jimmiss Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Μακάρι να διατηρήσει αυτό το "ΚΑΙ με 1€ ανανεώνει 3μηνο": ΜΠΟΡΕΙ να "φαίνεται" ότι είναι για "τσαμπατζήδες", αλλά ΤΕΛΙΚΑ: Θα "αποβεί" πολύ θετικό για την εταιρία ΠΑΡΑ τα όσα "δείχνει". ΠΟΛΥ καλή κίνηση: Βλέπω αύξηση % της Voda στην αγορά καρτοκινητής....ΔΕΝ είναι όλα "αιτιοκρατικά": ΚΙ ας μη το καταλαβαίνουν οι πολλοί. ΚΑΙ θα "δείξει" (σε κανά 3άρι χρόνια και.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 (edited) όλοι αγοράζουμε πλέον από ας πούμε κάποιο "μεγάλο" ΣΜ, άρα ένα cu μπορούμε να καλύψουμε,αν έχεις και καλή κάλυψη σε σήμα είναι πολύ θετικό,και προπάντων απευθύνεται σε κάπως πιο μεγάλες ηλικίες παρά το cu του πραγματος... :p Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited January 26, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 εξαργύρωση 1 ευρώ αύξησε την διάρκεια ανανέωσης φοιτητικού καρτοκινητου έκδοσης 2017 που δεν ανανεώνεται αυτοματα η διάρκεια του.... πολύ καλο, δε λέω.... :) Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Είπα να δοκιμάσω το cashback με μια απόδειξη από τον Σκλαβενίτη (χωρίς barcode) αλλά όταν πηγαίνω στην εφαρμογή myvodafone --> thankyou --> cashback "Καταχώρησε απόδειξη" και πατάω εκεί που γράφει "Φόρμα", εφαρμογή κρασάρει και μου λέει "Unfortunately, My Vodafone has stopped". H εφαργμογή είναι Updated, . Έχω Android 4.4.2. Δεν έχω άλλο smartphone να δοκιμάσω. Κάνω κάτι λάθος; Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Καλημερα εχω ενα cu νουμερο εβαλα μερικες αποδειξεις που εκανα απο ενα σουπερ μαρκετ ποσες μερες θελουν για να φανουν τα λεφτα στο cashback ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 συνήθως εντός 48 ωρών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) εδώ και 2-3 ημέρες δεν δουλεύει το cash back.... error... edit:έκανα αποσύνδεση και σύνδεση στην εφαρμογή και δουλεύει κανονικά Edited March 10, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Είπα να δοκιμάσω το cashback με μια απόδειξη από τον Σκλαβενίτη (χωρίς barcode) αλλά όταν πηγαίνω στην εφαρμογή myvodafone --> thankyou --> cashback "Καταχώρησε απόδειξη" και πατάω εκεί που γράφει "Φόρμα", εφαρμογή κρασάρει και μου λέει "Unfortunately, My Vodafone has stopped". H εφαργμογή είναι Updated, . Έχω Android 4.4.2. Δεν έχω άλλο smartphone να δοκιμάσω. Κάνω κάτι λάθος; Τι μπορώ να κάνω;δεν κάνεις τίποτα λάθος φίλε μου.... και σε μένα σε 4.4.2 δεν δουλεύει, σε αλλο κινητό με ποιο καινούργιο Android δουλεύει τζάμι..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkwolf8 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Παιδια μια ερωτηση.Θελω να περασω τις αποδειξεις που μου ειχαν πει.Περνω το ταμειο και μετα μου λεει να συμπληρωσω αλλα 2 κουτακια με αριθμους.Ποιους ακριβως λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Αργεί να περάσει τις επιστροφές το cash back Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 ο σκλαβενιτης συμμετεχει? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Ναι κανονικά. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 To χρησιμοποιώ κι εγώ για τον λογαριασμό σταθερής στο σπίτι. Τυχαίνει μερικά απο τα προϊόντα που αγοράζω να εχουν επιστροφή, όπως πχ Μιμίκος που δίνει 1,30€ επιστροφή το τεμάχιο κ κάπως έτσι κατάφερα αυτόν τον μήνα να ρίξω το πάγαιο στα 4,70€ μέσω εξαργύρωσης στο cash back. Η πίστωση απο τις αποδείξεις καθυστερεί λιγάκι αλλά πάντα ελέγχω τα προϊόντα μέσω pockee διότι οι προσφορές αλλάζουν. Όπως και να'χει είναι μια βολική υπηρεσία που σε συνδυασμό με πόντους alpha bank μπορούν να ρίξουν αρκετά τον μηνιαίο λογαριασμό κάνοντας την vodafone ανταγωνιστική. Δεν νομίζω οι άλλες εταιρίες να έχουν κάτι αντίστοιχο. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Αν είσαι σε άλλη εταιρεία μπορείς να πάρεις την επιστροφή στον τραπεζικό σου λοογαριασμό. Μετά με αυτά τα χρήματα μπορείς να πληρώσεις όποια εταιρεία θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Ναι έχεις δίκιο αλλά η Vodafone έχει και την εξαργύρωση πόντων απο alpha bonus και δίνει επιπλέον 7€ έκπτωση στον λογαριασμό (χώρια του cash back) Οι άλλες δεν νομίζω να έχουν κάτι αντίστοιχο Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αν κατάλαβα καλά,ας πούμε ότι έχω ένα καρτοσυμβολαιο στη Vodafone για το οποίο πληρώνω 16€ τον μήνα,εφόσον με τις αγορές που κάνω στα συγκεκριμένα προϊόντα κερδίζω πχ 6€ τον μήνα,θα πληρώνω 10€ τον λογαριασμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Αν κατάλαβα καλά,ας πούμε ότι έχω ένα καρτοσυμβολαιο στη Vodafone για το οποίο πληρώνω 16€ τον μήνα,εφόσον με τις αγορές που κάνω στα συγκεκριμένα προϊόντα κερδίζω πχ 6€ τον μήνα,θα πληρώνω 10€ τον λογαριασμό? θα πρέπει να κάνεις εξαργύρωση για να μπει στον λογαριασμό η έκπτωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλο το cash back, αλλά έχει πολύ λίγα προϊόντα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Εαν εχω φραγη, δεν λειτουργει το cash back; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Μπορεί να μου πει κάποιος αν συνεχίζει με το cashback η ανανέωση υπολοίπου ακόμα και με το ελάχιστο ποσό του 1€ όπως παλιότερα; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ως το χειμερινό ηλιοστάσιο, τουλάχιστον, 1 χαρά σ' αμφότερα CU & απλά…:mobile: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Σήμερα εξαργύρωσα 2€ από cashback και ανανεώθηκε και η διάρκεια της κάρτας μου σε CU για δύο μήνες. Αν δεν την κόψουν αυτή την δυνατότητα βρήκα τον καλύτερο τρόπο για να το συντηρώ σαν 2ο νούμερο με το ελάχιστο δυνατό κόστος, δηλαδή με εξαργύρωση 1-2€ ανά δίμηνο. Και ότι μαζεύεται από ποσά θα παίρνω κάνα πακετάκι Ίντερνετ ή θα στέλνω κάνα μήνυμα. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Προσωπικά θεωρώ το cash back μουφα γιατί το ίδιο κέρδος έχεις αν πάρεις το τορτελινι από σούπερ μάρκετ δικό του brand name παρά επωνύμου που είναι ακριβότερο και σου βγει φθηνότερα στην τσέπη. Δεύτερον μπαίνεις στο τρυπακι να τσεκαρεις συνέχεια το ποκε και να "αναγκάζεσαι" να παίρνεις ότι έχει αυτό για να έχεις μετά επιστροφή έχοντας παράλληλα τύψεις γιατί δεν πήρες το ίδιο προϊόν φθηνότερα brand σούπερ μάρκετ. Και τρίτον η εφαρμογή μου βγάζει σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών και δεν μπορώ να σκαναρω αποδείξεις! Και δεν μπορούν να το λύσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Επιλέγοντας τις βέλτιστες προσφορές&εκπτώσεις +δυαστικώς, υπερκαλύπτω τα €15,98 του Vodafone Home double play GR +300 προ μέσων εκάστου μηνός· @ειδούς τρέχοντος εν προκειμένω, τ' Αη Βαλεγδύνου τον περασμένο —“κάμε comeback” για… καλό CashBack↓ https://apkpure.com/my-vodafone-gr/com.myvodafone.android/download/67-APK?from=versions%2Fversion:this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Σήμερα εξαργύρωσα 2€ από cashback και ανανεώθηκε και η διάρκεια της κάρτας μου σε CU για δύο μήνες. Αν δεν την κόψουν αυτή την δυνατότητα βρήκα τον καλύτερο τρόπο για να το συντηρώ σαν 2ο νούμερο με το ελάχιστο δυνατό κόστος, δηλαδή με εξαργύρωση 1-2€ ανά δίμηνο. Και ότι μαζεύεται από ποσά θα παίρνω κάνα πακετάκι Ίντερνετ ή θα στέλνω κάνα μήνυμα. Μπορείς να κάνεις ανανέωση και σε κινητό τρίτου, η πρέπει να είναι αυτό στο app σου ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαργύρωση κανείς αναγκαστικά σε όλο το ποσό που έχεις μαζέψει, η μπορείς και μέρος αυτού ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts