Jump to content

sophia_triadafil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    198
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sophia_triadafil

  • Ημ. Γέννησης 02/04/1965

sophia_triadafil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αχ, κάτι τέτοιες ερωτήσεις κάνω, και μετά παίρνω απαντήσεις σαν της Μιράντας και νιώθω σα να είμαι και με τα 2 πόδια στον τάφο :(
  2. Ποιός από τους γηραιότερους της σελίδας, θυμάται τις στρατιωτικές-χακί τσάντες για το σχολείο, που τις αγοράζαμε από το Μοναστηράκι; Όσο πιο γραμμένες ήταν, τόσο πιο πολύ μέσα στη μόδα ήσουν.
  3. Κι εγώ κοντή είμαι. Έχεις δίκιο, είχα κι εγώ ένα, σε πρασινούλι, το οποίο ήταν αρκετά βαρύ μέχρι που η μαμά αποφάσισε να το πλύνει..............στο πλυντήριο:X
  4. Εμένα πάλι δεν μου λείπει καθόλου αυτή η φωνή. Έχω τον γιό μου να μου το θυμίζει. Βέβαια όχι για ψωμί-τυρί και τέτοια, αλλά γενικά το Σ.Κ που είμαι σπίτι, με ψιλοτρέχει στο μπαλκόνι.
  5. Επίσης θυμάμαι και τα παλτό τα μοντγκόμερι όπως τα λέγανε, από ύφασμα που έμοιαζε με τσόχα ή κάτι παρόμοιο (δεν τα πάω καλά με τα υφάσματα), με την κουκούλα, τις μεγάλες σχετικά τσέπες και τα ξύλινα κουμπώματα. Τα παπούτσια τα SEBAGO ............... αχ, ωραίες εποχές.
  6. Εγώ τις θυμάμαι τις καραμελίτσες τις ΤΕΛΕΙΕΣ, αφού έχουμε την ίδια ηλικία. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιά μπουφάν μιλάς. Πώς ήταν, εκτός από τις τεράστιες τσέπες.
  7. Προσωπικά, μου αρέσει όλη αυτή η αγωνία, από το να "ψάχνω" ποιός θα τα φτιάξει με ποιά, κι αν θα τους πιάσει ο άντρας της ή η κόρη της. Από τις σειρές του Παπακαλιά μόνο το "Να με προσέχεις" έχω δει, ολόκληρο και μπορώ να πω ότι μ' άρεσε.
  8. ΚΑΚΟΣ: Τι θα κάνεις τώρα; ΣΟΦΙΑ: Θα πάω σπίτι.Έχω αργήσει, με περιμένει κι ο Χρήστος...... ΚΑΚΟΣ: Μην είσαι τόσο σίγουρη!!!! Καθόλου δεν μ' αρέσει η σειρά, όπως βλέπετε :lol: :lol:
  9. Είμαι της γνώμης ότι οι φοβίες δεν παλεύονται έτσι απλά.Χρειάζονται κι ένα χέρι βοηθείας. Έχω κι εγώ τις δικές μου φοβίες κι όχι μόνο. Πάθαινα κρίσεις πανικού.Πρέπει όλοι οι φοβισμένοι, να μιλήσουμε με έναν ειδικό και φυσικά να το παλέψουμε και μόνοι μας, αφού ως ενήλικες γνωρίζουμε καλά ότι όλα είναι μέσα στο μυαλό μας, αλλά ο ειδικός παίζει σημαντικό ρόλο.
  10. Αυτή η είναι η δική μου γάτα, με διαφορά στο χρώμα ματιών που της Ομορφιάς μου είναι μελί; χρυσαφί; δύσκολο να το προσδιορίσω ακριβώς.
  11. Γιατί θέλω να στο στείλω σα βίντεο.Αφού δεν γίνεται.........
  12. Πολύ καλό το βιντεάκι, αλλά πως μπορώ να το στείλω σε φίλο/φίλη;
  13. And the winners are..... hostolis & δεν θυμάμαι το άλλο nickname. ΛΥΣΗ: Χρήματα ή κτήματα στον μεγάλο μου γιό. Μόνο το ή δεν θα γινόταν αντιληπτό. Μπράβο παιδιά μου. Άξιοι!!!!
  14. Όταν θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε μαζί του.
×
×
  • Create New...