xrhstos13 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Thn krish tou markopoulou!! Krishhhhh,me pianei krishhhhhh......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Και εγω αλλαξα,τερμα το happy tree friends,εβαλα απο Akcent το kylie.(μπατ ι ντ ραδερ ντου γιου ον δε μπακσιτ οφ μαϊ καρ.:lol: :lol: ) Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIA_APARADEKTI Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Εγώ λατρεύω να ακούω ξανά και ξανά ατάκες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου! Αυτόν τον καιρό το κουνηστό μου χτυπάει με Παπαγιαννόπουλο: "ΑΝΤΕ ΒΡΕΕΕ... ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ;;;" Έχω κι άλλες αλλά αυτόν τον καιρό έχω κολλήσει σε ετούτη. Αν κάποιος έχει κάτι καλό, πολύ θα χαρώ! :D Παράθεση aparadektoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Για ηχο κλησης το Mojito Song (Bacardi Spot) για εισερχομενα sms, mms κλπ το Nokia Tune που......ψοφαει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Για κληση την σειρινα της Ελληνικης αστυνομιας και για μηνηματα το κλασικο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 put your hands up & sexy back mix ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 DIO - Rainbow in the Dark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Εγώ για ήχο κλήσης έχω το Chop Suey από SOAD και για μήνυμα ένα ήχο που είχαμε ηχογραφήσει από ένα παιδί να λέει: Γρηγόοοορηηηηη ( εγώ ) ,έχεις μηηήνυμαααααα!!!! με φωνή αλα Κατσάμπα Bros !!!!!! Πολλά γέλια!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Στις κλήσεις Life is worndeful;) και στα μυνήματα το άσε με μια νύχτα μόνο του Κιαμου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Death - Without Judgement \m/ .- Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 RED RED WINE - UB40 Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 εγω εχω βαλει για ηχο στα μηνυματα το nudge απο το msn :lol: :lol: :lol: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 για ήχο κλήσης μακρόπουλο ''κόπηκα στα δυο'' και για μήνυμα γκλιν γκλον :music: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 εμενα χτυπαει "εγκαταλειψη" απο πλουταρχο τωρα αλλα θελω να χτυπαει κοκκινουυυυυυυυυυυυυυυυυυ να χορεψουμε και λιγο! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mascaltsone Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 PussyCat Dolls - Beep Κορυφαίο κομμάτι - καρακουκλάρα ερμηνεύτρια Παράθεση Υπογραφή ? Χμμμμμμ :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 για ήχο κλήσης μακρόπουλο ''κόπηκα στα δυο'' και για μήνυμα γκλιν γκλον :music: ποιο ειναι το γκλιν γκλον??...αυτος ο ηχος με το κουδουνι της πορτας??:lol: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Eγώ έχω για κλήσεις το ringtone της Νόκια που ψοφάει και για μηνύματα μια υψηλή συχνότητα... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskrekos Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Morandi-Oh la la Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 τελικα εβαλα για ηχο Ρεμο-συγνωμη, για μηνυμα παραμενει το κλασικο της νοκια. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 James Bond 007 :shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 "Το πόσο ακόμα"-Stavento και ένας άλλος "Ένας άντρας που αγαπούσε δίχως όρια"-Γιάννης Πλούταρχος "Στην υγειά της αχάριστης"-Ζαζόπουλος :) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 εχω την μουσικη απο την διαφημιση του bacardi mojito Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 για διαφορες επαφες εχω τα εξης: voulez vous - abba rocky theme place your hands - reef on the radio - donna summer more than this -roxy music livin' on a prayer - bon jovi la vie en rose - grace jones la grange -zz top in jeopardy - roger hodgson the whole of the moon -the waterboys here i go again - whitesnake dreadlock holiday - 10cc don't stop me now - queen con mis manos - bebe Nineteen hundred and eighty five - Paul mccartney & Wings και για ξυπνητηρι "Ξυπνααα μικροο παιδιιιι κλπ" Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 eixa to "paranoid"-black sabbath prosfata to antikatesthsa me to "the bitter end"-placebo gia sms exo to "love me"-morandi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 secret land απο sandra εχω εγω και το hello are you there για μηνυμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts