teorizo Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Εγώ έχω τον εξορκιστή. Μπουχαχαχαχα :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Αυτή τη στιγμή Pakito - Living on video(rmx) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 έχω ένα του κινού,ούτε ξέρω πως λέγεται,απλά το συνήθισα και αυτό είναι όλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Έχω προσπαθήσει να βάλω ένα real tone από την ΤΙΜ, εδώ και 20 ημέρες περίπου.Μου έχουν τηλεφωνήσει 2-3 φορές, δεν ξέρουν τι φταίει και δεν έχει έρθει το άσμα, και τα νεύρα μου χαρτοπόλεμος. Που να μπω να βρω ήχο κλήσης (real tone) από παλιά rock τραγούδια.Υπάρχει χρέωση; Πόσο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Eγω κατεβαζω απο το ΤΙΜ plus 5 τραγουδια την εβδομαδα δεν ειχα ποτε προβλημα... Τωρα εχω το Gasolina !!!!!!!Τρελαινομαι οταν χτυπαει δεν θελω να το σηκωσω... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GFGO Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Εγω εχω για ηχο κλησης το "Υπαρχει καλυτερη Ελλαδα και τη θελουμε":p :p :lol: , που ειχαν κανει οι ΑΜΑΝ πριν χρονια(το απομημηση απο τους ΟΝΕ:p ) και για μηνηματα εχω εναν απο τους προεγκαταστημενους του κινητου.... Παράθεση AMD Rulez :alien: Για σενα μια ζωη Λυκοβρυσαρα μου θα τραγουδω..........Και του χρονου σε πιο μεγαλα σαλονια....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Όλα ή Τίποτα από Μιχάλη Χατζηγιάννη (την εισαγωγή) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.3920/1316; en; U; ssr)) Anathema - lost control gia thn wra. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Fergie - Fergalicious Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Παιδια τωρα τελευταία πέζει πάρα πολυ ο ήχος της nokia ο κλασικός που ακουγεται σαν να έχει χαλασει το κινητό η κάπως ετσι. Γνωριζεί κανεις τιποτα για αυτον τον ήχο? Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Οικογένεια:Money for nothing VIP:Paranoid Φίλοι:Bring me to life Προσωπικο:Μια φορά Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Happy Fathers_Bounce (Original Mix) Khia - MY NECK MY BACK (DIRTY VERSION) Heiko & Maiko - Techno Rock-ministry Fedde Le Grand - Put Your Hands Up 4 Detroit [Original mix] Spankox - To The Club (Highpass Club Mix) Fergie - London Bridge 50 Cent feat. Mobb Deep - Outta control Beyonce Ft. Jay-Z - Upgrade U Criss Source - Hugs 'N' Kisses πολλα ειναι?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Mi mou zitas tou sxoina :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Μόνο για σένα- Αντρέας Κωσταντινίδης/Τζούλια Αλεξανδράτου σε μορφή mp3. Ξέρετε κάποιο web site που να έχει sample Ελληνικα τραγούδια mp3 που να μην ξεπερνούν τα 1000ΚΒ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Εβαλα σε μορφη mp3 το Stairway to Heaven των Led Zeppelin!!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Tωρα εχω τον ηζο κλησης απο τα Cisqo IP Phones που ακουγαμε στο 24!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Rory Gallagher / Moonchild ...δοκιμάστε το σαν ringtone...θα σας αποζημιώσει.;) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Hakeem - Habibi Habibi (Habibi el) Malbibi (Malbibi el) Habibi (Habibi el) Malbibi (Malbibi el) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Μετα απο πολυυυυυυυυυ καιρο αλλαξα το Pokito a Poko με το Νumber One Spot του Ludacris.:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Το τραγούδι του Bob Σφουγγαράκη ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 :music: Tom Novy - Your Body :music: Το έχω ''πετσοκόψει'' βέβαια λίγο για να μπαίνει δυνατά με το που ξεκινάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Αν τα εχω γιατι οχι Λοιπόν: Έχω πονέσει>Κιάμος , τρομερό>Ταμτα. ΑΥΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nidis Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Εγώ έχω το Arash από τον Arash... :) Παράθεση Xiaomi Mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Και με κερναει ο πονος μια απ'τα ιδια για την αγαπη μου την προδωμενη σαν τον ζητιανο ψαχνω στα σκουπιδια...(Πεγκυ Ζηνα edition live mix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Εγώ έχω το Smile της Lily Allen At first when I see you cry...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts