τα αφήσεις για καλοκαίρι μπορείς να πας Κρήτη την περίοδο της αποκριάς και να απολαύσεις το ρεθυμνιωτικο καρναβαλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ερωτηση.. εχω αγορασει προσφατα μια μπαγκαζιερα οροφης Modula Beluga 420L... σε περιπτωση που χρειαστω καποιο ανταλλακτικο ξερει κανεις ποιος ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της εταιριας??Γιατι στο site της εταιριας δεν βρηκα απολυτως καμια πληροφορια για το θεμα.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Καλημέρα...Το καλοκαίρι κατεβαίνω Χανιά για δουλειά και δεν έχω ξαναπάει.Αναμεσα σε Minoan,Anek και Blue Star υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα να ταξιδέψω και να στηρίξω κάποια από τις 3 ή το ίδιο πράγμα είναι;Σορρυ αν ρωταω βλακειες αλλά τα μόνα ταξίδια που έχω κάνει είναι πριν 4 χρόνια με Hellenic Seaways. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Καλημέρα...Το καλοκαίρι κατεβαίνω Χανιά για δουλειά και δεν έχω ξαναπάει.Αναμεσα σε Minoan,Anek και Blue Star υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα να ταξιδέψω και να στηρίξω κάποια από τις 3 ή το ίδιο πράγμα είναι;Σορρυ αν ρωταω βλακειες αλλά τα μόνα ταξίδια που έχω κάνει είναι πριν 4 χρόνια με Hellenic Seaways. Τα ίδια ειναι όλες και τιμές και υπηρεσίες και στόλος... προτιμω ΑΝΕΚ και το Βενιζελος ανετο ωραιες καμπίνες και φαγητο.Βγαλε κάρτα μελους για εκπτώσεις. Sent from my iPhone XS using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Τα ίδια ειναι όλες και τιμές και υπηρεσίες και στόλος... προτιμω ΑΝΕΚ και το Βενιζελος ανετο ωραιες καμπίνες και φαγητο.Βγαλε κάρτα μελους για εκπτώσεις. Sent from my iPhone XS using Tapatalk Ωραία,σ ευχαριστώ πολύ θα κοιτάξω και την κάρτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Τα ίδια ειναι όλες και τιμές και υπηρεσίες και στόλος... προτιμω ΑΝΕΚ και το Βενιζελος ανετο ωραιες καμπίνες και φαγητο.Βγαλε κάρτα μελους για εκπτώσεις. Μινωικες εχει καλυτερο στολο-υπηρεσιες, κατ'εμε Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Μινωικες εχει καλυτερο στολο-υπηρεσιες, κατ'εμεΈτσι είναι. Η ΑΝΕΚ είναι πιο οικονομική. Ειδικά στα εισιτήρια Ι.Χ. αυτοκινήτων έχει αρκετή διαφορά. Αλλά ο στόλος των Μινωικων σαφώς καλύτερος. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Καλημέρα και καλό Πάσχα...Σορρυ αν ακουστεί χαζό αλλά επειδή δεν έχω ξαναταξιδεψει με παρέα,είμαστε 3 άτομα που θα φύγουμε για Χανιά με Ανεκ τέλος Μαΐου.Για να έχουμε 3 θέσεις αεροπορικου τύπου συνεχόμενες αρκεί να κλείσω και για τους 3 επιβάτες εισιτήριο ή πρέπει να το σημειώσω κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 (edited) Καλημέρα και καλό Πάσχα...Σορρυ αν ακουστεί χαζό αλλά επειδή δεν έχω ξαναταξιδεψει με παρέα,είμαστε 3 άτομα που θα φύγουμε για Χανιά με Ανεκ τέλος Μαΐου.Για να έχουμε 3 θέσεις αεροπορικου τύπου συνεχόμενες αρκεί να κλείσω και για τους 3 επιβάτες εισιτήριο ή πρέπει να το σημειώσω κάπου; Πάνε στην ΑΝΕΚ στη δημοτική αγορά κλεισε τα εισιτήρια και θα σου δωσει σειρά της θέσεις.Η ονλαιν κράτηση είναι λιγο οτι ναναι μεσω της ιστοσελίδας της ΑΝΕΚ. Την κάρτα την βγάζεις online απο την σελίδα και μπορεις μετά να την έχεις περασμένη στο app της ΑΝΕΚ.εχεις εκπτωση και στα εισιτήρια αλλα και στο φαγητό. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Edited May 3, 2019 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Πάνε στην ΑΝΕΚ στη δημοτική αγορά κλεισε τα εισιτήρια και θα σου δωσει σειρά της θέσεις.Η ονλαιν κράτηση είναι λιγο οτι ναναι μεσω της ιστοσελίδας της ΑΝΕΚ. Την κάρτα την βγάζεις online απο την σελίδα και μπορεις μετά να την έχεις περασμένη στο app της ΑΝΕΚ.εχεις εκπτωση και στα εισιτήρια αλλα και στο φαγητό. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Δυστυχώς μένω σε επαρχία και πρέπει να κλείσω online.. Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Παιδιά να ρωτήσω κάτι που με αγχωσε...εκλεισα εισιτήριο στην ΑΝΕΚ για την Κυριακή 26/5 και δεν είμαι από Αθήνα θα είμαι εκεί την Κυριακή το μεσημέρι.Το πρακτορείο γράφει στο ίντερνετ ότι Σάββατο και Κυριακή είναι κλειστό.Παίζει κάτι τέτοιο και αν ναι πως μπορώ να πάρω το εισιτήριο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Παιδιά να ρωτήσω κάτι που με αγχωσε...εκλεισα εισιτήριο στην ΑΝΕΚ για την Κυριακή 26/5 και δεν είμαι από Αθήνα θα είμαι εκεί την Κυριακή το μεσημέρι.Το πρακτορείο γράφει στο ίντερνετ ότι Σάββατο και Κυριακή είναι κλειστό.Παίζει κάτι τέτοιο και αν ναι πως μπορώ να πάρω το εισιτήριο μου; Καλησπέρα. Μην ανησυχείς συνήθως μέσα στο λιμάνι απέναντι από το πλοίο έχει κιόσκι της ΑΝΕΚ που κόβουν εισητηρια. Θα πας με τον κωδικό κράτησης και θα στα εκτύπωσουν... Να πας νωρίτερα μήπως έχει κόσμο. Αυτό που σου γράφω ισχύει αν τα έχεις κόψει από το site της ΑΝΕΚ. Για να είσαι 100% σίγουρος θα πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο της ΑΝΕΚ το κεντρικό πρακτορείο να ρωτήσεις αν ισχύει αυτό που σου έγραψα. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Καλησπέρα. Μην ανησυχείς συνήθως μέσα στο λιμάνι απέναντι από το πλοίο έχει κιόσκι της ΑΝΕΚ που κόβουν εισητηρια. Θα πας με τον κωδικό κράτησης και θα στα εκτύπωσουν... Να πας νωρίτερα μήπως έχει κόσμο. Αυτό που σου γράφω ισχύει αν τα έχεις κόψει από το site της ΑΝΕΚ. Για να είσαι 100% σίγουρος θα πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο της ΑΝΕΚ το κεντρικό πρακτορείο να ρωτήσεις αν ισχύει αυτό που σου έγραψα. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,από το site τα έκλεισα και τα έχω πληρώσει.Θα πάρω την Δευτέρα που θα είναι ανοιχτά απλά ήθελα μια πρώτη γνώμη επειδή είναι Σαββατοκύριακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,από το site τα έκλεισα και τα έχω πληρώσει.Θα πάρω την Δευτέρα που θα είναι ανοιχτά απλά ήθελα μια πρώτη γνώμη επειδή είναι Σαββατοκύριακο. Ναι μην αγχώνεσαι, αν δεν έχει αλλάξει κάτι (που το θεωρώ απίθανο) και η ΑΝΕΚ και οι Μινωικές που δένουν λίγο παρακάτω έχουν κιόσκι στο λιμάνι εκεί που φεύγει το καράβι... Όταν ταξίδευα για Κρήτη ως φοιτητής, τα έκλεινα από το site τους και μου τα εκτύπωναν εκεί, τη μέρα του δρομολογίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Ναι μην αγχώνεσαι, αν δεν έχει αλλάξει κάτι (που το θεωρώ απίθανο) και η ΑΝΕΚ και οι Μινωικές που δένουν λίγο παρακάτω έχουν κιόσκι στο λιμάνι εκεί που φεύγει το καράβι... Όταν ταξίδευα για Κρήτη ως φοιτητής, τα έκλεινα από το site τους και μου τα εκτύπωναν εκεί, τη μέρα του δρομολογίου... Τέλεια,πολύ καλό αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingofphones Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Οι κατω χωρες συστηνονται ανετα για λατρεις της μπυρας κυριως και μεγαλων εκτασεων πρασινου. πραγματικη ηρεμια και καποιες πολεις οπως πχ Γανδη ειναι απλα μαγικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo_ Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Αξίζει το Καλοκαίρι ένα ταξιδακι στη Ρώμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Αξίζει το Καλοκαίρι ένα ταξιδακι στη Ρώμη? Φίλε και στο Μπαγκλαντές να πας, αξίζει.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts