Jump to content

Ταξίδια

DrMaslow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω κερδισει αεροπορικα εισιτηρια εσωτερικου, λογω δουλειας μπορω να ταξιδεψω απο Νοεμβριο.

Τι προτεινετε; Είμαι ανάμεσα σε Ηρακλειο κ Ροδο.

ηράκλειο, νοικιάζεις αυτοκίνητο και βολταρεις σε ολη την Κρήτη....

Ελαφόνησος Νοέμβριος με μηδεν κόσμο και αν πετύχεις καλη μέρα εισαι άρχοντας, ολη η παραλία δικια σου.... :D

και στην Ρόδο μπορείς να βολταρεις αλλα ειναι μικρη και θα βαρεθείς :)

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

ηράκλειο, νοικιάζεις αυτοκίνητο και βολταρεις σε ολη την Κρήτη....

Ελαφόνησος Νοέμβριος με μηδεν κόσμο και αν πετύχεις καλη μέρα εισαι άρχοντας, ολη η παραλία δικια σου.... :D

και στην Ρόδο μπορείς να βολταρεις αλλα ειναι μικρη και θα βαρεθείς :)

Μικρή η Ρόδος;;

Πλάκα κάνεις,έτσι;

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μικρή η Ρόδος;;

Πλάκα κάνεις,έτσι;

σε σχέση με την Κρήτη ειναι μικρη....

σε σχέση με την Κρήτη ειναι μικρη....

Σε σχέση με το 90% όλων των ελληνικών νησιών όμως είναι πολύ μεγάλη.

Δεν συγκρίνεις με το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος μόνο, αλλά γενικά με όλα τα νησιά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ο άνθρωπος το γράφει Ηράκλειο και Ρόδο....

αυτά συγκρίνουμε....

δεν συγκρίνουμε την Ρόδο με το Καστελόριζο.... η την Ρόδο με τα υπόλοιπα νησιά....

εχω κερδισει αεροπορικα εισιτηρια εσωτερικου, λογω δουλειας μπορω να ταξιδεψω απο Νοεμβριο.

Τι προτεινετε; Είμαι ανάμεσα σε Ηρακλειο κ Ροδο.

Μέχρι ποτε μπορείς να ταξιδέψεις?Αν δεν υπάρχει περιορισμός καλύτερα να τα κρατήσεις για το καλοκαίρι και να πας Ρόδο που κατά την γνώμη μου είναι πιο ωραία απ την Κρήτη και λιγότερο χαοτική.Αν δεν μπορείς να τα αφήσεις για καλοκαίρι μπορείς να πας Κρήτη την περίοδο της αποκριάς και να απολαύσεις το ρεθυμνιωτικο καρναβαλι

• 2 months later...
Ερωτηση.. εχω αγορασει προσφατα μια μπαγκαζιερα οροφης Modula Beluga 420L... σε περιπτωση που χρειαστω καποιο ανταλλακτικο ξερει κανεις ποιος ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της εταιριας??Γιατι στο site της εταιριας δεν βρηκα απολυτως καμια πληροφορια για το θεμα..

• 1 year later...
Καλημέρα...Το καλοκαίρι κατεβαίνω Χανιά για δουλειά και δεν έχω ξαναπάει.Αναμεσα σε Minoan,Anek και Blue Star υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα να ταξιδέψω και να στηρίξω κάποια από τις 3 ή το ίδιο πράγμα είναι;Σορρυ αν ρωταω βλακειες αλλά τα μόνα ταξίδια που έχω κάνει είναι πριν 4 χρόνια με Hellenic Seaways.

Καλημέρα...Το καλοκαίρι κατεβαίνω Χανιά για δουλειά και δεν έχω ξαναπάει.Αναμεσα σε Minoan,Anek και Blue Star υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα να ταξιδέψω και να στηρίξω κάποια από τις 3 ή το ίδιο πράγμα είναι;Σορρυ αν ρωταω βλακειες αλλά τα μόνα ταξίδια που έχω κάνει είναι πριν 4 χρόνια με Hellenic Seaways.

Τα ίδια ειναι όλες και τιμές και υπηρεσίες και στόλος... προτιμω ΑΝΕΚ και το Βενιζελος ανετο ωραιες καμπίνες και φαγητο.Βγαλε κάρτα μελους για εκπτώσεις.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

Τα ίδια ειναι όλες και τιμές και υπηρεσίες και στόλος... προτιμω ΑΝΕΚ και το Βενιζελος ανετο ωραιες καμπίνες και φαγητο.Βγαλε κάρτα μελους για εκπτώσεις.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

Ωραία,σ ευχαριστώ πολύ θα κοιτάξω και την κάρτα :)

Μινωικες εχει καλυτερο στολο-υπηρεσιες, κατ'εμε

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μινωικες εχει καλυτερο στολο-υπηρεσιες, κατ'εμε
Έτσι είναι. Η ΑΝΕΚ είναι πιο οικονομική. Ειδικά στα εισιτήρια Ι.Χ. αυτοκινήτων έχει αρκετή διαφορά.

Αλλά ο στόλος των Μινωικων σαφώς καλύτερος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 1 month later...
Καλημέρα και καλό Πάσχα...Σορρυ αν ακουστεί χαζό αλλά επειδή δεν έχω ξαναταξιδεψει με παρέα,είμαστε 3 άτομα που θα φύγουμε για Χανιά με Ανεκ τέλος Μαΐου.Για να έχουμε 3 θέσεις αεροπορικου τύπου συνεχόμενες αρκεί να κλείσω και για τους 3 επιβάτες εισιτήριο ή πρέπει να το σημειώσω κάπου;

• 2 weeks later...
Καλημέρα και καλό Πάσχα...Σορρυ αν ακουστεί χαζό αλλά επειδή δεν έχω ξαναταξιδεψει με παρέα,είμαστε 3 άτομα που θα φύγουμε για Χανιά με Ανεκ τέλος Μαΐου.Για να έχουμε 3 θέσεις αεροπορικου τύπου συνεχόμενες αρκεί να κλείσω και για τους 3 επιβάτες εισιτήριο ή πρέπει να το σημειώσω κάπου;

Πάνε στην ΑΝΕΚ στη δημοτική αγορά κλεισε τα εισιτήρια και θα σου δωσει σειρά της θέσεις.Η ονλαιν κράτηση είναι λιγο οτι ναναι μεσω της ιστοσελίδας της ΑΝΕΚ.

Την κάρτα την βγάζεις online απο την σελίδα και μπορεις μετά να την έχεις περασμένη στο app της ΑΝΕΚ.εχεις εκπτωση και στα εισιτήρια αλλα και στο φαγητό.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Edited by zerokill

Πάνε στην ΑΝΕΚ στη δημοτική αγορά κλεισε τα εισιτήρια και θα σου δωσει σειρά της θέσεις.Η ονλαιν κράτηση είναι λιγο οτι ναναι μεσω της ιστοσελίδας της ΑΝΕΚ.

Την κάρτα την βγάζεις online απο την σελίδα και μπορεις μετά να την έχεις περασμένη στο app της ΑΝΕΚ.εχεις εκπτωση και στα εισιτήρια αλλα και στο φαγητό.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Δυστυχώς μένω σε επαρχία και πρέπει να κλείσω online.. Ευχαριστώ πολύ :)

• 2 weeks later...
Παιδιά να ρωτήσω κάτι που με αγχωσε...εκλεισα εισιτήριο στην ΑΝΕΚ για την Κυριακή 26/5 και δεν είμαι από Αθήνα θα είμαι εκεί την Κυριακή το μεσημέρι.Το πρακτορείο γράφει στο ίντερνετ ότι Σάββατο και Κυριακή είναι κλειστό.Παίζει κάτι τέτοιο και αν ναι πως μπορώ να πάρω το εισιτήριο μου;

Παιδιά να ρωτήσω κάτι που με αγχωσε...εκλεισα εισιτήριο στην ΑΝΕΚ για την Κυριακή 26/5 και δεν είμαι από Αθήνα θα είμαι εκεί την Κυριακή το μεσημέρι.Το πρακτορείο γράφει στο ίντερνετ ότι Σάββατο και Κυριακή είναι κλειστό.Παίζει κάτι τέτοιο και αν ναι πως μπορώ να πάρω το εισιτήριο μου;

Καλησπέρα. Μην ανησυχείς συνήθως μέσα στο λιμάνι απέναντι από το πλοίο έχει κιόσκι της ΑΝΕΚ που κόβουν εισητηρια. Θα πας με τον κωδικό κράτησης και θα στα εκτύπωσουν... Να πας νωρίτερα μήπως έχει κόσμο. Αυτό που σου γράφω ισχύει αν τα έχεις κόψει από το site της ΑΝΕΚ. Για να είσαι 100% σίγουρος θα πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο της ΑΝΕΚ το κεντρικό πρακτορείο να ρωτήσεις αν ισχύει αυτό που σου έγραψα.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Καλησπέρα. Μην ανησυχείς συνήθως μέσα στο λιμάνι απέναντι από το πλοίο έχει κιόσκι της ΑΝΕΚ που κόβουν εισητηρια. Θα πας με τον κωδικό κράτησης και θα στα εκτύπωσουν... Να πας νωρίτερα μήπως έχει κόσμο. Αυτό που σου γράφω ισχύει αν τα έχεις κόψει από το site της ΑΝΕΚ. Για να είσαι 100% σίγουρος θα πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο της ΑΝΕΚ το κεντρικό πρακτορείο να ρωτήσεις αν ισχύει αυτό που σου έγραψα.

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,από το site τα έκλεισα και τα έχω πληρώσει.Θα πάρω την Δευτέρα που θα είναι ανοιχτά απλά ήθελα μια πρώτη γνώμη επειδή είναι Σαββατοκύριακο.

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,από το site τα έκλεισα και τα έχω πληρώσει.Θα πάρω την Δευτέρα που θα είναι ανοιχτά απλά ήθελα μια πρώτη γνώμη επειδή είναι Σαββατοκύριακο.

Ναι μην αγχώνεσαι, αν δεν έχει αλλάξει κάτι (που το θεωρώ απίθανο) και η ΑΝΕΚ και οι Μινωικές που δένουν λίγο παρακάτω έχουν κιόσκι στο λιμάνι εκεί που φεύγει το καράβι... Όταν ταξίδευα για Κρήτη ως φοιτητής, τα έκλεινα από το site τους και μου τα εκτύπωναν εκεί, τη μέρα του δρομολογίου...

Ναι μην αγχώνεσαι, αν δεν έχει αλλάξει κάτι (που το θεωρώ απίθανο) και η ΑΝΕΚ και οι Μινωικές που δένουν λίγο παρακάτω έχουν κιόσκι στο λιμάνι εκεί που φεύγει το καράβι... Όταν ταξίδευα για Κρήτη ως φοιτητής, τα έκλεινα από το site τους και μου τα εκτύπωναν εκεί, τη μέρα του δρομολογίου...

Τέλεια,πολύ καλό αυτό!

• 2 weeks later...
Οι κατω χωρες συστηνονται ανετα για λατρεις της μπυρας κυριως και μεγαλων εκτασεων πρασινου. πραγματικη ηρεμια και καποιες πολεις οπως πχ Γανδη ειναι απλα μαγικες.

Αξίζει το Καλοκαίρι ένα ταξιδακι στη Ρώμη?

Φίλε και στο Μπαγκλαντές να πας, αξίζει.:)

Φιλικά Γιώργος