billakosss Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 τωρα εχω το "τρομεροοο τρομεροοοοοοο vs tornero" απο ταμτα και αργοτερα θα χτυπαει τσαλικης "αχαριστη αχαριστη" Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 εχω απο mp3 τα εξης: γιαννουλης βαζαιος-αγαπω μια πιτσιρικα μακροπουλος-εχω ματια και βλεπω τολιας-ενα μπουκαλι τζοννυ κολιας-bye μωρο μου bye φευγω για dubai. κι ολα αυτα απο ενα υποτιθεται σοβαρο PPC!!!(QtekS200) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Εγώ έχω το ''Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης'' του Μακρόπουλου.Και για μήνυμα τοv τυπικό ήχο πού είχε το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 egw evala to eimai enas allos toy nino.opote tyxei kai eimai eksw kai xtyphsei arxizei gyrw gyrw na ginete clubokatastash!!:) :lol: :p Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Without me - eminem για ήχο κλήσης σύντομη γιαπωνέζικη μελωδία για ήχο μηνυμάτων Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amelie2479 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Ο βασιλιάς της σκόνης από Ξύλινα Σπαθιά... Και για μύνημα Nothing Else Matters αλλα οχι κανονικό τραγούδι.. Παράθεση http://img419.imageshack.us/img419/6291/hewill26yy.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Ταξιδεύω το εγώ μου - Κίτρινα Ποδήλατα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Βέρτης - Πες το μου ξανά :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Pokito a poko απο Chambao για ηχο κλησης να μυριζει καλοκαιρακι!:cool: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Hot Stuff από Pussycat Dolls!!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Κουρσαρος-Παπακωνσταντινου στο ενα και New Generation-Scrpions στο αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 London Bridge - Fergie & Bailamos - Fergie Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Το soundtrack του Eurotrip..."Scotty doesn't know":ninja: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Εγω έχω κατι καλύτερο..... το freestyler σας λεει κάτι. Ελεείνο για να ακουγέται τώρα.... Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Εγω έχω κατι καλύτερο..... το freestyler σας λεει κάτι. Ελεείνο για να ακουγέται τώρα.... Όντως. Άλλαξε επειγόντως :p :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 To gia <<panta>> tou xatzigiannh!!!!:) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 έχω ένα που ξεκινάει με την μουσική από το "παρά 5" και μετά ακούς την θεοπούλα που λέει "σεξ" Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx_lariss Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 san ixo klisis to keep on moving kai gia sms to dragostea din tei.!!!!:lol: Παράθεση nokia 4ever :up: --------> 3310/3410i/3510i/3100/6101/6230i/6300/e65/6220 classic/3600/e66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 "Δεν φεύγω" του Χατζηγιάννη Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 "δεν μπορω να σε ξεχασω το ομολογω..... " βερτης Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Loca-Arsenium and Natalia Gordienko. Eurovision Song Contest 2006 in Athens: Hey, Loca, give me, give me your boca You’re my girl, you’re my Loca You’re breaking my heart Hey, Loco, please, espera un poco And I’ll give you my choco Do you want it or not?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Amanda Abizaid - A Place In Time (Extended) (The 4400 Theme Song) :p :p :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 INXS-Suicide blonde Andrea true connection-Whats your name what's your number Gilbert Montagny-Just for tonight Chris Rea-Road to hell Copacabana-Barry Manillow ABBA-Waterloo R.Plant-29 palms Fame-Irene Cara Fat bottomed girls-Queen R.Williams-Eternity κατανεμημενα σε διαφορες επαφες:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 silence - sarah mclachlan. απο τα αγαπημένα μου κομμάτια Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Black Eyed Peas - The Elefunk Theme Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts