kalitexnis_g Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 @patrickdrd σε αυτό το topic μπορείς να διαβάσεις διάφορα όσον αφορά το cashback. https://thankyou.vodafone.gr/cashback Και εδώ φυσικά κάτω κάτω στις ερωτήσεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 Ισχύει ότι μπορούμε να στείλουμε απόδειξη από οποιαδήποτε supermarket και ΟΧΙ μόνο από τα 7 που γράφει η λιστα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Έχει τύχει σε κάποιον να καταχωρήσει απόδειξη και μετά από λίγες ημέρες να μην εμφανίζεται ως καταχωρημένη πουθενά? Μου έτυχε τις δύο τελευταίες φορές που πέρασα αποδείξεις. Ενώ δέχτηκε και επιβεβαίωσε την καταχώρηση και ήταν στις υπό επεξεργασία, μπαίνω μετά από μερικές ημέρες και δεν υπάρχουν πουθενά, σαν να μην έγινε ποτέ η καταχώρηση. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 8 ώρες πριν, zananiro said: Καλησπέρα παιδιά. Έχει τύχει σε κάποιον να καταχωρήσει απόδειξη και μετά από λίγες ημέρες να μην εμφανίζεται ως καταχωρημένη πουθενά? Μου έτυχε τις δύο τελευταίες φορές που πέρασα αποδείξεις. Ενώ δέχτηκε και επιβεβαίωσε την καταχώρηση και ήταν στις υπό επεξεργασία, μπαίνω μετά από μερικές ημέρες και δεν υπάρχουν πουθενά, σαν να μην έγινε ποτέ η καταχώρηση. ΟΥΤΕ στις ακυρωμενες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Έχει τύχει σε κάποιον να καταχωρήσει απόδειξη και μετά από λίγες ημέρες να μην εμφανίζεται ως καταχωρημένη πουθενά? Μου έτυχε τις δύο τελευταίες φορές που πέρασα αποδείξεις. Ενώ δέχτηκε και επιβεβαίωσε την καταχώρηση και ήταν στις υπό επεξεργασία, μπαίνω μετά από μερικές ημέρες και δεν υπάρχουν πουθενά, σαν να μην έγινε ποτέ η καταχώρηση. Έχει συμβεί και σε μέναΠαρ'τους τηλέφωνο να το κοιτάξουνSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Εαν θελεις στείλε email στο pockee την φωτογραφία της απόδειξης και τον μοναδικο αριθμο πελατη vodafone που σου δείχνει στο cashback. 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) On 26/8/2023 at 5:23 ΜΜ, GREGORYMO said: Ισχύει ότι μπορούμε να στείλουμε απόδειξη από οποιαδήποτε supermarket και ΟΧΙ μόνο από τα 7 που γράφει η λιστα ? Οχι σε ολα. Η πληρης λιστα των υποστηριζομενων φαίνεται στο pockee. Στην εφαρμογή της Vodafone για κάποιο λόγο δειχνει στις επιλογές μόνο τα 7. Αν βάλεις όμως από κάποιο υποστηριζόμενο θα στο δείξει αυτό ως προεπιλογή κατα το άνοιγμα αφού καταχωρήσεις την απόδειξη αρκεί να μην βάλεις πάλι κάποιο από τα 7 της λίστας. Εννοω εκει που παρουσιάζει τα προϊόντα. Edited September 6, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 8 minutes ago, kmpatra said: Οχι σε ολα. Η πληρης λιστα των υποστηριζομενων φαίνεται στο pockee. Στην εφαρμογή της Vodafone για κάποιο λόγο δειχνει στις επιλογές μόνο τα 7. Αν βάλεις όμως από κάποιο υποστηριζόμενο θα στο δείξει αυτό ως προεπιλογή κατα το άνοιγμα αφού καταχωρήσεις την απόδειξη αρκεί να μην βάλεις πάλι κάποιο από τα 7 της λίστας. Εννοω εκει που παρουσιάζει τα προϊόντα. Έχεις δίκιο. Έβαλα αποδείξεις από συνκα και Χαλκιαδάκης και τις πήρε κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Έχει συμβεί και σε μέναΠαρ'τους τηλέφωνο να το κοιτάξουνSent from my Redmi 7 using Tapatalk Εαν θελεις στείλε email στο pockee την φωτογραφία της απόδειξης και τον μοναδικο αριθμο πελατη vodafone που σου δείχνει στο cashback.Τους έστειλα email και η απάντηση είναι ότι οι αποδείξεις χωρίς κουπόνια δεν φαίνονται στην εφαρμογή. Ότι να ναι. Το θέμα είναι ότι δεν είχα κρατήσει τις αποδείξεις οπότε δεν μπορώ να αποδείξω κάτι, από εδώ και πέρα θα τις κρατάω. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk 1 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 1 hour ago, zananiro said: Τους έστειλα email και η απάντηση είναι ότι οι αποδείξεις χωρίς κουπόνια δεν φαίνονται στην εφαρμογή. Ότι να ναι. Το θέμα είναι ότι δεν είχα κρατήσει τις αποδείξεις οπότε δεν μπορώ να αποδείξω κάτι, από εδώ και πέρα θα τις κρατάω. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Εάν είναι από αβ βασιλόπουλο και είσαι κατοχος κάρτας αβ plus για ποντους, στο app του αβ νομίζω μπορείς να βρεις την απόδειξη κ να την κάνεις σκρινσοτ. Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Τους έστειλα email και η απάντηση είναι ότι οι αποδείξεις χωρίς κουπόνια δεν φαίνονται στην εφαρμογή. Ότι να ναι. Το θέμα είναι ότι δεν είχα κρατήσει τις αποδείξεις οπότε δεν μπορώ να αποδείξω κάτι, από εδώ και πέρα θα τις κρατάω. Sent from my Nothing Phone (1) using TapatalkΝαι βασική παράμετρο κρατάμε τις αποδείξεις διότι στραβά συμβαίνουνΠάντως αν βιάζεσαι για ανανέωση έχει τοματοζουμο ζευγάρι με επιστροφή :) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 1 ώρα πριν, zananiro said: Τους έστειλα email και η απάντηση είναι ότι οι αποδείξεις χωρίς κουπόνια δεν φαίνονται στην εφαρμογή. Ότι να ναι. Το θέμα είναι ότι δεν είχα κρατήσει τις αποδείξεις οπότε δεν μπορώ να αποδείξω κάτι, από εδώ και πέρα θα τις κρατάω. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Τα προϊόντα cashback τρέχουν όλο τον μήνα. Ποιο προϊόν ήταν η διαφωνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Ναι βασική παράμετρο κρατάμε τις αποδείξεις διότι στραβά συμβαίνουνΠάντως αν βιάζεσαι για ανανέωση έχει τοματοζουμο ζευγάρι με επιστροφή :) Sent from my Redmi 7 using TapatalkΣωστά. Είχα συνηθίσει τώρα χρόνια με το pockee, δεν είχα ποτέ πρόβλημα (τουλάχιστον κάτι που να το καταλάβω) και δεν τις κρατούσα. Τώρα με vodafone θα βγάζω τουλάχιστον ένα screenshot μετά την καταχώρηση με τα στοιχεία ή θα τις κρατάω. Τα προϊόντα cashback τρέχουν όλο τον μήνα. Ποιο προϊόν ήταν η διαφωνία?Δεν ήταν προϊόν, ολόκληρη απόδειξη η οποία ενώ είχε καταχωρηθεί κανονικά, μετά από λίγες ημέρες δεν υπήρχε, σαν να μην έγινε ποτέ η καταχώρηση. Με δύο αποδείξεις έγινε αυτό. Η μία απόδειξη είχε σίγουρα 1 προϊόν για cashback.Πέρασα μια νέα απόδειξη σήμερα, να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 12 minutes ago, zananiro said: Σωστά. Είχα συνηθίσει τώρα χρόνια με το pockee, δεν είχα ποτέ πρόβλημα (τουλάχιστον κάτι που να το καταλάβω) και δεν τις κρατούσα. Τώρα με vodafone θα βγάζω τουλάχιστον ένα screenshot μετά την καταχώρηση με τα στοιχεία ή θα τις κρατάω. Δεν ήταν προϊόν, ολόκληρη απόδειξη η οποία ενώ είχε καταχωρηθεί κανονικά, μετά από λίγες ημέρες δεν υπήρχε, σαν να μην έγινε ποτέ η καταχώρηση. Με δύο αποδείξεις έγινε αυτό. Η μία απόδειξη είχε σίγουρα 1 προϊόν για cashback. Πέρασα μια νέα απόδειξη σήμερα, να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Λέω το εξής: Βλέπεις ένα προϊόν cashback και πας και το αγοράζεις πχ στις 10 του μήνα. Το προϊόν αυτό και κάθε προϊόν είναι cashback ΟΛΟ τον μήνα!!! Αποδείξη δεν κράτησες αλλά ποιο προϊόν cashback αγόρασες, δεν θυμάσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Λέω το εξής: Βλέπεις ένα προϊόν cashback και πας και το αγοράζεις πχ στις 10 του μήνα. Το προϊόν αυτό και κάθε προϊόν είναι cashback ΟΛΟ τον μήνα!!! Αποδείξη δεν κράτησες αλλά ποιο προϊόν cashback αγόρασες, δεν θυμάσαι?Το θυμάμαι, κρουασάν χρυσή ζύμη με πραλίνα. Αλλά τι σχέση έχει αυτό, δεν καταλαβαίνω. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 2 minutes ago, zananiro said: Το θυμάμαι, κρουασάν χρυσή ζύμη με πραλίνα. Αλλά τι σχέση έχει αυτό, δεν καταλαβαίνω. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Το προϊόν που έδινε cashback στις 10 πχ του μήνα, έδινε και στις 15, που σε απέρριψαν. ΑΥΤΟΙ όμως λένε ότι το προϊόν που έβαλες δεν ήταν καν στην λίστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Το προϊόν που έδινε cashback στις 10 πχ του μήνα, έδινε και στις 15, που σε απέρριψαν. ΑΥΤΟΙ όμως λένε ότι το προϊόν που έβαλες δεν ήταν καν στην λίστα?Εμένα το θέμα μου είναι ότι εξαφανίστηκαν 2 αποδείξεις που είχα καταχωρήσει στην εφαρμογή και δεν εμφανίζονται πουθενά. Μου είπαν από pockee ότι οι αποδείξεις που δεν έχουν cashback δεν φαίνονται στην εφαρμογή, κάτι που δεν ισχύει βέβαια, γιατί φαίνονται στις ακυρωμένες ή σου στέλνει sms η vodafone μετά την επεξεργασία. Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι και να είχα κρατήσει τις αποδείξεις, θα μπορούσαν να μου πουν ότι δεν καταχωρήθηκαν ποτέ εφόσον δεν φαίνονται πουθενά στην εφαρμογή. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Κρατάμε και screenshot μετά την επιτυχή καταχώριση απόδειξης (με το ID) ώστε και να "χαθεί" για κάποιο λόγο, δεν υπάρχει περίπτωση να επικοινωνήσεις μαζί τους και να μην κάνουν το "δίκαιο" . Ειδικά από το pockee. Επιπλέον, σε λήψη προσφοράς "Βάλε κάρτα και....δικά σου" , εάν δεν αναφέρει ποσό κάρτας και άνω (πχ να λέει >12Ε), τότε με 1Ε ή περισσότερη εξαργύρωση CashBack: ΤΑ ΔΙΝΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Πάντως εμένα που είχαν εξαφανιστεί τις βρήκε η κοπέλα ... Οι φωτό είχαν φτάσει σε αυτούς και μετά μου πιιστωσε κανονικά το δωραSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 22 minutes ago, zananiro said: Εμένα το θέμα μου είναι ότι εξαφανίστηκαν 2 αποδείξεις που είχα καταχωρήσει στην εφαρμογή και δεν εμφανίζονται πουθενά. Μου είπαν από pockee ότι οι αποδείξεις που δεν έχουν cashback δεν φαίνονται στην εφαρμογή, κάτι που δεν ισχύει βέβαια, γιατί φαίνονται στις ακυρωμένες ή σου στέλνει sms η vodafone μετά την επεξεργασία. Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι και να είχα κρατήσει τις αποδείξεις, θα μπορούσαν να μου πουν ότι δεν καταχωρήθηκαν ποτέ εφόσον δεν φαίνονται πουθενά στην εφαρμογή. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Κι εμένα μου έχει συμβεί. Αλλά δεν είχα κάποιο αποδεικτικό και βαρέθηκα να το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 5 minutes ago, HEO said: Πάντως εμένα που είχαν εξαφανιστεί τις βρήκε η κοπέλα ... Οι φωτό είχαν φτάσει σε αυτούς και μετά μου πιιστωσε κανονικά το δωρα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Μπορεί σε όσους (από τις απαρχές του Cashback στο MyVodafone app) από μας το χρησιμοποιούμε , να μας έχουν "σταμπάρει" ως "διαφημιστές" τους, δλδ να είναι "τόσο πολύ και καλά οραγανωμένοι" και ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ που γράφουν παραπάνω (όχι εμάς που είμαστε "μόνιμοι" χρήστες του) να συμβαίνουν αυτά που γράφουν. Εγώ, πάντως δε μπορώ να τα διαπιστώσω έγκυρα εάν οι ίδιοι (έστω) δεν προνοούν να κρατάνε στοιχεία (πχ τις αποδείξεις, screenshots με το ID συναλλαγής/καταχώρισης) και (τρόπος του λέγειν) δείχνουν μια μορφή "αμέλειας", λες και δε βιώνουν σε "ποιά" χώρα ζούνε. Με παραξένεψε μια φορά που επικοινώνησα με μια κοπελιά από το pockee καλοκαιριάτικα (περσι νομίζω) που ένα προϊόν έδειχνε να έχει λήξει/εξαντληθεί η απόδοση CashBack σε αυτό (τέλη του κάθε μήνα συνήθως) και μου απαντά: "Σας το έχουμε κάνει ποτέ αυτό;" Απλά με παραξένεψε η απάντησή της..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Λες να μας έχουν φακελωσει;;; :)Το έχω ξανα πει: η κοπέλα που με εξυπηρετεί όταν παίρνω τηλέφωνο -εχω πάρει αρκετές φορες- είναι πάρα πολύ ευγενική και μπράβο της Σκίζεται να με βοηθήσει για το πεντάλεπτο(βέβαια για μένα μετράει καθώς δεν είναι για το ποσό αλλά την ανανέωση)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Είχα περάσει μια απόδειξη και συνειδητοποίησα σήμερα ότι δεν είχα πάρει μήνυμα ότι βγήκε το Cashback ενώ είχαν περάσει πολλές μέρες. Γύρισα σε cu να δω και το υπόλοιπο είναι διαθέσιμο αλλά μήνυμα δεν στάλθηκε ποτέ. Καινούριο φρούτο ή συμβαίνει και αυτό πότε πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Πράγματι τελευταία δεν έχει μηνύματαSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 9 ώρες πριν, Pppe said: Επιπλέον, σε λήψη προσφοράς "Βάλε κάρτα και....δικά σου" , εάν δεν αναφέρει ποσό κάρτας και άνω (πχ να λέει >12Ε), τότε με 1Ε ή περισσότερη εξαργύρωση CashBack: ΤΑ ΔΙΝΕΙ. Όπως πλέον εδώ και 1,5 χρόνο περίπου δεν έρχεται sms στην απόδοση του παραπάνω "δώρου εφόσον βάλεις κάρτα", όταν αποδίδεται με CashBack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts