spiliot Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Απλά μια διευκρίνιση, όταν λέω Skype εννοώ τηλεφωνική κλήση μέσω του Skype, γιατί πολύ δε το ξέρουν ότι υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Ερώτηση: Πως πάνε οι χρεώσεις σε κλήση με το mobile voip (calling credit) χρησιμοποιώντας την επιλογή call back? Έκανα μια κλήση πριν διάρκειας ενάμιση λεπτού και χρεώθηκα 0,074€. Γνωρίζω ότι αρχικά χρεώνει 0,05 ως τέλη σύνδεσης. Μετά για κάθε λεπτό ομιλίας χρεώνονται 0,012? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Ερώτηση: Πως πάνε οι χρεώσεις σε κλήση με το mobile voip (calling credit) χρησιμοποιώντας την επιλογή call back? Έκανα μια κλήση πριν διάρκειας ενάμιση λεπτού και χρεώθηκα 0,074€. Γνωρίζω ότι αρχικά χρεώνει 0,05 ως τέλη σύνδεσης. Μετά για κάθε λεπτό ομιλίας χρεώνονται 0,012? Διπλή χρέωση + τέλος σύνδεσης. 2 λεπτά Χ 2 αριθμοί + 0,05€. 2Χ 0,012 = 0,024€ + 0,05 =0,074€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Διπλή χρέωση + τέλος σύνδεσης. 2 λεπτά Χ 2 αριθμοί + 0,05€. 2Χ 0,012 = 0,024€ + 0,05 =0,074€ Αν μη τι άλλο είναι πολύ μεγάλη η διαφορά από την απλή κλήση voip, κοστίζει 10 φορές περισσότερο! Αλλά έστω και έτσι υπάρχει η επιλογή για σημαντικες κλήσεις που χρειάζεσαι απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα επικοινωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Αν μη τι άλλο είναι πολύ μεγάλη η διαφορά από την απλή κλήση voip, κοστίζει 10 φορές περισσότερο! Αλλά έστω και έτσι υπάρχει η επιλογή για σημαντικες κλήσεις που χρειάζεσαι απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα επικοινωνία.Ακριβώς. Στις ελάχιστες περιπτώσεις που θα χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα για λίγα σεντς παραπάνω, αν βρίσκεσαι κάπου χωρίς ούτε 3G. Όσο μεγαλύτερη διάρκεια έχει η κλήση τόσο μοιράζεται το τέλος σύνδεσης και μειώνεται το κόστος. Επίσης μπορεί κάποιος να σε συνδέσει από άλλο μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Καλησπερα Εχω προβλημα με την voipalot κ θελω βοηθεια , δεν εβγαζε το νουμερο μου σε αυτους που καλουσα κ πηγα να φτιαξω το caller id στον λογαριασμο της voipalot ενω περνει κανονικα τον τετραψηφιο με εχει not verified Κ μετα ειδα οτι στις κλησης χρεωνει 0.06 και οχι 0.006 Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 (edited) Καλησπερα Εχω προβλημα με την voipalot κ θελω βοηθεια , δεν εβγαζε το νουμερο μου σε αυτους που καλουσα κ πηγα να φτιαξω το caller id στον λογαριασμο της voipalot ενω περνει κανονικα τον τετραψηφιο με εχει not verified Κ μετα ειδα οτι στις κλησης χρεωνει 0.06 και οχι 0.006 Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του? ΕυχαριστωΜε την mobilevoip δοκίμασες? Κοίταξα τώρα τις τιμές. Δεν έχουν αλλάξει. Μήπως είδες 0,6 σεντς? Μήπως ήταν κλήση διάρκειας 10'? Καμμιά φορά τρώει κάποιο κόλλημα. Αν δεν πιστοποιηθεί αριθμός δεν τον δείχνει. Στην εφαρμογή πρέπει να κάνεις επιλογή αριθμού γιατί δίνει no caller id, by default. Σβήσε κουκις και ξαναδοκίμασε. Edited April 7, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Καλησπερα Εχω προβλημα με την voipalot κ θελω βοηθεια , δεν εβγαζε το νουμερο μου σε αυτους που καλουσα κ πηγα να φτιαξω το caller id στον λογαριασμο της voipalot ενω περνει κανονικα τον τετραψηφιο με εχει not verified Κ μετα ειδα οτι στις κλησης χρεωνει 0.06 και οχι 0.006 Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του? ΕυχαριστωΣου έκανε αυτή τη χρέωση γιατί δεν έχεις ταυτοποιήσει τον αριθμό σου. Και καλεί χωρίς αναγνώριση. Σβήσε τον αριθμό σου και ξαναπροσπάθησε. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 0,06 € είναι για No EU caller id σε κινητά. Πρέπει το τηλέφωνο που καλεί να είναι Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να έχει την χαμηλή χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Το sip server access σε ποια ρυθμιση πρεπει να ειναι? Στην voipalot ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Το sip server access σε ποια ρυθμιση πρεπει να ειναι? Στην voipalot ειμαιEnable ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Με την mobilevoip δοκίμασες? Κοίταξα τώρα τις τιμές. Δεν έχουν αλλάξει. Μήπως είδες 0,6 σεντς? Μήπως ήταν κλήση διάρκειας 10'? Καμμιά φορά τρώει κάποιο κόλλημα. Αν δεν πιστοποιηθεί αριθμός δεν τον δείχνει. Στην εφαρμογή πρέπει να κάνεις επιλογή αριθμού γιατί δίνει no caller id, by default. Σβήσε κουκις και ξαναδοκίμασε. Καλησπερα δοκιμασα mobilevoip εκει ολα μια χαρα Για την χρεωση μου εβγαζε κατω απο το χρονομετρο 0.06 Θα περιμενω αυριο να δω στην σελιδα εγγραφεις την voipalot μηπως μου κανει αυριο πιστοποιηση του αριθμου γιατι σημερα με εγραψε "αυριο παλι" ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου έκανε αυτή τη χρέωση γιατί δεν έχεις ταυτοποιήσει τον αριθμό σου. Και καλεί χωρίς αναγνώριση. Σβήσε τον αριθμό σου και ξαναπροσπάθησε. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το δοκιμασω στην σελιδα κ μετα στην εφαρμογη , ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Χιλια ευχαριστω κ τους δυο φιλους που βοηθησαν , το προβλημα λυθηκε μετα απο 2-3 διαγραφες του αριθμου μου στην σελιδα του voipalot Τωρα φαινεται κανονικα στις κλησεις μου κ η χρεωση πηγε στο 0.005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Συνεχιζω να εχω χαλια ποιοτητα σε 4G δικτυα. Σηενρα μαλιστα μεχρι και κρασαρισμα το MobileVoip. Να δοκιμασω να περασω ρυθμισεις στιν στοκ dialer; Ποιες ειναι αυτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 (edited) Δοκίμασε να δεις. Sip server "sip.voipalot.com:5060" User name, password αυτά που έχεις. Δοκίμασε να κάνεις κάποια κλήση αμέσως μετά από επανεκκίνηση. Αν έχεις Android δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Google Play. Δοκίμασε και το grandstream wave και αυτό. https://www.mediafire.com/download/aty4lsp1yycveks Edited April 8, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Στον default dialer των κινητών Xiaomi, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης SIP λογαριασμού. Η ερώτηση μου είναι, ποια η χρησιμότητα των εισερχομένων κλήσεων SIP. Μπορεί να παρακάμψει το δίκτυο των εταιρειών και να σου προσφέρει εισερχόμενες κλήσεις έστω και αν ο αριθμός σου είναι απενεργοποιημένος? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 οχι χρησιμευει μονο οταν εχεις αριθμο απο την εταιρια voip. Στην συγκεκριμενη περιπτωση οπως το εχεις σεταρει σου τρωει μπαταρια χωρις λογο. Μονο στην περιπτωση που σε καλει αλλος χρηστης της callingcredit θα χρησιμευε,αλλα και γι'αυτο θα ήταν ανουσιο (υπαρχουν ενα σωρο αλλες λυσεις για δωρεαν κλησεις μεσω εφαρμογων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Χρησιμοποιούσα 2 προγράμματα, το ένα ήταν το Zoiper Premium, και το άλλο ο Dialer της ACR που έχει ενσωματωμένες ρυθμίσεις για SIP. Πάροχος η CallingCredit. Και στις 2 εφαρμογές, ώρες ώρες αδυνατούσε να βγάλει κλήση. Έπαιρνε και έκλεινε αμέσως. Συνεχόμενα. Τελικά έβαλε την δική του εφαρμογή, CallingCredit της Finarea. Βλέποντας μετά τις κλήσεις μου από την σελίδα της CallingCredit, παρατήρησα ότι εκείνες που πήρα με την μαμά εφαρμογή, καταχωρούνται ως "Mobile App Voip Call", ενώ οι υπόλοιπες παλαιότερες, αναγράφονται ως "SIP call". Ερώτηση : Θεωρητικά (ή και πρακτικά) πιο πρωτόκολλο επικοινωνίας είναι καλύτερο? Πιο πλησιάζει πιο πολύ τις κανονικές τηλεφωνικές κλήσεις? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Το ίδιο είναι. Η προτεινόμενη εφαρμογή από την εταιρεία σαφώς είναι καλύτερη επιλογή, γιατί έχει τις σωστές ρυθμίσεις. Μόνο αν σε ενδιαφέρει η καταγραφή της κλήσης χρησιμοποιείς άλλη εφαρμογή όμως grandstream wave κλπ. Η λεπτομέρειες της κλήσης στην σελίδα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Το ίδιο είναι. Η προτεινόμενη εφαρμογή από την εταιρεία σαφώς είναι καλύτερη επιλογή, γιατί έχει τις σωστές ρυθμίσεις. Μόνο αν σε ενδιαφέρει η καταγραφή της κλήσης χρησιμοποιείς άλλη εφαρμογή όμως grandstream wave κλπ. Η λεπτομέρειες της κλήσης στην σελίδα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα.Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Οι απαντήσεις σου είναι εγγύηση. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaralvamv Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Παιδιά έχω λογαριασμό στην callingcredit και επειδή θέλω να κάνω ανανέωση 10€ με χρεώνει 12,92€. Υπάρχει άλλος τρόπος μέσω reseller να βγει πιο φτηνά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Παιδιά έχω λογαριασμό στην callingcredit και επειδή θέλω να κάνω ανανέωση 10€ με χρεώνει 12,92€. Υπάρχει άλλος τρόπος μέσω reseller να βγει πιο φτηνά; Υπάρχει................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Έχει κάτι παράνομο και δεν το λέμε δημόσια; Τελειώνει και σε εμένα το υπόλοιπο τώρα κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros285 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Και στην supervoip ανανέωση 10€ χρεώνει 12,92€ και έχω μείνει με 1,47€. Αν υπάρχει τρόπος να γλυτώσουμε τίποτα καλά θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 https://www.hanstel.biz/ εγω απο εδω βαζω τα 5 ευρω τα χρεωνει 6,25 τα 10 ευρω 11,95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts