alkis Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Πλεον έχω βάλει την αρχή απο το τραγούδι των Raveonettes "Love in a Trashcan". τέλειος ήχος! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 παντα σε περιμενααααα και σε φανταζομουνααααααα papaριζου ελενα ;) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Pano sthn trela mou.. (apo loyfa kai paralagh) Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 ayti tin bdomada gia ixo klisis ebala toy verti to pws pernaw ta bradia monos.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Big in Japan - Alphaville Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Tool - Schism :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Αυτό το καιρό στις κλήσεις έχω το Robertmiles και για τα μνμτα το Californication. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 αυτη την περιοδο εχω το american idiot και για μηνυματα το mp3 με τη θεοπουλα:lol: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 placebo-space monkey:cool: ολόκληρο γιατί βαριέμαι να το κόψω:p κ γιατί εχει ωραία εισαγωγή:) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energythess Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 jambi kai mono jambi,stantar tha to exo olo to 2006! Παράθεση http://C THE BEST...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 ki egw ton aggelo tou tsarli exw, k sikwnw ta tilefwna me alli dia8esi! Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixchel Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Afti tin stigmi egw exw valei apo to loufa kai paralagi.......sinexeia to allazw tous variemai efkola tous ixous:wacko: Παράθεση /[/url]www.sofia.esmartdesign.com/[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bejo Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 James Blunt - You are beautiful... Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 green day - boulevard of broken dreams :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Put the κοτ down slowlιy you have the right......απο τη διαφημιση της ΝOVA αλλα και εγω τα αλλαζω σχεδον καθε βδομαδα γιατι βαριεμαι εναν ηχο μονο Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 The Servant - Cells (το τραγούδι που ακουγότανε στο trailer του Sin City!) ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Put the κοτ down slowlιy you have the right......απο τη διαφημιση της ΝOVA αλλα και εγω τα αλλαζω σχεδον καθε βδομαδα γιατι βαριεμαι εναν ηχο μονο Freeeze! Το ιδιο και εγω.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 ayto to kairo exo to total eclipse apo rosenstolz,fobero tragoudi. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Iron Maiden - Rainmaker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 και απο μενα το...---> put the kot down..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Τώρα εχω το Hung Up της Madonna, το προηγούμενο ήταν το Scooter Ramp :happy: Τα βαριέμαι έυκολα. Μερικά δεν ακούγοντε αμέσως μόλις χτυπάει το τηλέφωνο λόγο οτι έχουν χαμηλό ρυθμό στην αρχή τους και δεν πέρνω χαμπάρι τις αναπάντητες. Σε καμιά εβδομάδα κάποιο άλλο θα μπεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 friends.. apo tin gnwsth seira.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Για ηχους κλησεων εχω το we'll be burning, το intro απο το wings of a butterfly,και το la nostra vita.(παραγγελια) Τωρα για sms...εχω πολλους μεσα που οτυς αλλαζω συνεχεια... Εχω τυπους και τυπισες να μου λενε..."You have a message-email" Εναν που μου λεει "Kiss my ass" Παπαγιαννοπουλος να φωναζει "Ε βρε!Δεν ακους που σου φωναζω;Ε;Ξελαρυγγιαστικα!" Εναν πολυ τρομακτικο ηχο οπου ακουγονται κaτι βηματα και μια φωνη φαντασματος να λεει "help me...help me".Αποδεδειγμενα πιασαρικο!:D Και πολλα αλλα...Ηοmer,κτλ κτλ. Τωρα ομως λεω να βαλω και καναν αλλο για ηχο κλησης για αλλαγη... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 εγω τωρα εχω eminem - ass like that (εχει γελιο το κομματι) και για sms το "δεν φευγω απε παε αν δεν μου παιξουν το απολυτηριο απο το ταγμα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Σαν ήχο κλήσης τώρα έχω το τηλέφωνο που χτυπάει στο CTU - 24. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts